Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
16  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 04.09.2007 17:13:59
tummia varjoja matkallasi
17  Astro special / Yleistä / Vs: Katso minkä elämän viisauden saat tänään - Päivän ajatus - : 04.09.2007 12:07:40
Näen kaikissa ja kaikessa
ympärilläni
vain kaikkein parhaan.
Näin vahvistan
näitä ominaisuuksiani.
[/b]
18  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 04.09.2007 11:14:29
tummaksi, myrskyäväksi mereksi
19  Astro special / Yleistä / Vs: Testejä pukkaa ~Henkinen ikäsi ~ Persoonallisuus testi..... : 03.09.2007 11:30:48
Jahas... eli: Henkinen ikäsi on 33 vuotta.  Smiley Sinänsä aika hyvin, täytin juuri viime kesänä 33v. Yleensä olen henkiseltä iältäni nuorempi... olenkohan mä tulossa vanhaksi?! Shocked Shocked Shocked

JA sitten tuo toinen:

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti   --------------------*   Introvertti
Käytännöllinen   ----*----------------   Intuitiivinen
Ajattelija   --------------------*   Tuntija
Impulsiivinen   ----*----------------   Harkitsija

(mpmp)
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

Tämäkin pitää akahyvin kutinsa!  Smiley
20  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Testaa onko sinusta astrologiksi! : 27.08.2007 19:51:26
Samoin minulle!
21  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 27.08.2007 17:12:51
ainakin sata kiloa
22  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: edellinen elämäsi? -linkki : 26.08.2007 19:46:51
  Smiley Minulle tuli tälläistä:

Your past life diagnosis:
--------------------------------------------------------------------------------
 I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Wales around the year 1550. Your profession was that of a chemist, alchemist or poison manufacturer.
--------------------------------------------------------------------------------
 Your brief psychological profile in your past life:
You always liked to travel and to investigate. You could have been a detective or a spy.
--------------------------------------------------------------------------------
 The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is to conquer jealousy and anger in yourself and then in those who will select you as their guide. You should understand that these weaknesses are caused by fear and self-regret.
--------------------------------------------------------------------------------
 

...hmmm... Aika jännä juttu... sillä Irlanti ja Skotlanti ovat erittäin lähellä sydäntäni, niin musiikki ("keltti"-musiikki), kuin kulttuuri yleensäkkin. Ja jostain syystä Skotti miehet ovat aina miellyttäneet kiltteineen (VARSINKIN KILTTEINEEN). Cheesy Rakastan myös kuunnella kun aito irlantilainen tai skotti puhuu... Se englanti on jotenkin niin ihanaa.... smitten
Samoin Skotlannin ylämaiden karut nummet ovat minusta todella kiehtovia! smitten smitten smitten smitten smitten

tiedä sitten pitääkö tuo paikkansa....  Undecided
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 26.08.2007 19:35:37
Mariska, sinulle tulee kysymykseesi riimu!

RAIDO
Avainsanat: Yhteydenotto, Liitto, Jälleenyhdistyminen, Matka

Tässä riimussa on kysymys yhteydenotosta, kahden elementin, kahden puolen yhteensovittamisesta ja siitä lopullisesta jälleenyhtymisestä, joka tapahtuu matkan lopussa, kun se mikä on ylhäältä ja se mikä on alhaalta yhtyvät yhdeksi mieleksi. Matka on sielun matka. Ja ylhäältä tuleva ja alhaalta tuleva lähestyvät toisiaan sisimmästä kumpuavasta tahdosta eivätkä olosuhteiden pakosta.
Yksinkertainen rukous sielun matkalle kuuluu : Tahdon tahtoa sitä mitä Sinä tahdot
Tämä rukous sopii melkein jokaiseen tilanteeseen ja on erityisen sopiva parantamiseen valmistauduttaessa. Raido on yksi muodonmuutossarjan riimuista.
Sisäiset arvot ovat nyt tärkeitä ja sellaisina aikoina meidän tulee muistaa, ettei meidän tarvitse olla täysin omien voimiemme varassa, vaan me voimme kysellä mikä on nyt oikeaa toimintaa. Kysy rukoilemassa, kysy omalta sisimmältäsi, ruumiisi vaistonvaraiselta tietämykseltä, korkeammalta minältäsi. Kun olet saanut varman vastauksen, voit läpäistä oman vastustuksesi antamalla oikean toiminnan virrata lävitsesi. Jos sinun ei ole määrä vielä tehdä aloitusta, tyydy odottamaan; odottaessasi raivaa tieltäsi esteitä. Kun vastustus on hälventynyt, ei tarvitse katua, että on yrittänyt jotain väkisin.
Kuten aina, matka suuntautuu kohti itsen paranemista, itsen muuttumista ja liittoa Itsen, korkeamman minän kanssa. Kysymys ei ole mistään sen vähäisemmästä kuin esteettömästä, täydellisestä liitosta. Mutta Taivaan ja Maan liittoa ei voi pakottaa. Pysy rajoissasi. Pysy kohtuudessa. Aineelliset edut eivät painoa paljon itsen matkalla kohti Itseä.
Luota omaan prosessiisi – se on tämän riimun sanoman ydin. Luovu illuusioista. Pysy erilläsi samanmielisistä tovereistasikin; joukon voima ei auta nyt, tätä osaa matkasta ei voida jakaa. Sisin tunne, spontaanisti ilmaistu, on vaatimuksesi nyt. Raido rohkaisee sinua tekemään matkasi, etsimään etsimäsi – ja jos olet jo aloittanut, jatkamaan.

Lyhyesti: koska olet jo menossa työhaastatteluun, älä peru sitä, vaan mene sinne. Jos sinun on tarkoitus mennä sinne, jos paikka kasvattaa sinua ja tukee henkistä tietäsi ja jos ajankohta on oikea, sinä pääset sinne. Jos et pääse, silloin paikka ei ole sinulle paras tai ajankohta oli väärä.
Riimu haluaa muistuttaa sinua siitä, että kaikki mitä teemme on yhteydessä itsen ja Itsen välillä – jokainen askel elämässämme, tiedostettu ja tiedostamaton, on vain pieni askel kohti Itseä.
Koska riimu kehottaa olemaan spontaani, toisin sanoen ilmaisemaan rehellisesti Itseä, ole työpaikkahaastattelussa juuri se, joka olet miettimättä, että ”he varmaan hakevat tällaista ja tuollaista tyyppiä” tai ”enpä tiedä, pitää tehdä nyt näin ja noin, jotta olen mieliksi”.



Kiitos!  Smiley Näin ajattelinkin toimia. Nyt ei ole sellaisia paineita kuin aikaisemmin ja tuntuu jotenkin helpommalta mennä työhaastatteluun. Kiitos vielä kerran!!!!!!!!

Mari
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 26.08.2007 00:02:54
Kiitos AM, viimeisimmästä... ! Smiley

Jostain syystä nyt on ruuhkaa työrintamalla... juuri nyt olen töissä 8 päivää ja jo soitettiin muualtakin... 3.9 menen työ haastatteluun. Mitähän sitä ajatellen mahtaisi olla tulossa...  Itsellä on jotenkn hyvä fiilis, mutta katsotko silti...  Smiley

Mari  Cool
25  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: OT MapMe! : 25.08.2007 20:29:55
Aikalailla meni hutiin!!!! Cheesy
Näytti että kärsämäellä olisin kajaanintien varressa.  :Smiley

Mä oon täällä Jyväskylän suunnalla.... 56km, Jyväskylästä....  Smiley Wink Cheesy
26  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 25.08.2007 19:58:38
sitten taas nousen
27  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 23.08.2007 17:11:02
tanssimme tanssin tulisen.
28  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vasenkätisyys : 21.08.2007 23:21:25
Veljeni joka on leijona, on vasenkätinen syntyjään, nykyään molempikätinen, vasen kuitenkin vahvempi. Minä myös leijona ja oikea kätinen. Veljen tytär on neitsyt ja molempikätinen... en ole huomannut että kumpikaan olisi vahvempi toista, tosin hän on vasta 2v. Äitinsä on oikeakätinen.
29  Astro special / Yleistä / Vs: Kuulutko irroittajiin vai jäätkö "koukkuun" : 20.08.2007 17:44:45
Luulen kuuluvani irrottajiin. Jo työni kannalta minun on osattava jättää asiat niin kuin ne ovat. Tietysti joskus kun kyseessä on joku läheinen ystävä, saatan hieman Märehtiä asioita, mutta muuten jätän asian hänen itsensä ratkaistavaksi.

30  Astro special / Yleistä / Vs: 3X : 20.08.2007 16:03:26
Katsella maailmaa ja
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9