Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kaksosten (identtisten, epäidenttisten) syntymäkarttojen tulkinnat  (Luettu 4769 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SasaL
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 13.02.2006 13:29:31 »

Onko kenelläkään kokemusta? Sama kartta, ja silti niin erilaiset/samalaiset sielut...?! Itselläni kaksostytöt, nyt noin 5v. Olisi mukava saada pohdintoja tästä näkökulmasta.
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #1 : 13.02.2006 14:20:00 »

Itsekin pohdin tuota vähän aikaa sitten. Tunnen kaksoset jotka aika erilaisia vaikka heillä lähes identtiset kartat, tarkkaa aikaa kun en tiedä.
tallennettu
SasaL
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 14.02.2006 11:25:58 »

Edelleen peräänkuulutan kaksostulkintoja... vai miten näitä tarkastellaan astrologisesta näkökulmasta, kun samaan aikaan syntyy useampi sielu (kaksoset, kolmoset, neloset...)? Aikamoinen elämänkoulu ja -kohtalo joka tapauksessa. Sielulle kuin sielulle.
tallennettu
Maisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75


Profiili
« Vastaus #3 : 14.02.2006 13:50:49 »

Se taisi olla vanhalla forumilla, jossa olen kertonut kaksos-siskojeni kartoista. Syntymäajoissa eroa minuutti, mutta useat planeetat ihan huoneiden rajoilla, ja toisen kartalla Merkurius perääntyy, toisella liikkuu eteenpäin.

Eivät ole identtiset, mutta heillä on erittäin vahva yhteys - mm. tekevät samoja asioita samanaikaisesti, pukeutuvat samanlaisiin vaatteisiin yms - tietämättään, eivät asu edes samassa maassa, mutta ostavat samanlaisia vaatteita - siis TÄYSIN samanlaisia, samana päivänä - ja myöhemmin sitten harmittelevat että taas tuli samanlaiset!

Suurimman eron minä tunnistan tuon Merkuriuksen kohdalla, esimerkkinä R-Merkurius-sisko hankkii aina ihan omituisia puhelimia, autoja, tietsikoita jne, sellaisia joita ei kenelläkään muulla todella ole, toinen sisko luottaa turvallisiin testivoittajiin Wink
tallennettu

Au Jouskari, AC Skorpioni, Kuu Jellona
Keltainen Solaarinen Aurinko
Kiinalainen Tiikeri
SasaL
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #4 : 14.02.2006 14:38:19 »

Kiitos, Maisa! Mielenkiintoisia yksityiskohtia varmaan riittäisi  Wink ... Tuota jo "ylläpidolta" jo kyselinkin, että jos minuutin ikäero, niin onko kartat samat.

Meillä tytsät on geneettiseltä perimältään identtiset, onneksi ulkonäöllisesti kuitenkin (tunnistettavasti!) oman näköisensä. Joissain asioissa homma luistaa kuin Tikulla ja Takulla ikään, ja puhetta tulee kuin Tupulta, Hupulta & Lupulta (poika kun vielä on samaa ikäkaliiperia...). Mutta sitten joissain asioissa ovat kuin ihan eri planeetoilta niin luonteiltaan, reaktioiltaan, käytökseltään, mieltymyksiltään... ohhoijakkaa. Ajattelen vaan jo nyt näiden neitien identiteettien muodostumista, aikamoista hännänvetoo toistensa suuntaan ja toisaalta toisistaan pois päin. Kuten huomaatte, äitinä olen ihan pihalla  Cheesy siksipä näitä astrologisia kuvioita yritän hahmotella...
tallennettu
Miisu67
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 85


Voimariimu: Fehu


Profiili
« Vastaus #5 : 14.02.2006 15:00:10 »

Työkaverillani on kaksospojat, nyt jo aikuisiässä. Kartat lähes identtiset, mutta silti pojat erilaiset. Jujuhan on siinä, että kukin meistä on kuitenkin yksilö ja ottaa elämänsä (sekä karttansa) haltuunsa juuri omalla tavallaan. Kustakin itsestä on kiinni, miten oppii, kehittyy, tuntee, kokee jne. Yksilöllisyys henkilössä muodostuu muustakin kuin kartasta.

Uskaltaudun mainitsemaan tässä asian, josta en itse juurikaan ymmärrä, mutta joka ilmeisesti vaikuttaa asiaan (ja tuntuu mielenkiintoiselta): dwadit. Tässä infoa: http://koti.mbnet.fi/neptunia/dwadit.htm
tallennettu

Aurinko kalat ,  AC vesimies , Kuu ja MC jousimies , Venus oinas , Mars skorpioni
Punainen Kristalli Kuu
Tuli-Vuohi
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: