Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709042 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #270 : 24.07.2007 15:23:51 »

Elwyn, tässä tulee sinulle tarotia kysymyksiisi.

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa ilmenevä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat meitä ja sielua. 
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä jännitteiseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitykset. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmät: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Van siten menetetty tasapaino (Vaaka) voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä ja kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

Tämän kortin sanoma on selkeästi se, että todellisuudessa ei ole mitään jumahtanutta tilannetta – elämä ei voi pysähtyä, se jatkaa liikettään koko ajan – mutta meistä itsestämme vain tuntuu siltä, että kaikki seisoo tai leviää käsiin. Energian tasolla kaikki liikkuu jatkuvasti ja sieltä käsi katsottuna elämässämme saattaa tapahtua koko ajan vaikka mitä, vaikka materialistisella tasolla mikään ei tuntuisikaan liikkuvan mihinkään. Paikallaan ollessammekin me liikumme.
Tällaiset olostelukaudet, kun siirrytään vanhasta uuteen ja odotellaan vielä suunnan ja uuden muotoutumista, kannattaa minusta käyttää kaikkeen mukavaan puuhailemiseen jatkuvan suremisen sijaan. Nyt sinulla on aikaa keskittyä itseesi, tehdä mitä haluat! Pian voi taas käydä niin, että kiire kutsuu ja elämään pukkaa niin paljon tekemistä, että olisit kiitollinen, jos saisit tämän hetkisen olosteluajan edes hetkeksi takaisin.
Ongelmat eivät johdu nyt ulkopuolelta vaan sinun omista ajatuksistasi. Sinun suhtautumisesi tilanteeseen luo ongelmat, joita todellisuudessa ei ole olemassakaan. Nyt on odottelun hetki, ei muuta.


Nostan vielä kortin noille muutoksille, kun tämä kortti ei siihen vastannut. Eli siis mitä seuraa olosteluajan jälkeen.


MIEKKOJEN RITARI
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin o saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Tämä kortti sanoo, että enemmänkin kuin ulkopuolelta uusi elämä saa alkunsa sinun sisältäsi, omista ajatuksistasi. Voi olla, että sinulle tarjotaan esim. töiden merkeissä jotain hommaa, mutta vasta sinun päättäväisyytesi – tyyliin haluatko juuri tuon työn vai jonkun muun – päättää lopullisen tuloksen. Maailma ikään kuin tiputtelee meillä vaihtoehtoja, joista punnitsemalla sekä intuitiivisesti että analyyttisesti, me valitsemme meille sopivimman vaihtoehdon. Aina on vapaus valita. Aina on kaksi vaihtoehtoa.
Kun tämä sumea olostelukausi alkaa hellittää ja päähäsi alkaa pomppia ajatuksia jatkosta, pohdiskele noita ajatuksia ja ideoita. Valitse sieltä mieluisin ajatus ja ryhdy ponnistelemaan sen toteuttamiseksi. Me edesautamme muutoksia omilla mielikuvillamme.

tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #271 : 24.07.2007 18:15:12 »

Kerrassaan mukava topicki!  Smiley

Nostapa minullekin kortti mikä liittyy suhteeseeni erään miehen kanssa, joka asuu toisella paikkakunnalla ja suhde on kimurantti ja hänen tunteensa minuun epäselvät. Mukana kolmansia osapuolia.

Kiitos ja kumarrus!  smitten
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #272 : 24.07.2007 20:12:42 »

Carter76, kortti sanoo kysymykseesi seuraavaa:

MIEKKOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Ilman elementti, pilvistä selkeyteen, mielialojen hallinta, kapina

Miekkojen Prinsessa edustaa uutta älyllistä selkeyttä, joka ravistelee kaikkea. Hän on juuri hävittänyt vanhan alttarin, joka räjähtäen nostaa ilmaan savua, kiviä ja tuhkaa. Kun älyllinen ja hengellinen (joita ominaisuuksia ilman elementti kuvaa) uudistuminen kohtaavat maan elementin, vanhojen ihanteiden alttarit tuhoutuvat. Savun laskeuduttua tulee tilaa selkeydelle.
Jokainen kokemasi muutos, jokainen kokemasi sisäinen ristiriita lennättää ilmaan savua ja tuhkaa (tunteita ja mielialoja). Miekkojen Prinsessa ei kuitenkaan anna vanhan ja hyödyttömän tuhoamisen nostattaman pölyn varjostaa näkemyksensä selkeyttä! Hän käyttää miekkaansa pyyhkäistäkseen pois pintaan nousevat mielialat ja hajottavat ajatukset. Prinsessa on päättäväinen ja hyökkäävä. Hän on myös käytännöllinen, eteenkin ristiriitatilanteissa tai paradoksaalisissa tilanteissa.
Miekkojen Prinsessa edustaa äärimmäisen kapinallista ihmistä, jota ei pelotella sen enempää lailla kuin pyhillä arvoillakaan. Prinsessa kapinoi totuuden, avoimuuden ja selkeyden nimissä. Siksi hän on valmis tuhoamaan kaiken, mikä on tukahduttavaa ja estää kokemasta elämää täydellisesti. Tähän kuuluvat myös moraalisäännöt. Prinsessan tukahduttamiselle sanoma ”ei” nousee siitä, että hän todella sanoo ”kyllä” itselleen ja olemassaololleen. Voimme verrata hänen toimiaan siihen, kun Jeesus heitti rahanlainaajat pois temppelistä.
Päätelmät: Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota ”pyhiä alttareita”. Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi.
Kysymykset: Millaisia vanhoja ”alttareita” elämässäsi ja ympäristössäsi on tällä hetkellä? Onko sinulla rohkeutta tuhota niitä?
Ehdotus: Katso sisällesi. Nouseeko kapinasi rakkaudesta?
Vahvistus: Kapina on positiivista, rakentavaa ja luovaa.

Jos mielessäsi on pitkään jo pyörinyt tunne ja ajatus siitä, ettei tämä suhde enää toimi, on aika hajottaa tuo alttari. Prinsessa tässä yhteydessä saattaisi kuvata sinua itseäsi sen suhteen, että olet valmis kapinoimaan oman vapautesi ja oikeaksi kokemiesi asioiden puolesta. Olipa mielessäsi pyörinyt ajatus suhteeseesi liittyen millainen tahansa, minun näkemykseni mukaan tämän kortin pohjalta olisi aika pistää se käytäntöön.
Vaikka kortissa puhutaankin vanhan hajottamisesta, voi tämä olla myös positiivista. Esimerkiksi parisuhdetta ajatellen vanha seurustelun alttari saattaa hajota kihlajaisalttariksi ja kihlajaisalttari avioliittoalttariksi. Kaikki on kiinni meistä, siitä, mitä sydämemme sanoo ja ennen kaikkea siitä, lähdemmekö toteuttamana käytännössä tuota ajatusta, vaikka se ei ehkä muita miellyttäisikään. Kortti rohkaisee sinua olemaan kapinoiva, Miekkojen Prinsessan kaltainen hengen soturi, joka ei tee kompromisseja sydämensä äänen suhteen. Kaikki mikä tukahduttaa meitä ja estää kokemasta elämää täysillä, hidastaa meitä ja tekee meidät ennen pitkää onnettomaksi. Suurin syy ihmisten onnettomuuteen on nimittäin se, että he ovat painaneet sydämensä äänen, oman todellisen tahtonsa, syövereihinsä koskaan uskaltamatta toteuttaa sitä.

tallennettu
Carter76
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #273 : 24.07.2007 23:04:19 »

Kiitos kortista ja sen tulkinnasta, olen kyllä pitkään miettinyt suhteen luonnetta ja kortti  pätee. Hajonnut alttari kuvaa varmasti suhteemme menneisyyttä (merkittäviä ongelmia joita ei saatu ratkaistua), nyt tilanne avoimempi ja lämpöä, rakkautta ja yhteisiä asioita paljon enemmän kuin ennen. Eli suhteemme luonne on muuttunut vapaammaksi ja emme rajoita toisiamme niin kuin ennen. Kiitoksia smitten

Carter
tallennettu
iina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #274 : 25.07.2007 05:50:23 »

Hei! Smiley

Voisitko katsoa miltä lähitulevaisuus näyttää minulle? Lähinnä rakkaus, terveys-ja työpuolelta.
tallennettu
aviomies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 91



Profiili
« Vastaus #275 : 25.07.2007 12:08:09 »

Hei AthaMaarit!
Minäkin olisin kiinnostunut aivan lähitulevaisuudestani ja mikä lapseni nuhan aiheuttaa  Huh ja paraneeko se?   
tallennettu
anitak
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #276 : 25.07.2007 14:03:15 »

Hei AthaMaarit!

Voisitko auttaa minua mieltäni vaivaamassa asiassa (olisko Tarot hyvä, päätä itse).
Kysymys: elän vakituisessa parisuhteessa ja olemme molemmat onnellisia, joskus vaan tuntuu että jotain puuttuu ns. suuri tunne. Menneenä viikonloppuna tapasin ihmisen joka jäi mieleeni "kiinni", en ole ihastunut tms. vaan tämä ihminen on niin tuttu, kuin olisin tuntenut hänet aina. Kysyn siis mistä on kyse ja kannattaako minun ottaa yhteyttä häneen ja millä tavalla tämä kaikki vaikuttaa elämiimme.  Smiley
kiitos!
tallennettu

AnitaK
travertine
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #277 : 25.07.2007 20:29:24 »

Travertine, ei avunpyytämisessä ole mitään pahaa, joten turhaan murehdit sitä, että ensimmäinen viestisi on pyyntö Cheesy  Tässä tulee sinulle vastausta tarotkortilla.
---------------------

Kiitos vastauksestasi, uskon että osuit hyvinkin oikeaan.  Smiley Minusta tuntuu että asenteeni elämään on jo ennen tätä koettelemusta ollut muutoksessa parempaan, ja tämä totisesti tuuppasi minua paljon pidemmälle sinne hyvään suuntaan. Onneksi osoittautui pelkoni turhaksi ja en sittenkään ollut vakavasti sairas - pelkäsin jo tosiaan syöpää kun sitä suvussani on muutenkin paljon.

Koetan ottaa tästä opikseni ja elää niin, etten enää näin rankkaa "herättelyä" tarvitse.

Kiitos.  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #278 : 25.07.2007 21:48:59 »

Elsis, nostelin sinulle vähän useamman tarotin kysymyksiisi. Ensimmäinen on vastaus lähitulevaisuudelle

MALJOJEN KYMPPI – TÄYTTYMYS
Avainsanat: Mars kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäisen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamaansa kauneutta.  Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa.  Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Näkisin, että tämä kortti puhuu vahvasti sinun ja syntyvän lapsesi välisestä liitosta. Molemmista teistä henkii puhdas, ylitsevuotava, pyyteetön rakkaus toisianne kohtaan. Näkisin myös, että lapsi – vaikka onkin vielä pieni ja hentoinen – omaa aimo annoksen päättäväisyyttä, jolla hän ilmaisee itseään synnyttään. Koet ihanan täyttymyksen tunteen synnytyksen jälkeen ja säteilet onnea ympäristöösi!

Tämä kortti on puolestaan synnytyksen jälkeiseen elämään vielä tarkemmin.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
{b]Päätelmät:[/b] Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen.

Aika erilainen kortti edelliseen verrattuna! Tulkitsisin kortin niin, että vaikka uusi lapsi elämässä onkin ihanaa, se herättää sinusta esiin jotain, joka ahdistaa sinua. Ehkä koet mahdollista syyllisyyttä siitä, että olet ”vain äiti”, joka ei ole vieläkään päässyt takaisin työelämään tai ehkäpä koet, että esikoisesi (jos en nyt muista väärin!) jää aivan liian vähälle huomiolle uuden tulokkaan takia. Oli miten oli, todellisuudessa ei ole mitään hätää, vaan ahdistus ja julmuus kumpuavat sinusta itsestäsi, omista ajatuksistasi. Kaikki on hyvin ja OK, älä siis murehdi. Kun teet parhaasi unohtamatta itseäsi ja omaa jaksamistasi, kaikki sujuu kyllä moitteetta. Keskity siihen, mikä nyt on käsillä ja mieti tulevaa vasta myöhemmin.

Kolmas kortti on yrityshaaveillesi.

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Tulkitsisin kortin niin, että yrityshaaveet olisi hyvä unohtaa tältä erää. Kortti puhuu vain tämänhetkisestä tilanteesta, joten se ei kiellä, etteikö oma yritys olisi mahdollista perustaa joskus tulevaisuudessa. Juuri nyt ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva sille – voit joutua odottamaan sopivaa ajankohtaa hyvinkin kauan. Nykyinen elämäntilanne, rahatilanne, yhteistyökumppanit tai kaikki yhdessä ei sovellu yrityksen perustamiseen. Jos olet vielä sormi suussa miettien, mitä pitäisi tehdä, pidä yllä matalaa profiilia ja tarkkaile ympäristöäsi toimimisen sijaan.
Höllää siis haaveitasi, mutta älä luovu niistä kokonaan. Jos hukkaamme haaveemme hukkaamme puolet syystämme elää.


Neljäs kortti vastaa kysymykseesi ihmissuhteesta

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Oikein hyvältä näyttää! Välillenne kehkeytyy kyllä rakastava, aivan erityislaatuinen suhde, joka palvelee teidän molempien henkistä kehitystä, vaikka ette sitä ehkä tiedostaisikaan ja vaikka se ei ilmenisikään fyysisellä tasolla. Uskoisin kortin kehottavan sinua olemaa yhteydessä tähän henkilöön, sillä hän ehkä ujostelee sinua eikä tiedä, haluaisitko oikeasti olla hänen kanssaan tekemisissä hänen menneisyydessä tekemiensä valintojen takia. Toisin sanoen rakastaisitko häntä sellaisena kuin hän on. Tokihan sinä niin tekisit! Haluat vain saada häneen yhteyden, kadoksissa olleen sidoksen. Lähesty häntä huomaavaisesti ja tunteesi ilmaisten. Kortti kertoo, että sinulla on kykyä ilmaista tunteesi huomaavaisesti ja voimakaan kauniisti. Anna asioille aikaa. Kaikki kehittyy hyvään suuntaan. Ole sinä se suunnan näyttäjä!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #279 : 25.07.2007 22:14:08 »

Net.ta, sinulle nousi seuraavanlainen tarot:

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Tämä on ratkaisukorttina hiukan hankalaa tulkita, mutta teen parhaani. Ensimmäisenä kortin perusteella nousee mieleen, että tämän hetkinen taloudellinen ahdinko johtuu menneisyydessäsi tekemistäsi valinnoista. Olet ehkä tehnyt vain yhden virhearvioinnin tai vastaavasti toiminut haitallisesti pidemmän aikaa. Oli mikä oli, palkkasi on nyt tässä. Me saamme sen, mitä me kylvämme. Jos kylvää kauraa on turha odottaa, että pelto täyttyisi omenapuista.
Näkisin, että tilanne on myös karmallinen. Joko niin, että tämä on seurausta menneistä elämistä tai niin, että olet itse luonut tämän tilanteen elämääsi vuosien saatossa.
Jotenkin, niin hassulle kuin se ehkä kuulostaakin, tulee mieleen, että tilannetta helpottaisi se että osaisit sanoa ”ei”. Se voi olla ein sanomista muille tai Itselle – en lainaa rahaa, tarvitsen sitä itsekin. En osta tätä, tarvitsen rahaa muuhunkin juuri nyt.
Jos taloudellinen ahdinko johtuu toisesta henkilöstä ja tuo henkilö vaikuttaa yhä elämääsi, sano hänellekin ”ei”. Jos tilanne vaatii totaalista yhteyksien poikkipanemista oman taloudellisen tilanteesi vakauttamiseksi, tee niin.


Avaan sinulle vielä Sai Babalta yhden sivun. Tuli sellainen olo, että pitäisi tehdä niin. Me emme kuitenkaan koskaan ole täysin avuttomia tilanteessa kuin tilanteessa.

20. syyskuuta
Rukous on hyödyllisin tapa viettää maanpäällinen elämänsä. Rukous ei ole ensisijaisesti sitä, että pyydät itsellesi jotain, vaan rukouksessa suhteesi Jumalaan lujittuu entisestään.
Maalliset lahjat joita rukouksen kautta saat, eivät ole kuin houkutin oppia tuntemaan rukouksen voima.
Ihmisen suhteessa rukoukseen voidaan erottaa viisi selvää vaihetta:
Ensimmäisessä vaiheessa ihminen ei rukoile lainkaan.
Sitten hän rukoilee hädässä.
Kolmanneksi hän rukoilee yhä enemmän itsensä ja toisten puolesta, kun se on hänen oman etunsa mukaista.
Neljänneksi hän rukoilee toisten puolesta silloinkin, kun siitä ei ole hyötyä hänelle itselleen.
Lopulta hän rukoilee pelkästään toisten puolesta.
Seuraavaa vaihetta, joka liittyy tähän, ei voi enää lukea kuuluvaksi yllä mainittuihin viiteen vaiheeseen, sillä silloin ihminen ei enää rukoile, vaan hän voi täydellisyytensä vuoksi suoraan päättää asioista ja vaikuttaa niihin.
Rukoile lakkaamatta. Se on parasta harjoitusta oppia loistavimmat hyvät ja päästä jatkuvaan yhteyteen Jumalan kanssa.

tallennettu
Elsis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #280 : 25.07.2007 22:56:15 »

Kiitos ja syvä kumarrus  Smiley

Ajatuksia herättävä ja hyvä tulkinta sekä vielä niin osuva monessa asiassa! Huvitti tuo synnytyksen jälkeinen aika, sillä tuotahan se äitiys aika pitkälle on, onnea ja iloa lapsista mutta samalla jäytävää tunnetta siitä että onko riittävän hyvä. Yritän muistaa tuon kun ajatus riittämättömyydestä iskee syksyn ja talven pimeinä päivinä päälle.

Jään pureksimaan muita osioita vielä oikein ajan kanssa, erittäin mielenkiintosia ja ajatuksia herättäviä totta tosiaan. On sulla upea taito tulkita  smitten
tallennettu

Aurinko: Oinas
Nouseva: Rapu
Kuu: Oinas
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #281 : 25.07.2007 23:41:55 »

Hei taas! Katsoisitko minulle apua seuraavaan. Ex-mieheni kanssa on hankaluuksia sopia mistään asiasta tarkemmin liittyen aikaan, kun lapsilla isänsä tapaamisviikonloppu. Muutamia epäkohtia tullut ajan myötä ilmi ja olisi hyvä kun ois yhdessä sovitut pelisäännöt. Välit huonot törkeästi hoidetun eron vuoksi ja kun hänen puoleltaan kolmas osapuoli lapsineen vaikuttamassa ja lisätään minun voimakas reagointi asioihin, niin soppa valmis. Eli kannattaisiko malttaa mielensä ja odottaa, että sopiva aika asioiden sopimiseen tulee tai pidänkö rohkeammin puoleni ja otan yhteyttä tarvittaviin tahoihin asioiden selvittämiseksi?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #282 : 26.07.2007 01:03:46 »

Repetiitti, tässä pyytämäsi tarot.

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosto kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Yhdentyminen jossakin muodossa näyttäisi minun tulkinnan mukaan olevan ajankohtainen. Ehkä fyysisellä tasolla ei tapahdu mitään erityistä, vaan yhdentyminen on enemmänkin henkistä – tai sitten päinvastoin tai molemmat. Kamalan ympäripyöreää, tiedän, mutta sen voin kuitenkin sanoa, että tapaamisenne on ollut merkittävä.
Kortti puhuu siitä, että tulos on suotuisa kaikille osapuolille. Jos kyse on siitä, että sinä roikut ”ihan onnellisessa mutta ei niin tyydyttävässä, kulahtaneen puoleisessa suhteessa” ja tapaamasi henkilö elää aivan samanlaisessa suhteessa, silloin molemmin puoleinen irtirepäisy nykyisestä ei vapauta ainoastaan kaksi henkilöä vaan vähintään neljä.  Ehkäpä se ei tunnu toisista osapuolista alkuun mitenkään ihanalle tai vapauttavalle, mutta on pidemmällä tähtäimellä hyväksi kaikille.
Pidäthän huolta siitä, että se mitä teet – tai olet tekemättä – on sopusoinnussa sinun oman sisäisen äänesi kanssa niin, ettei se kumpua pelkästä egosta ja itsekkäästä omasta halusta. Siitä varoittaa myös tämä kortti kehottaessaan toimintaan, joka ei aseta ketään toisarvoiseen asemaan.
 
« Viimeksi muokattu: 29.07.2007 12:56:13 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
T.Uittu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #283 : 26.07.2007 01:21:46 »

Hei!
Autatko minua, nyt ollaan aika alhossa. Mitä eteenpäin, mitä tehdä?

Kiitos Smiley Täytyisikö mennä eteenpäin yksin, huoli muista ihmisistä painaa.. ei jaksaisi nyt yksin...mutta yksinhän olen tässä suhteessa kuitenkin...
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #284 : 26.07.2007 02:02:00 »

Iina, nostin sinulle yhden kortin jokaiseen kysymykseen.

Rakkauteen tuli kortti

 ERAKKO
Avainsanat: Neitsyt, oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Ei ole mitään syytä jahdata itsen ulkopuolella olevaa, katoavaista, pettävää valoa.
Sisäisellä matkalla on kuitenkin omat vaivalloiset puolensa. Tarvitse rohkeutta ja itseluottamusta ryhtyäksesi tekemään tätä matkaa. Sillä ennen kuin saavutat tavoittelemasi valon, joudut kulkemaa omien, todennäköisesti hyvin pelottavien varjojesi läpi. Kortissa tätä kuvaavat myrkkykäärme ja kolmipäinen helvetin koira Kerberos. Kerberoksen kaksi päätä katsovat eteenpäin ja yksi taaksepäin. Hänen huomionsa on kiinnittynyt osittain menneisyyteen. Hän haluaa varmistaa, että kaikki tärkeät yksityiskohdat on viimeistelty. Kaikesta loppuun saamattomuudesta on huolehdittava ennen kuin hallussa olevaa voimaa voidaan käyttää johonkin uuteen. Meidän on myös yhdistettävä itseemme tasapainoisesti meissä oleva animaalisuus. Vain siten eheä, kokonainen Ihminen voi syntyä.
Sisäisestä kirkkaudesta nouseva kaiken muuttava valo täyttää vähitellen koko Erakon olemuksen. Lyhteet tulevat korjuukypsiksi. Se, että Erakko on antautunut sisäiselle Itselleen alkaa näkyä myös ulkoisesti. Vilja voidaan korjata ja jakaa muiden kanssa. Jokainen, joka on löytänyt sisäisen todellisuutensa, voi jakaa perin pohjin muuttumisen kokemuksen muiden etsijöiden kanssa.
Muut eivät kunnioita Erakkoa eikä häntä yleensä ymmärretä. Hän on yksilö, joka ei tee niin kuin muut eikä ole tyytyväinen massojen suosimaan pinnallisuuteen. Erakolla on vain sellaisia suhteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden syvempään kanssakäymiseen ja yhteisymmärrykseen. Jos tämä ei ole mahdollista, Erakko on mieluummin yksinään.
Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisen kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.
Päätelmät: Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.
Kysymys: Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?
Ehdotus: Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriitatilanteet eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.
Vahvistus: Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain haluan.

Jos siis elelet yhä sinkkuna, älä sure! Kortti antaa ymmärtää sinun olevan hyvin tarkka kumppanisi suhteen ja tässä tapauksessa se on vain hyve, ei haitta. Et voi teeskennellä suhteita, et olla todella sataprosenttisesti sellaisen ihmisen kanssa suhteessa, jonka kanssa et ole täysin samalla aaltopituudella. Sinulla on kova henkinen vaatimus kumppaniksi ja on vain luonnollista, ettei tuota tasoa täytä ihan kuka tahansa. Minusta se on hyvä, sillä nykyisinkin ihmiset hyppäävät aivan liian kevein perustein suhteisiin ja potevat näin ollen – osaksi omaa syytänsäkin – särkyneitä sydämiä ja hammasten kiristelyä ex-kumppaneiden kanssa.
Jatka siis edelleen sisäisen äänesi kuuntelemista ja kun viimein kohtaat kumppanin, joka pistää sielusi sanomaan ”WAU!” niin anna mennä!
Jos olet jo suhteessa, joka ei toimi tai junnaa paikoillaan, keskity toteuttamaan omaa sisäistä ääntäsi, niin löydät taas onnen. Se voi tarkoittaa suhteen lopettamista, mutta myös Erakko-kortin ollessa kyseessä, että ottaisi omaa aikaa itsellesi. Olisit vain yksiksesi. Suhteessakin tarvitaan tilaa yksityisyydelle ja ihan omalle ajalle. Se tasapainottaa ja antaa ihanan lisämausteen yhteiselle ajalle.


Terveyteen nousi kortti

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy van siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloivat kortissa olevat kristallipyramidit. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasti hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämättömän vakuuttuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esiin nouseva epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla vielä pidättelet itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Koska kysymys terveydestä ei ollut tuon tarkempi, heitä tähän muutamia vaihtoehtoja kortin sanomasta.
Ensiksi, jos olet rehkinyt kovasti jonkin asian eteen jo kauan oman terveytesi kustannuksella, kortti kehottaa sinua  kääntämään huomiosi Itseesi. Pidä tauko, lepää. Emme ole koneita, emmekä jaksa loputtomiin. Eivätkä koneetkaan oikeastaan jaksa loputtomiin! Niitä pitää huoltaa, hoitaa, korjata – ja silti ne hajoavat jossain vaiheessa. Ihmiselämässä tuota hajoamista kuvastaa kuolema. Mekin kuolemme, mutta mitä paremmin pidämme huolta Itsestämme sen rikkaammin voimme elää.
Toiseksi jos olet päässyt veltostumaan, kunto on karannut jonnekin, kortti kehottaa sinua keskittymään oman fyysisen hyvinvoinnin hoitamiseen. Panostaudu siihen koko energiallasi. Sama voidaan ottaa myös esimerkiksi, jos kyseessä on mielenterveysongelma, olipa mieli sairastunut mistä syystä tahansa.
Kortti viittaa toimintaan. Jotain on nyt tehtävä. Olipa tehtävä rauhoittuminen tai tietoinen kunnosta/mielestä huolehtiminen, se kehotetaan sinua tekemään.


Viimeinen kortti on työlle

SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus:Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.

Näyttää vahvasti tämän kortin perusteella siltä, että työyhteisössä (jos siis olet töissä) on jotain mätää ja pahemman kerran. Työpaikkakiusaamista, eriarvoisuutta, selkään puukotusta, juonittelua, ahdistava työympäristö jne.
Kortin sanoma on, ettei kenelläkään ole mitään oikeutta alistaa toista – mekään emme ole oikeutettuja alistamaan itse Itseämme! Se tekee meistä sairaita, onnettomia, ahdistuneita ja masentuneita, koska tuo toiminta sysää meidät sivuun todellisesta olemuksestamme. Emme enää ole sujut itse Itsemme kanssa, kun taistelemme omia ajatuksia, tunteita ja mielihaluja vastaan hammasta purren. On totta, että jotkin asiat vaativat hoitamista, vaikkei se meitä huvittaisikaan, mutta jatkuva itsensä ahdistaminen ei ole tarkoituksen mukaista Elämälle. Se ei ole Maailmankaikkeuden tai Elämän Tahto – se on oma tahtomme. Meillä on aina kaksi vaihtoehtoa: Alistua tai Taistella. Vankeus tai Vapaus. Me valitsemme itse puolemme.
Ilmaise siis näkökantasi työpaikassasi. Jos se vaatii työpaikan vaihdosta, tee se. Kuka meitä pakottaa olemaan juuri tuossa työpaikassa? Aivan, ei kukaan kuin me itse. Seuraa haaveitasi ja kouluttaudu vaikka uudelle alalle, jos se on jotain sellaista, josta olet haaveillut! Kun suuntaamme kohti unelmia meidän ei tarvitse olla peloissamme – asiat järjestyvät kyllä, vaikka alku olisikin hankalaa (ja yleensä se aina on).
Jos taas olet työtön, älä hukkaa unelmiasi äläkä soimaa itseäsi työttömyytesi takia. Kaikki on loppujen lopuksi vain väliaikaista. Kun kuolemme meidän vaakakupissamme ei paljoa paina se, oliko meillä töitä vai ei. Tärkeämpää on se miten elimme elämäämme muihin ja Itseemme nähden. Elää tyytyväisenä ja kuolla tyytyväisenä. Siinä elämän päämäärää kerrakseen!

tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: