Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Astro special / Vs: Hallitsevat planeetat ja merkit : 01.04.2008 11:22:23
Kiitoksia paljon, nyt löytyi.  Smiley
2  Astro special / Astro special / Hallitsevat planeetat ja merkit : 01.04.2008 10:51:52
Löysin muistaakseni joskus joltakin foorumilta ohjelman, jonka avulla laskin hallitsevat planeettani ja hallitsevat merkkini kartallani. Tulos oli tyyliin "25% Aurinko, 22% Mars" jne. En vain enää muista, mikä sivusto oli kyseessä. Harmittaa, että olen unohtanut, kun olisi kiinnostavaa tutkailla noita "dominantteja".  Sad Tietäisikö joku, missä noita voisi laskeskella?
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuinka karttani vaikuttaa ihmissuhteisiini ja mikä merkki olisi sopivin? : 09.06.2007 15:09:51
Kannattaa laittaa tarkat syntymäaikatiedot tai suoraan kartta näkyviin, sillä nuo kuvaukset eivät varmasti useimmille sano läheskään yhtä paljon kuin kartta itsessään.

Aurinkoskorpparille ja kuuravulle sopivin olisi näin äkkiä ajateltuna rapu. Muutkin vesimerkit hyviä. Saatat tuntea vetoa aurinkokaksosiin, sillä laskumerkkisi on kaksosissa, mutta en suosittelisi sellaista kumppaniksi.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Voisiko joku auttaa tulkinnassa? : 05.06.2007 09:54:07
Voin yrittää. Sinulla on mielestäni mielenkiintoinen kartta.

Olet enemmän henkinen ja pohdiskeleva luonne kuin käytännön ihminen, jolla on jalat tukevasti maassa. Olet todennäköisesti herkkä toisten ihmisten tunteille. Olet ehkä jollain tavalla sisäisesti levoton, ja välillä tuntuu, kuin sisälläsi olisi "ydinvoimala"  -  tunne-elämäsi on niin intensiivistä. Elämäsi on jatkuvaa henkistä muutosprosessia ja itsesi etsimistä. Filosofia ja psykologia kiinnostavat sinua. En ihmettelisi, vaikka olisit jollain tavalla luova ja ehkäpä myös boheemi.

Olet perusolemukseltasi toisia kohtaan mukava, ystävällinen ja hyväntahtoinen, pidät myös heikompien puolta, mutta suuttuessasi on helvetti irti. Pystyt tarvittaessa olemaan vahva ja jämäkkä, mutta se, miten vahva olet ja paljonko ponnistelet saavuttaaksesi tavoitteesi riippuu voimakkaasti senhetkisistä tunteistasi (et ole siis suorittava luonne, vaan pystyt tehtävään ainoastaan, jos se sinua tunnetasolla motivoi). Olet tunneperäisesti ohjautuva ja heittäytyvä luonne.

Olet kekseliäs, mutta välillä irtoavat jalat maasta. Merkurius tekee kartallasi neliötä sekä Neptunukseen että Jupiteriin, mikä viittaa taipumukseen käyttää mielikuvitusta (ehkä vähän liikaakin), tehdä suuria suunnitelmia ja ehkä poiketa totuudesta. Et ole kuitenkaan missään nimessä mikään paatunut valehtelija, sillä karttasi on muuten suora ja rehellinen. Sinulla on ehkä taipumus keksiä valkoisia valheita ja värittää juttuja jälkeenpäin ihan huomaamattasi. Olet jonkinlainen haaveilija, visionääri ja idealisti. En ihmettelisi, vaikka olisit joskus harjoittanut tai ainakin harkinnut jonkinlaista hyväntekeväisyystoimintaa. Veikkaan myös, että sinulla on taipumus luottaa liikaa ihmisiin ja uskoa kaikista hyvää, minkä vuoksi olet ehkä joskus ihmissuhteissasi pudonnut kovaa ja korkealta.

Olet suorapuheinen, sillä sinulla on Merkurius oinaassa. Venuksen asemasta päättelen sinun olevan rakkauselämään syvällisesti suhtautuva ihminen, joka ei harrasta yhden illan juttuja, vaan tahtoo odottaa sitä oikeaa. Kaltaisesi ihminen kärsii yleensä paljon rakkauselämässään sitoutuvaisuutensa, romanttisuutensa, uhrautuvaisuutensa ja taipumuksensa uskoa toisista hyvää vuoksi.

Olet jollain saralla hyvin lahjakas, ja työsi on sinulle kutsumus. Pluto on kartallasi keskitaivaalla, joten minkä alan olet sitten valinnutkin, tahdot pureutua siihen kunnolla. Työ ei ole sinulle vain työ vaan jonkinlainen elämäntehtävä. Kun löydät kutsumuksesi, löydät paljon voimavaroja työntekoon. Työhösi liittyy todennäköisesti jollain tavalla tunteet, sillä kuu on myös keskitaivaalla. Käsittelet joka tapauksessa kutsumusalallasi syvällisiä aiheita, ja tahdot selvittää jotakin perinpohjin. Veikkaan, että työskentelet luovassa henkisessä ammatissa, joka käsittelee jollain tavalla ihmisyyttä  -  esimerkiksi taide tai mielenterveysala (vaikkei jäkimmäinen olekaan varsinaisesti luovaa työtä). Et kuitenkaan tee työtä kunnianhimoisuussyistä etkä juurikaan ole kiinnostunut materiasta.

Avioliitosta tau lapsista en osaa sanoa oikein mitään, sillä en ole perehtynyt ennustusastrologiaan. Uskon sinun olevan kuitenkin pohjimmiltasi sitoutumista kaipaava luonne, joka tahtoo viettää elämänsä saman henkilön kanssa loppuun saakka. Et ole kuitenkaan ehkä elämänkumppani helpoimmasta päästä intensiivisen ja muutosta kaipaavan luonteesi vuoksi. Nuoruusvuotesi saattavat kulua/ovat kuluneet haparoinnin, ihannekumppanin etsimisen ja pettymysten merkeissä. Kumppanisi pitää olla syvällinen ihminen eikä mikään perinteinen insinöörimies, jotta hän pysyy perässäsi ja jotta hänellä olisi sinun kanssasi jotain yhteistä. Todennäköisesti pidät lapsista, mikä on tietysti helppo päätellä siitäkin, että kysyit niistä.

Ystävällisin terveisin Milla  Smiley
5  Astro special / Astro special / Vs: Karttasi voimakkain planeetta? : 03.02.2007 12:46:59
Kolmen kärki Saturnus, Pluto ja Jupiter  -  pimeyden ja valon kombinaatio?  Grin
6  Astro special / Ennustava astrologia / AP-kartta? : 03.02.2007 12:25:45
Ihan urpo taidan olla, kun koko termi AP-kartta kuulostaa aivan oudolta.  Shocked Selittäisikö joku kiva ihminen, että mistä on kyse ja että miten sen voisi laskea? Olen syntynyt 10.9.1989 klo 16:38 Raumalla  -  näkyykö omalla AP-kartallani jotain spesiaalia?

Kiitos kaikille teille, jotka olette vastaava kysymyksiini.   Smiley
7  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kikka : 03.02.2007 12:19:55
Neitsyt nousumerkkinä ei minusta mitenkään yllätävää  -  ajatelkaa vaikkapa Madonnaa.  Smiley
8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jone Nikula ? : 03.02.2007 12:09:36
Jone on tietääkseni kuu-kauris, mikä selittää ainakin oaittain sen, miksi moni on veikannut askendanttia kauriiksi.  Smiley
9  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Juha Valjakkala : 01.12.2006 22:42:59
Huhhuh mitkä neliöt!! En ihmettele, jos on aggressiivinen.
10  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Juha Valjakkala : 01.12.2006 21:26:45
Oho. Kiitoksia. Pitääpi katsoa, että minkälainen persoona on  Smiley
11  Astro special / Julkkiskartat / Juha Valjakkala : 01.12.2006 21:17:28
Tiedätte varmaan henkilön, kun on niin paljon ollut viime päivinä esillä. Tietääkö joku syntymäaikaa?
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Löytyykö hiljaisia nousevia Kaksosia...? : 29.11.2006 11:19:52
Tuttavani isä on nouseva kaksonen vaikka ei se aina kyllä siltä näytä. Todella hiljainen on ainakin selvinpäin, melkeinpä juro Cheesy Vaimonsa on se puheliaampi.

Tämä ei nyt suoranaisesti liity otsikkoon, mutta osaisiko teistä joku selittää seuraavan ilmiön: poikaystävääni ei tunnu sopivan MIKÄÄN merkki. Syntymäaika on tiedossa ja karttaa on tutkailtu, mutta kun ei se vain tunnu sopivan. Kyseessä on Aurinko-kaksonen, nousujouskari ja kuu-leijona eli tietääkseni tällaisen ihmisen pitäisi olla aika puhelias, ulospäinsuuntautunut ja vilkas... Kuitenkin käytännössä hän on rauhallinen, ujo, tunteellinen ja melko sitoutuvainenkin. Viihtyy paljon kotona eikä tutustu helposti ihmisiin. Toki Neptunus askendantilla selittää vähän tunteellisuutta ja ujoutta, mutta kuitenkin. Ihan ihmeellistä. Pitäisikö hylätä astrologia?  Grin
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Venus ja intohimo : 17.11.2006 15:06:15
Kuu varmastikin vaikuttaa, koska vaikuttaa myös yleiseen yhteensopivuuteen ihmisten välillä. Mitä mieltä olette, onko vetovoiman kannalta parempi, jos toisella on sama nousumerkki kuin itsellä vai aika lailla erityyppinen? Tämä menee vähän otsikon vierestä mutta menkööt.
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Venus ja intohimo : 16.11.2006 09:59:56
Mitkä Venus-merkit kahden ihmisen kartalla voisivat saada aikaan intohimoisen suhteen? Vai vaikuttavatko esim Marsin asema ja aspektit enemmän? Minkälaiset suhteet planeettasijantien pohjalta tarkasteltuna sinulla ovat olleet tyydyttävimpiä? Itse olen Venus-vaaka ja olen miettinyt, että kenen kanssa synkkaisi: Venus-oinaan, toisten ilmamerkkien vai jonkun ihan muun kanssa?

Sori, tämä aihe on varmaan ollut täällä jo useasti, mutta enpä tällä hetkellä ainakaan nähnyt yhtään aktiivisessa keskustelussa.
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: epäonnistuneen suhteen aspektit :) : 15.11.2006 11:40:03
 kuu aspect_inc kuu ja  kuu aspect_squ kuu oman käsitykseni mukaan aika huonoja.  kuu aspect_opp kuu -suhteet taitavat olla parhaimpia kuun aspekteja ajatellen?
Sivuja: [1] 2 3