Sivuja: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 95
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ***** Nosta itsellesi Tarotkortti*****  (Luettu 310819 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #510 : 05.02.2012 22:20:18 »

Kiitos. Saan näitä hienoja kortteja tämän tästä ja elämäni on ihanaa.  Smiley Nostin juuri kolme Tarot-korttia ja yhden riimukortin eräälle immeiselle - kaikki negatiivisia.  Grin
tallennettu
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #511 : 07.02.2012 15:38:55 »

Kun etsin uraan eli opiskeluun vastausta, sain tämän.
Erakko

Erakko seuraa vihkimyksen ja tiedon polkua, koska hänellä on hallussaan salainen tieto. Sinulla on nyt tämä samainen tieto sisimmässäsi. Käytä sisäistä varmuuttasi vahvalla ja täysin muista riippumattomalla vakaumuksella. Etene kärsivällisesti omaan suuntaasi, odottamatta muiden hyväksyntää tai kannanottoja. Vain sinä näet totuuden valon.


Muuten vain...
Sauvojen kymmenen

Olet saavuttanut päämääräsi ja nyt on aika juhlia oikein kunnolla. Viettää loppuun saatetun asian peijaiset ennen siirtymistä jälleen uusille apajille. Nauti ajan kypsästä laadusta ja hyväksy saapumisesi päätepisteeseen.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #512 : 07.02.2012 22:13:48 »

Tähti

Rakkauden jumala, jota valaisee seitsemän toivon tähteä ja suuri onnen tähti. Tämän kortin nostaessasi voit olla varma edessäsi olevasta onnen ja ilon ajasta, kunhan uskallat tehdä valintoja äärimmäisen itsekkäästi. Tähdet ovat syttyneet ideoina mielesi taivaalle ja kutsuvat sinua toteuttamaan omaa elämääsi. Anna unelmillesi siivet, jotka kantavat sinua kohti parempaa ja rakkaudentäyteistä maailmaa.


Maljojen seitsemän (käännetty)

Joku sinua turhauttanut ja lannistanut tekijä tulee yllättäen poistumaan ja antamaan tilaa mielekkäämmälle elämälle. Tulet löytämään tunnetasolla erittäin toimivia uusia mahdollisuuksia joko työhön, harrastuksiin tai rakkauselämään liittyen.

 smitten
tallennettu
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #513 : 08.02.2012 09:31:08 »

Meninpä sössimään opiskelujuttuja, siis lisää urasta...
Miekkojen kuutonen
Miekkojen kuutonen on toiminnan kortti. Neuvottelut on neuvoteltu ja suunnitelmat suunniteltu. Kaikki on valmista suoraan toimintaan. Jos päämääräsi on selkeä ja pysyy sellaisena, niin nyt on oikea aika viedä homma kunniakkaaseen päätökseen.

Sauvojen nelonen (käännetty)
Epävarmuus yllättää kesken hyvältä vaikuttaneen etenemisen. Intohimon liekki on vaarassa sammua, koska lupaukset eivät pidäkään paikkaansa. Jotain ratkaisevan tärkeää puuttuu pelistä.

Taikuri (käänteinen)
Vaikka olet tähän asti suoriutunut mestarillisesti joistakin asioista, niin tämän käänteisen Taikurin noustessa kaikki voi hetkessä kääntyä toisin päin. Nöyryys on nyt valttia. Liiku matalalla profiililla ja kuuntele tarkasti muiden neuvoja. Tällä kertaa joku muu on sinua viisaampi.


Ei ole epävarmuus ja nöyryys sama, mutta mitä helsvettiä täällä tapahtuu? Niska nöyränä ja selkä kumarassa intohimon liekillä päätä pahkaa täysin purjein... ketä?  Cheesy
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #514 : 09.02.2012 06:01:15 »

Kuolema

Tämän kortin nostaessasi olet kuolettamassa jotain osaa elämästäsi, jotta pääset sitoutumaan johonkin toiseen ja sinulle huomattavasti tärkeämpään asiaan. Alhaisemmasta asiasta kannattaa luopua korkeamman päämäärän hyväksi. Menneisyyden haaveiden on kuoltava tulevaisuuden suunnitelmien tieltä. Kuuntele tarkasti sydämesi ääntä, sillä uusia alkuja on edessäsi.



KYLLÄ.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #515 : 11.02.2012 17:24:01 »

Lanttien yhdeksän

On tullut aika nauttia sitoutuneen ja omistautuneen työsi hedelmistä. Saavutuksesi ovat nyt maksua vaille valmiita ja voit valmistautua ihailemaan tilinauhasi suuruutta. Menestyksesi on seurausta oikeasta ja mielekkäästä tekemisestä.

Lanttien prinsessa

Taloudellinen näkemyksesi ja organisointikykysi ovat nyt kohdallaan. Kaikki uudet ideasi ja oivalluksesi tulevat onnistumaan yli odotusten. Myös ajoituksesi on parhaassa mahdollisessa vireessä, joten älä jää odottelemaan parempia aikoja. Nyt on pistettävä homma käyntiin ilman epäilyksen häivää.
tallennettu
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394



Profiili
« Vastaus #516 : 11.02.2012 21:14:18 »

Sauvojen nelonen
 
Intohimo muuttuu tahdoksi ja lopulliseksi päätökseksi. On aika tehdä sitovia lupauksia ja päätöksiä, joilla osoitat oman rehellisyytesi ja rauhoitat tilanteen.

 Kiss
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #517 : 14.02.2012 13:34:15 »

Taikuri (käänteinen)

Vaikka olet tähän asti suoriutunut mestarillisesti joistakin asioista, niin tämän käänteisen Taikurin noustessa kaikki voi hetkessä kääntyä toisin päin. Nöyryys on nyt valttia. Liiku matalalla profiililla ja kuuntele tarkasti muiden neuvoja. Tällä kertaa joku muu on sinua viisaampi.

Maljojen kuningatar (käännetty)

Käänteisenä tämä kortti kuvaa tunnetasolla tapahtunutta vallan menetystä. Et pysty hallitsemaan omaa elämääsi etkä omia tunteitasi, koska olet luottanut liikaa muiden esittämiin tietoisiin tai tiedostamattomiin valheisiin. Hyväksymällä menetyksesi itse aiheutetuksi, pääset jälleen jaloillesi.
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #518 : 14.02.2012 17:17:12 »

Maljojen ässä

Maljojen ässä kuvaa tunnepitoisen halun syntymistä ja rohkeaa tyydyttämistä. Nyt voit kysyä, mikä tekee minut onnelliseksi? Voimakkaan tunnelatauksesi ansiosta tiedät tarkalleen missä ja kenen kanssa sinulla on hyvä olla. Olet siirtymässä onnellisuutesi lähteille.

Siitäkös se tämän aamun tunnekuohu johtuikin... Grin

Narri

Tämä kortti edustaa sinussa asuvaa idealistia ja uneksijaa, joka on päättänyt hypätä tuntemattomaan ja toteuttaa suuren haaveensa pelkoa tuntematta. Hullu on polttanut sillat takanaan, eivätkä menneisyyden haamut pääse häneen käsiksi. Usko ja luottamus tulevaisuuteen karkottaa pelon. Olet nyt astumassa rajattomaan maailmaan, kokonaan uuteen todellisuuteen ja ennen kaikkea uuteen elämään.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #519 : 15.02.2012 17:55:07 »

Tuomio

Tuomion pasuunan soidessa olet juuri nyt väistämättömien valintojen edessä. Henkesi on uudistumassa symbolisen kuoleman jälkeen. Sisimmässäsi haluat erottaa aineelliset asiat henkisistä. Olet suuntaamassa voimakkaimpia energioitasi uudelleen todellisiin ja itsellesi tärkeisiin asioihin. Joudut omaksi tuomariksesi erottelemaan uudet ja vanhat asiat toisistaan.

Miekkojen kymmenen

Tavoite on nyt saavutettu ja korkeammalle ei enää pääse. Huomaat, että saavutus ei tee sinua onnelliseksi. Tyhjyyden tunne edeltää aina uutta alkua. Elämän kierto ei pääty koskaan ja sinun on aika haudata saavutuksesi, jotta voit ottaa uuden haasteen vastaan

Voiton vaunut (käänteinen)

Kohtaat tapahtumien tai tapaamiesi ihmisten välityksellä oman epävarmuutesi jonkun aikaisemmin tekemäsi päätöksen johdosta. Muista tämän kortin nostettuasi, että päätöksesi ei ole voinut olla väärä. Se on mahdotonta. Ihminen ei voi koskaan tehdä oikeaa tai väärää päätöstä. Ihminen voi tehdä vain päätöksiä, jotka perustuvat aina omiin aikaisempiin kokemuksiin. Palauta luottamuksesi takaisin.
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #520 : 17.02.2012 20:28:05 »

Sauvojen yhdeksän

Olet tullut yhdeksi tahtosi kanssa joko hyvässä tai pahassa. Et pysty erottamaan todellisuutta omista epäilyksistäsi. Vain päämäärän saavuttamisella on merkitystä. Olet yhtä voimasi kanssa ja saat aikaan suuria muutoksia elämässäsi.


No johan nyt... Huh
tallennettu
JukkaV
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53


Profiili
« Vastaus #521 : 18.02.2012 17:31:06 »

Sauvojen prinssi

Sauvojen prinssi rohkeutta ja kauneutta, nopeaa rakastumista ja vihastumista. Olet valmis raskaisiin päätöksiin päämääräsi tavoittamiseksi. Valjastat tulienergiasi ratkaisevaan taisteluun, kävi miten kävi.

-----

Kysymykseni kuului, mitä teen yhden ihmisen suhteen. En oikein ymmärrä tätä, sillä tilanne on se, että olen tehnyt aika paljon kaikkea tuohon viittaavaa.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #522 : 19.02.2012 11:22:26 »

Lanttien kuningatar (käänteinen)

Olet tehnyt taloudellisia sijoituksia herkän vaistosi varoituksista välittämättä ja nyt on tullut aika tarkistaa tappiosi suuruus. Asiaa ei kannata jäädä murehtimaan yhtään pidempään, sillä tehtyä ei saa tekemättömäksi.

Lanttien yhdeksän (käänteinen)

Olet tehnyt kovasti töitä ja valmis ottamaan vastaan sinulle kuuluvan palkkion, mutta tilinauhaan kirjoitettu summa ei lainkaan miellytä. Jostain syystä työsi ei ole täyttänyt henkistä tarkoitustaan ja nyt onkin aika tarkkaan harkita seuraavaa siirtoa tai mahdollista uutta aloitusta.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #523 : 24.02.2012 15:02:22 »

Maljojen kuutonen

Tämä kortti kuvaa hoitamista, parantamista ja lohduttamista. Hyvä olo ja iloinen mieli kumpuavat jostain lähimenneisyydestä ja tuovat tullessaan uusia ystäviä, seikkailuja tai tärkeää tietoa. Mitä enemmän olet antanut ja jakanut muille, sitä enemmän olet nyt saamassa itsellesi.

Rakastavaiset (käänteinen)

Tietoisesti tai tietämättään joku pyrkii nyt käyttämään hyväkseen myötätuntoasi tai ystävyyttäsi painostamalla sinua tekemään pahalta tuntuvan ratkaisun. Todellinen ystävä ei koskaan esitä vaatimuksia, joten voit pitää tätä ystävyyden tulikokeena ja kieltäytyä yksiselitteisesti kaikesta painostuksesta.

Maljojen prinsessa (käännetty)

Olet päästänyt liian monta hyvää tilaisuutta lipumaan ohitsesi ja nyt koet epäonnistumisten ja vaikeuksien kaatuvan niskaasi. Näin käy, jos et kunnioita itseäsi ja omaa arvomaailmaasi riittävästi, vaan annat muiden sanella elämääsi.
tallennettu
Pakolainen
Vieras
« Vastaus #524 : 26.02.2012 06:17:54 »


Lanttien seitsemän (käänteinen)

Joudut nyt tarkastelemaan saavutuksiasi kriittisesti ja toteamaan, ettei kovasta työstäsi ole jäänyt mitään kirstun pohjalle. Ei edes opittavaa, koska hyväksynnän ja kiitoksen toivossa olet käyttänyt voimiasi johonkin täysin turhaan. Ole siis tarkkana, miten jatkat tästä eteenpäin.

Lanttien kuningas (käänteinen)

Päätösvaltasi on asetettu kyseenalaiseksi ja tällä kertaa aiheesta. Olet tehnyt tai tekemässä epäviisaan sijoituksen, jolle ei ole muuta takuuta kuin huijarin suuret lupaukset. Mieti tarkkaan, kannattaako sinun luottaa saamiisi lupauksiin.


Toinen kertoi jotain jostakin, kun toinen taas oli ihan kryptinen kysymyksiini nähden.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 95
  Tulostusversio  
 
Siirry: