Sivuja: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709025 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #240 : 16.07.2007 21:33:38 »


Dala, tässä tulee vastausta!

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat mieltä ja sielua.
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä hyvin jännittyneeseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitteet. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmä: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

Kortti ei nyt oikein sano juuta eikä jaata siihen, oletko juuri nyt oikealla alalla. Se vihjaa kuitenkin, että jos nykyinen ala huolettaa, sinun tulee selkeyttää ajatuksesi: olenko huolissani siitä, miten menestys koulussa ja/tai saanko alaani vastaavia töitä vai ahdistaako minua epävarmuus siitä, onko tämä ala oikea.
Ajatusten selkeyttäminen tässä yhteydessä voi tarkoittaa niinkin simppeliä asiaa, että jos et vielä tiedä, miksi haluat isona, niin sitten myönnät sen itsellesi, että et vielä tiedä. Lopetat alojen epätoivoisen pläräämisen ja sanot, että pitää vielä miettiä. Toinen vaihtoehto on, että lakkaat miettimästä kävisitkö tämän koulun loppuun vai vaihtaisitko heti toista alaa/jäisit pitämään välivuosia. Jos haluat käydä nykyisen opinahjon loppuun, hyvä, jos taas haluat päästä siitä jo nyt eroon, hyvä. Tärkeintä on saada jonkinlainen, mieluiten yksinkertainen, päätös aikaiseksi. Kysymys tuntuu nyt kuuluvan ”Kyllä”” vai ”Ei!”
Jos päätös, olipa se mikä hyvänsä, osoittautuukin jostain syystä vääräksi, älä soimaa itseäsi. Olet ainakin pistänyt pohdintakierteen poikki ja saanut selkeyttä elämääsi!

tallennettu
heissu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« Vastaus #241 : 16.07.2007 22:16:50 »

Mua myös kiinnostaa entiset elämät. Minulla on itsestäni tehty sielunkuva, mutta vaikka kuin sitä katson ja tutkiskelen, ei kuva aukene minulle  Undecided Täytyy vielä kovasti minun harjoitella.

Samalla voisin myös pyytää sinua nostamaan minullekkin kortin. Tällä hetkellä tuntuu, että sisälläni on musta möykky enkä osaa käsitellä sitä pois vaikka kuinka yritän. Minua vain ahdistaa, vaikka kaiken pitäisi olla aivan hyvin elämässäni. On tää elämä vaikeeta!

Kiitos AthaMaarit!  smitten
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #242 : 17.07.2007 11:56:28 »

Heilurilla voi saada ehkä tietoa menneistä, itsekin mietin niitä hieman tänään, lähinnä mietin kauanko elän tässä elämässä! Lilli on kuvannut menneiden elämien keskustelussa omia kokemuksiaan.. hänkin käytti muist. heiluria.

Kyllä se olo siitä paranee, jos on möykkyjä, niin eiku regressioterapiaan. Olen sitäpaitsi loppuelämäni onnellinen.
  Wink
« Viimeksi muokattu: 17.07.2007 12:33:58 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Mais@
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #243 : 17.07.2007 14:47:05 »

Kiitos AthaMaarit vastauksesta !   :)Mukavaa kesän jatkoa Sinulle !

Maisa
tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #244 : 17.07.2007 16:39:39 »

Heissan
Annoithan jälleen pohdittavaa...ja sulatettavaa tässä asiassa. Olen samaa mieltä ettei sattumaa ole on vain ketju tapahtumia jotka johtavat asiasta toiseen joku muu tätä palettia pyörittää...ja meitä siinä sivussa. Muotoilin kysymyksen hieman hankalasti, koska asia on hankala itsellenikin selvittää. On joku muukin kehoittanut minua hillitsemään tunteen ilmaisujani,vaikka aika vähän niitä oikeasti viljelen.Jos,
kohde on oikea niin aiemmasta opiksi saaneena en ole peitellyt tunteitani kuten ennen, toivon ettei se ole koitunut tuhokseni tässä asiassa. Ei ole sallittua katsella toisen elämää "ilman lupaa", siinä olet oikeassa.
Kiitos vielä tästä ja aika kuluu...tuoden lähemmäs sen päivän,kun jotain selkiytyy.
Tui
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #245 : 19.07.2007 13:45:25 »

Toinikki, sain nyt avattua sinulle Sai Babalta sivun. Toisella sivulla puhutaan siitä, miten meidän tulisi hallita kieltämme niin, ettemme puhuisi pahaa – koskaan. Meidän tulisi keskustella aina sydämemme äänellä, ystävällisesti ja lämpimästi.

Kirjoitan tähän kuitenkin sivun, joka tuntui olevan tähän kysymykseesi oikea.

26. Maaliskuuta
Monilla intiaaniheimoilla oli korkea etiikka. He kunnioittivat luontoa ja elivät rakkaudessa.
Kuitenkin ”valkoinen mies” tuhosi heidät.
Valtaosa intiaaneista eli rakkaudessa, monet valkoiset sitä vastoin elivät vihassa – ja kuitenkin viimeksi mainitut näyttivät voittaneen.
Miten se sopii opetukseeni, että rakkaus voittaa aina?
Jumalallista suunnitelmaa ei voi ymmärtää, ellei ota huomioon jälleensyntymän oppia. Ilman jälleensyntymää elämä on järjetöntä ja maailma luojinensa vaikuttaa julmalta.
Mutta tämä ei ole totta, sillä Jumala on puhdas rakkaus.
Jotta yllämainittuihin mielettömyyksiin tulisi jonkinlaista tolkkua, aloitan puhumalla aineellisen elämän lopusta.
Jälleensyntymästä seuraa, ettei kuolema ole ehdoton. Kuolema on kahden olemisen tilan välinen raja. Siirryt kuolemaan ja luovut ruumiistasi. Palaat kuolemasta ja saat uuden ruumiin.
”Intiaaniparat” menivät kuolemaan ja heidän kärsimyksensä hyvitettiin kymmen-, jopa satakertaisesti – esimerkiksi siten että he saivat viipyä kauan tuonpuoleisen elämän ihanuudessa.
Monet valkoiset puolestaan tappoivat säälittä intiaaneja ahneudesta.
He halveksivat intiaaneja ihonvärin vuoksi.
Hekin kuolivat kerran.
Seuraavassa elämässä monet heistä syntyivät mustiksi orjiksi maahan, jonka he olivat edellisessä elämässään säälimättömästi valloittaneet ja joutuivat omakohtaisesti kärsimään julmuuksia, joita he – aiemmin – olivat itse harjoittaneet.
Elä rakkaudessa. Kuole rakkaudessa ja olet kaikista siteistä vapaa – paitsi siteestäsi minuun.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #246 : 19.07.2007 14:13:36 »

Tipityy30, päädyin sinunkin kohdallasi tarotkortteihin. Ensimmäinen kortti on tulevaisuudella ja toinen avoliitolle.

TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden.. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Onko sinulla ollut viime aikoina jokin haave tai suunnitelma, joka on pyörinyt mielessäsi, mutta ei kuitenkaan ole noussut kovin selkeästi esiin? Kortti voisi viitata siihen, että tulevaisuudessa – miten pitkää odotusaikaa se sitten tarkoittaakin – tämä suunnitelma ottaa viimein tuulta siipiensä alle. Keksit hyviä ideoita, kuinka asiaa saisi vietyä eteenpäin ja inspiroidut siitä täysin. Muista kuitenkin pitää inspiraatio aisoissa niin, että puuhaat asian kanssa Itse omasta ilosta. Muuten koko homma muuttuukin stressaavaksi sopaksi. Hyvä esimerkki tällaisesta inspiroitumisesta ja siitä, miten se voi – ja yleensä meneekin – loppujen lopuksi ihan överiksi, kun itse päämäärästä tulee inspiraatiota tärkeämpi, ovat häät. Häitä on ihanaa suunnitella, mutta ihanuus loppuukin siihen, kun stressataan melkein henki pois servettiliinojen värien takia  sen sijaan, että katsottaisiin kokonaisuutta ja nautittaisiin tästä ihanasta inspiraatiosta.
Vastaan tuleva inspiraatio voi fyysisen sijaan olla myös hengellinen. Ehkä koet AHAA-elämyksen, löydät jotain mielenkiintoista tietoa tai pääset jakamaan jo nykyisiä tietojasi muiden asioista kiinnostuneiden kanssa. Ehkä tajuat jonkin asian, pistät pisteen i:n päälle. Mahdollisuuksia on monia.
Kortti puhuu myös tunteiden selkeyttämisen ja ilmaisemisen tärkeydestä. Muistathan siis puhua suusi puhtaaksi tunteittesi osalta, liittyivätpä ne tulevaisuudessa mihin tahansa.


MIEKKOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa,. myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen,
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

Tämäkin kortti puhuu tunteiden ilmaisemisen tärkeydestä ja siitä, miten totuudella saavutetaan inspiraatio, joka kuljettaa meitä eteenpäin. Tähti-kortin inspiraatio voi siis liittyä parisuhderintamalle.
Onko sinulla joitakin huolia, pelkoja tai epäilyksiä, jotka kalvavat sisälläsi, liittyivätpä ne sitten mihin tahansa, joka vaikuttaa parisuhteeseenne – sinuun itseesi, kumppaniisi, suhteeseenne itseensä, tulevaisuuteenne, taloudellisiin seikkoihin, töihin/opintoihin? Jos näin on, kortti kehottaa puhumaan niistä ääneen kumppanisi kanssa. Minulle nimittäin tulee olo, että mitään hätää ei oikeasti ole, omat huolesi johtuvat vain omista ajatuksistasi. Tunteiden ilmaisemista parisuhteessa korostaa vielä tämän kortin sanoma, että kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen – joka tässä tapauksessa tarkoittaa minusta universaalin Rakkauden lisäksi parisuhdetta ja kumppania – käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä. Ilmaise itsesi, karsi pois turha ja kulunut. Mitään tarpeellista ei menetetä, vaan tilaa raivataan uudelle kasvulle. Inspiraatio seuraa perässä eli ehkäpä suhteenne saa ihan uuden kipinän, kun pääsette keskustelemaan sinua vaivaavista asioista. Kumppanisi nimittäin vaikuttaa intuitioni perusteella olevan täysin tietämätön huolistasi tai siitä, miten hän itse vaikuttaa asioiden syntymiseen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #247 : 19.07.2007 14:51:45 »

No niin, Heissu. Tässä tulee kysymykseesi tarot. Valokuvasi saapui perille, kuten tiedätkin, joten keskityn menneisiin elämiin myöhemmin. Jonossa on vielä muutama muu ennen sinua : )

MIEKKOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Ilman elementti, pilvistä selkeyteen, mielialojen hallinta, kapina

Miekkojen Prinsessa edustaa uutta älyllistä selkeyttä, joka ravistelee kaikkea. Hän on juuri hävittänyt vanhan alttarin, joka räjähtäen nostaa ilmaan savua, kiviä ja tuhkaa. Kun älyllinen ja hengellinen (joita ominaisuuksia ilman elementti kuvaa) uudistuminen kohtaavat maan elementin, vanhojen ihanteiden alttarit tuhoutuvat. Savun laskeuduttua tulee tilaa selkeydelle.
Jokainen kokemasi muutos, jokainen kokemasi sisäinen ristiriita lennättää ilmaan savua ja tuhkaa (tunteita ja mielialoja). Miekkojen Prinsessa ei kuitenkaan anna vanhan ja hyödyttömän tuhoamisen nostattaman pölyn varjostaa näkemyksensä selkeyttä! Hän käyttää miekkaansa pyyhkäistäkseen pois pintaan nousevat mielialat ja hajottavat ajatukset. Prinsessa on päättäväinen ja hyökkäävä. Hän on myös käytännöllinen, eteenkin ristiriitatilanteissa tai paradoksaalisissa tilanteissa.
Miekkojen Prinsessa edustaa äärimmäisen kapinallista ihmistä, jota ei pelotella sen enempää lailla kuin pyhillä arvoillakaan. Prinsessa kapinoi totuuden, avoimuuden ja selkeyden nimissä. Siksi hän on valmis tuhoamaan kaiken, mikä on tukahduttavaa ja estää kokemasta elämää täydellisesti. Tähän kuuluvat myös moraalisäännöt. Prinsessan tukahduttamiselle sanoma ”ei” nousee siitä, että hän todella sanoo ”kyllä” itselleen ja olemassaololleen. Voimme verrata hänen toimiaan siihen, kun Jeesus heitti rahanlainaajat pois temppelistä.
Päätelmät: Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota ”pyhiä alttareita”. Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi.
Kysymykset: Millaisia vanhoja ”alttareita” elämässäsi ja ympäristössäsi on tällä hetkellä? Onko sinulla rohkeutta tuhota niitä?
Ehdotus: Katso sisällesi. Nouseeko kapinasi rakkaudesta?
Vahvistus: Kapina on positiivista, rakentavaa ja luovaa.

Ahdistuksen syy on se, että olet nyt jäänyt joko kiinni menneisiin tai menneiden hajoamisesta johtuvan pölypilven alle, joka on saanut tunteesi sekaisin ja mielesi sameaksi. Et tiedä mitä tehdä, minne mennä, miten päin olla, koska jokainen asia tuntuu liian ahdistavalta.
Jos yhä roikut menneessä, olivatpa menneet fyysisiä, mentaalisia tai hengellisiä, katkaise kahleesi. Jos taas olet joutunut syystä tai toisesta luopumaan menneestä, oli se sitten omasta tahdostasi tai ei, pyyhkäise pois muutoksen nostattamat sekavat tunteet ja mene kohti selkeyttä. Jos tunnet, ettet osaa tai jaksa tehdä sitä yksin, pyydä rohkeasti apua. kenenkään ei tarvitse taistella täällä yksikseen.
Pidä kiinni päätelmän neuvoista, sillä ne ovat tie onneen ja todelliseen vapauteen!
tallennettu
Piia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50



Profiili
« Vastaus #248 : 19.07.2007 21:01:55 »

Lämmin ja sydämellinen kiitos vastauksestasi AthaMaarit  smitten

Kyllä osui ja upposi, ja nyt vielä "katse syvemmälle itseen" ja asioiden sulattelua!
tallennettu
heissu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« Vastaus #249 : 19.07.2007 22:37:37 »

Kiitos AthaMaarit  smitten

Itsekkin näin ajattelin ja vast ikään kirjoitin, että menneisyys ahdistelee minua  Undecided
Yritellään yritellään pölyn alta nousta  Smiley
tallennettu
pauliinak
Vieras
« Vastaus #250 : 20.07.2007 13:30:31 »

Nyt on ensimmäistä kertaa tilanne, että mietin tosissani tuleeko parisuhteestani yhtään mitään Sad Yritänkö ihan turhaan? Onko nyt aika luovuttaa? Unohtaako miesystäväni aiempaa todella ikävää kokemustaan koskaan, mikä salakavalasti vaikuttaa meidän parisuhteeseen, vaikka en ole ollut kuvioissa vielä silloin kuin miesystäväni on joutunut sen kokemaan? En taida jaksaa tällaista... vaikka en se minäkään helppo ihminen aina ole. Voisitko AthaMaarit valottaa asiaa? Olisin äärettömän kiitollinen. 
tallennettu
Surusielu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #251 : 21.07.2007 00:18:15 »

Hei AthaMaarit,
Olisin todella kiitollinen, jos ehtisit katsoa minullekin jossain vaiheessa, ihan millä metodilla tahansa.

Rankat pari vuotta takana, ja nyt huomaan, että olen jäänyt aika yksin. Moni ystävä "jäänyt" jonnekin ja sinkkuna elelen. Yksinäisyyden tunne tulee lähes joka viikonloppu, ja masentaa hirveästi. Itsetuntoni on ihan nollassa, enkä uskalla edes kuvitella, että kukaan mies voisi olla minusta kiinnostunut. Tuntuu, että tilanteeni menee jatkuvasti vain huonompaan suuntaan, ja pelkään, että jään ikuisesti yksin.
Näetkö onko tilanteeseen tulossa muutosta? En tarkoita, että odottaisin muutosta ihan itsestään tulevaksi, mutta jotenkin käteni ovat sidotut, enkä tiedä miten tästä kuopasta nousisin: miten löytäisin itselleni rakkaan, oman perheen tai edes ystäviä.

Kiitokset, jos voit auttaa tässä äärimmäisen kipeässä asiassa.
tallennettu
Asera
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #252 : 21.07.2007 12:02:25 »

Kysyisin vielä rakkauselämästä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #253 : 21.07.2007 19:11:50 »

PauliinaK, tässä sinulle tarotia. Ensimmäinen on nykyiseen parisuhteeseen ja toinen kysymykseesi miehen muisteloista.

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Kortti on selkeästi omien avointen tunteiden kortti. Jos sinua painaa jokin asia, se täytyy ilmaista, koska muuten kiellät itsesi.  Kortti antaisi ymmärtää, että olet hyvin tunteellinen ja herkkä ihminen. Älä tukahduta tuota herkkyyttäsi tai anna muiden tukahduttaa sitä. Kun kortti puhuu siitä, ettei kompromisseja saa tehdä, se antaa ainakin minun ymmärtää, että olet painanut tunteitasi villaisella ja muokannut niitä muiden mieleisiksi. Esimerkiksi sekin, että kieltää itseltään jotain, on omien tunteidensa kieltämistä. Haluaisin oikeasti vaihtoehdon A, mutta kun muut ottavat vaihtoehdon B, niin kai se minunkin sitten täytyy ottaa se. Tästä tulee nyt luopua ja olla rohkeasti oma itsesi. Voi olla, ettei suhteessasi olekaan mitään vikaa, vaan ne ongelmat johtuvat sinusta – parisuhde saa ne esiin, jotta sinun on pakko kohdata ne silmästä silmään. Mitä pidempään välttälemme haasteita, sen kovempia niistä tulee, kunnes me joko opimme tai itkemme ja opimme.

LANTTIEN NELONEN – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, muttei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikaa koristeita.
edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä, jolla on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, on omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luotata. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaisesti.
Tämä kortti voi myös kertoa lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisen periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kuin rikkaan ja inhimillisen elämän viettäminen. Luonnolliset mielenjohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä: Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla hetken kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys: Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus: Tutki voiman eri puolia
Vahvistus: Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Ilmeisesti tämä kortti haluaa sanoa, että myös miehesi olisi opittava ilmaisemaan tunteitansa, aivan kuten sinun. Jos hän ei tee sitä, se voi johtua siitä, että hän ei joko osaa tai sitten hän on kuin kylmä linnake, joka ei suostu murenemaan.
Kortti haluaa kehottaa sinua olemaan nyt voimakas linnake. Mies kaipaa varmasti tukea arvostelun sijaan. Lisäksi, kun seisot voimakkaana ja varmana, toisten ihmisen tunteet, mielenjohteet tai muut vastaavat eivät vaikuta sinuun milläänlailla. Sinä pysyt varmana paikastasi.
Jos siis vatvot tätä ikävää asiaa ja varsinkin jos vatvot sitä ääneen, kortti kehottaa sinua olemaan luja – jos taas miehesi vatvoo, kortti kehottaa häntä kertomaan tunteensa, jotta hän voisi lujittua taas voimakkaaksi linnaksi. Kovinkin linna murtuu, jos sen päälle lastataan tarpeeksi tavaraa ja annetaan niiden seisoa siinä tarpeeksi kauan. Mahtavimmatkin historian rakennelmat ovat nyt vain pieniä kivikasoja. Jos joku olisi huolehtinut niistä, ne olisivat pysyneet mahtavina, mutta jäätyään yksin (vaille huomiota) ne runneltuivat. Samoin käy meidän jokaisen sisäiselle linnakkeelle, jos sitä ei huolleta.

« Viimeksi muokattu: 22.07.2007 17:02:21 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #254 : 22.07.2007 11:36:11 »

Kovinkin linna murtuu, jos sen päälle lastataan tarpeeksi tavaraa ja annetaan niiden seisoa siinä tarpeeksi kauan. Mahtavimmatkin historian rakennelmat ovat nyt vain pieniä kivikasoja. Jos joku olisi huolehtinut niistä, ne olisivat pysyneet mahtavina, mutta jäätyään yksin (vaille huomiota) ne runneltuivat.

 Wink
« Viimeksi muokattu: 22.07.2007 12:56:48 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: