Sivuja: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 706630 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1155 : 02.04.2008 19:02:18 »

Silu112. Tällainen kortti tuli parisuhdeikävään ja miespohdintoihin.

SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus:Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.

Avaudu ja päästä Itsesi vapaaksi. Tee asioita hetken mielijohteesta esim. jos tapaat ihanan miehen, mene rohkeasti puhumaan hänelle. Hetken mielijohteista toimiminen ei tietenkään ole samaa kuin typeryyksien tekeminen, esim. hyppiminen miehen vuoteesta toiseen omaa rakkauden nälkäänsä tyydyttäen välittämättä toisesta tai omasta hyvinvoinnistaan. Tässä kaivataan nyt sellaista lapsenomaista reippautta - lapsethan sanovat asiat suoraan ja osoittavat kiinnostustaan selkeästi välittämättä pätkääkään pääseköö heidän suustaan viisauksia vai sammakoita. Oikeastaan lapset eivät edes tunne käsitettä "päästää sammakoita suustaan", he vain sanovat sanottavansa.
Tiedätkö mikä mokaamisessa on parasta? Siihen ei kuole! Omilla mokauksille voi nauraa ja lisäksi voi miettiä asiaa toisen näkökulmasta niin, että vaihdat roolia: jos mies olisi tehnyt samanlaisen jutun sinulle, jota itse pidät munauksena, olisitko  ajatellut, että "herra jumala, kylläpä jätkä munasi itsensä niin totaalisesti, miten se kehtaa edes näyttää naamaansa mulle enää?!" Aira Samulinilta kysyttiin eräässä haastattelussa, mikä on hänein noloin tilanteesta ikinä, johon Aira vastasi, ettei hän muista, kun hän aina nauraa munauksilleen ja unohtaa ne sen siliän tien. Samanlaista armahdusta itse Itseltäsi kaipaat nyt sinäkin.
Hoida ensin Itsesi kuntoon ja suuntaudu sitten etsimään parisuhdetta!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1156 : 02.04.2008 19:09:31 »

Tuuli-Juulia. Sinulle korttia, ensin parisuhderintamalle ja sitten työ/opinto suunnalle:

KUU
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. on olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.

Jonkinlainen portti kutsuu sinua parisuhderintamalla ja jos astut siitä läpi joudut luopumaan samalla jostakin vanhasta. Portti on sellainen, että jos siitä ei mennä nyt se tulee vastaan uudestaan ja uudestaan kunnes se mennään läpi. Siitä, miten voimakas Kuun kuvaama portti on,en osaa sanoa. Se on hyvin yksilöllistä. Ystäväni kävi juuri hiljattain elämässään Kuu-kortin lupaaman portin läpikulun ja se prosessi kesti useita kuukausia vetäen henkisestikin vahvan ystäväni aika piippuun. Kunnon taistelu siis! Tämä on sellainen sisäisen tutkiskelun kortti. Ehkä sinun on aika tutkiskella nykyistä suhdettasi jos elät suhteessa tai jos et elä, omaa suhdettasi kanssaihmisiin ja ylipäätään sanaan "parisuhde" ja "naisystävä".Enempää en valitettavasti osaa sanoa. Kuun kortti on alitajuinen, kaikkein salatuin kortti ja siksi hankala tulkita tähän maalliseen elämään liittyen.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Opintojen ja työn tiellä olevien esteiden tarkoitus on näyttää sinulle rajasi, jotta oppisit kunnioittamaan omaa mieltäsi, kehoasi ja luovuuttasi rääkkämättä niitä burnoutiin. Istuskele hetken aikaa miettimässä ihan kaikessa rauhassa, minne päin maailma on kiskomassa sinua nyt. Samalla kun mietit ota rennosti ja lepää, niin hyvin kuin voit. Asiat hoituvat kyllä ajallaan, kunhan kuuntelee intuitiotaan.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #1157 : 02.04.2008 19:13:11 »

Hei AthaMaarit!

(nimestäsi tulee jostain syystä mieleen Mata Hari, onko sattumaa, sukua, vai jotain muuta Wink?)

Saisinko kortin rakkaudelle, ja toisen työlle?

sidrika
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1158 : 02.04.2008 19:17:01 »

Kanniti. Kysyin, mitä kannattaa ottaa huomioon, kunn lähtee nyt eteenpäin.

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Käänteinen
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Onpa erikoista, että muutoksen kynnyksellä muutoksen kortti tulee käänteisenä! Ilmeisesti se haluaa muistuttaa, että vaikka muutoksen kutsu tulee sisimmästä se ei aina tarkoita, että asiat lähtisivät heti rullaamaan kuin ruusuilla tanssisi. Ilmeisesti tämä muutos ottaa aikansa ja koetteekin sinua, joten hammasten kiristelyä ja eteenpäin puskemista on luvassa ainakin näin alkuunsa. Muutos vetää sinua kasaan ja köyhdyttää jotenkin eli ilmeisesti saatat joutua luopumaan jostakin fyysisesti. Henkisesti luopuminen tarkoittaa ainakin sitä, että jotain vanhaa jää taaksesi ja henkes vapautuu taas yhden askeleen lähemmäs valaistumista.
Kaikenkaikkiaan muutos kannattaa, jos se on todellakin tullut sydämestä tai muutos on tyrkätty eteesi ilman muita vaihtoehtoja kuin mennä sen mukana. Synnytys on vain aina hankala, pitkä ja kivulias prosessi, josta toipuminenkin vie aikansa.
tallennettu
sipsukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1159 : 02.04.2008 19:17:39 »

Hei AthaMaarit,
Näkyiskös minulle valoa tunnelin päässä, suulla tai edes lähimain?  Shocked On hieman epävakainen olo myäs talouden puolella... oliskos sinne näkyvissä jotain valoa?  Embarrassed

Sipsukka  skorpioni
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1160 : 02.04.2008 19:24:45 »

Angelic. Tällaista sanoo kortti miehen paluulle ja suhteen uudelle yrittämiselle.

MIEKKOJEN KYMPPI – TUHO
Avainsanat: Aurinko ja Kuu Kaksosissa, mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu

Kortin yhdeksän miekkaa kohdistavat joka suunnalta yhtä aikaa ylivoimaisen hyökkäävän voimansa kymmenenteen miekkaan tuhoten sen täydellisesti. Kymmenennessä miekassa on auringon ja sydämen vertauskuvat.
Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttämää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämän ilon rippeet (aurinko) sekä rakkaus itseä ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo (sydän) ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuhoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.
Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallista tappiota tai omaisuuden menettämistä.
Päätelmät: Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.
Kysymykset: Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?
Ehdotus: Kun kerran olet tajunnut, mitä pelkäät, muotoile oma vahvistuksesi pelkojesi poistamiseksi. Käytä ainoastaan positiivisia ilmaisuja auttaaksesi ”ohjelmoimaan” itse uudestaan
Vahvistus: Houkuttelen elämääni myönteisiä asioitta ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleiksi.

No ei lupaisi kauhean hyvää, ehkäpä merkit ovat jo alkaneet näkyä. Uusi yritys näyttää tuhoon tuomitulta ja sinuna antaisin suhteen olla kuollut ja kuopattu. Ilmeisesti samat negatiiviset asiat, joilla sydän särkyi aikaisemminkin, palaavat uudelleen elämään.
tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1161 : 02.04.2008 19:40:09 »

Hei AthaMaarit!

Liityn jonon jatkoksi ja kyselen mitä näkyisi minulle terveyden, työn ja miesasioiden suhteen. Viime aikoina en ole noissa asioissa oikein pärjännyt. Sad
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1162 : 03.04.2008 09:13:58 »

Hei Atha Maarit. Kiitos vastauksestasi. Ajatukset tosiaan myllertävät päässäni sekaisina. Vaikka mies yrittää, mietin, että jonkun ajan kuluttua asiat palaavat entisiin uomiin. En oikein uskalla enää rakastaa tätä ihmistä, jos sitten rakastankaan enää. Yksi uusi mieshenkilö on elämässäni, ilmeisesti ystävän merkeissä tai sitten muun, en tiedä hänen ajatuksiaan. Voiko häneen luottaa?
t. angelic
tallennettu
tumppi67
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1163 : 03.04.2008 23:34:43 »

hei
minäkin tarvitsen pikaisesti apua, työpaikalla "kriisi", säilyykö työni, vai vaihdanko työpaikkaa, jos vaihdan, koska ja minkälaiseen työhön siirryn?
skorpioni 40 v
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #1164 : 04.04.2008 12:52:34 »

Moi Atha!
Toivoisin kovasti vanhapoika-veljelleni elämänkumppania. Hänellä on 2 vakavampaa suhdetta takana. Ajattelin hänet liittää aarekarttaani, vai onko väärin toivoa toiselle hyvää? Tiedän että hänkin "etsii" kumppania, mutta tuolla iällä (yli 40v.) ei välttis enää kävele hurjan monia vapaita vaihtoehtoja vastaan.
Tulisiko mulle itselleni jotain hauskaa lähinäköpiiriin?  Wink
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
.:Chris:.
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


.: Vanhat merkit eivät pidä paikkansa :.


Profiili
« Vastaus #1165 : 04.04.2008 15:30:53 »

 Tiedäkkö mikä vaikuttaa onnennumeron hyvään onneen?

- harka
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1166 : 04.04.2008 16:23:27 »

Norna! Kerro, jos olen väärässä, mutta minulle tuli olo, että kortti ystävyydelle ja kortti rakkaudelle liittyvät samaan henkilöön, joten nostin vain yhden kortin. Jos olen tehnyt virheen intuitioni kanssa, niin kerro ihmeessä! Otan korttinostot sitten uudelleen.

Mutta, sinun ja tämän minun olettamani yhden ystävän/ihastuksen välille tuli kortti

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Käänteinen
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken

Kortti neuvoisi ottamaan rauhallisesti ja olemaan hötkyilemättä. Jos mietit kannattaisiko hyvä ystävyys syventää rakkauden tasolla en suosittelisi sitä tämän kortin perusteella. Teidän välisen suhteenne kuuluu olla juuri sellainen kuin se nyt on, sillälailla se antaa teille molemmille eniten ja palvelee teitä parhaiten.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1167 : 04.04.2008 16:41:06 »

Sidrika. Johtuisikohan mielleyhtymä Mata Hariin siitä, että AthaMaarit on melkein täydellinen anagrammi Mata Harista (= M.A.T.A.H.A.R.I = AthaMari) Mata Harilla ja minulla on tosin samanlaiset kasvonpiirteet, kun katsoo hänen pidätyskuvaansa eli ehkä minä näytän sitten samalle kuin hän siinä iässä,tosin muutamilla eroilla Grin
...Tai sitten mie olen ollut Mata Hari entisessä elämässäni, haha  2funny

Mutta asiaan! Eka kortti on rakkaudella ja toinen työlle. Molemmat tulivat pakasta poikkeuksellisesti yhtä aikaa, eli ehkäpä ne liittyvät toisiinsa? Työpaikkaromanssikutina tai muuta? coolsmiley

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Onpas vähän hankalasti avautuva kortti, mutta se voi johtua ihan väsymyksestänikin. Ensimmäisenä sieltä pomppaa kuitenkin esiin rakkauden ja parisuhteen merkitys sielulle -mikä on sen kaiken tarkoitus sekä yleismaailmallisesti, materialisesti, henkisesti että sielun Itsensä kannalta? Mitä parisuhde merkitsee sinulle sieluna, mitä saat siitä, mihin se haastaa sinua, mitä voit oppia siitä jne. Jos elät suhteessa pohdi myös mikä on sinun merkityksesi kumppaninasi elävän sielun kehitykselle.
Jonkinlaista mietintätuokiota kaivataan nyt, tilanteen uudelleenarviointia. Tarkemmin en valitettavasti osaa vastata tähän.


LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Työpuolelle ei ole luvassa muutoksia. Tällä hetkellä työtilanne jatkuu samanlaisena kuin mitä se jo on.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1168 : 04.04.2008 16:48:57 »

Sipsukka. Nostin yhden kortin yleiseksi katsaukseksi hankalaan aikaan.


MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Käänteinen
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Helpotusta epävakaiseen tilanteeseen kortti ei varsinaisesti lupaa, mutta mikä tärkeintä, se kertoo mistä tuo kaikki johtuu - omasta tietämättömyydestä. Et oikein tiedä mitä haluaisit, minne menisit tai mitä tekisit.Koska päämäärää ei ole päätetty elämäkin velloo siinä samalla yrittäen ottaa jotain muotoa. Se vain odottaa sinulta käskyä ja vakaata päätöstä ottaa tietty muoto. Nyt on omien päätösten ja rohkeiden tekojen aika. Heitä nurkkaan pikkutarkkuus ja perfektionisuus, jos olet taipuvainen siihen, ja lähde raappaamaan. Rapatessa roiskuu, joten täydellisiin suorituksiin ei tarvitsekaan päästä heti.
Suosittelen sinullekin lämmöllä Aarrekartan tekemistä. Löydät aiheesta ketjun Henkimaailman puolelta. Siitä voisi olla sinulle suurikin apu, myös taloudellisesti!

tallennettu
pimpulapampula
Vieras
« Vastaus #1169 : 04.04.2008 18:18:53 »

No voi hitsi, odotin ja jäin välistä Cry
tallennettu
Sivuja: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: