Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tapahtuu kummia vai onko se vain tää kuu?  (Luettu 9312 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #15 : 07.05.2007 13:14:53 »

kun jokin on tullakseen SE tulee - hyväksi avuksi on tietty se että on sydän avoinna - vaan ei niin että etsii - vaan että elää .... sen suuremmin odottamatta - sitä jotain merkityksellistä - vaan  eläen ja nauttien , mitä nyt itsekunkin elämässä on pientä tai vielä pienempää -  Wink ... ja tässä kohdin oikeastaan haluan tarkentaa että ~kun kaikessa on mukana "se jokin" niin joka hetkessä on mukana sitä jotakin ... Wink

Niinpä, juuri tällä asenteella itsekin pyrin elämään.  smitten
tallennettu
monikakson
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 259


Look thru' the light


Profiili
« Vastaus #16 : 07.05.2007 13:38:25 »

Hohhoo, vuosihoroskooppinihan vallan mahoton!  Cheesy Tätäkös se on?! Tosin voimakkuus ei ole järin moinen (<- ihme sanonta, onko edes olemassa??).


Pluto   sekstiili   Pluto   Voimakkuus** Kesto:94pv Toistuu:80-160 vuoden välein.   
                
        
Tarkka: 5.7.2007. Alkaa: 4.5.2007. Loppuu: 5.8.2007.

Tämä transiitti saattaa sinut erittäin toimivaan yhteyteen suurimpien sisäisten voimavarojesi ja yliluonnollisiksi luonnehdittavien kykyjesi kanssa. Et voi välttyä vähintään hetkellisiltä ylivertaisuuden tuntemuksilta, jotka saavat sinut ottamaan koviakin riskejä sinulle jopa täysin tuntemattomilla alueilla. En minä eikä kukaan muukaan voi tietää mille sektorille sisäinen ylivertaisuutesi lopulta ohjautuu, mutta sinä kyllä tunnet sen luissa ja ytimissä asti, joten älä suotta pidättele itseäsi kun kutsu kuuluu. Voit nyt käyttää voimaasi juuri niin paljon tai vähän kuin haluat, sillä ei kukaan eikä mikään pakota sinua toteuttamaan hurjimpia unelmiasi nyt kun se on mahdollista. Päätös jää sinulle, mutta nyt kun tiedät mistä on kysymys niin ei pitäisi olla mitään syytä jäädä paikoilleen seisomaan.


 2funny
tallennettu

Feel the life in you and you want to live
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #17 : 07.05.2007 14:18:41 »

Aivan niin, Monikakso. Se, että elämään tulee tiettyjä tapahtumia ja ihmisiä näin sattumien kautta ei tarkoita sitä, että asiat menisivät meidän odotusten mukaan Wink Pettymyksiäkin tulee, mutta niillä on yhtälailla oma tarkoitus elämässämme kuin niillä hyvilläkin hetkillä.

Kaikelle on tarkoituksensa. Sillä periaatteella kun lähtee elämää eteenpäin kulkemaan, niin matka helpottuu huomattavasti - minusta ainakin  laugh
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: