Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 753434 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #585 : 16.09.2009 11:03:16 »

Rohanna  smitten
Osuvaa... vesimeloniturmaliini  smitten smitten smitten

Tämä jalokivimaailman väririkkauden hallitsija on värähtelyissään sitä taajuutta, jota sinä sillä hetkellä kaipaat. Se tarjoaa avoimemman, vapaamman ja iloiseman katsomiskulman elämään. Vesimelooni nimenomaan (sisältä vaaleanpunainen ja ulkokehä vihreä) aktivoi sydänchakraa ja itse sydäntä. Tämä antaa sinulle työkaluja olla itse oma herrasi maailman tuulissa ja sen avulla tehdä omia reittejä selviytymisen suhteen.
Mites se menikään... haguna matata... sana ihana...  Cheesy leijonakuningaasta. Ja tahdon sano tällä, että jätä menneisyys taaksesi, mutta vaikka se huominen näyttää ihan samalta kaurapuurolta kuin tänään... asenne ratkaisee  Smiley
Tarottina tämä edustaa maailmaa, eli sinulla on kyllä monessa suhteessa homma hanskassa, vaikka etkittäin saattaa hanskat olla hukassa. Pidä pari varaparia matkassa mukana... oman mielesi selkeys ja eheys on avain sanoja tässä syksyssä ja asia, kuin asia kannattaa tutkailla sydämellä ja päällä, läheltä ja kaukaa. Silloin löydät sen mestrinpolun...
 angel
tallennettu
Michaela-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #586 : 16.09.2009 11:06:58 »

Voisitko katsoa mitä minulle nousee? vai nouseeko mitään...

Kiitos etukäteen  Smiley
tallennettu

Don´t ask me, I only use my brain to keep my ears apart
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #587 : 16.09.2009 11:19:04 »

Tanita 79  smitten
Olen kokeillut kivivesiä monia, mutta jotenkin ne ei sopineet minulle. Pidän kiviä lähelläni muilla tapaa ja niitä kyllä löytyy... nytkin akaatti tuossa nokan edessä (näytön ja itseni välissä) ja selän takana sitten hyvinkin paljon kiviä  Cheesy Valitsen päivittäiset kivet koruihini yhtä huolella, kuin asusteet muutoinkin  Grin

Mutta kortti sinulle...
Sitriini (eikä sitten mikään poltettu ametisti  police )
Solar plexuksen kivi, joka säteilee joka suuntaan. Se pyrkii nostattamaan itsetuntoa ja chakraa vahvistamalla yleensä hieman onnistuukin siinä. Sillä on myös kykyä täyttää toiveita, eli kun osaa pukea toiveen oikeaan muoton; selkeään ja vilpittömään, sen voi kivi pyrkiä toteuttamaan. Huom! painoarvo "vilpittömyydellä" ja erityisesti aina itse kehoitan olemaan varovainen mitä toivoo... mieti loppuun toive.
Sitriinin keltainen väri stimuloi hermostoa, eli on hyvä uusia asioita opiskellessa ja sitä kautta muistille tehokas piristysruiske. Keltainen muutoinkin toimii vara-aurinkona pimeyden vallitessa.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 5., eli pysähtyneellä ajalla on tarkoituksensa. Älä murehdi. Monilla pompuilla elämän poluilla pyritään näyttämään meille missä kohtaa on menty pois omalta polulta. Hiljaisuuden voidaan katsoa olevan tyyntä tuulen edellä tai sellaisen suvanto vaiheen kohta, ne kuuluvat tähän. Niistä kannattaa ottaa itseensä paljon voimaa ja katsoa hieman vaaleanpunaisin lasein tilannetta.. nyt näin, huomenna ? Ihmissuhteissa suvanto vaihe vain voi tuntua raastavalta ja sen purkamiskeinot ovatkin hankalia (jos näin on). Yleensä tilan antaminen ja ottaminen voidaan tulkita väärin, siksi kannusta avoimeen keskusteluun ja vaikka sanat loppuu -vilpittömyys yleensä paikkaa elekielellä tilanteita. Toisaalta, tulee myös huomata koska jokin asia on vain jo poissa käsistä... enkä tarkoita vain ihmissuhteita, vaan kaikkea.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #588 : 16.09.2009 11:52:28 »

Michaela-  smitten
Osuitpa hyvään saumaan...
Ei tullut kiveä, vaan pehmeänä kopautti kämmeneen kupari  Smiley
Kupari on venuksen metalli ja luo otollisuutta kaikelle sosiaaliselle kanssakäymiselle (kaffepannu) ja nauttimiselle (saunakiulu). Sen sanoma ihmisille on hyväksyä ja oppia muiden erilaisuus ja jopa pitää niitä hyvinä asioina maailmassa. Kauneuden taju ja kyky hahmottaa kauneutta on jokaisella uniikki ja sitä ei pahemmin pidä mennä arvostelemaan. Yleensä todellinen kauneus kumpuaa jostakin muusta kuin pinnallisista seikoista ja siksi kupari kutsuu kaikki sinne saunaan tai kaffepöytään  Wink
Tarotina tämä edustaa maljojen 10., eli vaikka sinulla olisi kuinka hieno meno päällä ja kaikki onnistuu kuin tanssi... kehoittaisin panostamaan tukiverkostoihin. Niihin todellisiin, joissa sinusta välitettään aidosti. Turvallisuuden tunteesta syntyy aito ja kestävä onni.
 angel
tallennettu
Michaela-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #589 : 16.09.2009 12:55:24 »

 laugh osuin aika hyvin. Kiitos kovasti, tuossapa minulle miettimistä, suuresti. Kehtaako kysellä vielä myöhemmin mitä jokin tarkoittaa jos en itse yrityksestä huolimatta ymmärrä?
tallennettu

Don´t ask me, I only use my brain to keep my ears apart
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #590 : 16.09.2009 13:33:57 »

Heittäsitkö Kide kivellä päähän, aurinko-kultaani ahistetaan.
tallennettu
wenkula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #591 : 17.09.2009 13:07:57 »

Kiitos paljon Kide  smitten
tallennettu

Minut ympäröin tyhjyydellä jotta voisin nähdä
Jotta oppisin itse mitä tunnen
Ja tietäisin sen
Nyt on mentävä yksin
Kulkee pitää ilman varjoo
Osan jäätävä taakse jotta toinen voi loppuun löytää
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #592 : 18.09.2009 08:18:27 »

Michaela- , toki saa kysellä uudemmankin ja varsinkin jos ihan höpöi olen kirjotellu. Se on sitten taas ihan oma juttu, tuleeko vastauksesta yhtään sen selvempää. Joskus kun on hyvä vain antaa mennä ja ehkä jälkeenpäin huomaa, että "hitsi, tästähän siinä oli kysymys". Eli kyseessä on asia joka on sinun pakko saada kokemuspohjaasi kaikesta huolimatta  Wink

Nikki -ei kiviä saa heitellä  police Ainakaan päähän, pois sellainen brutaliuus minusta... kiviä sattuu!
 2funny 2funny 2funny 2funny
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #593 : 18.09.2009 08:30:17 »

Nikki  smitten
Purpuriitti, tuo suht pehmeä ja hauras kivi, erikoisen värinen, josta nikin kielii. Todella harvoin läpinäkuultavana! Tämä erikoinen kivi tuo sieluun ja mieleen järjestyksen, se putsaa ne tomuista ja muista harmaista tai vanhoista "jämistä". Uudet tuulet saa tilaa ja jokin /jotkin ajatuksen sen siipien alle. Se on hyvä tuuli ja kantaa kauas, onnistuneesti eteenpäin.
Tarottina tämä edustaa keisari, eli hyvin maskuliininen energia lataus on ilmassa, josta voi aavistella hommien rivakasta aktiivista tapahtumisesta, jossa risut ja männynkävyt hyppi edestäsi pois kirkuen. Tässä on kompastuskivenäsi voimaantuminen sen ihastuttavan voimasta vuoksi vain, joka syö sinut sisältä. Eli kanavoithan energiasi huolella, hyvään ja muitakin hyödyttäviin projekteihin, JA pidät huolen omasta levosta /hyvinvoinnista. Kone tarvitsee oikeanlaista polttoainetta ja taukoja, huollosta puhumattakaan!
 angel
tallennettu
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #594 : 18.09.2009 09:02:47 »

Ave,
olisikohan tämän soturin hematiitti (punamullalla aitat ma maalasin...) muuttunut taiston edetessä vähemmän veriseksi?
Grazie.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #595 : 18.09.2009 13:55:34 »

kiitos,
sinähän heititkin sitten pehmeellä kivellä tätä peruskalliota ( kuu :leijona:ni saabisesti).
Sopii hyvin ja vahvistaa muualtakin tulevia viestejä.
Riimukin oli Uruz.Vanhat raamit käyvät ahtaaksi.
Ja  mars enrgiakin astrologisesti.
Patriarkka,keisari,ap  mars jousimies.
Pitäsköhän sille hommata uudet vaatteet?? Grin
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #596 : 19.09.2009 19:29:54 »

Nyt tartteis kiveltä viestiä...  Undecided
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #597 : 21.09.2009 18:43:38 »

Minakin tassa ihmettelen itseani kun aikaisemmin en ole pitanyt turkoosikoruista ja viimeviikolla menin ja ostin kaksi turkoosikorua kerralla ja rannerenkaassa on hyvin isot aidot kivet-mikas nyt on jutun nimi?
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #598 : 22.09.2009 10:28:37 »

Rubiinitar  smitten
Jaa´a... oisko hematiitti jalostunut ja miedontunut maailma melskeessä ja saavuttanut jalon asteen... väri kyllä pysyy kuin se punamulta maali  Wink

Vaaleanpunainen turmaliini nousi sinulle  smitten Kovempi on kuin hematiitti, mutta Fe antaa sävyn kummallekkin. Sama kidemuoto, vaikka hematiisissa pyöristyneenä. Siinä missä hematiitti on kuituinen ja pyöreä, turmaliini hauras ja terävä. Vaaleanpunainen turmaliini eli Rubelliitti on rubiininpunaisena kaikista arvokkainta ja harvinaisinta!
Vaaleanpunainen turmalliini aukaisee sydämen kammiot ja antaa uudenlaisen rakkauden ja elämänvoiman täyttää sen. Se poistaa vanhoista taisteluvammoista kovuuden ja pehmentää ne, se opettaa myös antamaan anteeksi ja vastaanottamaan anteeksi pyyntöjä. Kun sydän saa uuden sävyn, se alkaa hohtamaaan sitä... tällöin se samalla kutsuu luokseen samalla taajuudella kulkevia sydämiä ja ihmisiä.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 10., eli vaikka taivas tuntuisi olevan täynnä roikkuvia harmaita pilviä ja kaapissa luurangot pitää pirskeitä, kun yrität levätä. Siirrä katse horisonttiin, näet sen aavistuksen kultareúnaisista pilvistä ja aamunkajosta. Sano luurangoille, että tulevat juhlimaan kanssasi, kun olet levännyt. Nyt saavat luvan olla hiljaa!
Tärkeintä maailmassa on rakkaus ja varsinkin itsensä rakastaminen tietyllä tasolla. Kaikki onnistuu ja selviää, kun itsestään välittää, kuuntelee kehon viestejä ja antaa sille sen minkä se kaipaa. Sinulla on nyt suuri riski kerätä stressiä jostakin mukaasi... rapista ne pienetkin hippuset heti pois olkapäältä ja unohda!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #599 : 22.09.2009 10:41:06 »

Rakkauden Valo  smitten
Mistä moinen kulmien kurtistus...

No, joopas... savukvartsi nousi, tämä kivi on plutomainen ankkuri  Wink
Se antaa tunteen juurista, vakautta ja fyysistä voimaa jaksaa muutokset. Käytännöntasolla se pistää tarttumaan haasteisiin ja toisaalta irroittamaan kuluneista asioista. Häntäluulla kivi hoitaa peruschakraa ja ihmiskehon luonnollisista tarpeista ja niiden hoitumisista. Energeettiseen kehoon tämä vaikuttaa putsaavasti, purkamalla siihen mähnäytyneitä negaatioita... kuin ikkunanpesu, kärpäsen kakat saa kyytiä  Cheesy ja tuloksena on kirkas ja loistava aura.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 10., eli sinulla saattaa olla menossa "päivitykset". Eli tarkoitan tällä, että aika ajoin ihmisillä on pysähtyneisyyden tai vauhtisokeuden siivittämiä kausia. Ne kun tajuaa ennen kuin uupumus saapuu, olet jo niskan päällä. Pysähtyneisyys kertoo jonkin asian muuttuneen kiveksi rattaissa ja sen poiston tarvetta. Vauhtisokeus taas oman kehon viestien vaientamisesta. Palaa perusasioihin ja pyri löytämään niistä se ainoa oikea onni ja rakkaus...
 angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: