Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kartantuunaus  (Luettu 5067 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« : 28.05.2013 23:58:07 »

Jos saisit tuunata itsellesi vaikkapa unelmapuolison kartan puolesta, niin mitä taivaankappaleita sinne laittaisit mihinkä kohti? Cheesy
Tai miten tuunaisit itsellesi kartan, jotta olisit ja elämäsi olisit omasta mielestäsi juuri sellainen kuin haluaisitkin?  :Smiley
Ja ihan leikkimielellä siis.

Yhtäkkiseltään olisi helppo heittää unelmakumppanini kartalle  aurinko oinas  askendentti kaksoset  kuu vesimies ainakin, mutta se nyt vain on pikainen aatos omaan karttaani verraten...( aurinko vesimies askendentti jousimies kuu oinas )
Täytyy hitusen enemmän moista miettiä Tongue
tallennettu
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 372


Säh!


Profiili
« Vastaus #1 : 29.05.2013 15:16:32 »

Aika hauska! Oma karttani ei ole täydellinen, mutta on helpompi miettiä unelmakumppanin karttaa, tälleen mutu-tuntumalla laittaisin:

 askendentti  kauris
 aurinko = joku ilma- tai maamerkki
 kuu  vesimies
 merkurius  kalat
 venus  vaaka
 mars  skorpioni


tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #2 : 29.05.2013 16:37:16 »

Joo hauska aihe Kuuhilda! Smiley Omaa en lähtis muuttaan Smiley Tällasen ukon voisin tilata Grin:

 aurinko = oinas, kaksoset, skorpioni, vesimies
 kuu = harka, kaksoset, jousimies, kauris
 askendentti = oinas, kaksoset, leijona, vaaka
 mars = oinas, rapu, leijona, jousimies

Jos tässä kuitenkin pitää kiinni lainalaisuuksista edes jotenkin, niin ei vois merkurius :ta ja venus :ta heittää ihan mihin vaan...hmm.. No mut, jos noista kokois nyt yhden esimerkin, niin otetaan:

 aurinko oinas, kuu jousimies, askendentti kaksoset, venus vesimies, merkurius kalat, mars leijona. Noita yhdistelmiä vois olla vaikka kuinka, ja sitä karttaa vois miettiä tarkemmin. Jotain pluto-latausta vois ainakin tohon vielä ottaa. Toi kuu kauris on kyllä ainakin iso kysymysmerkki, siihen pitäis sitten tulla jotain mukavia pehmentäviä aspekteja. Ja siis noista ei vois miten vaan yhdistellä, esim. liikaa kaksoset:sta ei toimi!    
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Vokaalij
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #3 : 30.05.2013 16:23:34 »

Hah, unelmakumppani on kiikarissa ja sillä on  mars aspect_con venus  leijona ja  aurinko kuu merkurius  neitsyt  Smiley...eli ei tarvitse tuunailla, jellonamiehistä oon aina tykännyt ja vaikka toi onkin neitsyt niin kyllä sen luonteesta ensimmäisenä puskee esiin noi leijonaplaneetat.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1333



Profiili
« Vastaus #4 : 30.05.2013 18:19:20 »

Miä nitkauttaisin omaani sen verran, et 12.huoneen planeetat ois ykkösessä. Ja arska ja kuu ei tarttis olla ihan tällee neliössä kuin ny.

Unelmaukkelilla ois varmaan veskaripainotus ja jottai plutoisaakin. Ja kaksosta kanssa jonku verran. Joohnojoo.

Tee sideerinen kartta, sillai se onnistuu. Niin vaihtuu merkit ja huoneet, parasta on, että planeetat ovat tosiaikaisella sijainnillaan. Olen oivaltanut monesta tutusta -mikseipä itsestänikin- asioita, jotka 'löytävät' kotinsa, kun tosiaikainen planeettasijainnisto.
Perinteinen länsimainen kartta heittää n. 23 -25 astetta.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1333



Profiili
« Vastaus #5 : 30.05.2013 18:44:53 »

Jos saisit tuunata itsellesi vaikkapa unelmapuolison kartan puolesta, niin mitä taivaankappaleita sinne laittaisit mihinkä kohti? Cheesy
Tai miten tuunaisit itsellesi kartan, jotta olisit ja elämäsi olisit omasta mielestäsi juuri sellainen kuin haluaisitkin?  :Smiley
Ja ihan leikkimielellä siis.

Yhtäkkiseltään olisi helppo heittää unelmakumppanini kartalle  aurinko oinas  askendentti kaksoset  kuu vesimies ainakin, mutta se nyt vain on pikainen aatos omaan karttaani verraten...( aurinko vesimies askendentti jousimies kuu oinas )
Täytyy hitusen enemmän moista miettiä Tongue

Mun ei tartte tehdä kartallani tuon löytääkseni yhtään mitään. Elämäni on juuri sitä mitä tahdonkin elää. Ei yhtään täysaurinkoista, muttei täyspilvistäkään päivää. Toki mun kartallani on kaksinkertainen Daavidin tähti. Kolme suorakaidetta, pari - kolme leijaa, pari Yodia jne. Suurin osa planeetoista sekä merkittävimmistä asteroideista suht samoissa asteissa. Niin aktiivinen kartta, että joskus ihan toivon, ettei koko kartta helähtäis kun jotain tapahtuu.
Tuli mieleen, että karttani toimii, kuin symmetriaan asetetut prismat. Valo heijastuu, vaikka vain yksi ainoa kuunsäde osuu yhteen planeettaan. Toki välillä on ihan terveellistä vetäytyä täysin omiin oloihini, muuten en saa rauhaa ihmisiltä. Olivatpa he kuinka mukavia tahansa, väsymys tulee vääjäämättä, jollei saa aika ajoin koota itseään ja voimiaan.
Noitten ukkeleitten kanssa vaan se haitta, että he näkevät luonteestani mieleisensä asiat, mutta eivät tajua, että nainenkin voi olla sillai vahva, ettei suostu nyrkin ja hellan väliin. (Monitoimikoneita myydään marketeissa, saavatpahan rahalla uuden, kun mieleni muuttuu.)
Ennen pitkää ärsyynnyn henkiseen lokerointiin ja poistun paikalta. Joskus olen jättänyt lapun 'Hyvää loppuelämää', useimmiten en sitäkään. Jotenkin en ymmärrä miksi naiset arvotetaan pikkuhousujen peittoalueesta -tai rintsikoitten, vaihtoehtona. Olen saanut aivot syntymälahjana ja niitten käyttö kiinnostaa eniten.
Mitähän ne ihannemiehet sanois, jos heidät määriteltäisiin 'sen' pituuden ja ympärysmitan sekä käyttövarmuuden perusteella...
Kuitenkaan heistä ei ole tyytyväisyyden takeeksi, 'silläkään' - ainakaan joka päivä.
Toki miehissäkin on seksikkäintä toimivat aivot. Niitä enää tapaa harvalla. Suurin osa liuottaa alkoholipitoisila juomilla itseään lähes jok'ikinen päivä nykymaailmassa. Jos tahdon olutta tai viinaa elämääni päivittäin, voin käydä Alkossa. Mutta miksi kävisin. Ei alkoholi ole mikään sijoituskohde.
Turha ostaa lasista laulukirjaa, kun nuotteja voi tallentaa muistitikullekin. Jokaisessa juhlatilassa on nykyisin heijastinlaitteet, jotka lukevat tikulta isolle (tai pienelle) näytölle tarvittaessa koko nuotiston. Selaaminenkin helpompaa sillä tavoin.

Noh! Huumorilla saa tosimiehet nostamaan aivonsa käyttökohteen kulmakarojen yläpuolelle, jos löydän sellaiseen aikaa - oikean osuessa kohdalle. Tai no. Miksei silloin...
 
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #6 : 06.06.2013 12:59:15 »

Mä olisin nouseva skorpioni...kaiken muun voin vielä nielläkin, mitä siellä sideerisessä siirtyilee, tai siis on siirtyilemättä, mutta sitä en.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: