Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: MITEN VÄLTÄT PETTYMYKSIÄ RAKKAUDESSA JA EPÄONNISTUNEET IHMISSUHTEET TOTEUTUMASTA  (Luettu 6704 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
koppi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« : 03.10.2013 22:15:44 »

Elämä opettaa jos ei muuta niin ainakin kävelemään hiljempaa. ::)Maassamme on yli 5.miljoonaa ihmistä. Smiley Jokainen meistä tuntee useita kymmeniä ellei satoja ihmisiä ainaskin pinnallisesti ja ystävien määrä on valitettavasti vain muutama. coolsmiley Miten astrologian valossa voisin valita ystäväni paremmin ja välttää vastakkainasetteluja ja vihollisuuksia syntymästä ihmissuhteissani. Embarrassed En henkilökohtaisesti pidä valehtelijoista , pettäjistä enkä varastajista. En myöskään nauti toisen ihmisen mollaamisesta ja pahoista teoista tai väkivallasta missään muodossa. knuppel2 Narsistit ja sadistiset persoonat saavat niskakarvani nousemaan pystyyn ja kylmyys ja välinpitämättömyys kanssaihmisien elämänkolahduksissa eivät aiheuta minussa kiksejä tai mielihyvän tunteita. Angry Empaattiset ja sydämmeliset ihmiset joilla on elämänkokemusta viisautta ja elämänarvot kunnossa tuntuvat sielunkumppaneiltani ja kavereiltani jollaisia kuitenkin on valitettavasti vähän liikkeellä ihmismeressä. smiley6600 Sitävastoin ilkeämielisyyttä ja pahansuopuutta kohtaa lähes päivittäin jolloin pakostakin jää huomaamatta millaista hyvää kanssaihmisissä näinä vaikeina aikoina voisin kohdata. tickedoff Epäluottamus on paljon suurempi ja kohdatessa uuden ihmisen on paljon helpompi uskoa negatiiviseen kuin että tuossa kohtaamisessa olisi jotain myönteistä tulossa. crazy2 idiot2 Usein on oikeassa ja kaveruus ja ystävyys loppuu siihen kun ruvetaan kyselemään hintaa ja rahaa  ystävyyden saamiseksi. uglystupid2 Astrologian valossa uskon että myös todelliset ystävät ja kumppanit voisi  valita paremmin mukaanlukien sen rakkaussuhteen ja kaikkein tärkeimmän ihmisen. Smiley Cheesy Kiss 2funny Onko kokemusta ystävyyssuhteista ja kaveruudesta horoskooppimerkkien valossa ja jos on niin mitkä luonteet ja merkit ovat sopineet menestyäkseen paremmin. Vanhat kaverit joissa ystävyys ei pelaa voisi lopettaakarsimalla huonot ihmissuhteet  knuppel2 tickedoff idiot2 crazy2 2funny. Tilalle luottamukselliset ja uudet kaverit.  Smiley Wink Cheesy Grin smiley6600 laugh police  smittenangel, vaan miten parhaat poimitaan joukoista. Terveisin  :Smiley Cheesy smitten Sad
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 04.10.2013 09:14:38 »

Ei horoskooppinäkökulmia, mutta sen sijaan muita tässä asiasssa olennaisia.

Odotukset vähentävät onnellisuutta.  Toisin sanoen odotukset lisäävät pettymyksiä. Mitä suuremmat odotuset sinulla siis on jotakuta ihmistä kohtaan - tai ihmisiä kohtaan yleensä - sitä suurempia ovat myös pettymykset kun odotuksesi eivät täyty. Ja he eivät ole vastuussa sinun odotuksistasi, vain sinä itse olet.

Lainaus
Sitävastoin ilkeämielisyyttä ja pahansuopuutta kohtaa lähes päivittäin jolloin pakostakin jää huomaamatta millaista hyvää kanssaihmisissä näinä vaikeina aikoina voisin kohdata.

Kannattaa muistaa, että kukaan jolla on hyvä olo ja sisäinen tasapaino ei ole ilkeä tai pahansuopa. Kaikki tunteet ja myös kaikki teot kumpuavat vain kahdesta lähteestä: Pelosta tai rakkaudesta. Ehkä sinua häiritsisi ihmisten ikävä käytös vähemmän, jos ymmärtäisit että ei kukaan ilkeänä synny, vaan maailma potkii päähän ja vaurioittaa ihmistä niin että hän alkaa toimia pelosta käsin jolloin seuraus voi olla myös ilkeys tai pahansuopuus. Narsistit ja sadistit ovat niitä kaikkein eniten haavoitettuja. Ja tämä EI tarkoita sitä että heidän toimintaasa tarvitsisi hyväksyä tai että heidän seurassaan kannattaisi olla. Vältä toki moisia ihmisiä niin paljon kuin siltä tuntuu, mutta muista että mitään myyttistä pahaa ei ole, vaan varhaislapsuuden ikävä ympäristö on heidät sellaisiksi tehnyt. Vaikka välttäisit heidän seuraansa, oma olosi on parempi jos ajattelet heitä myötätunnolla ja rakkaudella.

Lainaus
Epäluottamus on paljon suurempi ja kohdatessa uuden ihmisen on paljon helpompi uskoa negatiiviseen kuin että tuossa kohtaamisessa olisi jotain myönteistä tulossa.

Planeettamme värähtelyt ovat nyt niin korkealla, että ihmisten kanssaluomisen kyky on myös korkealla. Uskomalla negatiiviseen kutsut luoksesi negatiivista. Ihmisiin kannattaa suhtautua lähtökohtaisesti neutraalisti ja ilman niin positiivisia kuin negatiivisiakaan odotuksia. Kannattaa ihan rauhassa katsoa millaisiksi ihmiset omalla käytöksellään itsensä osoittavat ja toimia sitten sen mukaan itse; joko hakeutua heidän seuraansa tai välttää sitä.

Ennen kaikkea tarvitaan kärsivällisyyttä; Ihmiset näyttävät harvoin ihan heti todellista itseään. Ei kannata rynnistää vauhdilla niin luottamuksen kuin epäluottamuksenkaan suuntaan.



tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #2 : 04.10.2013 09:43:24 »

Ja muistuttaisin että aika moni muu ihminen nostaa esille ihmisen oma pimeyttä ja mielettömyyttä, joten jos näitä alkaa ilmaantumaan niin istahda hetkeksi itsesi ääreen. Kyse on aina siitä että he tulevat vapauttamaan sinua tavalla tai toisella. Tottakai rajat pitää olla eikä saa antaa eikä pidä sietää mitään tyhmää mutta noin niin kun muuten  police
Jotkut omat motiivit voivat olla niin piilotettuja että tajuat ne paljon myöhemmin, tästä on kokemusta vaikka päällimmäinen tahtoni oli ihan hyvä ns. mutta piilotettu aiheutti kaikki tuskaiset ihmissuhteet ja epäonnistuneet kumppanisuhteet.
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #3 : 04.10.2013 11:05:39 »

Luin ensin otsikon alun "miten vältät pettymyksiä" ja ajattelin heti, että ei mitenkään. Ihmisiin tutustuminen vaatii aina jossain vaiheessa itsensä avaamista, ja silloin asettaa itsensä haavoittuvaiseksi loukkaamiselle ja pettymyksille. Ja niitä tapahtuu, mutta oman itsensä ja oman elämänsä takia niistä noustaan.

Komppaan myös edellisiä kirjoituksia tässä, hyviä pointteja.

On aina myös joitakin ihmisiä, joita on oman tasapainonsa kannalta hyvä välttää, välttämättä ei tarvitse olla kyseessä mikään narsisti yms., vaan vain henkilökohtaisesti toinen syö energioitasi, teidän energianne iskevät yhteen sillä tavalla että syntyy syövä reaktio. Monissa tapauksissa tässä se suurin ongelma on se, että juuri nämä ihmiset, joita olisi hyvä välttää, ovat niitä jotka eniten vetävät puoleensa. Sitä voi itsestään sitten miettiä, että mikä siihen on syynä. On ihmisellä sen verran vaistoja aina, että kohtuullisen ajan päästä tuntosarvissa tuntuu, jos kannattaa lähteä pois, eli jos silloin ei lähdekään pois, voi miettiä miksi tekee sellaisen valinnan.
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #4 : 04.10.2013 12:29:32 »

Eikä astrologian valossa voi valita ihmisiä ympärilleen.  Vaikka tietäisit heidän syntymäaikansa ja paikkansa, tekisit kartan ja tutkisit sitä miten tarkkaan tahansa, se ei vielä kerro, millä lailla ko. ihminen toteuttaa karttaansa.  Voi olla hyvinkin hankalan oloinen kartta, mutta jos ihminen on oppinut selvittämään ne haasteet mitä siinä kartalla näkyy, hän voi olla hyvinkin tasapainoinen.  Ja toisaalta, vaikka kartta olisi hyvinkin harmoninen ja vain hyviä aspekteja täynnä, se ei tarkoita sitä, että ihminen olisi mitenkään 'muita parempi'.

Vain kokemalla ja näkemällä ihmisen voit arvioida minkälainen ihminen todella on. 
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
koppi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #5 : 06.10.2013 20:47:47 »

Kiitos vastauksistanne ja mietteitä herättävistä sanoistanne. :Smiley Kiss Smiley Olen tullut siihen tulokseen että elämällä itse rohkeasti ja antamalla muille ihmisille ja kanssamatkustajille mahdollisuus elää sellaista elämää kuin he itse haluavat on paras asenne itsensä kannalta. 2funny tickedoff idiot2 Minulla ei ole määräysvaltaa kehenkään muuhun ihmiseen nähden paitsi itseeni 100% sesti. Angry Petttymykset elämässä ei ole mukavaa mutta se on välttämätöntä henkisen kehityksen kannalta. Sad Epäonnistuminen ihmissuhteissa on vain seurausta omista epärealistitista odotuksista muihin ihmisiin nähden. Muillakin ihmisillä on tunteet ja halut toteuttaa heidän omia päämääriään elämässään. Henkisen kehityksen kulmakivenä toimii ikävä sanoa mutta se on kipuaminen erilaisten asioiden ja kohtaamisten parissa. tickedoff crazy2 idiot2  Jotta voisin oppia elämästä ja varttua aikuiseksi tarvitsen kaikki ne iskut jotka olen saanut, että minusta tulisi se ihminen, joka minun pitäisikin olla Kiss .Minä en kuitenkaan pysty muuttamaan mitään tai ketään muuta ihmistä paitsi itseäni. tickedoff  Luottamus on sata aina siihen asti kunnes toisin todistetaan. Rakkaussuhteissa ja ihastumisessa ei sinänsä ole mitään pahaa kunhan se ei tuota tarpeetonta kärsimystä muille osapuolille, eikä itselle. Cheesy Wink  Ihmissuhteissa saa myös epäonnistua ja ottaa opiksi  muistaen että metsä vastaa usein niin kuin sinne huudetaan, vai vastaako??? Elämä itsessään on jo sellainen seikkailu että ei kannata jäädä murehtimaan vaan antaa tulla vaan kaikilla mausteilla niinkuin tähänkin asti. knuppel2  Lopuksi:" Parempi rakastaa, kuin etsiä rakkautta. smitten Ymmärtää kuin etsiä ymmärrystä. coolsmiley Sillä vain unohtamalla itsensä voit itsesi löytää ja antamalla anteeksi! Saat itse anteeksi. Kuolettamalla itseäsi tälle katoavalle maailmalle, saat palkkioksi iankaikkisen elämän. angel  Lisäkysymyksenä on :"Miten saat Rakkautta ja onnistut kaikissa ihmissuhteissasi, astrologian valossa ja keinoin???" smitten Smiley Cheesy
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #6 : 06.10.2013 21:12:56 »

Asiallisuus, rehellisyys, toisten hyväksyminen sellaisenaan (ettei luule voivansa muuttaa toisia) ja se ettei kiinny ihmisiin liikaa (ei vaan kannata.) Ainakin päinvastaisilla elementeillä meikäläisen saa joko katoamaan kuin taikaiskusta tai luopumaan inhimillisyydestä, mikä on käytännössä sitten sitä että sanon ja teen ihan mitä huvittaa. :Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: