Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kryonin kanavointeja mm. astrologiasta  (Luettu 5516 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« : 01.12.2005 15:51:51 »

http://www.rosedalebooks.fi/kryon/kanavoinnit/verkko_ja_dna.htm

Sivulta löytyy mielenkiintoisia Kryonin kanavointeja eri aiheista. Alla pätkä Kryonin kertomaa astrologiasta.

"Sivulta DNA - astrologinen energia

Kun aurinkokunta pyörii ympäri, se luo erilaisia painovoimaominaisuuksia ja todellisia kuvioita osiensa välille. Jokainen planeetta Auringon ympärillä pyörii omaa rataansa itsenäisesti, ja jokaisena itsenäisenä ajanhetkenä nämä painovoimaolosuhteet luovat erilaisen magnetismi- ja painovoima-asetelman teidän Aurinkonne vaikutuspiirissä. Teidän valitsemassanne aikakehyksessä - joka muuten on muuttunut paljon viimeisten kahden vuoden aikana - on jokin kuvio, joka välitetään Aurinkoon, joka on kiertoratojen keskipisteessä, ja siten painovoimalähteen ytimessä. Se magneetti/painovoimakuvio, joka kehittyy planeettojen (mukaan luettuna Maa, sekä kaikkien planeettojen, myös Maan, kuut) liikkeiden seurauksena, välitetään Maahan teidän aurinkotuuleksi kutsumanne energian välityksellä, joka kulkee aina Auringosta Maahan. Aurinkotuuli toimittaa sen verkkoon, sillä molemmat ovat magneettisia, ja tieto siirretään tuulen ja toisaalta verkon kenttien vaikutuspiirin sisällä. Verkkokuvio muuttuu sen vuoksi päivittäin! On mielenkiintoista huomata, että Maan magneettiverkko on itse asiassa Maan fysiikan tuote, mutta teidän kannaltanne sen tarkoituksena on toimia viestintäkoneistona Ihmis-DNA:lle. Tässä on toinen esimerkki siitä, kuinka fyysinen Maa on elävä ja se toimii yhteistyössä Ihmiskunnan kanssa.

Eräs piirteistä, joka leimataan teidän DNA:hanne syntymässä, on kaikkein vanhin tiede maailmassa, ja te olette kutsuneet sitä astrologiaksi. Me olemme juuri antaneet teille tiedettä, joka selittää astrologiaa. Kun se "pääsuoneksi" nimittämämme fysiikan kaava tunnetaan magnetismin, painovoiman, ajan ja aineen sijainnin osalta, se tulee selittämään astrologian. Sillä välin sinä tulet tälle planeetalle, ja sinun DNA:ssasi - yhdessä niistä moniulotteisista kerroksista - on leimattuna tämä astrologinen tieto, aurinkokunnan magneettikenttien ja painovoiman kuvio sinun synnyinhetkenäsi. Tuon kuvion nimi, jonka te olette sille antaneet astrologisin termein, muodostaa asetelman, persoonallisuustyypin, reagointityypin Ihmisen syitä ja seurauksia kohtaan. Se on magneettinen/biologinen asetelma, kuten tiedät, ja se säilyy koko elämäsi ajan, ja saa sinut reagoimaan aurinkokuntaan, joka sen loi, samoin kuin erityisesti muihin täällä oleviin ihmisiin, ennakoitavissa olevilla tavoilla."
« Viimeksi muokattu: 01.12.2005 15:53:33 kirjoittanut May » tallennettu

CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #1 : 01.12.2005 18:01:07 »


Kun se "pääsuoneksi" nimittämämme fysiikan kaava tunnetaan magnetismin, painovoiman, ajan ja aineen sijainnin osalta, se tulee selittämään astrologian.

Tulihan se pääasia lopulta sanotuksi. Smiley

Luulen että Stephen Wolfram pystyy kertomaan loput.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 26.03.2008 19:51:27 »




Kryonin sivuilta  smitten

 Wink  Mateve


Kiitti smitten

tässä linkki http://www.rosedalebooks.fi/foorumi/viewforum.php?f=36

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: