Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Silhei, hei  (Luettu 54711 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #75 : 12.09.2007 21:15:54 »

Heippa Nina71.
Kortit kertovat mainitsemastasi muutoksesta, muutoksia tulee aina jatkossakin ja niille on hyvä vain antautua. Tämä uusi tilanne tuo sinulle turvaa ja tunnetta pysyvyydestä. Saatat olla nyt vähän huolissasi, murehtia tulevaa ym. ja suhteen ympärillä sinun suhteesi on jännitteitä - siihen auttaa avoin ja selkeä keskustelu. Korttien mukaan suhteella on suuret mahdollisuudet onnistua, riski kannattaa ottaa. Kortit kertovat moneen otteeseen nyt antautumaan tälle ihanalle asialle. Käy pelkosi läpi mielessäsi, ne ovat nyt luultavasti ihan turhia. Lähitulevaisuus näyttää eheyden ja varmuuden peittämältä.
Onnea alkaneelle suhteelle! smitten
tallennettu
Nina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #76 : 12.09.2007 21:23:25 »

Kiitos silhei oikein paljon  smitten smitten
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #77 : 14.09.2007 12:22:08 »

Heippa!

Tiedoksi tarot-katsantoja haluaville, katselen taas - omaan tahtiini.  Smiley

Katselen, vasta-alkaja kun olen - ihan yleisnäkymiä ja sen painotuksia. Jos sinulla on jokin alue mielessä, kerro siitä. Ja kuvaile itseäsi, ihan lyhyesti riittää. Ilmoittelen sitten kun pidän taas pidempää taukoa.

Tarotien katselu kun vaatii harjoittelua myös energiansäästömielessä. Toisille on jostain syystä myös helpompi katsoa kuin toisille, yritän olla rehellinen tässäkin asiassa ja sanoa, jos en kerta kaikkiaan pysty katsomaan.

Ihanaa syksyä kaikille ja kiitos vielä niille, joille olen saanut katsella kortteja. smitten
tallennettu
Ametistitar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #78 : 14.09.2007 13:16:32 »

Heihei Silhei  Wink

Kaipaisin valaistusta seuraaviin asioihin, kun asiat eivät vain etene (olen ollut tooooodella kärsivällinen, periksianto lähellä, 'jos sitten seuraavassa elämässä kun ei tässä' Cheesy):
1.onnistuuko muuttoaikeeni lähikuukausien aikana ja minne? Suomessako vai muualla paikkamme? Miten talousasiat järjestyvät?
Vaihtoehtoja on liikaa, pitääkö myydä myös tämä nykyinen talo vai jätetäänkö suvulle?
2. Liittyykö uuteen asuntoon myös työtä ja toimeentuloa? Onnistuuko haaveemme jota olemme suunnitelleet jo vuosia? Mistä saisimme apua tähän isoon projektiin?
3. Mitenkäs mahtaa onnistua ikioma projektini, olen niin kauan jo toivonut käännettä tässä omassa työssäni?
4. lasteni koulunkäyntiin tulee myös isot muutokset jos muutamme, isompi lapsi? Pienempi?


Kiitos sinulle kauniisti sanon  Grin
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #79 : 15.09.2007 14:28:01 »

Hei. Kyselit aika yksityiskohtaisia asioita, saadaksesi tarkempia vastauksia niihin, ota yhteys johonkin kokeneempaan selvänäkijään. Katselen toistaiseksi yleisnäkymiä.

Elät muutoksen ytimessä, kuin olisit pyörremyrskyn silmässä: on tyyntä. eli et tiedä välttämättä olevasi keskellä muutosprosessia ja pysähtyneisyys tökkii. Tiedostat jäykän pysähtyneisyyden ja mutta olet kuitenkin oman elämäsi herra, hallitset elämäsi varsin hyvin. Tavoittelet elämää, jossa voisit täysin elää ihanteittesi mukaan. Älä kuitenkaan hukkaa spontaania elämän virran huomiointia järkähtämättömyytesi takia. Liian hallitsevat säännöt elämässä usein hukuttavat alleen sen sydämen äänen.
Tarkkaile omaa energiaasi, viestitkö negatiivisuutta vaikka et sitä tarkoittaisi? Onko elämässäsi jännitteitä jotka häiritsevät selkeää kommunikaatiota? Ongelmat kannattaisi noin ylipäätään nähdä haasteena enemmän, sysätä ne vain syrjään ja lakata punnitsemasta erilaisia vaihtoehtoja. Joskus vaakakuppi heilahtaa kun se tulee liian täyteen, kun on liian kauan joutunut elämään tilanteessa joka on epäselvä – tulee tahtomattaan kaikonneeksi pois omasta itsestä jonka kanssa eläminen on parhaimmillaan ihan yksinkertaista. Elämä kantaa kyllä, aina ei ole aika tehdä päätöksiä. Sitä heilahtelee päätöksentekojen välillä, soutaa, huopaa. Tunteet kietoutuvat mukaan ja vääristävät selkeyttä.
Tärkeää olisi nyt muodostaa tai vahvistaa sitä maailmaa, jossa voit kommunikoida samanhenkisten ihmisten kanssa. Se auttaa selvittämään kaiken turhan ja näkemään että monesta ongelmasta on kasvanut suurempi kuin mitä se onkaan.
tallennettu
iisi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #80 : 16.09.2007 15:18:27 »

Heippa Silhei!

Lainaus
Heippa Iisi.

Oletko noussut seisomaan omilla jaloillasi ja kohtaat vastustusta ympärilläsi? Epäselkeys elämässäsi saattaa johtua siitä, ettet ilmaise tunteitasi avoimesti ja rehellisesti. Kaikki eivät välttämättä sitä hyväksy, mutta älä välitä siitä! Avoimuus ja tunteiden ilmaisu vie sinut selkeyteen. Löydä sinulle sopiva ympäristö jossa pääset toteuttamaan omia kykyjäsi, saatat joutua käyttämään retkelläsi pieniä kepulikonsteja päästäksesi tavoitteeseesi!

Nyt kiinnostaa todella tietää, kolahtiko katselmus sinulle ollenkaan?

Kyllähän tuo kolahtaa, aika pitkällekin asia on varmastikin noin. Olen "noussut seisomaan omille jaloilleni" ehkä ensimmäisen kerran n. 1,5 v sitten, mutta ehkä oikeasti vasta puolisen vuotta sitten. Kohtaan aivan tajutonta vastustusta lähes jokapuolelta, ja tuntuu ettei onni ole myötä missään tilanteessa. Olen pyrkinyt määrittelemään, etsimään itseäni mutta tuntuu että sitä enemmän hukassa olen. Tieto tuo nöyryyttä tietoa kohtaan siis. Suuntani on vielä tällä hetkellä hukassa, vaikka jotenkin tuntuu että pian se löytyy, väkisinkin.

Voisitkohan nostaa mulle vielä kortin liittyen jotenkin tuohon suunnan hakuun tjsp. Mulla on jotain mielessä, katsotaan natsaako se siihen? Smiley

Ja jos tarvit jotain tietoa minusta, olen 24-vuotias perheellinen, sinisilmäinen kalamies Tongue

Ja NÖYRIN kiitokseni sinulle kaikesta tästä!

tallennettu

Aurinko Kalat, Nousumerkki Kaksonen. Kuu Vaa'assa, Merkurius Vesimiehessä, Venus ja Mars Oinaassa.

-Sininen Kosminen Käsi-
Pico
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #81 : 16.09.2007 15:24:57 »

Silhei hyvä,

mikäli vain jaksat, katsoisitko minulle parisuhteestani. Olen 31-vuotias ristiverinen skorpioninainen ja tällä hetkellä kahden vaiheella parisuhteestani...  Undecided Mitä on miehen mielessä?

Suurkiitokset jo etukäteen!
tallennettu

"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away!!"
Neilikka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65



Profiili
« Vastaus #82 : 17.09.2007 01:58:02 »

Heips silhei  Smiley
En tahdo sinua "hätistellä" mutta jäinköhän välistä vai eikös "näy mitään"?
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #83 : 17.09.2007 10:00:35 »

Hei Neilikka. Olit jäänyt välistä, samalla huomasin pari muutakin unohtunutta. Hyvä että kirjoitit uudelleen.
No - korttien kertomaan:
Sinulla on takana tai osaksi tälläkin hetkellä jakso, joka saattaa olla hyvin raskas. Edessäsi olevat esteet tuntuvat ylitsepääsemättömän vaikeilta ja elämä tuntuu synkältä. Kortit kertovat peloistasi, jotka ovat nousseet esille vain tullakseen ymmärretyiksi. Kaiken takana piilee kuitenkin järjestys ja "mieli", omia asioiden tarkastelutapoja tullaan kyseenalaistamaan ja tunnet ehkä että niiltä viedään kokonaan pohja. Sinulla on hienoa päämääräsuuntautunutta voimaa ja kunnianhimoa, jos et sitä vielä tiedosta, niin nyt olisi hyvä aika päästää "leijona" irti  Wink Käytä maskuliinista energiaasi enemmän ja ylpeydellä, sillä se raivaa sinulle tilaa jota tarvitset ja vie sinut mihin haluat. Tavallaan sinulle tämä on helppoa, koska kaikille päämäärän asettaminen ei ole helppoa ja tarvittava nuolenlennon voima puuttuu. Ota siitä kaikki irti! Pystyt tällaisen voiman lisäksi yhdistämään siihen myös tunteet. Kiinnitä huomiota negatiivisiin ajatuksiin, niillä on taipumus "pilata" kaikki - tai siltä se vain tuntuu. Ei kun ylös uudelleen ja uusia ajattelumalleja opettelemaan. Jos nämä kortit kertovat "tuhosta", niin ne kertovat seneri tavoin: kaikki on omaa ajattelua. jos koet että elämäsi on "tuhoutunut", niin toisaalta elämänkokemuksesi siihen pyrkivätkin - siinä on kuitenkin toinen puoli joka on tavattoman armelias: tuhosta kasvaa AINA uusi siemen joka on aina parempi kuin edellinen. Älä siis pelkää sitä vaan raivaa tiesi läpi. Pian näet miten ympärillesi alkaa kasvaa SINUN istuttamiasi ihania versoja. Siis kaikesta tästä "tuhosta" (se kuulostaa sanana aina niin pahalta, mutta mikä olisi parempaa että huonot asiat tuhoutuvat antaakseen hienoille tilaa elää) huolimatta hieno pöytä. Kaikki on mahdollista! Onnea!!!  smitten


tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #84 : 17.09.2007 10:16:24 »

Hei ANGELLINA.
tässä sinulle katselmusta asiaasi, joka kyllä viestittää pelkkää hyvää sinun kannaltasi. Menestystä ja tasapainoa. Hyvä mittari sinulle vaikeissa tilanteissa on oma sisäinen tasapainosi. Älä anna kenenkään sitä heilauttaa (väärällä tavalla) ja sen avulla myös huomaat jos meinaat hipsiä "väärille teille". Huomio tasapainon ylläpitämisessä olemuksesi kaikki puolet. Korttien mukaan teidän suhteesta syntyy paljon uutta ja hyvää ja harmonista.  Smiley
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #85 : 17.09.2007 10:39:13 »

Hei IISI,
kyllä sinulle on jotain uutta tulossa. Ennen kuin "vaunusi" lähtevät liikkeelle, on sinun kuitenkin saatettava vanha loppuun. Sitä sinä tällä hetkellä selvitteletkin. Sinussa yhdistyy luovuus ja älyllinen ajattelu. Kykenet halutessasi jäänkirkkaaseen selkeyteen (no eihän sitä nyt aina pysty, mutta sinulla on siihen KYKY kun oikea aika on). Teet selkeitä havaintoja elämästä ja pystyt tiedostamaan ja erottamaan nykyhetken elämän sekasotkuista. Tunnistat myös jo yhteyden alitajuntaasi. Tällä hetkellä tavoittelet sitä lujuutta ja varmuutta mikä liittyy sisäisen äänen kuuntelemiseen. Ei se tule hetkessä. Mutta ajan myötä, kuten itsekin sanot, se on väistämätöntä elit sitten miten elit. Hae samanhenkistä porukkaa niin se kyllä tukee tavoitteitasi ja auttaa eteenpäin. Saatat nyt hieman kaivata yhteyttä ihmisiin tunnetasolla, muista että sitä voit rikastuttaa myös nykyisissä suhteissasi. Parisuhteesta saattaa löytyä vielä paljonkin enemmän syvyyttä ja ymmärrystä. Aivan selkesti kortit kertovat uuden alun mahdollisuudesta ja vääjäämättömyydestä myös. Sinulla on niin korkeat tavoitteet että ne varmasti myös toteutuvat. Saata kuitenkin ensin kaikki vanhat jutut loppuun asti, niin voit astua vapaana uuteen.  Smiley
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #86 : 17.09.2007 10:55:02 »

Heippa PICO
mitä on miehen mielessä, sitä emme voi tietää, mutta tärkeämpää onkin tietää mitä sinulla on mielessä. Se kuitenkin ratkaisee viime kädessä. Olet kahden vaiheilla sanojesi mukaan, mutta huolesi liittyy enemmän mieheen kuin sinuun. Sinulla olisi rakkautta antaa paljonkin. Suhteessa näkyy vetäytymistä, joko toisen osapuolen tai molempien. Ikään kuin olisitte vetäytyneet omien asioidenne äärelle enemmän kuin yhteisten. Tällainen on eräänlainen vaihe ja parhaimmillaan vetäytyminen on avain uuteen kasvuun. Kortit eivät mielestäni kerro mistään kriisistä, vaan kysyvät, mitä sinä haluat ja mikä on sinun suuntasi? Sisältäsi löytyisi paljonkin sellaista päättäväisyyttä ja valmiutta romuttamaan kaiken sellaisen elämästäsi josta et piittaa. Muista omat ihanteesi, minkälaista elämää haluat? Jotenkin korttien mukaan tilanteessasi on paljon sellaista varovaisuutta, sitä on joko sinussa tai sitten halussasi hallita tilannetta "ettei mikään vain mene rikki". Toisaalta korteissa nousee esiin hahmo, joka "povaa" uuden syntymää mitä herkimmällä ja kauneimmalla tavalla, se saattaa olla sitä varovaisuutta joka näin hauraan ja kauniin asian olemassaolo vaatii. Tämä pöytä on kyllä rakkauspöytä, siinä täytyy vielä käydä omia sisäisiä asioita vähän läpi mutta kyllä näkymät on positiiviset (ehkä monessakin mielessä  Wink smitten
tallennettu
mörökölli07
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22


Profiili
« Vastaus #87 : 17.09.2007 14:08:19 »

Moro Silhei!

Katsotko palstalle juuri löytäneen kolmevitosen ristiverisen miehen elämän tulevaisuutta?

1. työ?
2. terveys?
3. rakkaus/avioliitto/lapset?

Kiitos tästä.

t. mörökölli07
tallennettu
Pico
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #88 : 17.09.2007 15:44:29 »

Hei Silhei!

Kiitos ja kumarrus vastauksestasi! Joka sana osui ja upposi  Smiley

Lempeää syksyn alkua ja kaikkea hyvää sinulle  smitten
tallennettu

"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away!!"
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #89 : 17.09.2007 21:03:58 »

Hei ANGELLINA.
tässä sinulle katselmusta asiaasi, joka kyllä viestittää pelkkää hyvää sinun kannaltasi. Menestystä ja tasapainoa. Hyvä mittari sinulle vaikeissa tilanteissa on oma sisäinen tasapainosi. Älä anna kenenkään sitä heilauttaa (väärällä tavalla) ja sen avulla myös huomaat jos meinaat hipsiä "väärille teille". Huomio tasapainon ylläpitämisessä olemuksesi kaikki puolet. Korttien mukaan teidän suhteesta syntyy paljon uutta ja hyvää ja harmonista.  Smiley


Hei Silhei!
Kiitos kaunis kannustavista sanoistasi, tasapainon harjoittamista on tämä elämä sillä sen verran edes takaisin mennään etten aina oikein tiedä...Miten odotankaan ja työstän edelleen sitä, että harmonia syntyisi ja jonain päivänä voisin huokaista; miten ihaaa on elämä ja rakkaus! Yhä vain uskon mahdottomaan!!
Kiittäen Angellina
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: