Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: painajainen jonka olen nähnyt 2 kertaa  (Luettu 3010 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
a-jellona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26


Jaksan tänään.


Profiili
« : 03.11.2007 01:47:51 »

 Sad asun vanhassa paikassa joen varrella ja yht äkkiä huomaan yläkerran ikkunasta että joki on noussut melkein talolle ja kaukana tulee iso,aalto..pelkään kovasti unessa ja sitten se tavallaan väistyy uhka taka-alalle,seuraavaksi kävelen siellä asuinalueella rantatietä pitkin (vanhat varastot on asuintalojen ja joen välissä)avaan varaston oven ja aattelen että kamala loukko ja pimeä.peittelen kuitenkin lapseni kerrossänkyyn ja sitten tulee naapuri päivittelemään että kuinka uskallamme nukkua siellä kun pitkin asuinaluetta kulkee murhaaja!outo uni jonka näin muutama vuosi takaperin. uglystupid2
vieläkin kun kirjotan tätä ,värisyttää.
tallennettu

a-jellona
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 03.11.2007 03:59:13 »

Unessa on paljon teemoja, mutta yleinen punainen lanka menisi minun mielestäni jotenkin näin:

Talo on aina minuus ja mitä ylemmäs talossa mennään sen korkeammalle mennään myös minuudessa. Esimerkiksi ullakko kuvastaa alitajuntaa, kun taas kellari on pimeimpien ja matalimpien syövereittemme symboli.

Vesi symboloi yleensä tunteita ja tunnepuolelle liittyviä asioita. Jokin tunneaalto meinaa paiskautua päällesi valve-elämässä ja pelkäät kovasti tätä yhteenottoa. Mutta ei hätää - aalto väistyy, joki ja sen pelätyt tunneaallot eivät hukutakaan sinua. Ehkäpä siis pelkäät aivan suotta edessä olevaa tunnemylläkkää, koska sellaista ei välttämättä tulekaan. Alku siihen on olemassa ja se ehtii melkein iskeytyä päin näköäsi, mutta yllättäen huomaatkin tuon pelonkohteesi kaikonneen. Ei huolta.

Minuuden ja tunteiden (eli talojen ja joen) välissä on varastoja. Tunteesi ja Minuutesi eivät ehkä ole tasapainossa, koska siihen väliin on jäänyt tuollainen inha varastoloukko. Siellä säilytetään kaikkea ikävää, mitä ei haluta kohdata tosielämässä silmästä silmään. Se ei yllä Minuuteen asti, mutta ei myöskään tunteisiin asti. Jos se yltäisi Minuuteen Minuus tiedostaisi sen ja tekisi asialle jotain tai jos se yltäisi tunteisiin (jokeen), tunteet puhdistaisivat nuo pimeät loukot pois ja varastot väistyisivät.

Lapsi unessa voi olla joko suora vertaus omaan lapseesi, johonkin ideaan tai ajatukseen tai vastaavasti kuvaus omasta sisäisestä lapsestasi. Itse kääntyisi eniten tuohon Omaan Sisäiseen Lapseesi. Jätät lapsiparan tuonne varastoon nukkumaan, kaiken sen roinan keskelle! Toisin sanoen laiminlyöt valve-elämässä Omaa Sisäistä Lastasi, sitä osaa sinussa, joka tarvitsee leikkiä, naurua, rakkautta, huolenpitoa, turvaa ja joka uskoo ihmeisiin. Naapuri tulee päivittelemään, että miten voit jättää lapsen sinne, kun alueella kulkee murhaaja. Tulkitsisin tämän niin, että Minuutesi pimeällä alueella, jonne jätät Oman Sisäisen Lapsesi, kulkee jokin asia, joka ennen pitkää ottaa Sisäisen Lapsesi Hengiltä (josta seuraa henkinen romahdus, masennus, apatia, epätoivo tms.).

Nyt on suojeltava Omaa Minuutta. On kohdattava ikävät asiat silmästä silmään ja tunnustettava niiden olemassaolo. Tehtävä niistä rohkeasti loppu. Ota Sisäinen Lapsesi luoksesi ja pidä siitä huolta. Jos laiminlyömme Sisäistä Lastamme laiminlyömme Minuuttamme, sieluamme ja tulemme vain onnettomiksi.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 03.11.2007 11:43:24 »

sukuhistorian luurangot kolistelevat komerossa??
tallennettu
a-jellona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26


Jaksan tänään.


Profiili
« Vastaus #3 : 04.11.2007 16:12:23 »

 :'(Kiitos ja nyt tiedänkin mihin uni viittaa.Todella pahaan jonka koin lapsena ja jonka olen jättänyt taka-alalle kun en ole pystynyt käsittelemään asiaa.
Käsittelen sen joskus kunhan jaksan ja saan voimaa.
tallennettu

a-jellona
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: