Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miksi skorppareita, mitä opin  (Luettu 42901 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mirjam
Vieras
« Vastaus #75 : 11.01.2006 09:26:05 »

Olen tottunut oinaitten kanssa vahvaan keskusteluun, ja uskon, että jos toinen vastapuoli antaa vahvan mielipiteen, niin hän kestää sellaisen myös ottaa vastaan...Tai ainakin tuntuisi loogiselta.

Heh, itse olen lähiaikoina törmännyt muutamaan oinaaseen ja olemme todellakin saanet 'vahvoja' keskusteluja aikaan.  Cheesy
Itse en kuitenkaan kokenut tuota Faeryn viestiä mitenkään 'vahvana mielipiteenä', ainoastaan tunsin tarvetta muotoilla asiaa veskarin näkökulmasta.
Itselläni on sisarena oinas ja en oikein koskaan ole oppinut sitä 'oinaan maailmaa', kuitenkin meillä on vahva sisaruussuhde ollut aina, vaikka olemme todella erilaisia.

Olen itsekin törmännyt vesimiehiin, joissa en ole nähnyt mitään vesimiesmäistä. Todella 'likinäköisiä', vaan naapurien sisäisitä asioista kiinnostuneita ja pinnallisia, joten olen tehnyt johtopäätöksen, että meillä on mahdollisuus kasvaa ja eheytyä 'joksikin', mitä lähtökohtia ja mahdollisuuksia ehkä tarjoutuu näin astrologisestikin määriteltynä horoskooppimerkkien mukaan.
Psykologiset eheydet ja rikkunaisuudet ovat kaikilla, oli merkki mikä tahansa. On myös haaste 'kasvaa' merkkinsä mittoihin.  Wink
Ja vielä suurempi haaste, löytää sisältään kaikkien merkkien omainaisuudet!  Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #76 : 11.01.2006 11:27:05 »

Tapaan pian ihanan skorpparipojan.. nautin.. eikä minkäänlaista suhdeongelman makua siihen koska ei ole vakavaa. Kemiat vaan pelaa. Hänellä vastaavasti ikäviä kokemuksia naisista...

Joten.. skool. angel
« Viimeksi muokattu: 14.01.2006 21:37:51 kirjoittanut EternalSun » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
selkälokki
Vieras
« Vastaus #77 : 11.01.2006 14:23:51 »

Haudiens vuan kaikille!!!

Mie itse tykkään oinaista noin etupäässä...Eihän sitäkään voi yleistää tietenkään.
Mutta yksi parhaimmista ystävättäristäni on juuri oinas ja me voimme jakaa monia henkisiä ja syvällisiä asioita.
Ja molemmat voi aina silloin tällöin hieman palauttaa toista maanpinnalle....
Ja useimmiten kyllä oinasten kanssa käy kemiat yksiin.
tallennettu
-e-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6



Profiili
« Vastaus #78 : 12.01.2006 02:22:48 »

EternalSun

Sie kysyt miksi skorpioneja, mitä opit? Mitä jos lukisit omat kirjoituksesi ajatuksella läpi..? Sieltä jo vois löytyä montakin vastausta. Wink Joskus tekee hyvää vain unohtaa horoskoopit ja keskittyä ihmisiin.  smitten
tallennettu

aurinkoskorpioni, nousuleijona, kuuvesimies
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #79 : 14.01.2006 14:34:16 »

Voi ei - ne on ne isot rinnat! Mutta ei sitä aina halua emona olla, jonkun miehen pitäis olla vahva kumppani. Äiteily ei riitä.  2funny

Oletko joutunut tulisen, palavasilmäisen ja salaperäisyydessään enemmän kuin kiehtovan miehen pauloihin. Ihmettelet varmaan hänen uskomatonta kykyään vastata lausumattomiin toiveisiisi niin elämän kuin rakkaudenkin alueella. Älä enää ihmettele, sillä Skorpionimiehellä on hallussaan maailman tavoitelluin alkemiallinen salaisuus lyijyn muuttamisesta kullaksi. Hän on kuoleman ja uudelleensyntymisen lähettiläs, jonka kanssa sinulla on mahdollisuus päästä kosketukseen elämän perimmäisen tarkoituksen kanssa. Universaaliseen uudistumistyöhön vihityt Skorpionit saavat arvolleen kuuluvan lapsuuden, joka sinun on hyvä tuntea ymmärtääksesi rakastettusi elämänfilosofiaa edes hiukan paremmin.

Skorpionipoika kasvaa henkisesti hyvin turvattomassa ympäristössä. Vanhemmat nimittäin pelkäävät hänen kykyään vaistota miten asiat todella ovat. Kertoessaan ensin avoimesti ajatuksiaan, hänelle nauretaan tai hänet hylätään ikäänkuin opetukseksi sopimattomista puheista. Näin hän oppii pitämään mieluummin mölyt mahassaan kuin tulee hylätyksi ja hänestä kehittyy outo, tuntematon ja kiehtova muukalainen.

Usein hänen naisihanteensa on avarasylinen, isorintainen tai muulla tavoin kaikella äidin symboliikalla varustettu nainen. Pohjimmiltaan hän etsii turvallisuutta, jolla hän voisi peittää hylätyksi tulemisen pelon. Lapsena häntä on arvosteltu ja hänet on julmasti alistettu jonkun perheenjäsenen toimesta.

Sinun kannaltasi on tärkeää tietää, että Skorpionimies helposti sekoittaa keskenään seksin ja rakkauden. Rakasteltuaan kanssasi, hän olettaa omistavansa sinut; oletpa selittänyt hänelle mitä tahansa nykyisestä siviilisäädystäsi ja sen velvoittteista. Jokatapauksessa juuri sinä voit auttaa häntä hänen elämänsä suurimmassa taistelussa hylätyksi tulemisen pelkoa vastaan. Vanha psykologinen totuus on, että pelon voi voittaa vain kohtaamalla sen.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
noitavaino
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #80 : 14.01.2006 17:29:01 »

Ihme skorppareiden dissausta täällä.  Angry No, eipä skorpioninkaan mielestä juosimies mikään herkku ole, vaan neuroottinen nillittäjä joka jaksaa junnata ja vihoitella jonkun pikkujutun takia ikuisuuksia. kerran deittailin jouskaria, eikä ihan heti huvita yrittää sitä uudestaan..

Sitten tuosta skorpionien salailusta.... Skorpionihan ei ihan heti avaudu ja tilitä ihan kaikesta kenelle tahansa, mutta se on eri asia kuin salailu. Monelle muulle merkille kannataa kertoa asiat pikkuhiljaa koska ne eivät kestäisi tai osaisi suorilta käsin ymmärtää sitä intensiteettiä joka liittyy skorpionin ajatteluun ja tunteisiin.
tallennettu
noitavaino
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #81 : 14.01.2006 17:38:29 »

Sulle NOMADI Tatraalinen KUMARRUS..Veit Raivot suusTANI:) Skorpioonit JOUTUVAT kuuntelijoiksi,koska tämän taitavat.kun sitten näitä puhujia on jo roppakaupalla..niin mehän säilömme ällistyttävän paljon tioetoa sekä taitoa sisäämme.JA NÄMÄ ASIAT OVAT NIITÄ JOTKA PIDÄMME SISÄLLÄMME.Ja miksi avautua omista "synkistä"mielistä jos ei ole kuuntelijaa JOKA TODELLA YMMÄRTÄÄ.
tallennettu
satupäivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #82 : 14.01.2006 21:07:35 »

Ehkäpä juuri tuo tekeekin ihmisten kirjoituksista avartavia.
Ihmismieli, kun kiinnostaa ja täällä kuitenkin käy pohtivat kirjoittelemassa
ja SIITÄ HUOLIMATTA sammakot hyppii seinille. Oi voi ihmiselämää Huh
tallennettu

Punainen Spektrinen Taivaanvaeltaja
Annaz
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #83 : 15.01.2006 19:12:58 »

Sanonpa tähän sanan minäkin  knuppel2

Uskon, että skorpparina joka on elänyt yhdessä jousimiehen kanssa 28 v, minulla on pohjaa jo jotain sanoakin. Tottahan on että skorpparit ovat salaperäisiä (höh, se on vain sitä, että jos asiaa ei ole itsekkään ajatellut loppuun, niin kuinka sitä jakamaan.. eikä kaikkea aina muista sanoakkaan), jousimiehet taas sitäkin avoimempia. Skorpparit pyuolustavat perhettään, reviiriään tiikerin lailla, jouskareille ympäristö on ainakin yhtä tärkeää..

Mutta.. tämä kaikki on vain pintaa. Jos on malttia kuunnella jouskaria, avautua hiukan itsekin.. muistaa että pelataan samaan maaliin.. puhua ja kuunnella.. Niin yllättäen nuo kaksi kummaa merkkiä täydentävät loistavasti toisiaan.

Tietenkin kun kaksi täysin erilaista maailmankuvaa yhtyy, seuraa raivokkaita riitoja, suloisia sovintoja, suunnatonta hämmästystä toisen typeryydestä  angel jne.. Jos ja kun asioita voi tarkastella kummankin näkökulmasta ja hitsata ne yhteen, syntyy jotain  Cheesy melkein täydellistä..

No olipa sekava selitys.. Tarkoituksena oli esittää että hyvinkin erilaiset ihmiset voivat voida loistavasti yhdessä, mikäli on HALUA! Tahtoa se enemmän vaatii kuin tunnetta..

Kertoo miljoonan riidan, naurun ja sovinnon muokkaama skorppari-rouva
-annaz-
tallennettu

Juuri näin olen halunnut elää.
Ei hukattua hetkeä,
täysi tunne seurana.
Olen tässä, olen nyt..."
enska
Vieras
« Vastaus #84 : 15.01.2006 19:45:17 »

hei Annaz
kuulostipa tutulta kuvaukselta skorppari-jousimies-suhteesta. Vanhempani nimittäin edustavat juuri sellaista. Äiti skorpparina on se kaapin paikan näyttäjä, paitsi mentaalisissa asioissa on jouskari-isän vuoro loistaa. Kovasti hekin ovat tapelleet ja huutaneet, varsinkin kun olin lapsi. Olivatpa jopa asumuserossa ollessani 9 v.
Tuo halu olla yhdessä on varmaan heillä tullut yhdistelmänä tahdonvoimasta ja tunteesta ja nykyään heillä menee paremmin kuin koskaan, ovat kuin kuherruskuukautta viettäisivät. Toki äiti päsmättää yhä ja isä tottelee ( joskus se touhu saa koomisia piirteitä, isä tekee asennon kun äiti aloittaa käskytystä).
Luulisin että hekin ovat hitsautuneet yhteen kun niin monet kolhut vuoisen varrelta on kestetty. Ja olivathan he hädin tuskin täysi-ikäisiä aloittaessaan yhdessäolon..Ehkä skorppari-jouskari-yhdistelmä on kuin onkin toimiva, kenties parempikin kuin skorppari-kala, josta itselläni on henk.koht kokemusta..
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8226


Profiili
« Vastaus #85 : 19.01.2006 12:02:21 »

Hetkonen, mutta eikö nää Skorpparit oo sideerisessä Vaakoja ( tai Neitsyitä jotkut )  ja taas Jouskarit sideerisesti Skorppareita ja Vesimiehet sideerisiä Kauriita...  Smiley  Wink

Meitsi ei paljon sideerisesta tiedä, mutta olettaisin, että
Lahiri ajanaansha (ayanâMsha?) lienee noin 21 astetta
tällä hetkellä, joten noin kahden ekan dekadin(?) skopet
taitaa sitten olla sidevaakoja.
 knuppel2
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: