Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aspartaami  (Luettu 45082 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #15 : 14.11.2005 14:38:39 »

May tuli "pojo"

Ikiaika, kiitän ja kumarran (yrittäen samalla olla lyömättä otsaani näyttöpäätteeseen).  smitten

Onneksi monet nykynuoret ovat jo melkoisen valveutuneita keinotekoisten makeutusaineiden suhteen, kuten Elektrakin ylempänä kirjoitti. Oman teinini seistessä limsahyllyllä valintaa tekemässä kysyn aina häneltä : "Vartalo vai aivot - kumman haluat tuhota?" (ts. sokeri vai aspartaami).  Monesti asiaa hieman mietittyään poika haluaa pitää molemmat ja päätyy ostamaan jotakin muuta kuin limonadia.  Smiley

Teilläkin on opit menneet hyvin perille.

Täähän rupeaa vaikuttamaan hyvälle.  smitten smitten smitten  Mutta miten saadaan tietoa välinpitämättömälle kansalle.  knuppel2 knuppel2 knuppel2
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #16 : 14.11.2005 15:00:37 »

Tässä ruvetaan lähentymään lopputulosta. Joka on: Kaupasta voi ostaa vain näitä juomia: Täys maito, (josta saa kevyempää jakamalla kahtia, ja lisäämällä puolet vettä, jolloin laktosin ja laktosinhajoitajan tasapaino säilyy kunnossa. Sekä rahat lompakossa.) piimätuotteet, Ja Hartvallin Originl Vichy.
Joka on erinomainen janojuoma, ja vie suonenvedotkin mennessään. Ja lievittää lasten kasvukipuja.

 smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 14.11.2005 15:02:47 kirjoittanut Ikiaika » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #17 : 14.11.2005 15:12:46 »

Ikiaika, ei meilläkään opit vielä ihan sataprossaisesti ole menneet nuorisolle jakeluun. Joskus nimittäin poika ottaa limsan kyselyistäni huolimatta ja valitsee aivot (siis tuhoutuvaksi vartalon sijasta). Nuorisolla on edelleen valtavat paineet oman ulkonäkönsä suhteen ja jopa äidiltään aspartaamivalistusta saanut teini valitsee mieluummin aivojen tuhoutumisen kuin lihomisen...  Sad Voi kunpa oppisivat olemaan omana itsenään ihan sellaisia kuin itse haluavat ja ennenkaikkea kunpa innostuisiva juomaan limsan sijasta vaikka sitten tuota täysmaitoa... Vivhyä pitää kyllä kokeilla, kiitos vinkistä. Pojalla kun on kasvukipuja jatkuvasti, eikä ihme, pituus yli 170 cm vaikka ikää vasta 13 v.
tallennettu

Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #18 : 14.11.2005 15:24:07 »

May tee tälläinen veto. Tokaise asiaan: Kevyt juomat ( aspartami )aiheuttavat löysät ja riippuvat lihakset, joka pitää paikkansa, samasta syystä kuin luukatokin. Estää nimittäin, myös kalkin imeytymisen kehoon.

 smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 14.11.2005 15:29:33 kirjoittanut Ikiaika » tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #19 : 14.11.2005 16:25:51 »

angel SATU PIENESTÄ TYTÖSTÄ JA ASPARTAAMISTA  angel

Pieni-tyttö käyskenteli rallatellen auringontuoksuisessa metsässä. Oi, miten hän tunsikaan olonsa iloiseksi. Kaikki tuoksut, linnunlaulu, kaikki kivat ötökät ja pehmeät sammaleet, voiko pieni tyttö toivoa enempää...

Yht'äkkiä, tyttö oli kuulevinaan linnunlaulun lomassa pienen pientä nyyhkytystä. Voiko olla totta, tyttö ihmetteli. Miten kukaan voisi olla surullinen näin kauniina päivänä täällä metsässä. Pieni-tyttö heristi kuuloaan, ja totta se oli, jostain kuului selvästi nyyhkytystä. Hän lähestyi varovasti ääntä, mennen kohti suurta kuusta, jonka juurella oli kivi. Mitään ei vain näkynyt, mutta nyyhkytys kuului selvemmin. Tyttö mietti, mahtaako mielikuvitus nyt vain tehdä tepposiaan ja oli jo kääntymässä pois. Mutta silloin kuului aivan selvä itku, eikä se voinut olla mielikuvituksen tuotetta.  Pieni-tyttö kyykistyi kuusen suurten 'lehvästöjen' alle ihan kiven viereen ja katsoi oikein tarkkaan,
Totta tosiaan, siellä oli jotain hyvin pientä joka itkeä nyyhkytti. Melkein sitä ei olisi huomannutkaan, jos ei tarkkaan olisi katsonut, niin pieni se oli.

"Kuka sinä olet ja miksi itket pieni-olento?", tyttö kysyi.
Kesti tovin ja sitten kuului pieni surullinen ääni nyykytysten lomasta;
"Minun nimeni on Aspartaami ja siksi olen niin surullinen, kun kukaan ei näe minua itseäni, vaan sen minkä haluavat nähdä. Olen niin yksinäinen ja surullinen", sanoi pieni olento.
"No mutta, sehän on kauhean surullista ja epäoikeudenmukaista. Millaisena muut sitten näkevät sinut?", tyttö kysyi.

"No, on eräitä, jotka näkevät minut vain tuotteena, joka poistaisi tiettyjä ihmisten pahoinvointiin liittyviä juttuja ja ilmentymiä, niinkuin lihavuutta ja makean himosta johtuvia haittoja", pieni olento nimeltään Aspartaami kertoi nyyhkyttäen ja jatkoi, "ja siten on taas niitä, jotka pitävät minua täytenä myrkkynä, joka taas luo tosia sairauksia", ja pieni olento purskahti sydäntä särkevään itkuun.

Pieni-Tyttö tunsi myötätuntoa tuota pientä vapisevaa ja itkevää olentoa kohtaan ja kertoi Aspartaamille näin:

"Älä ole enää surullinen, kerron sinulle, mistä se johtuu. Nämä ihmiset, eivät vielä tiedä, että kaikki mitä täällä on, on vain sitä mitä se on. He eivät tiedä, että kaikki oleva, on vain yhtä ja samaa alkulähdettä. Kaikki tuntemukset ja teot, joita he sinun nimiisi laittavat, ovat heidän omaa pelkoaan ja sisällään olevaa ristiriitaa, jonka he arvottavan mielensä kautta vain näkevät sinussa.
Ja oikeastaan sinä olet pieni enkeli, jonka tiedemiehet käsiensä kautta loivat muodoksi tähän fyysiseen maailmaan. En tiedä, oliko se 'tilaustyö' Jumalalta vai itse ihmisten sisällä itkevästä luovuuden lähteestä, mutta sinun tehtäväsi on ihan muuta, kuin olla toisten vihaama tai toisten korokkeelle nostama.
Sinun tehtäväsi on tuoda ihmisten tietoisuuteen, että heidän sisällään on jotain, mikä puhdistuu, kun saavat purkaa sinuun tuntojaan."

Pieni olento nimeltään Aspartaami puhkesi vahvahdellen suureen itkuun ja tunsi ensimmäisen kerran itsensä nähdyksi sellaisena juuri mitä onkin.
Pieni-tyttö, otti tämä pienen vavahtelevan olennon kädelleen ja piti siinä hellästi ja jatkoi kertomistaan:

"Tiedätkö, kaikki lapset tietää tämän, sillä he näkevät sydämellään, ellei heitä kielletä, he näkevät siltikin, mutta ovat hiljaa. Sinulla on paljon ystäviä, jotka tietävät kuka olet ja mitä olet. Älä ole enää surullinen pieni rakas ystäväni, vaan jatka ylpeänä työtäsi ja tehtääväsi, joka sinulle on annettu. Älä välitä niistä, jotka korottavat sinut tekemään puolestaan jotain, jonka heidän itse kuuluisi tehdä, äläkä välitä niistä, jotka alentavat sinua, koska eivät halua katsoa sisälleen ja nähdä siellä vihan ja katkeruudenkin rikkovaa voimaa.
Kerran oli viisas mies, joka sanoikin; "Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät".

Pieni-tyttö laski nyt tyyntyneen pikku olennon, jonka nimi oli Aspartaami, takasin kuusen juurelle ja jatkoi matkaansa iloisena. Pieni olento nimeltään Aspartaami ei enää pelännyt, eikä ollut surullinen. Sillä hän tiesi, olemasaolonsa tarkoituksen.


 angel  smitten  Cheesy  Wink
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #20 : 14.11.2005 17:02:11 »

Mirjam,

Joko ruokavaliosi, on pelkkää, suolahappoa arsenia, elohopeaa ja aspartaamia ?  Shocked Shocked Shocked Shocked

 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
« Viimeksi muokattu: 14.11.2005 19:36:15 kirjoittanut May » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #21 : 14.11.2005 17:14:46 »

Heips!

Aspartaamia vältän monista syistä, joista hassuin lienee se, että se aloitti tuotekehityshistoriansa liimana. Liimassa ei ollut pitoa, mutta sitten joku huomasi että hei, tämähän on makeaa...

Keinomakeutettujen tuotteiden käytöllä kaivaa itselleen myös jonkinasteista kuoppaa sen vuoksi, että nämä aineet ovat niin uusi juttu. Kun ihmisen kieli maistaa makean, laskee kroppa saman tien hieman verensokeria siinä oletuksessa etta makea maku on ennakkovaroitus saapuvasta verensokerin nostattajasta. Kun makeutus on kuitenkin keinotekoinen, on lopputulos hieman liian alhainen verensokeri ja siitähän sitten tietenkin seuraa halu syödä jotakin. Ei siis kovinkaan hyödyllinen juttu painoaan vahtivalle. Itse vältän aspartaamia niistä monista muista syistä, mutta tuo verensokerijuttu voi olla jollekulle olennainen.

t. Eklektikko
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #22 : 14.11.2005 18:14:52 »

Aspartaami - tuo mainosmaailman lempilapsi  tickedoff
Minä olen suhtautunut aina hyvin skeptisesti kaikkiin "light" -tuotteisiin, sillä mainosteaan kuinka hyvää on esim. mansikanmakuinen juoma, ei sokeria, ei rasvaa. Mutta sisällysluottelo kertoo: Vettä, Aspartaamia, aromiesanssia, väriainetta. Siis ÄLYTÖNTÄ, että ihmiset ostaat värjättiä ja myrkytettyä vettä, joka muka on terveellistä eikä lihota. Terveynhuoltoalalla työskennelleenä olen huolestunut tulevaisuudesta, kun jukisissa ollaan siirrytty aspartaami tuotteisiin säästö syistä. Itse olen pannut merkille esim. epilleptikot saavat useammin kohtauksia nauttituaan aspartaami tuotteita. Koululaiset ovat agressiivisempia ja käytöshäiriösiä aspartaami päivinä. Vanhusten verensokerit ja muisti ongelmat ovat pahempia aspartaami päivinä. Lista olisi pitkä, mutta testiä on mukava tehdä, kun pistää hanttiin järjestelmälle ja tarjoaa ehtaa luonnon mehua muille ja huomaa muutoksen parempaan.
Jätän aspartaamit kaupan hyllylle enkä tarjottunakaan mielelläni niitä "nauti".  uglystupid2

Tärkein syy vältellä aspartaamia ja muitakin lisäaineita: Jos et halua agressioita ja käytöshäiriöitä lapsille ja kemikaalijäämät kostautuu myöhemmällä ikää, joten omaan terveyteen sijoitus ajoitus tulee monikertaisena tuottona myöhemmin.

IKIAJALLE terveisiä, että sinä se olet kokenut sodan jälkeisen kovuuden. Onneksi  et joudu kokemaan tulevia pommeja vaan se ikävä kyllä jää meidän nuorempien sukupolvien taisteluksi. Joku viisas aikoinaan sanoi 60-luvulla, että 2000-luvulla syntyvät joutuu maailman siivoojiksi, kun siivoavat isovanhempiensa henkiset ja fyysiset sotkut ja maapallon raiskauksen.  crazy2
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #23 : 15.11.2005 00:35:34 »

Lisää aiheesta, kun toi runosuoni alkoi kukkimaan vihaamastani aineesta E951:stä eli aspartaamista.

Ihmettelen ihmisten mediasokeutta, kun kirkkain silmin uskotaan mitä TV maailmalta syöttää ja ihannoidaan julkkiksia, kun ne kehuu hyvän ulkonäkönsä johtuvan nauttimalla kevyesti lightia. Sitten ollaan valmiita maksamaan "hunajaa" hedelmällisyys hoidoista, eikä ajatella kuinka elämäntavat vaikuttavat hedelmällisyyteen. Lihaville nykyään todellakin terveydenhuollon ammattilaiset opastavat terveellisetä ruokavaliota lightin suosimalla raskauden alkuunsaamiseksi. Tilastoja kun katsotaan niin luonnolliset raskaudet ovat vähentyneet ja hedelmöitys lisääntynyt 1990-luvulta lähtien, kun nousukausi ja lama pisti teollisuuden keksimään tuotteita, joista paremman voiton pienemmin kuluin. Se on sitä tiedemiesten elokuvissakin ihannoimaan virtuaali tulevaisuutta, kun miestä ei tarvita limakontaktiin naisen kanssa vaan ihminen voi hankkia itselleen lapsen haluamillaan geeneillä ja haluttuun aikaan. Tälläiset merkit tuntuu olevan ilmassa nykyään voi voi, häpeä tästä kuuluu reaganille ja bushille. He saivat USA:aan sellaisen hallituksen, jonka ansiosta aspartaami pyörittää maailmaa.

USA:ssa elintarvikehallinto ja terveysvalvonta hylkäsi yli 10 vuotta jokaisen aspartaamin käyttö hakemuksen terveys syistä. Mutta johtajien vaihduttua luvat annettiin, koska ei ollut kuulemma tarpeeksi tieteellistä näyttöä aspartaamin haitta vaikutuksista.

Kemianopettajanikin ihmetteli aikoinaan aspartaamin hyväksyntää elintarvikkeisiin, kun se kuulemma on haitallista metalleillekin eli jos sillä voi syövyttää metallin pintaa niin miten suolisto sitä kestää. Miksiköhän meillä on 10 vuoden aikana lisääntynyt vatsa ja suolisto syövät  idiot2

Kemian tunnilla ihmettelin myöskin aspartaamin käyttäytymistä esim. happi- tai hiili molekyylien kanssa eli onkohan keksijä tai valmistajat testanneet tarpeeksi yhteisvaikutuksia eri aineiden kanssa epäilenpä.

Halpa on ihmis henki, kun aspartaami joskus kielletään niin ei keksijää ja tuottajia tuomiolle saada kyllä he rikkautensa ovat silloin juhlinut  uglystupid2
tallennettu
Aslan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6



Profiili
« Vastaus #24 : 15.11.2005 01:08:27 »

Täytyy todeta niinkuin se mies siinä maitomainoksessa: "En ole ikinä juonut aspartaamia, enkä juo." buck2
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #25 : 15.11.2005 02:51:37 »

Olisi muuten kiva tietää nauttiiko aspartaamin kehittelijät itse kyseistä myrkkyä sisältäviä tuotteita, jos eivät niin miksiköhän  Grin  Grin  Grin

Tyhmäähän ei ole myydä "sikaa säkissä" vaan tyhmää on ostaa sitä tutkimatta.

 Cool niinpä arskalasit päässä kansa marssii aspartaami ostoksille.  uglystupid2
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #26 : 15.11.2005 10:58:22 »

(osa.2)

  angel SATU PIENESTÄ TYTÖSTÄ JA ASPARTAAMISTA  angel

Pieni-tyttö oli taas metsäretkellään ja tänään hän toivoi tapaavansa Metsänhaltijan, jota myös tietäjäksi ja noidaksinkin jotkut kutsuivat. Pieni-tyttö oli hiukan jännittynyt. Vaikka Metsänhaltija olikin viisas ja silkkaa puhdasta Rakkautta säteilevä olento, hän vaikutti silti joskus hieman pelottavalta. Hänellä oli silmät, joiden katseesta huokui viisaus ja rakkaus, mutta samalla myös terävyys, sillä hän näki kaiken läpi. Se tuntui joskus pelottavalta, koska silloin ei voinut olla muuta kuin juuri se mitä on. Tyttö oli jopa kuullut joskus, että jotkut tunsivat olevan kuin mato koukussa, hänen terävän ja tietävän katseensa alla. Mutta tämä ei tyttöä juurikaan huolettanut.

Pieni-tyttö oli vaeltanut jo monta tuntia ja metsä muuttui sitä sakeammaksi, mitä syvemmälle metsään hän taivalsi. Tunnelma oli hieno, oli kuin olisi ollut satu-metsässä. Puut olivat vanhoja ja naavoittuneita, kivet sammaloituneita ja auringonpaiste siivilöityi kauniisti lehvästöjen läpi.
Vihdoin hän saapui tummavetisen lammen rannalle, jossa tiesi Metsänhaltijan majailevan. Siellä Metsänhaltija oli nytkin. Hän istui naavainen havunvihreä viitta yllään, hänen hiuksensa leiskuivat tulenpunaisina niihin siivilöityvän auringon valon loisteessa. Hänen kasvonsa olivat tyynet ja rauhalliset.

"Hyvää päivää pieni-tyytö!", Metsänhaltija tervehti ja katsoi tummilla silmillään pientä tyttöä. "Päivää metsänhaltija", vastasi tyttö.
"Noh, mitä sydämelläsi on tänään pikkuinen tyttö?", kysyi Metsänhaltija.
Tyttö mietti hetken ja kertoi sitten näin;
"Tapasin tuossa muutamia päiviä sitten pienen olennon, jonka nimi oli Aspartaami ja kuulin hänen tarinansa. Tulin niin iloiseksi, kun osasin nähdä hänet sellaisena kuin hän on ja hänkin tuli siitä kovin iloiseksi."
"No eikös se ole sitten hieno asia, että näin kävi?", Metsänhaltija kysyi.
"No, onhan se. Mutta kun kerroin siitä toisille ihmisille, he reagoivat siihen aika oudosti. Osa ei tietystikään reagoinut mitenkään, osa alkoi puhua ihan outoja, ikäänkuin niin, kun pikkulapsi riitelee ja tuntee olonsa pahaksi, hän alkaa ilkeilemään ihan asiaan kullumattomalla tavalla. Minusta tämä on niin outoa." tyttö sanoi.

"Kuulepas pieni tyttö, Metsänhaltija sanoi, asia on niin, että jos ihminen kuulee jotain mikä on totta, hän yleensä pelästyy, sillä se mitä hän on pitänyt totena, antaa hänelle paljon tuntemuksia, joihin nojaten, hän voi rakentaa olemassaolonsa kokemuksensa. Muuten hän ei tunne elävänsä, jollei hänellä ole jotain, mitä halveksia, vihata, jumaloida, speukuloida yms itsensä ulkopuolella. Silloin on niin suuri pelko kyseessä kuin kuolemanpelko pohjimmiltaan.

Kaikki ivallisuudet, joita totuus synnyttää ihmisen mielessä, on vain suojautumiskeino, sillä ihminen pelkää. Osaltaan pelko on sitä, että hän kuvittelee, ettei voi muuttaa rikkoviksi kokemiaan asioita itsensä ulkopuolella, muuten kuin vihaamalla, halveksimalla ja syyttämällä ja käymällä sotaa. Siitä ovat kaikki sodat syntyneet. Pelosta. On isoja ja pieniä sotia. On sotia joissa ihmisiä, eläimiä ja luontoa, jotka kuolee ja kärsii.
Yleensä tälläinen ihminen, joka juuri yrittää muuttaa maailmaa sodalla (ymmärtämättömyydellä), on niitä ihmisiä, jotka halveksii ja vihaa aseellisia sotia käyviä kansoja ja terroristeja yms. Heihin he peilaavat omaa sotimistaan, jota käyvät itseltä ja muilta peitellysti. Sisäistä vihaansa ulos heijastellen."

"Muistappa tämä pieni-tyttö, Metsänhaltija jatkoi, "he eivät tiedä sitä, että jos he jatkavat ulkoista vihan voimalla sotimista, ihan mitä tahansa vastaan, he saattavat saada aikaan tuloksia, ei kylläkään rakentavia, mutta ehkä hävitettyä jotain fyysistä ilmentymää maailmasta. Mutta on luonnonlait jotka toimii aina, siitä huolimatta, suostuuko ihminen niihin mukautumaan. Syntyy uusi, ehkä vielä rajumpi ilmentymä, johon taas saavat ihmiset purkaa vihaansa tai hyväksytyksi tulemisen hakuisuuttaan olemalla tietyn kokoisia tai mallisia ulkoisesti.....kierre vain jatkuu...ja on tuhoavaa.
Jos ihminen ymmärtäisi, että pysähtymällä, hiljentymällä ja katsomalla sisimpäänsä ja kokemalla sen mitä on, rehellisesti ja saavuttamalla näin pikkuhiljaa sisälleen tasa-painon, hän heijastelisi fyysisyyden ilmentymiin rakkautta ja tasa-painoa. Silloin hänellä olisi rakentava voima käytettävissään muuttaa jotain rakentavasti ja pysyvästi.
Ja tämä ei ole sotaa, vaikka se joskus tekee kipeää, se on uuden rakentamista ymmärryksellä. Ja se on sopusoinnussa luonnon kanssa."

"Ja ikävä kyllä silloin kävisi niin, että kukaan ei sen jälkeen yksinkertaisesti tarvitsisi tätä pikkuista olentoa, nimeltään Aspartaami. Mihin sitä enää tarvittaisiin? Jokainen löytäisi sisältään itsensä hyväksynnän, eikä koittaisi muokata itseään minkään aineen avulla. Kenenkään ei tarvitsisi myöskään vihata sitä enää, koska olisi löytänyt sisäisen pelkonsa. Kenenkään ei tarvitsisi enää sen kautta kuvitella saavuttansa miljoona bisneksiä ihmisten pelon avulla, koska kukaan ei sitä enää tarvitsisi.
Aspartaami voisi siirtyä ikuiseen lepoon, sinne minne dinosauruksetkin jäi."

Metsänhaltija sulki silmänsä ja tyttö tiesi, että oli aika lähteä kotiin.
Hän kiitti vielä metsänhaltijaa ja lähti vaeltamaan läpi kauniin ja turvallisen metsän, kohti kotia.


 Smiley Wink Cheesy smitten angel
tallennettu
Aniara
Vieras
« Vastaus #27 : 15.11.2005 11:44:54 »

Koska käsitykseni on että aspartaami ei ole ihmiskeholle hyväksi, mielestäni on hyvä asia tuoda se esille, koska monet ihmiset eivät tiedä sitä. Ilmiöt sinällään ovat varmaankin neutraaleja, mutta käyttö-/toimintatapoja on monia.

Sama asia kuin jos varoitetaan menemästä heikoille jäille. Osa voi mennä sinne silti: joillekin käy huonosti ja jotkut selviävät säikähdyksellä. Mutta ne jotka kuuntelivat varoitusta, välttivät vahingon jo etukäteen. Opimme monilla eri tavoilla. Smiley
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #28 : 15.11.2005 12:05:08 »

Jonkun ?  uglystupid2  suolisto kestää. Tyypillinen Härmäläinen, "Syö rautaa ja kakkaa kettinkiä."

 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #29 : 15.11.2005 12:30:18 »

Koska käsitykseni on että aspartaami ei ole ihmiskeholle hyväksi, mielestäni on hyvä asia tuoda se esille, koska monet ihmiset eivät tiedä sitä. Ilmiöt sinällään ovat varmaankin neutraaleja, mutta käyttö-/toimintatapoja on monia.
Sama asia kuin jos varoitetaan menemästä heikoille jäille. Osa voi mennä sinne silti: joillekin käy huonosti ja jotkut selviävät säikähdyksellä. Mutta ne jotka kuuntelivat varoitusta, välttivät vahingon jo etukäteen. Opimme monilla eri tavoilla. Smiley

Aivan, kyllä tämä on myös tärkeää. Ja niin se on, että meillä jokaisella on vapaus valita millä itseämme ruokimme joka tasolla.  Smiley
Lähinnä ehkä juuri hain sitä, että niin kauan kuin emootionaaliset (pelot) vihan tunteet on kantavana voimana muutoksia fyysisyydessä tehdessä, jää sellainen 'synkronia' toteutumatta.
Jos haluan valuttaa putken läpi kirkasta lähdevettä juomalasiin, mutta putki on täynnä vanhaa levää, mädänneitä kasvinosia, ruostetta yms, niin onko lasiin kaadettu vesi enää puhdasta lähdevettä?   coolsmiley
Onko viisasta alkaa syyttämään sitä putkea siitä, että se ei valuta puhdasta vettä lasiini?
Mielummin näkisin, että ottaa pulloharjan ja mäntysuopaa käteen ja pesee sen putken ja koittaa sitten uudelleen.

Mutta on tosiaan ihmisiä, jotka eivät silkasta tiedon puuteesta edes tiedä, mitä suuhunsa laittavat.
Mutta on sellainenkin mahdollisuus, että heihin se ei vaikuta samoin, kuten niihin, joilla on pelko siihen....??
(viittaan energioihin ja niiden toimintatapoihin)


 smitten
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: