Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oinas, nouseva leijona: Mitkä merkit vetävät puoleensa?  (Luettu 5290 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
julia86
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 19.08.2014 12:06:00 »

Olisin uteliaisuuttani kysellyt muilta leijona nousuisilta oinailta, onko tullut tiettyjä aurinkomerkkejä, jotka vetävät enemmän puoleensa kuin toiset? Tai onko ystäväpiirissä tiettyjen merkkejen edustajia, joiden kanssa synkkää erityisen hyvin? Tai mitkä ovat olleet teillä suurimmat haasteet parisuhteissa ylipäätään?

Itselläni naispuoliset parhaat ystävät ovat lähes poikkeuksetta kauriita tai leijonia. Miehistä erityisesti alkupään jousimiehet kiinnostavat eniten, jonka jälkeen tulevat kaksoset ja skorpparit.  Wink

Kokemuksia? Sielujen synergiaa?  :Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 20.08.2014 15:27:58 »

Minun poikani on leijonanousuinen Oinas, Kuu on Kaloissa. Tällä hetkellä tuntuu, että hän toteuttaa DC-Vesimiestään siten, että on kaikkien kiva kaveri, muttei kenenkään erityisesti. Mutta hän onkin vasta 4 vuotta vanha, tulevaisuus näyttää, muuttuuko nykyinen tilanne vai kaverustuuko hän edelleenkin melkein kaikkien kanssa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #2 : 26.08.2014 22:24:07 »

No elämäni aikana parhaat ystävät ovat vesimiehiä ja kaksosia ja kauriita. Vesimiehen kanssa menin naimisiinkin ja yhdessä on oltu jo 34 vuotta Smiley!
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Hyperö
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47



Profiili
« Vastaus #3 : 15.11.2014 22:24:59 »

Oinas, nousuleijona, kuu ja saturnus kaloissa.  Venus kaksosissa ja parhaat ystävät kaksosia, sekä naiset että miehet. Mies kaksosiin on ollut pari oikein kivaa suhdetta. Kalat ovat se kompastuskivi, rakkaimmat sielunkumppanit ja suurimmat pettymykset, juoppoja kun ovat.
Vesimiehet tuntevat usein vetoa minuun mutta itse en heistä innostu vaikka ovatkin kivan erikoisia, syvyyttä ja intohimoa puuttuu. Vaakamerkkiset liimautuvat liian nopeasti, oinas minussa ei löydä tarvittavaa haastetta.
Skorppionin kanssa en suosittele ryhtymästä muihin kun ystävyysuhteisiin. Rakkautta ja intohimoa ei tosiaan puutu, ei hyvässä eikä pahassa. Kun/jos oinas vihdoin pääsee irti, loppu voi olla hyvinkin traumaattinen.
Neitsyen kanssa on oikein kivaa jonkin aikaa mutta neitsyt ei ilmeisesti tunne riittävää turvallisuutta näin suurpiirteisen ihmisen (ja mitä ne ihmisetkin sanoisi).
Jouskari olis kiva, ei ole kokemusta parisuhteesta mutta luulen että nyt 50-villityksessä haluaisin sellaisen reippaan jouskarimiehen loppuiäkseni.
Ainiin, yllättävää kyllä, paras suhde oli nousuleijona rapu. Sellaista luottamuksellista kannustavaa rakkautta en ole muissa suhteissa ikinä kokenut. Harmi että olin silloin liian nuori.
tallennettu

aurinko, mars, jupiter, mc= oinas, Kuu=kalat, venus=kaksonen, ac=leijona
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: