Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 59
16  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Näkyykö juominen kartalla? : 26.06.2016 15:32:09
Suomalaisista aikuisista 90% käyttää alkoholia, käyttötavat ja -syyt vain vaihtelevat. Elimistöhän tottuu alkoholiin, kun sitä käyttää säännöllisesti. Miehesi kohdalla kuulostaa vain siltä, että tottumuksesta on tullut toinen luonto. Vaikea sanoa, voiko sitä sinänsä nähdä kartalta.

Erikseen ovat sitten ne ihmiset, joilla on todellinen hallintaongelma. Esim. henkilö, jolla on vahva Pluto kartallaan saattaa mennä äärimmäisyyksiin kaikissa tekemisissään. Saturnikko on aina masentunut ja juo murheeseen. Neptunikko pakenee todellisuutta alkoholiin, mutta toisaalta juuri neptunikkojen parista ne raittiitkin löytyvät. Pienikin määrä alkoholia saattaa nimittäin aiheuttaa melkoisia ongelmia heille. Vahvan tulikartan omaavat juovat pitääkseen hauskaa ja sitten rapatessa roiskuu. Onhan näitä moneen lähtöön.



Itselläni on äärimmäisen vahva  neptunus kartallani ja jos neptunikot ovat muka aina juoppoja, niin tällä painotuksella olisin jo aikaa sitten juonut itseni multakatteen alle!!! Shocked Olen yksi alkoholi- ja huumevastaisimmista ihmisistä, en sylje lasiin, mutta annostus tulee täyteen jo 1-2 annoksesta ja saattaa mennä viikkoja ja jopa kuukausia ilman, että edes kaipaan alkoholia. Humalassa olen ollut viimeksi 4 vuotta sitten. Olen myös skeptinen lääkkeitä kohtaan. Vahva Neptunus näkyy enempi siinä, että ajattelu- ja toimintatavat saattavat olla abstrakteja ja epäortodoksisia, olen aika luova, inspiroidun helposti, musiikki ja kauneus (esim. luonto, kaunis sisustus, ruoka/kattaus yms.) stimuloivat.

Sen sijaan siskoni on toisesta puusta veistetty, hänellä on  neptunus 6. huoneessa, ollen vielä  aspect_opp venus :seen 12. huoneessa. Arjen hallinta on hukassa ja siskoni huuhtelee huolensa viinalla alas, jos elämän realiteetit ja ahdistus iskevät päälle. Valitettavasti Undecided

Lainaus
Neptunus DC:llä kuvastaisi sitten enemmän niitä ihmisiä, joita vetää puoleensa. Kirjavaan joukkoon voisivat kuulua esim. muusikot ja muut taiteilijat, huuhailijat ja vanhat juopot.

Tiedän yhden henkilön, jolla  neptunus asteentarkasti DC:n päällä (7. huoneen puolella). Hän ei mielestäni juoppoja vedä puoleensa, mutta muuten vain henkisesti epäkypsiä/haavoilla olevia ihmisiä. Suhteet eivät hänellä yleensä kestä, kuten hoivasuhteiden ei ehkä ole tarkoituskaan olla niitä rakkaussuhteita.

Yksi ystäväni sen sijaan tuppaa keräämään lähelleen ihmisiä, joille alko maistuu. Muutoin erittäin työteliäs, arjen hallitseva ihminen, luotettava viimeiseen saakka, mutta on altis vaikutuksille - jos mies tai lähipiiri koostuu juopoista, alkaa hänkin "ryhmäpainostuksesta" ottamaan kuppia. Ja sitten, jos on juoppolalli matkassa, alkaa ottamaan enempi alkoa myös silloin, jos tarvitsee turruttaa v**utusta (muutoin ei turhautumisen iskiessä päälle juurikaan alkoon turvaudu). Ystäväni on  aurinko jousimies  kuu kalat  askendentti neitsyt . Hällä tarkka  kuu aspect_squ neptunus ja  neptunus tarkasti IC:llä.  kuu DC:llä 7. huoneen puolella.
17  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Herätätkö tunteita muissa? : 26.06.2016 13:14:16
Mc82:n kartasta tuli mieleen, että tosiaan sama stellium  jousimies ja minullakin  neptunus isossa roolissa kartalla. Mutta  uranus osana tuota stelliumia tekee varmaan sen, että tunnen aina olevani vähän erilainen.

Itselläni myös  uranus osana stelliumia, on vieläpä tarkasti  uranus aspect_con keskitaivas ja väljempi  uranus aspect_con aurinko . En ole tuntenut itseäni massasieluksi, vaan aina ollut vähän erilainen, villi, vapaa, kesyttämätön. Kun on tosiaan vielä tuo  venus jousimies 11. huoneessa, niin hyvin perinteistä parisuhdetta odottavat miehet jäävät nuolemaan näppejään. En muuten ole kysyttyä tavaraa parisuhdemarkkinoilla, joskin ottaja on aina löytynyt Cheesy  Ehkä miehet vaistoavat sen, etteivät välttämättä pysty hallitsemaan mua ja se pelottaa.

Mulla on lisäksi synt.kartalla tarkka  pluto aspect_squ mars . Väkivaltaisuuden aspekti. Nuorempana, kun olin kovin hakoteillä itseni kanssa, ko. aspekti näyttäytyi enemmän niin, että ajauduin suhteisiin, joissa itseäni käytettiin hyväksi (henkisesti, ei seksuaalisesti tms.) tai alistussuhteisiin. Nyttemmin elämässä on ollut suuria suunnan muutoksia, liittyen omaan itseen ja lähipiiriin, hyväksikäyttösuhteet ovat lopahtaneet tai olen tehnyt niistä lopun hyvinkin nopeasti. Olen enempi sinut itseni kanssa, tiedostan, mitä ansaitsen.  Tr- pluto oli tuolloin 12. huoneessa, tehden ensin  pluto aspect_opp kuunsolmu -transiitin ( kuunsolmu mulla 6. huoneessa) ja sitten  pluto aspect_con askendentti -transiitin. Molemmat ohitukset ovat jo historiaa, mutta tuntui, että elämä lähti kaaoksesta ja velvollisuussuhteista rakentumaan itselle terveellisempään suuntaan. Tervettä itsekkyyttä tuli rutkasti lisää. Samoin huonot rutiinit ja epäterveet ihmissuhteet tuli karsittua.

Mietin tässä edelleen, millaisia tunteita herätän muissa. Ensivaikutelma meikäläisestä onkin tullut jo esille, eli aika vakava, ehkä pelottava, määrätietoinen (noh,  askendentti on kuori ja  askendentti kauris on aika jäykkä kuori :Smiley ). Mietin tässä nyt vaikutelmaa, jonka herätän vähän tutummissa ihmisissä. Osa ihmisistä ei välttämättä osaa puhua small talkia kanssani - myönnän, että olen itsekin huono siinä. Esim. jotkut työkaverit osaavat puhua kanssani vain töihin liittyvistä asioista. Onneksi on myös niitä työkavereita, joiden kanssa pohditaan elämän tarkoitusta jne.

Välillä tuntuu, että ihmiset ajattelevat meikäläisen olevan ylirationaalinen ja ajattelevan vain velvollisuuksia jne. Ihmiset helposti luottavat asioita hoidettavakseni ja antavat vastuuta, koska pidän lupaukseni loppuun saakka. Välillä tuntuu, etteivät ihmiset ole kiinnostuneita tutustumaan todelliseen itseeni, joka ei ole niin jäykkä, työnarkomaani ja rationaalinen kuin ulkokuori antaisi olettaa. Välillä tuntuu, että olen yksin omien pohdintojeni kanssa, ajatukset pyörivät yksikseen pääni sisällä, enkä löydä ihmistä, joka jaksaisi kuunnella omia murheitani tai jakaa ajatuksiani kanssaan Embarrassed

Mieheni sanoi, että olen kova tuomitsemaan ihmisiä ja muutenkin hyvin jyrkkä mielipiteissäni (noh,  jousimies on saarnamies - eikä välttämättä laisinkaan niin joustava kuin muuttuvan elementin uskoisi olevan! Grin ). Kun innostun, tuon kantani voimakkaasti esille ja päällekäyvän esiintymistapani vuoksi ihmiset eivät juuri uskalla asettua vastaan ja ovat mielummin vaiti - mikä on harmi, koska kuuntelisin mielelläni muidenkin näkökulman... Embarrassed  Olen hyvin herkkä ja intuitiivinen, riitatilanteissa enemmänkin säikähdän, jos joku suuttuu ja mielummin vetäydyn kuin isken takaisin.

Sen olen myös huomannut, että ns. sovinistiset miehet tai sellaisista kulttuureista tulevat miehet, missä mies on perheen pää ja tekee päätökset, eivät pidä musta tai lähesty mua. Suhteet naisten kanssa saattavat myös olla kimurantteja, en osaa tarkoin sanoa, mistä se johtuu. Johtuuko sitten tavoista, millä naiset ylläpitävät suhteitaan ja se ei ole tyylistäni vai enkö vain itse sovi ns. standardinaisen muottiin ja se ärsyttää muita... Huh  Kuitenkin, suurin osa kaveriporukasta on miehiä ja viihdyn miesten parissa ollen "yksi jätkistä".

Tässä jotain ajatuksia, mitä olen herättänyt muissa:

"Olet aika pelottava nainen, voisin kuvitella, että isket turpaan, jos suutut"
(eräs opiskeluaikainen, miespuolinen kaveri)

"Vaikeasti lähestyttävä, ei ole kiinnostunut työpaikan kuppikunnista, kiinnostaako muut kuin työasiat"
(miespuolinen ja eräs naispuolinen työkaveri)

"Mielettömän hauskaa seuraa, ronski huumorintaju, suorapuheinen, häpeilemätön"
(useat työkaverit ja kaverit)

"Älykkäämpi kuin mitä esittää olevansa, paljon potentiaalia ties mihin"
(mieheni ja eräs miespuolinen työkaveri)

"Ailahtelevainen, voimakkaat tunnepurkaukset ja 'imeytyminen' tilanteeseen, saattaa heittää hetkessä naurusta itkuun ja päinvastoin"
(mies, isä)

"Tunneälykäs, vaistoaa ihmisten tunteet ja mielialat pinnan alta, osaa sopeutua tilanteisiin"
(äiti)

Kaunein oli kuitenkin erään miespuolisen työkaverini ilmaus itsestäni:

"Kuin villikukka. Kasvaa kauniisti vapaana ja villinä, mutta jos niität sen ja vangitset sen kukkaruukkuun, se kuihtuu."

 smitten
18  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Herätätkö tunteita muissa? : 25.06.2016 13:38:47
Näin  neptunus aspect_squ aurinko -transiitin ollessa tarkimmillaan, onkin hyvä hetki keskittyä funtsimaan maailman menoa ja omaa itseään Smiley

Omasta mielestäni herätän tunteita muissa ihmisissä. En tiedä, onko vallitseva tunne varautuneisuus, pelko, kunnioitus, kateus, joku muu. Ainakaan ensikohtaamisen yhteydessä ihmiset eivät yleensä lähesty mua - tuntuu enemmänkin, että ihmiset ikäänkuin kavahtavat, pakittavat, menevät varautuneiksi, kun näkevät mut.

No, ulkoinen olemukseni ei ainakaan lisää helposti lähestyttävyyden tunteita, ainakaan kaverimielessä Cheesy  Olen hiukan keskivertonaista pidempi (170cm), kroppa on aina ollut roteva ja nyt, kun olen alkanut harrastamaan kuntosalia uudelleen tauon jälkeen, olemuksessa on lihasta ja voimaa rotevuuden lisäksi. Kävelen pää pystyssä, selkä suorana, hartiat ryhdikkäänä, askel on ripeä, pitkä, voimakas ja päättäväinen, ei kovinkaan naisellinen, ilme on viileän tarkkaileva ja yksin liikkuessani en juurikaan hymyile. Koko olemukseni viestittää, etten ole kiinnostunut aikani tuhlaajista ja turhanpäiväisistä tuttavuuksista ja että ko. tyyppiset persoonat voivat painua suorinta tietä ***tuun (ei minun, kummiskaan Grin ).

Tottahan tuo on, todellisuudessa en tosiaankaan pidä siitä, että tuntemattomat tulevat juttelemaan. Erityisesti kammoan sitä, että tuntemattomat miehet tulevat juttusille - en viihdy esim. baareissa, jos mieheni ei ole mukana. Uusissa tilanteissa olen se, joka ensin tarkkailee ihmisiä ja yleistä meininkiä, ja siirryn tutustumaan ihmisiin vasta pienen tarkkailuhetken jälkeen. Sitä kautta sitten valitsen ne oikean tyyppiset ihmiset, joihin lähtee tutustumaan syvemmin. Yleensä näin päin, että itse tutustun ensin muihin kuin se, että toiset lähtevät tutustumaan muhun.

Voi olla, että itselläni  askendentti kauris ja  kuu leijona lisäävät jonkinmoista näyttävyyttä ja ryhdikkyyttä.  askendentti kauris takaa sen, etten tosiaankaan ole kiinnostunut tyhjänpäiväisistä ihmissuhteista tai ajantappajista - energiamäärät ovat TODELLA rajalliset ja haluan käyttää energiani johonkin muuhun kuin tyhjänpäiväisten ihmissuhdedraamojen setvimiseen.

Lähempien kavereiden kanssa energia on avointa, iloista ja välitöntä, myös myötäeläminen on läsnä. Olenhan pohjimmiltani pulppuava ja höpsöttävä aurinko jousimies ja muutoinkin stellium  jousimies :ssä. Itselläni on erittäin vahva  neptunus , tämän vuoksi se herkempi, pohdiskelevampi puoleni pääsee esille vasta lähemmissä suhteissa. Kuitenkin heijastan ympäristööni sitä, että olen aidosti ja häpeilemättä oma itseni, kannan vastuuni teoistani ja mielipiteistäni - sekä sen, että kukaan ei voi koskaan täysin omistaa mua. Koen jollain tapaa olevani aina ja ikuisesti hiukan outolintu, villi ja vapaa sielu ( venus jousimies 11. huoneessa).

Tuttava- ja kaveripiirini, hmmm... Lähipiiriin olen kerännyt ihmisiä ja ihmistyyppejä lähestulkoon kaikesta elämän kirjosta - mitään yhteistä tekijää heillä ei välttämättä ole. Ainoastaan se, että hyväksyvät mut sellaisena, mitä olen. Mulla tuo  jousimies -stellium painottuu 10. ja 11. huoneeseen, ehkä noiden takia löytyy sitä yhteisöllisyyttä ja hyväksymistä erilaisia ihmisiä kohtaan. Sen olen kuitenkin huomannut, että tuttavapiiristä puuttuu yltiönaiselliset "heikot" naiset (jotka siis odottavat miehen hoitavan/suorittavan kaiken/olevan "perheen pää" - näin hiukan halveeraavasti ilmaistuna) ja ne ns. vahvat macho-miehet, jotka olettavat, että nainen on aina heikompi ja miehen alapuolella ja mies käskyttää. Mulla on synt.kartalla Lilith  aspect_con askendentti , Lilith 1. huoneen puolella, joten olen aina olettanut, että pystyn tekemään samoja asioita kuin miehetkin.
19  Astro special / Astro special / Vs: Millainen rakastaja olet - testi! : 06.06.2016 14:09:16
 saturnus -tyyppi

Kaipaat elämääsi pysyvyyttä, turvallisuutta ja selkeitä rajoja. Valitset kumppanin, joka ei haahuile muiden perään tai tee päättömiä ratkaisuja elämässään. Kun perustat perheen, haluat, että molemmat panostavat yhteiseen päämäärään talouden hoidossa, lasten kasvatuksessa ja kodin rakentamisessa. Parisuhteestasi saattaa ajan kuluessa muodostua velvollisuusviidakko, joka saa molemmat osapuolet uupumaan ja etääntymään rakkaudesta. Sinun pitäisi olla armollisempi itsellesi ja läheisillesi, elämässä on hyvä ottaa joskus rennosti. Ero, avioero tai huonosti päättynyt parisuhde aiheuttaa pään vaivaa pitkäksi aikaa, turvallisista tukipilareista luopuminen on tuskallisen vaikeaa. Saturnus-tyyppi viihtyy myös sinkkuna, yksinolo tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin loppuun palaneessa suhteessa roikkuminen. Tunnettuja Saturnus-tyyppejä: Mariah Carey, Anne Pohtamo, Satu Tuomisto, Laura Voutilainen.

Tuota velvollisuusviidakkoa en allekirjoita. Enkä ole yksineläjä-sorttia. Muutoin meillä on kahden hyvin itsenäisen ihmisen välinen suhde, jossa molemmat elävät vahvasti myös omaa elämää. Itsenäisyys tekee nannaa myös rakkauselämälle Smiley  Vaadin tosin itseltäni tosi paljon täydellisyyttä ja huippusuorituksia, samoin muilta, myönnetään Embarrassed

Ja olen muutoinkin saturnikko, joten osuuhan tuo.
20  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 06.06.2016 13:55:04
Menossa tarkkana  saturnus aspect_con aurinko ja  saturnus aspect_tri kuu . Ensimmäinen ohitus kumpaisellekin lähdössä käyntiin.

Aloitin taas pidemmän tauon jälkeen liikuntaharrastukset - Saturnushan tunnetusti tykkää pitkäjänteisestä, tuloksekkaasta puurtamisesta, joten salilla käynti sopisi kuvioihin. Muutenkin rauhallinen ja tasainen arki ilman sen suurempia tapahtumia tuntuu taas niin mukavalta Cool  Pieniä projekteja päivästä toiseen, niin hyvä tulee. Ja muistaa myös levon merkityksen - itse en ainakaan tunne mitään syyllisyyttä lorvimisesta, jos kyseessä on puhtaasti lepopäivä, eikä ohjelmassa ole tiedossa kuntosalia, siivousta tms. Smiley Very nice Smiley

Toisaalta tuo terävänä vaikuttava  neptunus aspect_squ aurinko -transiitti aiheuttaa sen, että väsyttää, tulevaisuus ahdistaa ja välillä kiinnostus on nollassa, mutta pitää vain koittaa vaientaa Nepparin ääni, keskittyä tähän hetkeen, heittää treenikassi olalle ja lähteä salille knuppel2
21  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Chironin transiitit : 06.06.2016 13:45:28
Mulla on näköjään tarkkana  chiron aspect_sex mars ja  chiron aspect_tri jupiter . Olisiko näillä vaikutusta siihen, että olen keskittynyt viime aikoina oman kehoni kuuntelemiseen? Haen tietoa ravitsemuksesta, kokeilen, mikä ravinto sopii kropalle, koitan löytää tasapainoa arkeen työssä jaksamiselle, mm. aloitin rakastamani ryhmäliikuntatunnit pidemmän tauon jälkeen. Avainsana on hyvä fiilis Smiley  Jupiter hakee tietoa ja kokemusta ja pyrkii laajenemaan, Mars taas toimii - sopisi hyvin tämänhetkiseen kaavaan Smiley

Näköjään menossa myös  chiron aspect_squ neptunus , tuosta en sitten osaa sanoa, miten vaikuttaa Huh
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 06.06.2016 13:36:25
Nonni. Nyt on sitten asteentarkkana  neptunus aspect_squ aurinko ensimmäinen ohitus. Päälimmäiset tunnelmat: väsyttää, ihan koko ajan buck2  Olo on jokseekin ahdistunut, epätoivoinen, ei mitään tietoa, mitä tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa, tuntuu, ettei mihinkään pysty vaikuttamaan. Semmoisella autopilotti-moodilla edetään päivästä toiseen, ajelehditaan vaan ympäriinsä. Tuntuu, ettei oikein saa mitään aikaiseksi ja vaikka tekisit sitten ties mitä, siitä ei oikein saa mitään mielihyvää.

Olotila on vähän sama kuin 2008, jolloin  neitsyt :ssä liikkunut  saturnus neliöi rytinällä  jousimies -stelliumiani: väsytti, ahdisti, turhautti, ei oikein saanut otetta asioihin. Erona nykyiseen  neptunus -transiittiin on se, että pienistäkin onnistumisen fiiliksistä ja toimimisesta voimavarojen mukaisesti sai huomattavasti iloa elämään. Nyt lähinnä vaan ahdistaa ja v**uttaa, ei siinä auta mitkään ennätysajat maratonin juoksemisessa, palkankorotukset yms. Cry

Pitäisi koittaa elää vain tässä hetkessä ja unohtaa maailman menon murehtiminen, mutta sanopa se  askendentti kauris :lle, että lopeta se tyhjän märehtiminen??!?
23  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 27.04.2016 12:05:40
Itselläni on nyt ollut tuo  pluto aspect_con DC ja onneksi mitään noin dramaattista ei ole tapahtunut. Mutta kyllähän tuossa nyt ilmeisesti alleviivataan siskollesi valitsemaan uudestaan. On kyllä aika rankan näköiset kuviot ja  neptunus 6.huoneessa tekee erittäin herkäksi päihteille ja myös sellaiselle seuralle. Jos siskosi ei pääse irti päihteistä hän saattaa ajautua uuteen samanlaiseen suhteeseen ja vielä pahempaan umpikujaan. Toivottavasti keskittyy identiteettinsä ja uusien terveiden ihmissuhteiden rakentamiseen, mutta ilman päihteitä se tuskin tulee onnistumaan, joten toivottavasti hän tajuaa miten kohtalokas tuollainen alkon ja huumeiden värittämä elämä on. 35-vuotias on nuori ja sen ikäisen äkillinen kuolema pitäisi kyllä havahduttaa.


Kiitos vastauksesta, Meryem. Tätä itsekin ounastelin siskoni karttaa vilkuillessa, että nyt alkaa olla viimeiset hetket valita uusi polku ja terveempi elämä tai sitten hukkua lopullisesti... Helppoa ei tule olemaan, se on varmaa Undecided

Itselläni taas  pluto vaikuttanut vähän päinvastoin, koska itselläni vaikuttanut vuosikausia  pluto aspect_con askendentti . Nyt  pluto siirtynyt 1. huoneen puolelle. Ennen  askendentti :n ohitusta, kun  pluto oli vielä reippaasti 12. huoneen puolella, olo oli stressaantunut, levoton, jollain tapaa pelokas, mutta silti täynnä energiaa. Samaan aikaan huomasin, että jollain tapaa rakensin pesäeroa menneisyyteeni ja aloin keskittymään enempi nykyiseen, itselliseen elämääni.  pluto :n ollessa tarkasti  askendentti :n päällä, olo oli voimakas ja raivokas, edelleen täynnä energiaa. Nyt, kun  pluto on jo 2 asteen orbilla ohittanut  askendentti :ni ja on turvallisesti 1. huoneen puolella, olo on voimaantunut - on tunne, ettei vastoinkäymiset pysty lannistamaan, vaan meikä porskuttaa eteenpäin kahta pahemmin. Kiva transiitti, kaiken kaikkiaan Smiley
24  Astro special / Astro special / Vs: Narsismi : 26.04.2016 12:15:57
Narsistien uhreissa oli sen sijaan ihmeen paljon Leijonia, vaikkei se uhriuskaan pelkästään tällä selity. Joka tapauksessa Leijonien kohdalla voi helposti ajatella, että imartelu ja kehuminen uppoaa kuin metrinen halko ja se on Leijonien altistava tekijä narsisteille.

Tähän asiaan liittyen, itse tiedän kaksi miespuolista henkilöä, joiden kumppaneilla (toisella jo ex) on narsistisia/hyväksikäyttäjän piirteitä (en tykkää heilutella narsistikorttia turhaan). Molemmat herrat ovat  aurinko vaaka :oja. Ja molemmilla on  venus skorpioni .

Toinen miehistä on  askendentti skorpioni , hällä lisäksi merkittävä pommi planeettoja ( merkurius venus mars uranusskorpioni :ssa ja 1. huoneessa. Sinällään aika jännä, koska kuvittelisin, että Skopu-painotteiset olisivat varsin herkkävaistoisia ja osaisivat erotella "mädät omput syötävistä"... Lisäksi tällä miehellä on  kuu kaksoset 8. huoneessa. Skorpionia kerrakseen!  aurinko tulee tällä herralla 12. huoneeseen.

Toisen miehistä syntymäkellonaikaa en tiedä, mutta hänellä näyttäisi myös olevan  merkurius ja  venus  skorpioni :ssa.  mars neitsytkuu on kellonajasta riippuen  kalat tai  oinas , jokseekin uskoisin ko. herran syntyneen aamupäivästä/-yöstä, koska  kalat :n piirteet sopivat häneen paremmin - on aika herkkä reagoimaan, tunteellinen ja vähän semmoinen naiivi ja sinisilmäinen. Oinaassa kun ei mitään naiivia taida juuri ollakaan... :Smiley
25  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 26.04.2016 12:03:25
Täytyy palata tähän asiaan erään merkittävän tapauksen johdosta.

Siskoni miesystävä kuoli äkillisesti sairaskohtaukseen kohtalaisen nuorena (35-vuotias). Miehen kuolinpäivänä siskoni kartalla oli tarkkana (orbi alle 0,5 astetta)  pluto aspect_con DC,  pluto niukasti 7. huoneen puolella.

Joltain sivulta luin, että tuo  pluto aspect_con DC -transiitti tarkoittaa ihmissuhteiden muuttumista pysyvästi, tai mahdollisesti lähiomaisen/puolison kuolemaa.

Olisiko tässä mahdollista, että tuhoon tuomittu suhde olisi nyt saanut (ikävällä tavalla) päätöksen ja siskoni pystyisi ehkä keskittymään oman identiteettinsä/terveiden ihmissuhteiden rakentamiseen? Kyseessä oli riitainen, pahimmillaan väkivaltainen, läheisriippuvainen, alkon/huumeiden turruttama suhde.

Muutoinkin katsoin siskoni karttaa, ei oo hällä helppoa tällä hetkellä:

tr saturnus aspect_con neptunus 6. huoneessa, tr  neptunus 10. huoneessa, tr neptunus aspect_squ venus (12. h), tr saturnus aspect_opp venus... Tuntuu elämä kurittavan, pakottavan oikeille urille sillä kipeällä tavalla, jos ei muuten suostu... Rankaisumeinikiä edellisistä (vääristä/tuhoisista) valinnoista, arvaan ma... Undecided
26  Astro special / Astro special / Vs: Työttömyys : 26.04.2016 11:29:10
Vilkuilin tässä AP-karttaani ensi vuodelle ja ei näytä hyvältä... Firma myytiin justiinsa ja työntekijät siirrymme uuteen firmaan - ajan kysymys, miten kauan tässä uudessa laitoksessa katsotaan meitä "wanhoja", kun trendinä ollut se, että jonkin ajan jälkeen järjestetään yt:t ja lähtijät yleensä ovat niitä siirtyjiä...

Että joutuukohan sitä itsekin jossain vaiheessa kilometritehtaalle... buck2

Sitten AP-karttaan, kun on vuodatettu:

6. huoneessa  aurinko aspect_con saturnus aspect_squ  neptunus 10. huoneessa. Tästä asetelmasta en pidä. Pettymyksen tunnetta? Päämäärättömyyttä? Ja juurikin sitä työttömyyttä?

 kuu aspect_con mars vesimies 9. huoneessa. Uudet tuulet? Opiskelua? Siirtymistä vauhdilla uuteen? Tätä vahvistaa  mars aspect_sex uranus . Jotain yllättävää ja äkillistä tapahtunee? Ja onpahan myös  jupiter aspect_tri mars . Hurjasti  mars aspektoituneena...

 venus kauris 7./8. huoneen rajalla. Rahasta tiukkaa? Eläminen kumppanin rahamassilla?

 pluto DC:llä. Liittynee lähisuhteisiin, jotain tullee tapahtumaan/muuttumaan pysyvästi? En pidä tästä... buck2

 askendentti rapu . Aika keskittyä elämän perusteisiin/kotiin, joihin syntyperäinen  askendentti kauris ei hirveästi olekaan panostanut. Vetää kotiinpäin? Heittäytyminen muiden paapottavaksi? On muuten tarkka AP  askendentti aspect_opp synt.kartan  askendentti , 1 asteen orbi...

 uranus 11. huoneessa, ja  uranus aspect_squ venus . Nyt kannattanee pistää rahamassin nyörit tiukalle ja toivoa, ettei koti mene alta... Velkaantumisen/rahavaikeuksien riskiä tuntuu maksimoivan ko. aspektin lisäksi  jupiter aspect_squ venus ( jupiter 5. huoneessa, joten viihde houkuttaisi näin ankeiden aikojen keskellä...)

En tykkää, en sitten yhtään... buck2
27  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Merkit tunnustavat rakkautensa : 10.04.2016 22:14:31
Pierukeskustelu!!! Cheesy  Nyt ollaan asian ytimessä - odottakaas, ystävät, kun meitsi hakee tuolin allensa ja popparit crazy2

Jos merkkien laaduista ja hallitsijoista aateltais pahinta piereskelijää, nii se olis vissii  jousimies (koska tuli, plus  jupiter = expander) we're all gonna die!

 2funny

Jousimiehet taitaa tykätä rupsutella eniten, mutta hajusta on vaikea mennä sanomaan...ehkä kun hengitämme sitä kokoajan.

Vaa'at eivät osaa päättää piereskelläkö nyt vai huomenna...ehkä joku metallinen tuulahdus löytyy heidän hajuvalikoimastaan.

Todellakin Jouskarit tykkäävät rupsutella - se, ken pierua pidättää, sillä on muutakin vilppiä tunnollaan... Ei sovi valehtelu perusrehdille Jousimiehelle... Tongue

Vaa'at... No juu... Etiketti on kaunistapaisilla Vaa'oilla hallussa ja piereskely ei normaalisti kuulu kauniisiin käytöstapoihin crazy2 Tuo koti-Vaaka harrastaa sitä, että päästelee agentteja, ilman ääntä, mutta hirvittävällä hajulla varustettuna - ja ihmettelee sitä, kun Jousimies poistuu kakoen huoneesta Grin

Jousimiehellä mahdollisimman komealla/hassulla äänellä varustettuna rupsut - jotta muilla olisi ihmeteltävää ja naureskeltavaa, juu Cheesy  Vai onko se komein/suurin/haisevin -tematiikka enempi Jellonan egoilua (kun olen kumminkin  kuu leijona )... Huh
28  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Merkit tunnustavat rakkautensa : 21.03.2016 14:06:05
Jousimies: "Oot rakas."

Kyllä Cheesy
29  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 23.12.2015 15:59:11
Mitäs Jousimiehille kuuluu? No tällä Jousimiehellä on ollut aika tapahtumarikas kesä. Nimittäin työkuviot selkenivät ja ne puuttuvat palkkasaatavat on nyt onnellisesti saatu Smiley  Lisäksi loppukesästä tuli siirryttyä asuntovelalliseksi smitten  Kesäloma ja osa syksystä on kulunut oman asunnon laittamiseen Smiley  Tekemistä asunnon suhteen riittää vielä tulevaisuuteenkin! Smiley

Urkki ja Pluto edelleen rassaavat mun  askendentti :ia... buck2  pluto aspect_con askendentti ja  uranus aspect_squ askendentti , huhheijaa! Jos noista jotain positiivista pitää sanoa, niin ainakin allekirjoittanut on ollut kunnon voimanpesä vastoinkäymisten edessä - mikään ei tunnu alistavan, pysäyttävän tai lannistavan lopullisesti! knuppel2  Polville saatan pudota, mutta turha toivo, että luovuttaisin!!!

Odottelen hermostuneena, mitä  neptunus aspect_squ aurinko tuo tullessaan, en tykkää  neptunus :sta, en siis yhtään... Undecided  Onneksi  saturnus sahaa samaan aikaan  jousimies :ssa, vähän realiteetteja peliin... Terkuin, Nousu-Kauris police
30  Astro special / Astro special / Vs: Onko sinulla ollut Saturnus nousulla? : 23.12.2015 15:50:48
Ei ole vielä aikuisiällä ollut ko. transiittia. Mutta parin vuoden sisällä tullee tuo  saturnus aspect_con askendentti -transiitti (olen  askendentti kauris ). Mulla sama juttu kuin Meimillä, eli Saturnuksen transiitit eivät välttämättä tunnu niin hirmu julmilta, onhan näin Nousu-Kauriille Saturnuksen sitkeyttä ja kärsivällisyyttä opettava vaikutus hyvinkin tuttu luonnostaan Smiley

Tosin 2008 (oliko  saturnus silloin  neitsyt :ssä...?), kun  saturnus teki rytinällä neliötä mun Jouskari-stelliumille, silloin tuntui, ettei oikein mikään tuntunut oikealta, kaikki polkee paikallaan, itketti, turhautti, väsytti jne. Nyt tr.-  saturnus , joka reissaa  jousimies :ssä, on aloittanut jälleen läpikäymään mun  jousimies -stelliumia - olo on aika erilainen kuin tuolloin 2008 (?). Arjen pienet asiat, turvallisuus jne. saavat sydämeni hykertelemään smitten  Hitaus ei haittaa, vähemmälläkin kiireellä ehtii. Jotenkin luonnostaan tuntuu sujuvan asioiden priorisointi ja turhia asioita on helpompi jättää sivuun, jos tuntuu, ettei itse jaksa/ehdi/kykene. Levolle löytyy tilaa, enkä ole syyllistänyt itseäni siitä, jos vapaa-aika kuluu lorviessa Smiley

Olen luonnostani se, joka nappaa aina tuhansia projekteja ja hoitaa ne oman jaksamisen kustannuksella. Se, jonka muut olettavat hoitavan kaiken. Saturnus pakottaa löytämään ne oman jaksamisen rajat - ehkä nyt aikuisiällä alkavat löytymään munkin jaksamisen rajat...?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 59