Sivuja: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 294572 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #240 : 26.01.2010 18:39:11 »




Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************

NÄHDYKSI TULEMISEN SALLIMINEN

Ramshia kanavoinut Wendy Kennedy ( http://www.higherfrequencies.net)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

(Ramshi on 12. ulottuvuuden mestarigeeniteknikko ja universaali arkkitehti.)

Energiamuutoksen myötä monet teistä aloittavat uusia ammatteja ja töitä, jotka ovat enemmän harmoniassa korkeamman itsenne ja elämäntarkoituksenne kanssa. Nämä työtehtävät viitoittavat uusia teitä. Ne haastavat vakiintuneen normin siitä, miten pitäisi tehdä rahaa ja luoda. Koska tämä on niin uusi tunne monille teistä, epäilette kykyjänne. Monet näistä uusista työpaikoista vaativat uusien taitojen opettelua tai paremminkin käyttämään taitoja, jotka ovat olleet horroksessa. Te ette näe itseänne pätevänä tai tarpeeksi koulutusta saaneena tai "tarpeeksi" jonakin (seurallisena, luovana, puheliaana, taitavana, koulutettuna…). Mutta sanomme teille tämän: kun tunnistatte ja näette itsenne ja kaikki ne monet upeat ominaisuudet, jotka tuotte pöytään, muutkin tekevät niin, sillä he peilaavat teitä ja uskomusjärjestelmäänne. Jos vaaditte enemmän asiakkaita, kun näette itsenne, hekin vaativat. Laitatte ns. esiin "avoin liiketoiminnalle" -kyltin.

Monet teistä kantavat huolta valtuutuksen saamisesta. "Onko minulla tarpeeksi? Tarvitsen lisää." Paljon siitä mitä vedätte nyt todellisuuteenne, on uutta värähtelyä, millä ei ole juuria menneisyydessä (ei ainakaan lähimenneisyydessä), ja siksi ei ole mitään valtuuksia. Kysymme teiltä, kuka antoi alun alkaen valtuudet? Ne jotka selviytyivät eteenpäin ja etsivät oman tiensä käyttäen sisäistä arvostelukykyä ja opastusta.

Vedätte aina puoleenne tarkoituksenmukaisesti yhteensopivia asioita. Jos olette asiakas, joka etsii parantajaa, löydätte sellaisen, joka on sopiva värähtelynsä, ei valtuuksiensa perusteella. Jos huomaatte työskentelevänne jonkun kanssa, jonka energia ei ole korkeinta värähtelyä, silloin te ette ole olleet vielä valmis olemaan tuossa korkeammassa värähtelyssä. On oppitunti opittavana. Vetovoiman- ja värähtelynlakien kautta löydätte aina yhteensopivuuden tai lisäätte värähtelyänne sopimaan yhteen sen kanssa, mitä etsitte. Pelko siitä, että kohtaatte puoskarin tai että teidät nähdään sellaisena, toteutuu vain, silloin kun vastaava pelko on läsnä. Luojana ilmennätte kokemuksen tuon pelon kohtaamiseksi, sen tarkastelemiseksi ja siitä irtipäästämiseksi. Te ette ole uhri. Kun näette itsenne ajajan paikalla, joka vetää värähtelyltään sopivia ihmisiä elämäänne, hengitätte syvään, kun te ette enää näe itseänne uhrin roolissa.

Teillä kaikilla, poikkeuksetta, on pääsy rajattomaan informaatioon. Saatte "sielukoulutusta", jos niin haluatte. Teidän täytyy vain kohottaa tietoisuuttanne. Kuulemme teidän kaikkien huokaisevan ja sanovan: "Olen yrittänyt. Se ei toimi. Haluan muistaa, mutten pysty." Te pystytte, mutta prosessoitte tuota informaatiota eri tietoisuustasojen kautta. "Sieluinformaation" hakeminen vaatii teitä muuttamaan aivoaaltonne toiselle taajuudelle. Teette tämän luonnostaan päivän aikana. Kun ymmärrätte, miten aivot toimivat, voitte oppia vaihtamaan aivotaajuuksia tahdonalaisesti.

Taajuusvälejä voidaan käyttää kuin lukkoja ja avaimia. Voitte estää pääsyn informaatioon, mikä perustuu valittuun taajuuteen. Tietoisella mielellä on rajallinen pääsy sielutietueisiin, niin että ainutlaatuinen ja rajallinen näkökulma voi luoda suodattimen nykyelämään, mistä saadaan kokemuksia. Aa, tätä tiheyden kauneutta! Missään muussa ulottuvuudessa ei koeta todellisuutta näin. Nähkää itsenne, rakkaat ystävät. Tunnistakaa itsenne luojaolennoiksi, sillä se vaaditaan värähtelynne lisäämiseksi ja unelmienne elämän ilmentämiseksi.

Kun alatte tunnistaa itsenne, monilla teistä laukeaa toinen pelko: vainoamisen pelko. "Jos olen valo verkossa, minut sammutetaan." Monet teistä tekevät työtä vapautuakseen noista itsen puolista, jotka saivat aikaan uhrikokemuksen. Historianne tällä planeetalla on ollut täynnä vainoamista, tuomitsemista ja sortamista ja se jatkuu tänä päivänä. Mutta muistakaa, rakkaat ystävät, kyse on vain havaintotavasta. Silloin kun asetutte tiukasti luomisessa ajajan penkille, määrittelette sen, mitä teille tapahtuu eikä vainoamista tapahdu teille. Kun sisällätte enemmän valoa ja päästätte irti pelosta, matalammassa taajuudessa olevien on sovittauduttava teidän taajuuteenne ollakseen seurassanne. Vain värähtely-yhteensopivuuden kautta luotte itsellenne vainoamisen ja näin tapahtuessa sallitte itsellenne tilaisuuden nähdä, miksi loitte sen, miten se palveli teitä, ja voitte päästää irti tuomitsemisesta ja näin yhdistätte kokemuksen.

Teillä on paljon tukea, rakkaat ystävät. Teissä on monia, jotka tulevat seisomaan säteillen valoaan ja jotka jo parhaillaan tekevät niin. Olkaa rohkeita tietäen, että te ette ole yksin ja että tämä on uusi olemistapanne - seisominen täydessä voimassanne luojina. Tämä on peli, minkä olette rakentaneet itsellenne, ja se saavutetaan ylösnousemusprosessin avulla.

Ottakaa se vastaan. Nauttikaa siitä. Olkaa sitä.

« Viimeksi muokattu: 26.01.2010 18:44:35 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #241 : 26.01.2010 18:41:51 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************

MUUTOKSEN SIEMENET

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Robert Theiss (http://www.ancientwings.com)
23.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista ja käytettävissäsi tulostamiseen, kopioimiseen ja jakamiseen haluamallasi tavalla. Sen tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa julkaisijaa lukuun ottamatta.

*****

Elämän palveleminen

Tervehdys! Kun muutostuulet edelleen pyyhkivät elämän jokaista puolta maan päällä, minä, arkkienkeli Mikael, seison edessänne ystävänä, opettajana ja sen ykseystietoisuuskentän palvelijana, joka tukee koko luomakuntaa. Jos sallitte sen, voitte tuntea läsnäoloni sydämenne kautta, mikä muistuttaa teitä siitä, että nyt on aika paljastaa kantamanne lahja. Tätä lahjaa on kutsuttu monilla nimillä ja tänään kutsumme sitä "muutoksen siemeniksi".

Muutoksen siemenet

Ennen inkarnoitumistanne tiesitte, että maaperä tai olosuhteet maan päällä eivät tukisi tätä pyhää lahjaa. Tiesitte, että teidän tarvitsisi muuttaa hedelmättömät olosuhteet varmistaaksenne sen, että nämä siemenet kasvaisivat. Monet ennen teitä ovat myös yrittäneet kylvää näitä samoja siemeniä. Heidän yrityksiään kunnioitettiin, mutta enimmäkseen siemenet eivät koskaan saaneet tarvittavia ravinteita tai energioita. Tästä kaikesta huolimatta jokainen teistä tuli taas tälle planeetalle muutossiementen kantajiksi ja paljolti yllätykseksenne nämä siemenet ovat alkaneet itää maan päällä. Niiden juuret ovat laskeutuneet ravinteikkaaseen maahan, mitä tukee nyt uudistunut ihmishenki.

Näiden siementen hoitajina monet teistä ovat viettäneet vuosikymmeniä kehittäen suhdettanne tai yhteyttänne Henkeen. Ymmärsitte syvällä tasolla, että vain rakkautenne voisi aktivoida nämä siemenet. Tutkitte haavoittuneen sydämenne luonnetta, ehdollistunutta ihmisluonnettanne käyttäen monia parannusmenetelmiä. Monet teistä alkoivat myös tavallaan tulla riippuvaiseksi tästä parantumisprosessista. Loitte uskomuksen, että viestintuojan tai siemenen kantajan oli parannettava kaikki ihmisolosuhteensa voidakseen palvella tätä pyhää lahjaa vilpittömästi ja kunnioittaen. Tämän prosessin aikana monet teistä myös löysivät uuden ja syvällisen suhteen sielunsa kanssa, mutta päätitte rajoittaa tämän kokemuksen omaan elämäänne. Ruumiillistitte eräänlaisen ilmaisemattoman valaistumisen.

Teitä kaikkia kunnioitetaan syvästi täällä olemisenne vuoksi. Minä, Mikael, annoin jokaiselle teistä sanani, että muistuttaisin toisinaan teitä tämän kantamanne lahjan pyhästä luonteesta. Se on lahja, jota jokainen sielu kantaa, mutta hyvin harvat palvelevat.

Nyt on pieni, mutta energinen ihmisryhmä, joka on lähtenyt pois parantumisprosessistaan ja löytänyt uuden voimantunteen, mikä hyödyntää monia luovia kykyjä. He ovat tietoisesti kylväneet näitä pyhiä siemeniä omaan luovaan ilmaisuunsa. Jollakin se on ottanut jonkin palvelun muodon. Toiset ovat päättäneet ilmaista tätä lahjaa jossain tuotteessa. He alkavat juhlia omaa ainutlaatuista, taiteellista ilmaisuaan. He havaitsevat, että mitä enemmän he jakavat tätä lahjaa, sitä yhdistyneempiä he tuntevat olevansa elämään ja jatkuvaan tukivirtaan. He ovat hyväksyneet uuden suhteen palvelemiseen, mikä vastaa heidän omaa tunnettaan voimaantumisesta ja yltäkylläisyydestä. Heidän luomuksensa alkavat nyt ottaa oman elämän, mikä vetää lisäresursseja ja ihmisiä tukemaan. Juhlimme tätä uutta tiedostamista ja muistutamme teitä kaikkia siitä, että tämä on vasta alkua. Kiinnittäkää turvavyönne - tulette nauttimaan tästä kyydistä!

Kollektiivin muuttaminen

Nämä voimakkaat, uudet muutossiemenet ovat kehittäneet oman ainutlaatuisen juuristonsa. Niitä tuetaan ja ne ovat keskenään yhteydessä niiden toisten pyhien siementen joukossa, jotka ovat myös itäneet. Tämä vuorostaan muuttaa energiatasapainoa planeettanne ytimessä. Sillä Gaian on mukauduttava siihen todellisuusjärjestelmään, minkä hyväksytte. Gaia on nyt mukautumassa tietoisuustilaan, mikä on uusi ja syvällinen, ja tämä muuttaa elämää sen kuoren ylä- ja alapuolella.

Olemme panneet merkille, että monet teistä jotka ovat nyt mukana palvelemassa näitä muutossiemeniä, havaitsette elämän nyt radikaalisti eri näkökulmasta. Tunnistatte, että itsenne palveleminen oli todella oleellinen osa kasvuanne. Jälkikäteen näette parantumisprosessinne arvon, sillä se paljasti monia harhakuvia. Tiedostitte sen pysähtyneisyyden viipyilevän pilven, mikä leijui elämänne yläpuolella monta vuotta yrittäen kieltää teiltä ilmaisun vapauden. Tämä pysähtyneisyys piti huomion teissä. Se ylläpiti identiteettiä, missä oli kyse vain "minusta, minusta, minusta". Teistä oli tullut oman parantumisprosessinne uhreja.

Kerromme tämän näkökulman teille, sillä horisontissanne näkyy toinen, paljon suurempi sieluryhmä. He elävät maan päällä ja ovat vasta tiedostamassa nämä pyhät siemenet. Näemme tämän ryhmän kooltaan miljoonissa. He tuntevat tämän muutostarpeen ja heillä on paljon vastaamattomia kysymyksiä. He ovat vasta alkamassa kiinnittää huomionsa pois niistä tukijärjestelmistä, jotka eivät enää vastaa mainoksia. He alkavat tunnistaa ainutlaatuisen ja luovan ilmaisunne niissä monissa palveluissa ja tuotteissa, joita he eivät olleet aiemmin huomanneet.

Tämän muutoksen ajoitus on upea. Monet teistä ovat odottaneet koko elämänsä tätä hetkeä. Te myös pitkästyitte ja närkästyitte tämän muutoksen ajoitukseen. Mikä on muutoksen palvelemisen tarkoitus, jos kukaan ei kuuntele? Kuulemme teidät ja kunnioitamme kärsivällisyyttänne. Kutsumme nyt esiin teitä, jotka piilottelette ikävystyttävissä suhteissa, tylsissä työpaikoissa ja väsyneissä kehoissa. Siemenen kantaja, nyt on se aika! Mikä on intohimosi? Milloin ilmaiset sitä?

Elämän palveleminen

Minä, Mikael, lupasin jokaiselle teistä, että tekisin kaikkeni muistuttaakseni teitä näiden pyhien siementen palvelemisesta. Kysyn teiltä taas: ketä palvelet? Sillä mieli yrittää vakuuttaa teille, ettei elämä tarvitse intohimoanne. Se ei tarvitse iloanne. Mieli yrittää vakuuttaa teille, että haurasta itsetuntoanne vain nöyryytetään, jos otatte riskin sydämenne toiveen paljastamisesta. On myös tämä pieni, kuitenkin energinen ihmisryhmä, joka palvelee nyt tietoisesti elämää ja odottaa teitä liittymään mukaan juhlaan - kutsuu teitä jakamaan luovat lahjanne kaikkien ihmisten nähtäväksi.

Sanomme sen taas: ihmiskunnaksi kutsuttu perhe vasta alkaa herätä omasta painajaisestaan. Te ette ole täällä seisomassa saippualaatikolla julistaen totuutta jostain Jumalasta. Luomuksenne kantavat viestiänne - johon on vuodatettu sieluolemustanne. Niiden on kuitenkin oltava näkyviä ihmissilmälle. Ihmisperheenne etsii aitoa esitystä ykseystietoisuuskentästä. Miten tärkeää tämä on? Minäpä olen hyvin selkeä tässä: sitä "vaaditaan" tällä hetkellä! Vaaditaan, jos palvelemaanne muutosta tarvitaan ja jos juhlitte todella uutta tietoisuutta!

En tule tänään antamaan teille säätietoja tulevista asioista. Voitte tuntea, mitä on tulossa! Tulen luoksenne kunnioittamaan palveluanne elämää kohtaan tarttumalla tähän pysähtyneisyyden pilveen. Kutsukaa minua tai Jeshuaa elämäänne. Olemme hyvin taitavia auttamaan sen uuden intohimon sytyttämisessä, mikä asettaa "minän" takapenkille. Uudessa tietoisuudessa on kyse "meistä" ja olemme täällä kunnioittamassa uusia halujanne.

Elämä kutsuu jokaista teitä astumaan ulos mukavuusalueeltanne - ei siksi että yritämme saada teitä vahingon tielle. Rakas sielu, kuuntele meitä. Olet tällä hetkellä vahingon tiellä, jos et palvele luovia kykyjäsi. Nämä muutossiemenet eivät idä, jos mieli kylvää ne. Mielellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä niillä pitäisi tehdä. Mielesi on aika alkaa palvella muutosta! Lakkaa kiusaamasta tätä ihmiskunnaksi kutsuttua perhettä kieltämällä siltä konkreettiset todisteet siitä, että elämä on todella pyhää. Elämä haluaa ennen kaikkea palvella itseään SINUNA. Uusi palvelu on intohimoasi toiminnassa. On aika liittyä mukaan juhlaan ja antaa luomisen alkaa.

Kaikkea siunaustamme,
Mikael

« Viimeksi muokattu: 26.01.2010 18:44:11 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #242 : 26.01.2010 18:43:43 »




Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************

VALONTÄYTEISEMMÄN MAAILMAN LUOMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
16.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

(Kanavointi annettiin Maailman kanavointitapahtumassa)

Vuoden 2010 aikana te ja maailmanne jatkatte massiivisessa uudelleenjärjestelytilassa. Maailmanne uudelleenjärjestely vie aikaa. Viime vuonna laitettiin paikoilleen suurimittaisten muutosten rakennuspalikoita. Lisäätte näitä ja sitten työskentelette uusien rakenteiden kanssa tulevalla aikajaksolla.

Muistakaa, että kulissien takana tapahtuu paljon sellaista, mitä ette voi havaita perinteisesti aistimalla.

Teillä on hetkiä, jolloin olette levottomassa ja kuitenkin näennäisen tyynessä muutoksessa, kun katselette ja osallistutte tähän ainutlaatuiseen muutosjaksoon. Joskus olette ehkä kärsimättömiä toivoen, että jotain konkreettisempaa tapahtuisi. Toisina aikoina teitä saattaa pyörryttää tapahtumien nopeus ja valtavuus.

On myös keskitie, paikka missä olette tasapainoisempia muutosten aikana. Koska elätte vastakohtien maailmassa, huomionne todennäköisesti kuitenkin kohdistuu äärimmäisyyksiin. Tämä merkitsee sitä, että huomaatte keskittyvänne enemmän niihin hetkiin, jolloin asiat näyttävät liikkuvan liian hitaasti tai jolloin asiat näyttävät olevan pois hallinnasta.

Yhdestä asiasta voitte olla varmoja tällä hetkellä: maailmaanne tehdään uusiksi, koska siitä on tullut toimimaton. Sitä järjestellään uusiksi, jotta uudentyyppisen ihmisen sallitaan tulla esiin. Teillä ei ole tiedostoja siitä, miltä tämä näyttää, eikä teillä ole myöskään oikeaksi todistettua metodologiaa tämän ennenkuulumattoman urotyön tekemiseen.

Merkitön polku

Kulkemallanne polulla ei ole merkkejä. Se mitä on takananne polulla, on jätettävä taakse. Sitä ei kuitenkaan voi toistaa. Ette voi ottaa kopiota siitä, mitä on tehty aiemmin. Ette voi myöskään taata, miten seuraava vaihe tulee esiin.

Se mitä edessänne polulla on, on epävarmaa. Ei ole ennakkotapausta siitä, miten navigoitte näitä epävarmoja vesiä ja luotte valontäyteisempää maailmaa. Vanhimpanne ja kaukaisen viisauden säilyttäjät voivat antaa teille suuntaviivoja siitä, mitä suureen tietoisuusmuutokseen liittyy. Heillä on kokemusta tämäntyyppisistä energioista. Vanhimpanne eivät kuitenkaan voi kertoa teille omasta kokemuksestaan siitä, miten te teette muutoksen tällä kertaa. Tämä johtuu siitä, että he eivät ole eläneet tässä ainutlaatuisessa risteyksessä, mikä nyt on edessänne.

Leima DNA:ssanne

Luotte muutosta omalla tavallanne, sitä tekemään koodatun sisäisen energialeimanne avulla. Tämä leima on DNA:ssanne. Monina päivinä kadotatte ehkä tämän ja elämän suuremman kuvan näkyvistä, kun uppoudutte maallisiin askareisiin. Saatatte tuntea, että teillä on vain tavanomaisia stressejä, tavanomaisia sydänsuruja ja tavanomaisia saavutuksia.

Olette ehkä vakuuttuneita siitä, että valaistunut maailma on kaukainen unelma. Epäilette ehkä, tapahtuuko todellisuudessa mitään merkittävää, kaikesta mediahuomiosta ja valotyöntekijäyhteisön kertomasta toisenlaisesta tarinasta huolimatta.

Viisaampi osanne, joka muistaa, mitä olette saavuttaneet tähän mennessä, tietää paremmin. Tuolla osallanne on suuri kuva. Se tietää, että kaikki mitä teette ja mitä tapahtuu kokemuksessanne, on osa jumalaista heräämissuunnitelmaa.

Ei ole mitään sattumanvaraisia työpaikkoja, ihmissuhteita ja tapaamisia.

Ehdollistunut mielenne haluaa koko tarinan jostakin, ennen kuin se käsittää hämmästyttävää synkronismia kaikessa, mitä koette. Ehdollistunut itse saa teidät uskomaan, että teidän täytyy tehdä tietynlaista työtä tai teillä pitää olla tietynlainen suhde ollaksenne valopolullanne. Tämä on tietysti puppua.

Sielunne jumalainen suunnitelma

Elämänne tänä päivänä, mukaan luettuna näennäisen maalliset asiat, on osa sielunne jumalaista suunnitelmaa. Luottakaa tähän.

Sallikaa sisäisen viisautenne yhdistää teidät siihen, mitä teidän täytyy tietää ja tehdä seuraavaksi. Luottakaa, että tämä viisaus toimii sisällänne. Kutsukaa sitä kommunikoimaan teille päivittäin. Kutsukaa sisäistä viisauttanne auttamaan teitä ja tarkoituksenmukaisesti reagoimaan moniin nyt tapahtuviin muutoksiin. Tällä viisaammalla osallanne on suuri kuva.

Merkittävät muutokset ulkoisessa maailmassanne ja myös sisällänne laukaistaan, silloin kun toimimattomat lähestymistavat tulevat valoon.

Sitten kun katsotte taaksepäin näihin aikoihin, ymmärrätte, miten tämä suuri lajitteluprosessi johti dramaattisen erilaiseen ja valaistuneempaan maailmaan. Ymmärrätte, miten pitkälle olette päässeet ja millainen hämmästyttävä sisäinen voima teillä oikeasti on sekä ymmärrätte ikuisen ja rajattoman yhteytenne henkeen.

Tulette hämmästymään, miten suhteellisen nopeasti pystytte järjestelemään maailman, mikä näyttää niin korjauskelvottomalta, että monet ihmiset miettivät, täytyisikö ihmiskunnan aloittaa kokonaan alusta tai kenties etsiä uusi planeetta.

Lajitteluprosessi

Saadaksenne kuvan siitä, mitä olette tekemässä, kuvitelkaa, että te ja yhteiskuntanne olette ympyrän keskellä.

Visualisoikaa tuo ympyrä nyt. Jättimäisiä kuljetushihnoja on edessänne joka suuntaan ja ne on kytkettynä päälle. Ikään kuin maailmankaikkeus näyttää teille vihreää valoa, että voitte laittaa toimimattomat energianne näille kuljetushihnoille. Nuo hihnat liikkuvat, kunnes ole laittaneet niille kaiken kolmannen ulottuvuuden ehdollistumisenne ja kaikki rakenteet, joita olette tehneet palvelemaan kolmannen ulottuvuuden todellisuuttanne.

Mitä tämä merkitsee teille jumalaisena muutoksentekijänä?

Ensinnäkin se merkitsee sitä, että teillä on instrumentaalinen rooli tässä lajitteluprosessissa. Kohtaatte sen, mikä ei enää toimi, ja löydätte ne osat, joiden on mentävä kuljetushihnalle. Tässä on kyse laajamittaisesta irtipäästämisprosessista!

Joskus teistä ehkä tuntuu siltä, ettei kuljetushihna vie jätettä tarpeeksi nopeasti. Joskus taas on tarvetta korjata eikä heittää pois.

Suhteiden uudelleenjärjestely

Suhteet ovat vain yksi esimerkki. Useimmilla valotyöntekijöillä on nyt edessään avainsuhteiden uudelleenarviointi. Silloin kun yhdistyminen toisiin on egokeskeistä sydänkeskeisyyden sijasta, täytyy tehdä korjauksia. Siinä uuden toimintamallin maailmassa mitä olette luomassa, ei ole sijaa egokeskeisille suhteille, jotka perustuvat manipulointiin ja kontrollointiin.

Ne merkittävät korjaukset joita useimmat suhteet tarvitsevat sopiakseen uuteen toimintamalliin, saisivat "kodin kertakaikkinen muuttaminen" -tosi-tv:n näyttämään kuin kuljeskelulta rannalla. Jos olette joskus katselleet näitä ohjelmia, tv-porukka tulee sisään ja usein sen on melkein purettava olemassa oleva rakenne ja sitten rakennettava koti uudestaan. Tämä tapahtuu tietysti perheen lomaillessa poissa kotoa.

Suhteitanne ja muita maailmanne asioita rukattaessa teillä ei ole sitä ylellisyyttä, että lähdette kotoa muutosten tekemisajaksi. Usein teidän on myös palloteltava samanaikaisilla muutoksilla elämänne eri alueilla. Tämän kohdatessaan tyyninkin ihminen voi joskus tuntea stressiä ja riittämättömyyttä.

Uudelleenjärjestelyn nykyvaihe sisältää paljon lajittelua. Löydätte, mitä asioita heitetään ulos, mitä korjataan ja mitä vaihdetaan. Tämä on sekä henkilökohtaista että planetaarista.

Sitä tapahtuu maiden osalta, jotka yrittävät neuvotella asioista, jotka ovat ratkaisevia ihmisten selviytymisen kannalta. Sitä tapahtuu kotikaupungissanne ihmisten tuntiessa levottomuutta ja epävarmuutta siitä, miten he sopivat siihen mukaan, mitä seuraavaksi tulee. Sitä tapahtuu sisällänne, kun teistä tulee itsetietoisempia ja ymmärrätte paremmin tarkoitustanne elää näillä historiallisilla hetkillä.

Siirtyminen ulos 3D:stä

Siirtyminen pois kolmannen ulottuvuuden ehdollistumisesta ei ole helppo prosessi. On paljon poisopittavaa, paljon muistettavaa ja paljon löydettävää siitä, miten siirtyä tehdään taitavasti. Kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne perustuu pelkoon ja on täynnä salaisuuksia, epätotuuksia ja vääristymiä siitä, mikä oikeasti on totta.

Silloin kun elätte konventionaalisessa todellisuudessa, voitte katsoa peiliin, mutta usein näkemänne huijaa teitä. Kiinnitytte ulkomuotoon ja unohdatte, että todellisuudessa tärkeää on rakkaus ja se, mitä on sisällänne.

Kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa ette oikeastaan pysty näkemään itseänne niin kuin henki. Olemuksenne on epäselvä ja vasta omistauduttuaan kunnon henkiseen koulutukseen pystyy näkemään itsensä paljon selkeämmin.

Vastaavasti katsoessanne toisia ihmisiä, ehdollistunut mielenne ei pysty täysin näkemään toisten sisältämää valoa. Saatatte joskus nähdä kajastuksen tuosta valosta, jos tiedätte, miten etsiä sitä, mutta henkilön olemus on verhottu.

Voitte tunnistaa ihmiset, kun tapaatte heidät tai kun näette kuvan heistä. Tiedätte luultavasti myös jotain heistä. Syvempi taso siitä, keitä nämä ihmiset ovat henkisesti, voi kuitenkin vältellä teitä.

Uusi läpinäkyvä energia

Etsitte läpinäkyvyyttä tunteaksenne todella itsenne ja toiset. Kaikista elämistä, mitä olette kenties eläneet, tämä elämä erityistesti sallii kätkettyjen totuuksien paljastua ja tulla läpinäkyväksi. Tämä vuosi on perustan asettamista uudelle läpinäkyvälle energialle. Läpinäkyvyys ei ole ainoastaan vuoden 2010 teema, vaan se jatkuu vuoteen 2012 saakka.

Mitä läpinäkyvyysjakso oikeastaan merkitsee?

Tietysti se liittyy siihen, että instituutionne ja johtajanne ovat läpinäkyvämpiä siinä, miten ne käyttävät sitä valtaa, jonka olette heille uskoneet. Yleisesti ottaen läpinäkyvyys merkitsee sitä, että faktan fiktiosta erottavat seinät ohenevat ihmiskunnan valotietoisuuden paljastumisen voimasta. Tulee vaikeammaksi kätkeä totuutta.

Maapallon historiaa tutkitaan uusissa energioissa, kun tiedemiehet ja politiikantekijät etsivät ratkaisuja tasapainottomaan maailmaanne. Löydetään ratkaisuja, joita ei ole voitu aiemmin löytää. Tieteelliset ja henkiset yhteisöt yhdistyvät uusin tavoin tarkastelemaan sitä, mitä keksitte todellisuudesta.

Monet totuudet jotka olette hyväksyneet kauan valotyöntekijöinä, tulevat nyt vallassa olevien huomion piiriin. Kun tätä tapahtuu ja tavalliset ihmiset saavat informaation, voi tapahtua suuri hyppy ihmistietoisuudessa!

Yksilötasolla läpinäkyvyys merkitsee sitä, että teillä on voimakkaita katalyyttejä itsenne näkemiseen selvemmin ja niiden pitkäaikaisen ongelmien parantamiseen, joihin ette ole pystyneet tarttumaan niin helposti aiemmin. Tämä sallii teidän nähdä menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden uusin silmin.

Silloin kun teillä on uusi kuva menneisyydestänne ja yleistarkoituksestanne täällä, kaikki muuttuu.

Silloin kun voitte tulla neutraaliksi menneisyyden suhteen, saatte suurta keveyttä nykyisyydessä olemiseen. Pystytte vaientamaan katumuksen "mitä jos" -kommentit. Pystytte vaientamaan kovan kritiikkinne siitä, mitä te tai toiset teitte aiemmin. Pystytte kuulemaan sisäisen viisautenne äänen ilman menneisyyden loukkauksien tai fantasioiden suodatinta. Teillä on uusi vapaus olla.

Mieti tänään jotain osaa menneisyydestäsi, minkä osalta voit tulla neutraalimmaksi tänä vuonna. Kutsu henki tuomaan sinulle resursseja, joita tarvitset tullaksesi vapaaksi.

Kun jatkatte jumalluontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #243 : 26.01.2010 18:46:40 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************


HENKISYYS, SIELU, FYYSINEN KEHO, PEILIT, LIIKAKUORMA, AIKA
 
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
9. - 27.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Henkisyys

 
Mikä on henkisyyden todellinen merkitys? Se on hyvin väärinymmärretty sana. En puhu sanakirjan merkityksestä, vaan henkisestä merkityksestä. Henkisenä oleminen tai henkisyys elämässä merkitsee sitä, että on rauhassa. Ette ole rauhassa ainoastaan fyysisessä muodossa, vaan kaikissa hienokehoissa - fyysisessä, tunne-, mentaalisessa ja henkisessä.
 
Silloin kun teidät haastaa joku toinen, joka kyseenalaistaa tekonne tai tapanne tehdä asioita, hyvin monet teistä tuntevat, että teidän on ikään kuin oikeutettava itsenne. Joko vietätte tuntikausia ilmaisten omaa näkemystänne kyseessä olevalle henkilölle tai kirjoitatte pitkiä kirjeitä selittäen, miksi olette oikeassa. Miksi teette näin? Mitä saavutatte tämän tekemällä? Muuttaako se tuon henkilön mielen? Ei muuta, koska hän on jo muodostanut mielipiteensä teistä. Mikään sanomanne tai tekemänne ei muuta sitä. Usein tuo mielipide johtuu menneen elämän kokemuksesta, jolloin tuo henkilö näkee teidät sellaisena, kuin olitte (toisessa inkarnaatiossa), ei sellaisena, kuin olette nyt. Hän tuomitsee teidät menneisyyden vuoksi. Jos hän päättää tehdä niin, ette voi muuttaa sitäkään. Korkeampi itsenne kuitenkin tietää ja vain sillä on merkitystä.
 
Itse haluaa oikeuttaa itsensä, esittää näkemyksensä ja puolustaa itseään. Korkeampi itse tietää totuuden. Niin yksinkertaista se on ja jos ette anna tilanteelle energiaa, se häviää sinne, mistä tulikin. Olette kuitenkin oppineet tästä kokemuksesta ja se on pääasiallinen syy siihen, että se tuli tilaanne - opettamaan teille oppitunnin. Kun ette anna sille energiaa, voitte siirtyä toisiin asioihin - laittaa energianne sinne, missä sitä tarvitaan, ei triviaaleihin asioihin.
 
Monet ovat sanoneet minulle vuosien kuluessa julkisissa kanavoinneissa: "Mestari, miten voin olla henkisempi?" tai "Mestari, miten voin kohottaa värähtelyäni?" Olen sanonut heille: "Olkaa rauhassa itsenne kanssa. Älkää antako kenenkään toisen huolestuttaa itseänne. Jos joku ei pidä teistä, se on hänen ongelmansa, ei teidän. Älkää antako ongelmille energiaa ja löydätte rauhan." Se on näin yksinkertaista ja kuitenkin teistä sen tekeminen on vaikeaa. Monta sukupolvea sitten olitte sotureita. Teidän oli taisteltava selviytyäksenne, koska ette tienneet mitään muuta tapaa. Nyt tiedätte paremman tavan. Laskekaa aseenne, älkääkä antako sille energiaa ja se todellakin häviää. Tunnette sitten rauhaa. Älkää sekaantuko toisten asioihin, vain omiinne, ja näin vapaudutte ristiriidoista.
 
Maitreya
 
Sielu
 
Mikä on sielu? Sielu on yhteissumma kaikesta, mitä olette. Se on mennyt, nykyinen ja tuleva - kuten tunnette ne. Se on nyt-hetki! Sielu asuu sydämessänne, ei päässänne. Sielu tuntee, hengittää ja elää maallisessa kehossa osana teitä. Olette keho, mieli ja sielu. Henkinen osanne on sielu.
 
Jokaisen sielun tarkoitus tässä inkarnaatiossa - samalla tavalla kuin siittiö yrittää löytää munasolun - on pyrkiä kasvuun, vapauteen maatasosta ja olemassaolon kierroksen jatkamiseen. Sielu johtaa teidät opettajien, kirjojen ja kaikenlaisten tapojen luo vapautuaksenne maapallolta. Usein ette kuuntele. Ette kuuntele, koska pelkäätte muutosta, pelkäätte katsoa itseänne, mikä on erittäin tärkeä osa siirtymistä eteenpäin. Näette, että teillä on Itse. Se on kiinni maatasossa, se ei halua nähdä teidän ylösnousevan eikä se halua teidän kasvavan. Itse tekee kaiken vallassaan olevan estääkseen sielua kasvamasta. Te - keho ja mieli - olette usein tietämätön tästä.
 
Tämä on sielu. Katsokaa sydämeenne, älkää päähänne. Kyse ei ole logiikasta, vaan sydämestä. Se tuntuu olevan AITO osanne, osa jonka kanssa palaatte henkiulottuvuuksiin. Löytäkää sielu ja olette löytäneet upeimman osanne. Logiikka sitoo teidät solmuun selityksillä.
 
Maitreya

Fyysinen keho

 
Miksi teitä kiehtoo niin kovasti fyysinen keho? Se on vain kulkuneuvo, ruho kantamaan sielua täällä maatasolla. Teillä on pakkomielle siitä, että kehonne on lihava tai laiha tai pitkä tai lyhyt. Vietätte tuntitolkulla inhoten kehoanne - sen vikoja, sen ongelmia, miksi ette pidä siitä. Se on energian haaskausta! Teillä on keho, jota tarvitsette täällä maatasolla. Joillakin teistä on keho, joka teillä on karman vuoksi. Toisilla, kuten kanavallani, on suuri keho sisältääkseen tarvittavaa energiaa. Se on kuin paristo, joka sisältää energiaa, kunnes se voidaan antaa ihmiskunnalle. Toiset polttavat henkistä energiaa ja heillä on vaikeuksia käsitellä energiaa.
 
Teissä on niitä, jotka tahallaan oksentavat ruokansa. Teette näin, koska luulette teillä olevan liikaa painoa. On toisia, jotka eivät syö ja heistä tulee niin laihoja, että he usein kuolevat. Jokainen teistä on valinnut kehonsa. Kyllä, SINÄ olet valinnut sen. Sinä teit päätöksen ottaa sen kehon, joka sinulla on.
 
Silloin kun lakkaatte olemasta pakkomielteinen kehonne osalta - laihtumisen tai lihomisen kera - kun hyväksytte sen vain sielunne kulkuneuvoksi, niin siitä tulee kuin taivas yllänne ja maa allanne - vain yksi harha. Silloin kun kannatte huolta kehostanne, haaskaatte energiaa, mikä voitaisiin käyttää muualle. Ajatelkaa, miten paljon käytätte aikaa huolehtien kehostanne, kasvoistanne, käsistänne, jaloistanne, hiuksistanne, korvistanne, nenästänne jne. Miten monta tuntia olette kuluttaneet näin? Kehonne on kulkuneuvo sielulle, sisäiselle henkisyydelle - ei mitään muuta. Päästäkää irti fyysisestä muodosta huolehtimisesta ja alatte nauttia elämästä. Myös kehonne on harhaa.
 
Maitreya
 
Peilit
 
Olette kaikki peilejä toisillenne. Sitä mistä ette toisissa pidä, mikä ärsyttää teitä, teidän täytyy katsoa sisällänne. Kyse on omasta piirteestänne, mikä on tuotu huomionne piiriin. Se sanoo: "Katso, tämä sinun pitää nähdä." Kuitenkin olette usein niin peloissanne, että joko karkotatte tuon henkilön luotanne tai juoksette häntä karkuun. Monet teistä jotka olette parantajia, opettajia, "lukijoita" tai terapeutteja, kanavoitte usein niin paljon henkistä energiaa, että tämä lisää peilin kokoa. Mietitte, miksi ette pidä jostain ihmisestä, kun todellisuudessa ette pidä itsestänne. Hänen suuri vatsansa muistuttaa teitä alitajuisesti omastanne. Hänen äänekäs naurunsa on omanne. Hänen nolostuttavat tapansa peilaavat omianne. Katsotte itseänne ettekä käsitä sitä.
 
Usein nauratte toiselle tai pilailette jostakin hänessä. Ette käsitä, että teette tämän itsellenne. Ajatelkaa niitä, joista ette pidä. Mistä ette heissä pidä? Sitä teidän täytyy katsoa sisällänne.
 
Niin kauan kunnes ymmärrätte, että olette peili ja että toisessa näette peilin itsestänne, jatkatte kompastelemista elämän läpi ilman suuntaa, tiedostamatta sitä, mitä teidän on tarkasteltava. Se on suoraan edessänne, mutta ette voi nähdä sitä. Ette näe, koska ette halua. Kuitenkin tuo henkilö, joka on peili, sanoo: "Katso minua. Yritän kertoa sinulle jotain. Etkö ymmärrä?" Mutta olette pelossa tai kiellätte ettekä voi ymmärtää.
 
Seuraavan kerran kun ette pidä jostain jossakussa, kysykää itseltänne, mitä en halua nähdä itsessäni. Olette silloin lähempänä ylösnousemusta ja vapautumista maatasolta iäksi.
 
Maitreya
 
Liikakuorma
 

Olen kirjoittanut usein menneen elämän ja tämän inkarnaation energiasta, mitä kanniskelette mukananne. Mutta monet teistä kanniskelevat mukanaan myös liikakuormaa - toisten tunteita ja tuntemuksia, joita olette omaksuneet ja joille olette altistuneet elämänne aikana. Usein tämä energia ei ole omaanne, vaan muiden.
 
Kun koette elämää, hyvin monet teistä omaksuvat toisten ajattelutapoja vain olemalla heidän energiassaan. Lapset imevät usein sisarustensa tai vanhempiensa energiaa käsittämättä sitä. Myöhemmin elämässä tämä voi tulla pintaan - kriisin tai parantumisen aikana. Ette ole ainoastaan yhteissumma omasta menneisyydestänne ja nykyisyydestänne, vaan voitte myös kanniskella toisten energiaa. Silloin kun teistä tulee tietoinen tästä, voidaan työskennellä tuon energian kanssa ja päästää siitä irti.
 
Maitreya

Ette voi ottaa mitään mukaanne

 
Kun kanavoin tätä informaatiota, maatasolla on tietyissä maailmankolkissa sodan ja taistelun myllerrystä. Sota perustuu joko uskontoon tai maa-alueeseen. Sitä näihin toimiin osallistuvat sielut eivät ymmärrä, että siirtyessään henkiulottuvuuksiin fyysisen kehon kuoltua he eivät voi ottaa mitään mukaansa. Mitä järkeä on taistella, kun toisen usko ei ole sama kuin teidän, kun tuo maa-alue ei ole koskaan teidän? Ihmiset eivät koskaan usko samaan kuin te. Jokaisella sielulla omat uskomuksensa, koska jokainen sielu on yksilö. Ihmiset viettävät vuosikausia taistellen sitä vastan, minkä he uskovat olevan väärin, mutta mikä on väärin? Yhdelläkään sielulla ei ole vastausta.
 
Kirjoitin aiemmassa viestissä, että jokaisella ihmisellä on oma totuutensa. Sotiminen on jatkunut Lähi-idässä vuosisatoja. Maa-alueita voitetaan, maa-alueita menetetään. Pala maata kuuluu yhdelle maalle ja sitten se otetaan takaisin ja se kuuluu toiselle - kaikki uskonnon, ahneuden tai egon nimissä. Mitä energian haaskausta! Kuitenkaan he eivät voi nähdä sitä energian haaskauksena.
 
Ihmiskunnan on aika ymmärtää, että tulitte tähän maailmaan, tälle maatasolle, tyhjin käsin. Lähdette tyhjin käsin. Se mitä teillä on syntymän ja kuoleman välillä, on käytössä, ns. lainassa inkarnaatiotanne varten. Sitä voidaan käyttää joko positiivisella tai negatiivisella tavalla. Te valitsette! Olkoon valintananne rauha ja tuottavat hankkeet, ei sota, ego, ahneus, pelko tai mikään muu negatiivinen tunne. On aika lopettaa sotiminen, lopettaa tappaminen, lopettaa ahneus ja ymmärtää, että mitään siitä minkä puolesta taistelette, minkä puolesta riitelette, ei oteta mukaa palatessanne kotiin henkimaailmaan. Negatiiviset tekonne otetaan mukaan. Tuloksena siitä on karma, mikä on maksettava takaisin.
 
Monet sielut sanovat: "Miksi kärsin elämässäni?" Me hengessä sanomme silloin: "Katsokaa entisiä tekojanne!"
 
Maitreya

Aika

 
Lapsuudesta saakka aikaa ja avaruutta pidetään sellaisena, mitä teille ovat opettaneet vanhemmat, ympäristö ja ennen kaikkea ehdollistuminen. Oikeasti ei ole aikaa tai avaruutta, vain käsityksenne siitä - menneiden kokemusten mieleen iskostaneena. Silloin kun ehdollistuminen poistetaan, kun ette enää pidä sitä, mitä teille on opetettu menneisyydessä tosiasiana, niin sallitte itsenne vapautua luomaan oma aikanne ja avaruutenne. Maailmankaikkeus on vapaa ajasta ja avaruudesta. On vain NYT eikä mitään rajoituksia aseteta planeetoille, tähdille ja aurinkokunnille. Kaikki on NYT.
 
Jos sallitte ehdollistumisen lähteä elämästänne, huomaatte, että keho - vapaana pakosta reagoida kelloon tai rajoituksiin - on yhtäkkiä vapaa olemaan oma mestarinsa ja näin se alkaa toimia vapaana ehdollistumisesta. Kehon luonnollisesta rytmistä - siitä osastamme joka syntyessänne oli puhdas ja maaelämän tahraamaton - tulee taas kerran puhdas ja tahraton ja se alkaa toimia niin, kuin sen pitäisi - luonnollisesti, ilman pakkoa ja tasapainossa luonnon kanssa. Käsityksenne sielusta on "kehoon kiinnittynyt henkinen jatke", kun todellisuudessa sielu on osa maailmankaikkeutta. Se on ollut täällä alusta saakka ja se on täällä ikuisesti. Keho on vain säilytysastia tuolle universaalille energialle ja keho muuttuu joka inkarnaatioon tai elämään.
 
Koska avaruus on rajaton ja rajoittamaton, voitte kulkea eteen- tai taaksepäin ajassa, jos haluatte. Voitte valita elämät, joihin haluatte inkarnoitua. Ihmiset ajattelevat, että jos kuolette esim. vuonna 2015, niin voitte halutessanne palata taas vuonna 2020. Mieli hyväksyy tämän, koska näin teille on opetettu. Se on kuitenkin väärinkäsitys. Kyllä, voitte kuolla vuonna 2015, mutta on mahdollista halutessanne palata toiseen elämään vuonna 1940, 1910, 1800-luvulle, 1700-luvulle tai jopa aiemmin.
 
Silloin kun jätätte aikakäsityksen taaksenne, teistä tulee uskomattoman "mediaalinen" ja intuitiivisesti tietoinen. Monille tämä käsitys on vaikea ymmärtää ja monet eivät edes halua hyväksyä sitä. Mutta monet ovat valmiita hyväksymään sen ja heille se avaa uuden oven ajatteluun.
 
Maitreya
 
« Viimeksi muokattu: 26.01.2010 18:48:33 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #244 : 27.01.2010 10:23:17 »

no minusta tämä oli taasen hyvä/ hauska.

Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut vaikeuksia asettua johonkin työpaikkaan. Asun nyt Los Angelesissa ja teen vähän mallin töitä ja näyttelen, mikä on intohimoni. Töiden välillä elätän itseni tarjoilijana. Käydessäni New Yorkissa minulla oli jatkuvana virtana tarjoilijan hommia ja ansaitsin hyvin. Kysymykseni on: puhuin agentilleni Los Angelesissa ja hän sanoi, ettei minulle ole ollut paljon töitä viime aikoina, koska näytekirjani on epäjärjestyksessä ja vanha. Hän voi antaa minulle tarvittavat kontaktit, jotta alkaisin saada töitä, ja hänellä on myös jotain kontakteja New Yorkissa, jos muutan sinne. Mitä minun pitäisi tehdä?
 
Vastaus:
Ensinnäkin sinun on oltava rehellinen itsellesi. Sinulla on unelmana olla huippumalli ja näyttelijä, mutta et usko olevasi riittävän hyvä. Olet antanut näytekirjasi "kuolla", koska sinun täytyisi nähdä, kuka oikeastaan olet tällä hetkellä - pelokas ja epävarma pikkupoika.
 
Ennen sinulle oli tärkeämpää pitää hauskaa. Joit liikaa ja sinkoilit juhlasta toiseen uskoen, että muodostaisit kontakteja eikä sinun tarvitsisi tehdä jalkatyötä itse. Vastikään astuit ulos juhlanäyttämöltä, koska se ei vienyt sinua minnekään. Nyt sinun on päätettävä, minne haluat oikeasti mennä.
 
Jos muutat New Yorkiin, tarjoilutyöt kattavat helposti rahantarpeesi. Uskot, että voit päästä mallihaastatteluihin päivän aikana, mutta sinun on muistettava, että aloitat tyhjästä. Kun pääset työ/rahasykliin tarjoilijana, sinulle on hyvin vaikeaa astua siitä taas ulos. Tämä ei ole oikein tai väärin, mutta sinulta vie paljon pidempään muodostaa tarvittavia yhteyksiä näyttelijän/mallin uraa varten. Mutta se antaa taloudellisen turvallisuuden tuntua.
 
Pysyminen Los Angelesissa, missä olet ollut mallina ja näyttelijänä mainoksissa jonkun verran, antaa sinulle oven ammattiin, joka on jo auki. Ensimmäinen askeleesi on muodostaa itsestäsi myyntikelpoinen näkemys näytekirjasi avulla. Tee töitä agenttisi kanssa tietäen, että olet nyt valmis siirtämään bilettämisen sivuun ja olet tosiaan vakavissasi. Sinulla on jo kontakteja saada rahaa ravintoloista ja baareista, kunnes sinut löydetään.
 
Tärkeintä on luottaa itseesi ja kykyysi käyttää hyvää ulkonäköäsi elannon hankkimiseen valitsemassasi ammatissa. Valinta on sinun - itään tai länteen riippuen siitä, miten nopeasti haluat kasvaa perustuen luottamukseen, mitä sinulla on itseesi ja kykyihisi.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #245 : 27.01.2010 10:26:39 »

Tämän muutoksen ajoitus on upea. Monet teistä ovat odottaneet koko elämänsä tätä hetkeä. Te myös pitkästyitte ja närkästyitte tämän muutoksen ajoitukseen. Mikä on muutoksen palvelemisen tarkoitus, jos kukaan ei kuuntele? Kuulemme teidät ja kunnioitamme kärsivällisyyttänne. Kutsumme nyt esiin teitä, jotka piilottelette ikävystyttävissä suhteissa, tylsissä työpaikoissa ja väsyneissä kehoissa. Siemenen kantaja, nyt on se aika! Mikä on intohimosi? Milloin ilmaiset sitä?

 coolsmiley
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #246 : 27.01.2010 10:53:20 »






Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************



PROFEETAT
 
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
2.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosituhansien ajan Luoja on lähettänyt viestintuojia maatasolle tuomaan sanaansa, tuomaan paljon muutosta siihen tapaan, millä ihmiskunta tekee askareitaan. Pyhät kirjanne ovat täynnä tarinoita ihmisistä - nais- ja miespuolisista - joista on tullut tämän energian äänitorvia. Jeesus Kristus oli yksi heistä, Muhammed toinen. Itse aisassa kaikki profeetat joista on kirjoitettu, mukaan luettuna monia naisia, kuten Jean d'Arc ja Pyhä Bernadette Soubiours, ovat kantaneet Luojan sanaa tai heidät yhdistetty pyhiin hahmoihin, jotka ovat ilmestyneet heille antaen Luojan viestin.
 
Kaikki viestintuojat ovat puhuneet niiden negatiivisten asioiden jättämisestä taakse - kuten ahneus, ego, pelko, ylpeys ja monia muita tunteita - jotka estävät ihmiskuntaa saavuttamasta suurempaa osaa itsestään, korkeammasta itsestään. He puhuvat rakkaudesta ainoana avaimena onneen ja vihan ja kiukun korvaamisesta rakkaudella. Jeesus oli sellainen mies. Hän päätti syntyä kantamaan henkisten ulottuvuuksien sanaa Luojan avulla. Hän ei ollut Jumalan poika, vaan Jumalan viestintuoja ja hän pystyi pyhän henkisen energian, Luojan energian, avulla parantamaan sairaita, neuvomaan heikkoja ja levottomia ja kirkastamaan heidät kauttaan hengen maailmaan. Hänen opetuslapsensa näkivät hänen kirkastavan ja henkisen energiansa vuoksi hän pystyi näyttämään ihmisille Jumalan, Kristuksen tai Kristus-sielun voiman. Hän syntyi Jeesukseksi. Vasta myöhemmin häntä kutsuttiin Jeesus Kristukseksi ja sitten vain Kristukseksi.
 
Monilla sieluilla on tänä päivänä maatasolla samat lahjat, kuin Jeesuksella oli. Hekin pystyvät parantamaan, kirkastamaan ja neuvomaan henkisen energian avulla niitä, jotka ovat levottomia ja heikkoja. Jeesus oli vain mies, joka kantoi Jumalan tai Luojan sanaa, kuten olivat kaikki profeetat, jotka tulivat ennen häntä ja hänen jälkeensä. Heidän tarkoituksensa oli muuttaa ihmiskunnan ajattelua ja auttaa heitä kohottamaan ajatuksiaan ja värähtelyään yhdistyäkseen korkeamman itsensä kanssa. Kaikilla viestintuojilla oli seuraajia, joista tuli heidän opetuslapsiaan. Kaikilla heillä oli opetuslapsia, jotka pettivät heidät tai käänsivät heille selkänsä. Myös nuorta Bernadette Sourbioursia pilkattiin ja hänelle naurettiin. Niin myös Jean d'Arcille, koska hän näki näkyjä ja kuuli ääniä. Jeesus ristiinnaulittiin ja kaikki muut profeetat kohtasivat loppunsa surullisissa olosuhteissa.
 
Miten tiedätte, miltä Jeesus näytti ja mitä hän sanoi? Kirja jota kutsutte Raamatuksi, Uudeksi testamentiksi, on käännetty monta kertaa ja niiden aikana sanoja on muutettu. Kyllä, on kirjallisia todisteita siitä, että Pyhä Paavali kirjoitti korinttilaisille, mutta hän kirjoitti tuon ajan kielellä, ei englanniksi, joten monia hänen sanojaan tuhansia vuosia sitten on muutettu tai poistettu tulkintaongelmien vuoksi. Monet Jeesuksen opetuslapsista - Matteus, Markus, Luukas ja Johannes - välittivät kokemuksiaan suusanallisesti. Myös paljon siitä mitä he puhuivat, muutettiin ja sama koskee kaikkia muita profeettoja.
 
Jeesus oli jäsenenä ryhmässä, jota kutsuttiin essealaisiksi - salainen veljeskunta, jotka olivat kokeneita valkoisessa magiassa tai rituaaleissa. Essealaiset tiesivät monista henkisyyteen liittyvistä asioista ja siitä, miten käytetään henkiulottuvuuksia auttamaan omassa elämässä. Jeesus perehtyi heidän kauttaan astrologiaan ja hän oli hyvin tietoinen reinkarnaatiosta ja sielun palaamisesta oppimaan oppitunteja. Silloin kun hän kehotti Lasarusta ottamaan sänkynsä ja kävelemään, hän tiesi, ettei Lasaruksessa ollut mitään vikaa. Lasarus teeskenteli sairasta. Kun Lasarus käsitti, että Jeesus tiesi sen, ettei hän ollut sairas, hän otti sänkynsä ja käveli ja se tietysti näytti ihmeeltä kaikista Jeesuksen ympärille kerääntyneistä.
 
Paljon siitä, mitä pyhässä kirjassanne on kirjoitettu Jeesuksesta, ei ole tapahtunut. Sitä on muutettu monta kertaa vuosien saatossa. Miten tiedän tämän? Koska meillä henkiulottuvuuksissa on kaiken tiedon lahja. Ihmiskunnan on aika käsittää, että se mitä on kirjoitettu menneisyydessä, ei ole totta, ja että sitä on muutettu vuosien saatossa - joskus ei ainoastaan ihmisten hallitsemiseksi, vaan myös auttamaan naispuolisten ihmisten roolin pitämisessä alisteisena. On aina ollut niitä, jolla on näkyjä, jotka näkivät asioita selvänäköisesti. Monet syntyivät tämän lahjan kera. Kuitenkin vuosien kuluessa heitä on vainottu näiden lahjojen käyttämisen vuoksi ja kutsuttu noidiksi ja pahoiksi ihmisiksi. Kuitenkin Pyhä Paavali puhuu kirjeissään korinttilaisille henkisistä lahjoista ja kehottaa ihmisiä "etsimään henkisiä lahjoja, erityisesti että voitte profetoida".
 
Näitä ihmisiä voimme henkiulottuvuuksissa käyttää välittämään Luojan viestiä. Heillä on kyky kommunikoida korkeamman lähteen kanssa - aivan kuin Jeesuksella - ja kanavoida viestejä, joita lähetämme auttamaan ihmiskuntaa polullaan korkeampaan värähtelyyn. Jeesus ja muut profeetat toivat opetuksen siitä, miten kohotetaan värähtelyä ja miten kanavoidaan tulevista inkarnaatioista maatasolla. He toivat avaimet auttamaan ihmiskuntaa ymmärtämään henkistä osaansa ja mahdollistamaan heidän tulemisensa oman kohtalonsa herraksi. Vallassa olevat eivät kuitenkaan pitäneet tästä eivätkä he ainoastaan alkaneet tuhota profeettoja, vaan usein myös pilkata heitä. Nämä urheat sielut kärsivät paljon tekemänsä työn vuoksi, mutta heidän sanansa ja viestinsä tunnetaan joissain tapauksissa vielä tänäkin päivänä. Monen tuhannen vuoden jälkeen heitä kunnioitetaan rohkeutensa vuoksi ja rakastetaan uhrautumisensa vuoksi.
 
Tänä päivänä on monia profeettoja. He puhuvat henkisistä ulottuvuuksista ja hekin pystyvät parantamaan ja esittämään uskomattomia henkisiä voimia. Emme lähetä yhtä ihmistä, vaan lähetämme monia ja heitä on ympäri maatasoanne tällä hetkellä. He ovat hyvin korkeavärähteisiä valotyöntekijöitä. Näiden sielujen aikomuksena on auttaa niitä, jotka haluavat tulla oman kohtalonsa herraksi - antaa heille tietoa, jotta he voivat ottaa oma voimansa takaisin ja olla antamatta sitä toiselle sielulle. Niistä jotka ottavat takaisin voimansa, tulee valomajakoita ja lopulta maataso on täynnä näitä sieluja. He loistavat niin kirkkaasti, että elämän pimeä puoli ei kestä olla heidän joukossaan, koska heidän rakkautensa ja valonsa voittaa pimeyden.
 
Tämä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta se tapahtuu - hitaasti lopulta. Tulee uusi maapallo ja uusi rauhan, rakkauden ja tyytyväisyyden aika. Monien sielujen on käytävä läpi hyvin vaikeita aikoja tämän tapahtumiseksi, mutta se tapahtuu ja silloin on todella uusi taivas ja uusi maa ja jokaisesta ihmisestä tulee mestari, joka on oman kohtalonsa hallinnassa.
 
Maitreya
 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #247 : 27.01.2010 12:41:41 »

Bella Luz, mistä sinä nuo ohjeet minulle aina keksitkin, niistä löytyy juuri ne oikeat sanat oikeaan hetkeen. Pitäisiköhän tässä jo alkaa vetämään johtopäätöksiä suuntaan jos toiseen?

Aaviisuinen, kiitoksia sanoistasi, ne antoivat uutta pohdittavaa.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #248 : 27.01.2010 15:05:29 »

hellou

luultavasti olet vain valmis kanavoiduille viesteille - sitä voi jopa itse oppia kanavoimaan. lue vaikka se Avaudu kanavaksi. ja olethan Pirjo Laineen sp-listalla?   Smiley sieltä nämä tulevat Aaviisuiselta. tosin kanavointeja on netti täysi - ja kirjoja on paljon aiheesta, Michael, Seth, Abraham jne. daBen, Orin.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2010 15:07:07 kirjoittanut **Bella Luz** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #249 : 27.01.2010 19:51:55 »





Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************




URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 25.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Voiman lähde ja käyttö


Tunnette voimaa, silloin kun elämänne ilmentyy tavoilla, jotka tuovat teille iloa ja täyttymystä, ja tunnette voimattomuutta, kun näin ei tapahdu. Kuitenkin kaikki mitä ilmentyy elämässänne, on voimanne käytön ilmaisemista - ei esimerkki voimasta, johon teillä on pääsy. Oman voimanne lähteen ja käytön ymmärtäminen aiheuttaa hämmennystä ja väärinkäsitystä, mikä rajoittaa jumalolemuksenne täyttä ilmaisemista maan päällä ja voimanne todellista ilmaisemista.

Voimanne lähde on ääretön, rajaton ja yltäkylläinen kaikin tavoin. Se on käytettävissä jatkuvana virtana Lähteestä. Se on energiapotentiaalin vakaa virta, joka vastaa jokaiseen haluunne. Tämä voima on sama jokaisessa, se on täydellinen eikä syrji ketään. Voitte ajatella sitä valovirtana, joka täyttää jatkuvasti olemuksenne muistuttaen teitä läsnäolostaan ja käytettävyydestään.

Voimanne käyttöä ohjaa ego, joka on maadoittunut kolmannen ulottuvuuden rajoituksiin eikä se pysty ymmärtämään rajattomuutta tai yltäkylläisyyttä. Ego käyttää sitä voimaa, minkä se uskoo olevan saatavilla oman tietoisuutensa rajoissa. Voimanne täysi hyödyntäminen ja voimakkaan, yltäkylläisen ja iloisen todellisuuden luominen vaatii egon kouluttamista voimanne lähteestä. Sitä on koko ajan muistutettava siitä jatkuvasta energiavirrasta, joka teidät täyttää, ja tämä yhdessä aikomuksenne kanssa sallii korkeimman potentiaalinne ilmentämisen.

Voimanne lähde on sydänchakrassanne tai korkeassa sydämessänne. Voiman käyttö löytyy kolmannesta chakrasta. Kun pidätte voimanne sillä, tunnette sen painonlisäyksenä ja ahdistuksena vatsassa. Ylösnousemuksenne antaa teille tietoisuutta ja aikomuksen liikuttaa tätä energiaa, jotta voitte käyttää voimaanne sen lähteestä ja laajentaa egon tietoisuutta todellisesta voimastanne.

Vanha maapallo luotiin egon avulla ja käyttämällä voimaa kolmannen chakran kautta. Uusi maailma luodaan sydämen ja voimalähteen avulla. Tiedostakaa voimanne, keskittykää sydämeenne, sallikaa valon täyttää olemuksenne ja tuntekaa voimanne lähde.

Passiivis-aggressiivinen kontrollointi


Silloin kun siirrymme kontrolloinnista antautumiseen, kamppailemme sen kanssa, miten päästämme irti tarpeesta saada elämä tapahtumaan sellaisena, mitä ajattelemme sen pitävän olla, ja sen sijaan sallimme sen virtaamisen todellisuuteemme, mikä on oikein ja parasta meille. Aito kontrolli tulee antautumisen myötä, mutta ennen kuin saavutamme sen, luomme harhakuvan kontrollista manipuloimalla energioita - olemalla passiivis-aggressiivinen, naamioimalla todelliset aikomuksemme ja lähestymällä toisia henkilökohtaisten tavoitteidemme kera. Tätä me kaikki teemme vaihtelevassa määrin ja meidän on omistettava se, jos tarkoituksemme on antautua tietoisesti.

Miten olemme passiivis-aggressiivisia? Silloin kun teemme jotain mukavaa jollekin toivoen, että hän on siitä kiitollinen, ja sitten tunnemme mielipahaa, kun näin ei tapahdu. Silloin kun annamme vihjeitä siitä, mitä haluamme, ja suutumme, kun joku ei ota vihjeistämme vaaria. Silloin kun sanomme "kyllä" "ein" sijasta ja joku sanoo "okei" sen sijaan, että päästää meidät pälkähästä. Näissä kaikissa tilanteissa emme ole vilpittömiä siinä, mitä haluamme, mutta pelkäämme kertoa totuutta.

Henkisinä ihmisinä kavahdamme ajatusta, että emme olisi vilpittömiä, ja meillä on vaikeuksia käsitellä omaa vihaamme. Henkisyys ei merkitse sitä, ettemme koskaan suutu. Mutta kun emme ole rehellisiä aikomuksissamme ja sitten suutumme jollekin, kun hän ei ota huomioon vihjeitämme tai reagoi sanomattomiin haluihimme odottamallamme tavalla, niin olemme passiivis-aggressiivisia - sanomme yhtä, kun todellisuudessa tarkoitamme jotain muuta.

Silloin kun olemme harmoniassa aikomuksemme kanssa, ei ole mitään tarvetta käyttää voimaa tai manipulointia ilmentääkseen sen, mitä haluamme, koska antautumisen myötä olemme hallinnassa. Silloin kun olemme selkeitä aikomuksissamme, meidän ei tarvitse olla passiivis-aggressiivisia toisia kohtaan, koska selkeyden kera meitä ympäröivät ihmiset ja tilanteet, jotka vastaavat aikomuksiimme estämisen sijasta. Ja selkeyden kera emme pelkää lausua todellisia aikomuksiamme ja omistamme sen, että vastuu ja voima niiden toteuttamisesta on sisällämme. Meidän ei tarvitse piilottaa oikeita halujamme vihjausten, toiveiden ja hiljaisuuden taakse, koska uskomme unelmiimme emmekä tarvitse kenenkään vahvistusta tai suostumusta tietääksemme, että olemme niiden toteutumisen arvoisia. Ja tämä on antautumisen lahja - kontrolli, mikä sallii meidän olla ihmeiden virtauksessa ja ilmentää yltäkylläisen ja iloisen todellisuuden.

Ensimmäisenä olemisen lahja

Oleminen ylösnousemusjohtajana, polunlöytäjänä ja tiennäyttäjänä uusiin todellisuuksiin on upea vastuu ja se voi olla täyttymyksellistä, silloin kun tiedämme, miten tuo todellisuus paljastuu. Mutta elämme uudessa toimintamallissa ja lopulta kohtaamme totuuden siitä, mitä polunlöytäjänä, valonkantajana ja tiennäyttäjänä oleminen oikeastaan merkitsee: meidän on mentävä ensimmäisenä. Meidän on ilmaistava tahtomme siitä, mitä haluamme, ja sitten laitettava kaikki energia sen taakse varmistaaksemme liikkeen jatkumisen. Etsimme toisia näyttämään meille tietä, mutta ei ole ketään toisia - meillä on ensimmäisenä olemisen lahja, esimerkki jota toiset seuraavat.

Haitin maanjäristys oli esimerkki siitä, miten maailma hyväksyy vastuun myötätunnosta, hyväksynnästä ja avosydämisyydestä, mikä on uuden toimintamallimme perusta. Mitä jos kukaan ei olisi reagoinut kriisiin? Mitä jos heidät olisi hylätty tarpeen hetkellä? Se olisi ollut yksi mahdollisuus. Mutta sen sijaan maailma riensi auttamaan, monet ihmiset jättivät kotinsa ja elämänsä etsiäkseen vapaaehtoisena eloonjääneitä ja antaakseen apua ihmisille, joiden elämä oli sekasorrossa. Ja ponnistukset ulottuvat uusien kotien rakentamiseen ja uuden elintavan luomiseen haitilaisille ihmisille.

Mennyt vuosikymmen on ollut haastava monille meistä eikä meille ole jäänyt paljon mitään, millä luoda uusiksi elämämme. Ihmissuhteet, työpaikat, elämäntilanteet ja elämäntyylit ovat muuttuneet niin paljon, että meidän on aloitettava alusta. Entinen on poissa ja tiedämme, etteivät nuo ajattelu- ja olemistavat enää toimi meillä. Niinpä meidän on luotava uusi perusta todellisuudellemme. Tämän tilanteen kauneus on siinä - jos voimme hyväksyä sen - että saamme kirjoittaa ohjekirjan, laatia säännöt ja valaa perustan. Avainkysymyksenä on, mitä haluamme, koska kaikki on mahdollista.

Osa ihmisluontoamme on seurata jotakuta muuta, odottaa jonkun muun menevän ensin ja sitten tehdä sitä, mitä hän tekee. Mutta nyt ei ole ketään tekemässä sitä puolestamme. Saamme olla ensimmäisiä, olla esimerkkinä, joka näyttää toisille, mitä tehdä. Se mitä tahansa teemme, on oikein - meidän täytyy vain ottaa nuo ensiaskeleet. Se vaatii uskoa ja luottamusta emmekä ehkä tiedä, mitä olemme tekemässä, mutta se on okei - keksimme sen kulkiessamme. Ja kun teemme sen, monet muut seuraavat johdollamme uuteen toimintamalliin iloisena siitä, että joku meni edellä näyttämään, mitä tehdä.

Hurjat indigonaiset


Kun puhun monien asiakkaiden kanssa, jotka kamppailevat sen osalta, mitä tehdä seuraavaksi elämässään, paljastamme heidän epäilyksensä ja hämmennyksensä lähteen, mikä on syvällä menneisyydessä. He muistavat kerran olleensa motivoituneita, iloisia ja heillä oli unelmia ja sitten nämä unelmat loppuivat. Nämä ovat hurjia indigonaisia, jotka ovat nyt vähintään 40-vuotiaita ja jotka tulivat muuttamaan monia yhteiskunnallisia instituutioita - kuten nuoremmat indigot - ja uhrautumaan tässä prosessissa. He voivat saada takaisin hurjan indigo-olemuksensa ymmärtämällä, miksi he ovat kärsineet niin paljon.

Monilla näistä naisista oli suunnittelemattomia raskauksia ja heidät saatettiin häpeällä luopumaan lapsistaan tai tekemään abortin, mitä he myöhemmin katuivat. Jotkut kulkivat urapolkua tai tekivät elämänvalintoja, joita heidän perheensä vastustivat. Toiset perhe hylkäsi. Kutsun näitä "hurjiksi indigonaisiksi", koska heitä pidettiin villeinä, uhkarohkeina ja vastuuttomina ja he olivatkin sitä, mutta heidän tarkoituksenaan ei ollut aiheuttaa ongelmia. Tämän päivän indigosukupolven tapaan he halusivat saada aikaan muutosta, mutta heidän aikanaan tehtävä oli liian vaikea monille heistä.

Kuitenkin heidän ponnistelujensa tuloksena niille kysymyksille on annettu huomiota, joita on viimeisten kymmenen vuoden aikana tuonut esiin indigosukupolvi. Ja on mielenkiintoista, että monet näistä "hurjista naisista" ovat monien indigopoikien ja -tyttöjen vanhempia. Mutta sen sijaan, että he häpeävät lapsiaan ja torjuvat heidät näiden käyttäytymisen vuoksi, he antavat tukea, koska he muistavat oman kärsimyksensä. Tämä on osa oman voimansa löytämistä - tukea lapsiaan, jotka ovat tulleet muuttamaan maailmaa. Toinen osa on saada taas kiinni hurjasta indigonaiseudestaan ja käyttää sitä taas kerran muutoksen aikaansaamiseen maailmassa.

Vaikka tunnen sen surun ja tuskan, mitä näillä naisilla on, tiedän myös, etteivät he ole kadottaneet kipinäänsä. Se on vain haudattuna monien häpeä- ja syyllisyyskerrosten alle, joita he eivät ole ansainneet, mutta joita he ovat kantaneet suuren osan elämästään.

Jos tämä resonoi kanssasi, muista, että sinulla oli työ tehtävänä ja teit parhaasi. Et epäonnistunut, vaikka sinut olisivat torjuneet, saattaneet häpeään tai sinua olisivat nöyryyttäneet ne, jotka eivät olleet vielä valmiita hyväksymään heille tuotuja totuuksia. Kipinäsi on vielä elossa ja on aika sytyttää se uudelleen jaettavaksi maailman kanssa, joka on nyt valmis.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2010 19:58:32 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #250 : 27.01.2010 21:47:12 »

Minä olen kanavoinut jo lähes vuoden ajan, tosin tajusin sen vasta kuukausi sitten, että minä kanavoin, olin vain kirjoittanut itselleni kirjeitä. Äärimmäisen hyvä taito täytyy myöntää. Uusi maa palstalla on hieman tullut terrorisoitua, mielenkiintoinen paikka.

Miten tuo Pirjo putkahtaa joka paikasta esille, kolmas kerta tällä viikolla...
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #251 : 28.01.2010 10:04:57 »

Kyllä sen tunnistaa intuitiolla tosi selvästi, sen vain tietää. Minulla kirjoittamani teksti vain syntyy, yleensä tiedän vain seuraavan sanan, mutta joskus kun en määrittele aihetta tulee kirjoitettua ihan mitä sattuu, mutta toisaalta voihan sitä kirjoittaa aiheestakin. Minulle käy niin, että jos en lue tekstiä en muista siitä mitään. Kolmanneksi tekstissä on aina jotakin sellaista tietoa, jota en en ole aikaisemmin tiennyt tai osanut nähdä asioita sillä tavoin.

Mutta ainakin minulle on äärimmäisen vaikeaa pitää teksti puhtaana ja oikeasta lähteestä tulevana, koska mielen tulee olla täysin avoin, lähes meditaatiotilassa, jolloin omat ajatukset eivät häiritse kirjoittamista. Mutta siihenkin auttaa vain kokemus. Uusi Maa palstalla oli hyviä neuvoja tunnistamaan onko oma teksti kanavoitua ja sitten kannattaa luetuttaa tekstinsä, jollakin ihmisellä, joka kanavoi, he kyllä osaavat sanoa onko teksti kanavoitua vai ei.

Periaatteessa kanavointi onnistuu ihan koska tahansa, jos mieli vain on avoin ja puhdas eli ei ole painostavia ajatuksia. Minä en tarvitse mitään valmisteluita, mutta nyt olen tajunnut, että tietty rauhallinen ja rakastava mielentila, tietoisuuden avautuminen eli energioiden kanavointi ja sanallinen pyyntö saada vastaan oikeaa, rakastavaa ja hyvää tuottavaa tietoa auttavat tiedon puhtauteen eli silloin ei tule häiriösanomia ja oma ego ja tietoisuus ei vaikuta teksteihin millään tavalla. Mutta oikeasti, minä olen tässäkin ns. luomulapsi, joka ei tiedä juurikaan mitään, kunhan vain on kehittänyt itsekseen mukavan tavan kirjoittaa, joten kuuntele viisaimpien neuvoja, se auttaa sinua paremmin. Tässä alla on yksi teksti, jonka juuri kirjoitin, tiedä sitä onko se kanavoitua, mutta eipä noista sanoista ole haittaa vaikka se olisi minun omaa ajatustani. Toisaalta olen parilta kanavointia osaavalta ja ymmärtävältä ihmiseltä tarkastanut omia tekstejäni ja heidän mukaan osaan kanavoida.

Ihmisen mieli on kuin sekametelisoppa, jotta kykenee kuulemaan oikeaa informaatiota tulee luopua kaikista mieltä paivavista ajatuksista olla läsnä ja sallia hyvää tuottavat ajatukset omaksi omininaisuudeksi. Me kykenemme kertomaan teille kaiken sen, jota tulette elämässänne tarvitsemaan, mutta sekin on vain tietoa, se tieto tulee teidän itsenne lukea, ymmärtää sydämen äänellä ja miettiä, miten tuon antamamme tiedon voisitte liittää osaksi omaan elämäänne. Sillä elämä voisi olla paljon helpompaa ja kauniinpaa, kunhan vain sallitte sen olevan. Ei tarvitse tehdä mitään suuri tekoja, muutoksia tai puhdistusta, tulee vain olla avoin, rakastava ja aito ihminen, silloin teidän eteenne tuodaan kaikki mitä silloisessa elämässä tarvitsette, mutta todellinen tieto on teidän sisällänne, kaikki mitä tarvitsette, teidän tulee vain olla avoin sille tiedolle, uskoa sen hyvyyteen ja antaa tiedolle mahdollisuus kasvaa omaksi osaksi teidän omaa tietoisuuttanne. Kun tämän ymmärrätte ei elämästänne todellisuudessa puutu mitään, olette rakkauden lähteellä, josta käsin on turvallinen ja hyvä lähteä liikkeelle. Olkaa siunattuja tämän tiedon edessä, luottakaa elämään ja ennenkaikkea itseenne. Sen te olette ansainneet ja sen avulla tulette saavuttamaan oman onnenne ja rakkautenne.
tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #252 : 28.01.2010 17:36:12 »

Kyllä sen tunnistaa intuitiolla tosi selvästi, sen vain tietää. Minulla kirjoittamani teksti vain syntyy, yleensä tiedän vain seuraavan sanan, mutta joskus kun en määrittele aihetta tulee kirjoitettua ihan mitä sattuu, mutta toisaalta voihan sitä kirjoittaa aiheestakin. Minulle käy niin, että jos en lue tekstiä en muista siitä mitään. Kolmanneksi tekstissä on aina jotakin sellaista tietoa, jota en en ole aikaisemmin tiennyt tai osanut nähdä asioita sillä tavoin.

 Me kykenemme kertomaan teille kaiken sen, jota tulette elämässänne tarvitsemaan, mutta sekin on vain tietoa, se tieto tulee teidän itsenne lukea, ymmärtää sydämen äänellä ja miettiä, miten tuon antamamme tiedon voisitte liittää osaksi omaan elämäänne. Sillä elämä voisi olla paljon helpompaa ja kauniinpaa, kunhan vain sallitte sen olevan. Ei tarvitse tehdä mitään suuri tekoja, muutoksia tai puhdistusta, tulee vain olla avoin, rakastava ja aito ihminen, silloin teidän eteenne tuodaan kaikki mitä silloisessa elämässä tarvitsette, mutta todellinen tieto on teidän sisällänne, kaikki mitä tarvitsette, teidän tulee vain olla avoin sille tiedolle, uskoa sen hyvyyteen ja antaa tiedolle mahdollisuus kasvaa omaksi osaksi teidän omaa tietoisuuttanne. Kun tämän ymmärrätte ei elämästänne todellisuudessa puutu mitään, olette rakkauden lähteellä, josta käsin on turvallinen ja hyvä lähteä liikkeelle. Olkaa siunattuja tämän tiedon edessä, luottakaa elämään ja ennenkaikkea itseenne. Sen te olette ansainneet ja sen avulla tulette saavuttamaan oman onnenne ja rakkautenne.


Kiitos " Ulkopuolinen"  smitten itselleni tapahtuu usein juuri niin kuin kirjoitat, että tekstiä tai puhetta alkaa "vain" pulputa  - ja aina tunnistan siinä sen erityisyyden, ja ihan intuitiolla joka kuitenkin on itselleni vankkaa ja luotettavaa tietoa, että nyt aukesi kanava tai tiedosto - toisaalta ajattelen näinkin, että mitä enemmän olen/olemme tietoisia esim. juuri kirjoittamastamme asiasta, ja luotamme siihen - kun ei enää ole kysymys nk.uskonasiasta - vaan tiedosta NIIN sitä luontevammin yhteys sujuu. Itseasiassa omalla kohdallani ajattelen että yhteys on yllä kaiken aikaa, mutta ei suinkaan niin että olisin kuin kone tai automaatti joka vain toistaa kanavoitua tietoa - ovat kaksi eri asiaa, olla avoin ja yhteydessä omaan alkuperäänsä - alkulähteeseensä - kuinka vain meistä itsekukin tätä kutsuu - niin on eri asia olla yhteydessä omaan sisimpäänsä ja sitten se kun ottaa vastaan tietoa - joko kanavoiden, piirtäen, malaaten, runoillen, säveltäen etc.

Itse maalaan ja piirrän ja usein koen ja tunnistan että "viestiä pukkaa" myös värien ja kuvien kautta. Tai yhteensattumina, kuvina, sanoina, laulunteksteinä joita titoisuuteni yllättäin nappaa kun ne sfääreissä liikkuu.

Tapoja on monia, on aina ollut.

t.Aaviisuinen  Smiley
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #253 : 28.01.2010 17:38:19 »


Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************


PYSYKÄÄ VAKAANA
 
Metatronia kanavoinut Marlene Swetlishoff (lightworkes.org)
13.1.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tulen puhumaan tänään kanssanne siitä, että jokainen teistä kokee tällä hetkellä suuria energialatauksia. Monet ovat unisia, väsyneitä ja kyvyttömiä keskittymään pitkään mihinkään. Monet käsittelevät näitä korkeampia energioita oikein mukavasti ja tämä on hyvin positiivista kehitystä teillä. Reagointi näihin uusiin energioihin on erilaista jokaiselle teistä.
 
On aika tiedostaa, mitä tapahtuu maan päällä, kun näitä uusia energioita tulee sisään. Monissa paikoissa on maan liikkeitä ja tapahtuu muutoksia. Aivan samalla tavalla kuin jokainen teistä käy läpi muutoksia joka hetki, myös Äiti Maa on omassa ylösnousemusprosessissaan. Monet alueet jotka kerran näyttivät vakailta, ovat epävakaita ja muutoksia tapahtuu. Tämä on aikaa varmistaa, että pysytte keskuksessanne, vaikka myös te kokisitte näitä muutoksia. Vetäkää syvään ja hitaasti henkeä, kävelkää raittiissa ilmassa joka päivä, jos voitte, kylpekää pitkään hyvin lämpimässä vedessä, missä on merisuolaa, ja viettäkää aikaa hiljaisuudessa mahdollisimman usein.
 
Muutosten tapahtuminen maan päällä ja sisällänne jatkuu. On transformaation aika ja ylösnousemus on käsillä. Monet sielut lähtevät tänä aikana ja korkeammilla tasoilla tämä on niin, kuin pitäisikin olla heidän elämänsä jumalaisen suunnitelman mukaisesti. Ne jotka jatkavat, vaativat sisariensa ja veljiensä apua näinä koettelevina aikoina. Nyt edessänne on aika antaa apua tavalla, jolla kykenette. Jokainen teistä on oppinut ylläpitämään tasapainon haastavimpina ja synkimpinä hetkinänne ja nyt tätä treenausta arvostetaan monilla tasoilla - sekä maan päällä että korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Jatkakaa keskittymistä korkeimpiin visioihinne ja olkaa lempeitä itsellenne. Etsikää kaikista asioista hopeareunusta, sillä sellainen yleensä on. Omistautunut pyrkimyksenne ylläpitää henkisiä harjoituksianne on erittäin hyödyllinen vakauden säilyttämiseksi. Lähettäkää rakastavaa energiaanne niille maailman alueille, jotka tarvitsevat sitä kovasti. Kutsukaa meitä korkeammista ulottuvuuksista auttamaan noilla alueilla, sillä taas kerran - meidän on odotettava kutsua. Olkaa rohkeita pyynnöissänne, rakkaat!
 
Olen Metatron

 
-----------



Kuva sivustolta http://www.the2012countdown.com/Infinite_Source.php
« Viimeksi muokattu: 28.01.2010 17:40:50 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #254 : 28.01.2010 17:43:31 »



Tästä linkistä voit halutessasi  siirtyä suoraan Uusi Maa= Kohtaamispaikka Uusista Energioista kiinnostuneille foorumin Kanavoinnit valikkoon
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

ja tässä linkki päävalikkoon http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?sid=fd121dd5ed2bafb01e9dee1fc50fd7c3&mforum=uusimaa

************************


USKONTO, INTUITIO, PELKO
 
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
23.-29.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Mitä ajattelen uskonnosta?
 
Minulta kysytään usein: "Mitä ajattelet uskonnosta?" - erityisesti niistä, jotka ovat kristittyjä, juutalaisia tai muslimeja. Tämä kysymys nousee esiin hyvin usein. Vastaukseni on aina, että jos sielu etsii Jumalaa tai Jumalolentoa, henkilön pitäisi olla vapaa tekemään se millä tahansa tavalla, mihin hän tuntee tarvetta.
 
On vain yksi Jumala, Jumalolento tai Luoja. Se miten kommunikoitte tuon energian kanssa, on oma valintanne. Jotkut valitsevat jonkun uskonnon, jotkut päättävät olla yksin. Sillä ei ole merkitystä, miten kommunikoitte - kaikki polut johtavat Jumalan luo tai tuohon korkeampaan energiaan, jos ette kutsu sitä Jumalaksi.
 
Maatasolla on niitä, jotka uskovat, että he tietävät vastaukset ja kommunikoivat Jumalan kanssa. He uskovat, että heillä on oikeus pakottaa ihmiset uskomaan yhteen kommunikointitapaan. Mutta jos yritätte pakottaa lasta syömään vihanneksia, joista se ei pidä, lapsi kapinoi. Se taistelee. Se näyttää inhonsa. Sama pätee vanhempaan ihmiseen. Silloin kun ette pidä jostain, ette voi nauttia siitä ettekä voi uskoa siihen. Tämä saa aikaan ristiriidan olemukseenne. Maataso on suuri planeetta, siellä on tilaa monille eri uskonnoille ja uskomusjärjestelmille ja jokainen sielu löytää oman polkunsa Jumalan luo, jos sen sallitaan tehdä se.
 
Kirjoitin tällä nettisivustolla jonkin aikaa sitten totuudesta ja sanoin, että jokaisella miehellä tai naisella on oma totuutensa ja että yhden ihmisen totuus on toiselle ihmiselle hullutusta. Toistan tämän saman ihmisen uskossa korkeampaan energiaan. Jokaisella sielulla on oma tapansa löytää korkeampi energiansa ja tapa kommunikoida sen kanssa. Vasta siitä seuraa anarkiaa, kun siihen puututaan. Sielun pitäisi pystyä kommunikoimaan korkeamman energian kanssa omalla tavallaan. Se on henkilökohtainen valinta ja jos ihmiset eivät sekaantuisi tähän valintaan, maa olisi rauhallisempi planeetta. Jos kritisoitte toista hänen uskonsa vuoksi, kritisoitte itseänne, sillä yhdelläkään sielulla ei ole planeetan totuutta, vain oma totuutensa.
 
Maitreya
 
Intuitio
 
Jokaisella maatason sielulla on intuitio. Joillakin sieluilla on korostunut intuitio. Näillä sielulla on tavallisesti monia menneitä elämiä, joissa intuitiota on käytetty. Tässä inkarnaatiossa se on hyvin lähellä pintaa. Näille sieluille me hengessä olevat puhumme.
 
Jotkut teistä ovat odottaneet kutsua työskennellä kanssamme - toiset valitsevat tekevänsä sen tässä inkarnaatiossa. Työskentelemme intuitionne, kuudennen aistinne kautta. Joillekin on erittäin helppoa avautua hengelle, toisilla se vie vähän aikaa.
 
Jos kuuntelette sisäistä ääntä, tiedätte, oletteko päättäneet yhdistyä kanssamme. On sisäinen tieto, tunne siitä, että näin on. Se tuntuu hyvin voimakkaasti sydämessänne.
 
Jos haluatte työskennellä kanssamme, niin kertokaa se Perimmäiselle olennolla tai Jumalalle - kuten tunnette tämän energian. Sitten alkaa prosessi, mikä mahdollistaa työskentelymme kanssanne.
 
Kanssakäyminen kanssamme on hidas prosessi. Älkää odottako sen käyvän nopeasti. Monien asioiden on muututtava fyysisessä kehossanne, jotta voimme sekoittua kanssanne.
 
Kuunnelkaa intuitiotanne. Älkää koskaan epäilkö sitä, sillä se on yhteys teistä meihin.
 
Maitreya
 
Miksi luomme pelkoa?
 
Teillä on hyvin paljon pelkoa elämässänne. Melkein kuin ette pystyisi elämään päiväkään, ettei teillä ole jonkinlaista pelkoa elämässänne. Auringonpimennys muutama vuosi sitten oli hyvä esimerkki siitä. Hyvin monet ihmiset pelkäsivät tuota pimennystä ja sitä seurannutta suurristiä. Kanavaltani kysyttiin jatkuvasti: "Mitä tapahtuu?" Hänen kauttaan sanoin: "Se ei ole niin paha asia, kuin pelkäätte."
 
Aina on ollut katastrofeja ja aina tulee olemaan katastrofeja. Se on luonnon tapa uudistua. Toisin kuin ihmiskunta, joka pelkää muutosta, luonto toivottaa sen tervetulleeksi ja uudistuu jatkuvasti. Monien odottama kamala kohtalo ei tapahtunut. "Kyllä", voitte sanoa, "mutta oli maanjäristys". Aina on ollut maanjäristyksiä! Ne sielut jotka lähtivät tuossa maanjäristyksessä, päättivät olla jäämättä maatasolle, kuten päättävät monet sielut lisää tulevissa luonnontapahtumissa. Mitä vikaa on kuolemissa ja maatasolta lähtemisessä? Riemuitsemme, kun tulette kotiin. Ne sielut jotka lähtivät, ovat päättäneet lähteä nyt. Se on heidän valintansa. Iloiten he yhdistyvät taas perheensä kanssa henkiulottuvuuksissa.
 
Jos ihmiset vain voisivat ymmärtää ja hyväksyä, että jokainen perheenjäsen - vaimo, mies, lapsi - on vain yksi sielu. Jos he vain voisivat nähdä tuon henkilön sieluna oppimassa oppitunteja. Jos he vain eivät roikkuisi kiinni toisissaan ja pelkäisi, se tekisi noiden lähtevien sielujen siirtymän ja rakkaansa menettävien sielujen olon paljon paremmaksi. Sillä sitä te kaikki olette toisillenne - sieluja auttamassa toisiaan oppituntien oppimisessa. Eräänä päivänä tapaatte jälleen henkimaailmassa, mutta ette sellaisina kuin olette maatasolla, vaan sieluina.
 
Täytyy surra. Ihmiskehon on luonnollista surra, mutta surkaa rakkauden ja onnellisuuden kera sitä, että sielu on palannut henkimaailmaan. Älkää roikkuko kiinni ja pelätkö, että te ette näe häntä enää koskaan. Sillä luotte sen, mitä pelkäätte. Jos tuo sielu haluaa tulla takaisin energiaanne kertomaan, että hän on vain siirtynyt toiselle puolen ja on edelleen tietoisuudessa, pelkonne pysäyttää hänet.
 
Kaikki suuret profeetat ovat puhuneet pelosta. Päästäkää irti omastanne, mitä se onkin. Päästäkää irti kaikesta pelosta liittyen maatason tulevaisuuteen. Sanon uudestaan: se ei ole niin paha asia, kuin luulette.
 
Maitreya

 
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: