Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 16.11.2015 09:32:07

Ihmisiä ja heidän mielentilojaan pystyy tietysti lukemaan ja jos ajattelen tuota untasi, niin terveellä itsesuojeluvaistolla varustettu henkilö ei varmaankaan lähtisi puhumaan kauniisti aseistetulle ja sekavalle miehelle. Siksi ne kaikki muut pakenivat.

Muistan, että mulla oli tuossa tilanteessa johtoajatuksena se, että muu perhe pääsisi pakoon. Eli miehen piti valita juokseeko heidän peräänsä vai "tyytyykö" minuun. En siis lähtökohtaisesti uskonut siihen, että saisin puheillani miehen muuttamaan suunnitelmiaan.

Valvontakamera liiketunnistimella ja pimeänäkövarusteilla takapihalle, talon sisälle hälytys ja näyttö. Myöskin tehokas valaisin liiketunnistimella auttaisi ehkä.




En mä nyt ehkä lähtis ihan tälle linjalle ainakaan vielä... vai oliko vitsiksi tarkoitettu?



No voisi kuvitella, että tuo Neptunuksen ja Merkuriuksen yhtymä tekee ihmisestä aika idealistisen ainakin mentaalisella- ja puhetasolla.

Mun täytyy nyt nolona tunnustaa, että eihän se mikään yhtymä ole vaan oppositio (niin kuin varmaan moni noista huonesijainneista päättelikin...). Onko se nyt sitten pahempi vai parempi... Niin kuin jo totesin, en ajattele, enkä myöskään unessani ajatellut, että minä itse voisin millään tavoin toisia ihmisiä muuttaa.

Mä taidan taas pitkän tauon jälkeen perehtyä tuohon karttaani vähän paremmin. Pysyis ehkä nuo käsitteet vähän paremmin hallussa  Cheesy
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 14.11.2015 23:19:20
Kiitos taas mielenkiintoisista vastauksistanne.

Nämä tulevaisuutta ennustavat unet on minulla aina tulleet "hyvissä ajoin", eli tuo 7-8 vuotta ei ole siihen nähden mitenkään outoa. En muista koskaan nähneeni enneunia, jotka olisivat tapahtuneet lähikuukausien aikana. Aina on kulunut vähintäänkin puolivuotta.

Minun on varmaan oikeasti syytä pohtia tuota hyväuskoisuuttani. Olen kyllä monia asioita kohtaan skeptinen, mutta tunnistan itsessäni sen, että luotan liikaa ihmisten inhimillisyyteen, siitäkin huolimatta, että olen tietoinen maailman tapahtumista. Ikävä kyllä olen kasvattamassa lapsiani myös siihen, että "ei ole pahoja ihmisiä - on vain väärinymmärrettyjä ja kaltoinkohdeltuja".

Olen jonkin verran tutkinut syntymäkarttaani, mutta en vielä kovin taitava siinä ole. Neptunus on minulla huoneessa 4 ja jousimiehen merkissä. Kartalla on neptunuksen yhtymä merkuriukseen, joka on 10 huoneessa ja kaksosten merkissä. Muita aspekteja ei neptunuksella ole. Liekö tuossa sitten syy sinisilmäisyyteeni ja hyväuskoisuuteeni, taitavammat tulkitsijat sen varmaan osaavat sanoa.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 12.11.2015 11:48:24
Oletko ottanut sitä huomioon, että kyseessä saattavat ainakin
osittain olla valemuistot  tuota unta koskien?

 Huh

http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/valemuisto.html

En usko että kyse on valemuistoista, koska pystyn huomaamaan myös joitakin eroja tuohon uneen ja todellisiin tapahtumiin liittyen. Esim. meidän varasto ei ole ihan juuri siinä kohdalla kuin unessa.

Olen kyllä lukenut ja kuullut noista valemuistoista. Joskushan ihminen luo itselleen valemuiston, jos on vaikka kokenut jonkun traumaattisen tapahtuman. Mieli muuttaa sen toisenlaiseksi, jotta olisi helpompi elää ja olla.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 12.11.2015 10:01:42
... hänen tehtävänsä oli tappaa, koska en kuulunut " heihin" ...

Ei istu suomeen. Täällä ei ole noin suurta jännitettä suomalaisten ja muusyntyisten välillä.

Ei ainakaan vielä... Kun en tiedä mikä unen aikajänne on, niin en pysty sanomaan mille vuodelle tuo unen loppu sijoittuu. Nyt on kuitenkin tuon 7-8 vuoden aikana tapahtunut näitä unessa näkemiäni asioita.

Hei!

Tuo unesi on aivan selkeä. Se kertoo suhteestasi ja aikeistasi auttaa maahanmuuttajia. Sinua on herätelty toimintaan ja olet kypsytellyt asiaa sisälläsi. Nyt olet varmaan valmis asian suhteen. Eli kuvittele se ampuja sisäisenä hengellisenä herättäjänä omassa itsessäsi eikä tämän maailman henkilönä.

Rakkautta ja Valoa työn parissa!!!

Kiitos!
Olen kyllä aina ollut auttamishaluinen, oli kyseessä sitten suomalaiset tai ulkomaalaiset avuntarvitsijat. Ennemmin miettisin niin päin (kuten joku jo taisi mainita), että olenko kaikessa auttamishalussani ja suvaitsevaisuudessani liian sinisilmäinen, ja joudun siitä syystä kärsimään joskus tulevaisuudessa.

Mä kuitenkin haluan uskoa siihen, että niin kauan kuin asiat luistavat jouhevasti, niin kuljen siihen suuntaan kuin on tarkoitettu, oli lopputulos sitten mikä tahansa.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 11.11.2015 22:19:28
Kiitos vastauksistanne. Olette varmaan oikeassa. En minäkään ole ajatellut, että tulevaisuus olisi lukkoon lyöty, ennen kuin tämä asia kosketti omaa itseä. Asiat ovat luistaneet kuin itsestään näihin unessa nähtyihin juttuihin. Eikä mikään aiemmin ole tuntunut väärältä tai pahalta. Nyt vasta on alkanut tuo unen loppu kummittelemaan mielessä. Jos sen on tarkoitettu tapahtuvan...

En muista oliko unessa mitään mikä olisi selittänyt tuota loppua. Muistan vain, että muu perhe juoksi pakoon, ja minä jäin tuon tumman miehen kanssa poikani ikkunan alle seisomaan. Yritin hänelle kertoa, että olen tehnyt pelkästään hyvää, enkä ole hänen vihollisensa. Katsoin häntä silmiin kun hän osoitti minua aseella. Ajattelin, että ei noissa silmissä näy pahuus. Hän ei ollut paha ihminen, mutta hänen tehtävänsä oli tappaa, koska en kuulunut " heihin". Kaaduin laukauksesta maahan, ja kaikki pimeni. Pystyin kuitenkin vielä ajattelemaan. Ensin ajattelin, että toivottavasti muu perhe pääsee pakoon, mutta kohta huomasin, että en enää murehtinut mistään. Leijuin kuin avaruudessa. Minulla ei ollut muotoa, mutta tiesin silti olevani siinä. Olin vapautunut kaikesta, sain vain olla.

Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi... Täytyy vain uskoa hyvän tekemiseen, oli lopputulos sitten mikä tahansa.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Enneuni - voiko ennalta nähtyä muuttaa? : 10.11.2015 09:13:48
Näin 7-8 vuotta sitten unen, joka nyt on vuosien saatossa pala palalta käynyt toteen. Uni loppui siihen, kun ulkomaalaistaustainen henkilö ampui minut kotini takapihalle. Unen loppu tuntui silloin vuosia sitten täysin mahdottomalta, mutta nyt viime aikoina on paikkakunnallamme tapahtunut sellaista isoja muutoksia, jonka johdosta olen alkanut miettimään tätä untani uudelleen. Unessa näin tämän meidän talon (jota ei silloin vielä edes ollut), ja muistan esim. huonekalujen paikat.
Nyt olemme lapsen huoneeseen tekemässä remonttia, ja tarkoitukseni oli siirtää koululaispöytä ikkunan alle (jossa se ei ole ennen ollut), kunnes muistin, että unessani pöytä oli juuri ikkunan edessä.

Mulla olisi halu auttaa näitä paikkakunnallemme tulleita turvapaikanhakijoita, mutta unen vuoksi epäröin. Epäröin myös pöydän siirtämistä ikkunan eteen. Mä en kehtaa puhua asiasta kellekään, kun onhan tämä varmaan ihan hirveän tyhmää ja noloa.

Toivoisin, että joku osaisi vastata otsikon kysymykseen. Teenkö mä asiat niin kuin olin ajatellut (lähden vapaaehtoiseksi vastaanottokeskukseen ja siirrän pojan pöydän niin kuin ajattelin), vai annanko unen vaikuttaa, ja toimin toisin? Jos on kyseessä enneuni, niin tapahtuuko asiat joka tapauksessa, vaikka yrittäisi taistella vastaan?
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneunien merkitys : 14.06.2015 22:30:07
Pitkästä aikaa tulin kurkkaamaan, ja täällähän oli mun vanha aloitus noussut uudestaan esiin  Smiley

Viime aikoina en ole meteoriittiunia nähnyt. Ehkä sielunelämäni on rauhoittumaan päin  Grin Kyllähän ne varmasti enemmän kertovat omasta elämäntilanteesta kuin jostain ulkomaailman jutuista. Jotenkin vaan koen tietyt unet erilaisiksi kuin toiset. Siksi olen ajatellut niiden olevan jotenkin erityisen merkityksellisiä.

Unet ovat pysyneet ihan yhtä outoina, ja viimeisimmän merkityksellisen unen tulkitsin liittyvän Venäjään. Oli kolme miestä (yksi paksu ja lyhyt, yksi pitkä ja hoikka, ja yksi keskimittainen ja sopusuhtainen), jotka tulivat meidän pihaan isolla puna-valko-sinisellä säiliöautolla, ja yksi miehistä ruiskutti sinistä maalia meidän pihaan lumen päälle. Samalla kun tämä yksi ruiskutti, niin toinen mies heitti jotain valkoista jauhoa sen maalin päälle, että se peittyisi. Kävin ärjymässä miehille, että soitan poliisin kun sotkevat meidän pihaa, ja miehet sitten lähtivätkin. Yritin katsoa auton rekisterinumeroa, mutta yksi kirjain oli hankala, kun se koko ajan muutti muotoaan. Välillä näytti B kirjaimelta, välillä numerolta 8 ja sitten taas G:ltä. Suututti, kun en saanut siitä selvää vaikka kuinka yritin katsoa.

Mutta nää vahvimmat unet eivät edes ole outoja, ne tavalliset unet vasta outoja ovakin  Cheesy
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Onko tämä selvänäköä (vai harhanäkyä...)? : 08.02.2015 08:54:20
Kiitos. Kyseessä saattoi siis olla jonkinlainen näky. Mä kyllä koin sen enemmän niin, että se tapahtui juuri sillä hetkellä jossain. Ihan kuin olisin päässyt kurkistamaan jonkun työpaikan kahvihuoneeseen. Jotenkin olen ajatellut, että tulevaisuusnäyt ovat jonkin utuisen pilven kehystämiä  Grin
Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa. Voihan tosin olla, että tämä oli vain jokin kertaluonteinen aivosähkötoiminnan häiriö...
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Onko tämä selvänäköä (vai harhanäkyä...)? : 02.02.2015 12:18:40
Tänä aamuna koin sellaista, mitä en ole koskaan aiemmin kokenut. Heräsin puhelimen herätysääneen, ja painoin sen sammuksiin. Sen jälkeen ummistin vielä hetkeksi silmäni (en nukkunut), ja näin yht' äkkiä mielessäni kuvan, aivan kuin elävästä tilanteesta joka tapahtui juuri sillä hetkellä ja kuin itse olisin ollut paikalla. Ainoa outous siinä oli se, että näin kuvan ikään kuin putken/tunnelin läpi, eli en nähnyt kaikkea. Näin ruokapöydän jossa oli valkoisia lappuja (pelikortin kokoisia, mutta siis täysin valkoisia), ja kahdet kädet. Kaksi ihmistä istui siinä pöydän äärellä ja söivät jotakin (kahvitauolta vaikutti). En nähnyt kasvoja, vain ne kädet ja pöydän ja kahvi-/teekupit.
Kuva oli täysin tarkka (ei siis unenomainen), mutta sitä oli vaikea pitää yllä. Yhden kerran sain sen palautettua, kun se alkoi kadota, mutta toisella kerralla en enää onnistunut tarkentamaan näkymää.
Olin koko ajan ihan hereillä. Kuva vain tuntui ilmestyvän jostain tyhjästä silmien ollessa kiinni, ja siis se tuli välittömästi, kun olin herätyksen sammuttanut, ja silmäni kiinni laitoin.

Mitään merkitystähän tuollaisella epämääräisellä "näyllä" ei varmastikaan ole, mutta mielenkiinnolla kuulisin, että minkälaista se selvänäkö oikein on. Onko se enemmän tunnetta ja mielikuvia, vai voiko se olla valokuvamaisen/videokuvamaisen tarkkaa näkemistä?
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miksi puhelimella on niin vaikea soittaa unessa? : 05.01.2015 08:45:50
Kiitos teille!

Mä en kyllä tiedosta kaipaavani apua tai tukea. Olen tottunut pärjäämään omillani, enkä kärsi siitä, että ympärillä ei ole ystäviä huolehtimassa. Yksinäinen en kuitenkaan ole.
Sitä toki joskus jään miettimään, että ymmärretäänkö minut väärin. En tahdo kenellekään pahaa, mutta pyrin esittämään ja sanomaan asiat niin kuin ne ovat. En mielistele enkä kaunistele.

Olen aina joutunut kovasti todistelemaan osaamistani ja kykyjäni. Voisikohan nämä puhelimen käyttöongelmat liittyä jotenkin siihen...? Olen aina ollut nuoren näköinen, ja kun parikymppisenä toimin sairaanhoitajana, niin varsinkin omaisille jouduin jatkuvasti vakuuttamaan, että osaan ja olen kouluni käynyt.
Nyt sitten vanhempana olen toiminut työssä, johon ei välttämättä vaadita minkäänlaista koulutusta. Nyt koen, että minun pitää todistella olevani siitä huolimatta fiksu, vaikka teenkin tällaista "aivotonta" työtä. Monet ihmettelevät, että miksi en halua tehdä arvostetumpaa työtä, josta saisin parempaa palkkaa. Tämä on kuitenkin oma valintani.

Kymmeniä vuosia vaivanneet vessaunet (joissa vessa oli aina kamalan likainen tai pönttö saattoi sijaita avoimella ja julkisella paikalla) ovat loppuneet, kun niistä tänne kirjoitin. Jospa sen puhelimenkin saisin nyt vihdoin toimintakuntoon.
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Miksi puhelimella on niin vaikea soittaa unessa? : 04.01.2015 09:31:05
Ihan nuoresta lähtien minulla on tämä sama ongelma ollut unissani (yli 20 vuotta siis). Puhelimella soittaminen ei vaan onnistu. Ensinnäkin se puhelinnumeron löytäminen on kamalan haastavaa, ja jos sen satun jostain saamaan, niin puhelimella soittaminen on ihan mahdotonta. Joskus harvoin olen päässyt niin pitkälle, että olen saanut kaikki onnistumaan, mutta sitten käy niin, että puhelimen toisessa päässä oleva, ei joko kuule minua, ei usko minua tai ei ymmärrä mitä puhun.
Taas viime yönä olisi pitänyt päästä soittamaan terveyskeskukseen, kun rotta puri käteen, enkä ollut varma, että onko jäykkäkouristusrokotus voimassa. Yritin kavereiltani saada numeroa, kun itselläni ei sitä ollut, mutta eihän se onnistunut taaskaan...

Onko mulla siis viestinnän kanssa jotain ongelmaa, vai mistä tämä kertoo?
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Aforismi unessa : 29.07.2014 05:24:11
Näin viime yönä unta mm. muuttamisesta. Äidin tavaroita muutettiin (äidillä oli kamalasti sänkyjä..), tai suunniteltiin, että missä järjestyksessä kannetaan autoon, ja mitä viedään kierrätykseen. Kävin unessa myös kaupassa, jonka sisäänkäynti oli outo. Kauhean jyrkkä lyhyt liukuporrassysteemi, jonka puolessa välissä vielä oli avattava hihna.
Näiden molempien unien "läpi" puski mielikuva kahdesta metsästäjästä, ja siinä hoettiin ikään kuin aforismiä. Se meni suunnilleen näin "Koskaan et tiedä mikä on metsästäjän ja metsästäjän suhde."

Jotenkin ymmärsin niin, että tämä lause halusi kertoa siitä, että et voi luottaa toiseen samanlaiseen. Mutta miten se liittyy minuun... En harrasta metsästystä.

Tätä nyt sitten olen miettinyt. Mikä on metsästäjän ja metsästäjän suhde...
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hyvä vai huono juttu : 06.07.2014 14:13:27


Sitten kumminkin sekä nousumerkki että Kuu on Leijonassa, ja Leijonan merkki taas on hyväsydäminen ja antelias, loistelias.  Onko sulla isot hiukset?  Nousevilla Leijonilla on usein iso leijonan harja!  

Tämä pisti silmääni. Olen myöskin nouseva leijona, ja omaan ison luonnonkiharan pehkon. Vai että nousumerkistä se johtuukin  Cheesy
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 06.07.2014 13:12:14
astronomus
Katso  Chironin asteluku, eikös se ollut Oinaassa?
Vastapäätä Vaakasessa on rypäs, stellium, energiakeskittymä eli
 mars 20 Hekate 20 ( yks kuunjumalatar, usein valintatilanteissa "tienhaarassa" mukana, kolmen tien risteys, myös kätilö ehkä henkisestikin)  vesta 22 ( fokus, läsnäolo, kotiliesi, myös avaimet ja lukot)  ceres 22 ( huolenpito, äiti ja äitimaa, ruokavalio, masennus jne..)  kuunsolmu 24 ( kohtaaminen, muutos, tähän sopii sanonta, että jokainen kohtaaminen sisältää viestin)
ja just nyt kuukin on 24  vaaka

Juu, chiron on mun syntymäkartalla oinaassa, ja asteluku on 28.  Tää ei nyt kuulu tähän topiciin, mutta mistä tuo asteluku tulee? Eli missä on se nollakohta? Esim. mun kartalla kaikkien paleetoiden sijainnit on välillä 0-29 astetta, ja kun ympyrä kuitenkin jaetaan 360 asteeseen, ja planeettoja on ympäri kartaa...  idiot2
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 06.07.2014 11:05:30
Luku 5 on  merkurius:n luku, viestiä, nopeutta ( elohopea metallinsa), onhan se jumalten sanansaattaja.
Luin sun toukokuun unen, jossa annoit ittes upota ja mietin mikä saa nyt reagoimaan toisin..tuli vaan mieleen.
Luku 5 sähköistää elämää, saa aikaan nopeita muutoksia.
Yöllä oli   kuu ( uni)  aspect_con mars (mies)  vaaka (jahkailee),
ja oli siinä Hekatekin tienhaarassa ja Ceres huolehtimassa. Asteissa about 21 - 23  vaaka.
En tiijä osuuko oppositioon sun Chironille 9 huoneessa, jossa on enneunetkin..........
Yks kaveri näki vastaavan unen (ilman miehen hoputtamista, liekö se sun pointti sitten, hankala saada yhteistyöhön, "ei oo sama suunta"?) vuosia sitten ja muuttivatkin sittemmin  vähän "ylemmäs" pohjoiseen eli se toi ainakin elämänmuutoksen.

Kiitos vastauksesta! Hieno oivallus tuo aiempi uni. En olisi itse hoksannut verrata siihen. Ehkä jotain tosiaan on muuttunut.
Mä olen viime aikoina saanut monia henkisiä oivalluksia, joten voihan olla, että nuo nopeat muutokset viittaavat siihen. Mies ei ehkä kykene pysymään ihan mun perässä, ja yrittää vähän toppuutella menoa.
Miten voin katsoa, oliko tuo Chiron oppositiossa Ceresiin (vai mihin sen piti olla?)?
Sivuja: [1] 2 3 4