Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 294553 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #120 : 04.11.2009 19:12:38 »

olen joskus saanut ystävältä taulukon Punaisista Kirjeistä
(liittyi jotenkin mayojen ajanlaskuun??)
siinä oli näistä hierarkisista energioista ja hallitsijoista

esim. tuo oma skorpioni:
ohje:
paljasta pimeyteen sisältyvä valo

aurinko- tai planeettalogoksen keskus:
aurinkologoksen sydänkeskus

hierarkinen energia:
sanasta,joka tulee lihaksi

ominaisuudet:
oivaltavuus ja selviytyminen

hierarkinen hallitsija:
merkurius

merkki/symboli:
skorpionista tulee Lilja

tehtävä:
välittäjänä ja todistajana valon mahdille pimeyden yli;
auta muita ymmärtämään prosessia,jonka osana he ovat

värit ja inspiraatio:
topaasi
lämpimästi hehkuvasta valosta pimeydessä

Skorpionin hierarkinen hallitsija on  merkurius.
Taivahalla on  aurinko merkurius skorpioni yhtymä.maagikko,alkemisti,näkijä auringon myötä, skorpioni merkurius/i]
Merkuriuksen isoisä oli Atlas, joka kantoi maapalloa olkapäillään,1. astrologi.
On täyttä bullshittiä edes kuvannollisesti pistää piikkihäntä syylliseksi tai ne nyt vaan ovat sellaisia tai kehityksessään sillä asteella. Ui syvemmällä sammakko ni tajuat..
tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #121 : 05.11.2009 09:58:51 »

olen joskus saanut ystävältä taulukon Punaisista Kirjeistä
(liittyi jotenkin mayojen ajanlaskuun??)
siinä oli näistä hierarkisista energioista ja hallitsijoista


Haloo nikki, oiskos sulla lisää, siis muitakin merkkejä Cheesy
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #122 : 05.11.2009 15:06:24 »

LUVATUN MAAN VASTAANOTTAMINEN - ERIKOISVIESTI

Maria Magdaleenaa kanavoinut Michelle Eloff (thelightweaver.org)
22.10.2009 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Maria Magdaleena. Tervehdin teitä ja toivotan teidät tervetulleeksi jumalaisen rakkauden ja totuuden piiriin.

Meillä on upea tilaisuus kommunikoida teille kaikille. Kaikkien parhaillaan kokemat energiat yrittävät ohjata teitä aitojen sielujen polkua pitkin.

Aitojen sielujen polku vie teidät todellisen itsenne ulottuvuuksiin ja paljastaa teille ne osat, jotka ovat alitajuntanne sopukoissa ja jotka on joko kielletty tai täysin sivuutettu nykyelämässänne.

Kun kaikki nämä osat tulevat esiin ja jokainen teistä ottaa vastaan todellisen itsenne upean toimintatavan, niin vanhaan maailmaan kiinnittyneet identiteetit häviävät vielä lisää. Kun lisää vanhan maailman asioita heikkenee, jokainen teistä antaa itselleen tilaisuuden osallistua maailmankaikkeutenne suureen ja upeaan jumalaisen suunnitelmaan, mikä heijastuu sisäisen maailmanne suureen jumalaiseen suunnitelmaan.

-----------------

Monta kertaa olette kuulleet, että "niin ulkona kuin sisällä ja niin ylhäällä kuin alhaalla". Näillä sanoilla, niin yksinkertaisia kuin ovatkin, on syvällinen merkitys. Se paljastaa, että kaikki sisällänne - tunnettu ja tuntematon, näkyvä ja näkymätön - heijastuu maailmaanne tai se heijastetaan teille ulkoisesta maailmastanne. Se mitä on ylächakroissanne, luo myös heijastettavan dynamiikan, ja sama pätee alachakroihinne.

Kaikki on osa kokonaisuutta. Tämä ei kuitenkaan ole uutta teille. On tärkeää, että ymmärrätte, mitä tämä todella merkitsee, sillä silloin kun se on sisällänne pelkkänä ajatuskonseptina, sitä ei voida ankkuroida aineelliseen maailmaan. Nyt ennen kuin jatkan, minun on tärkeää kertoa teille, että vanhan maailman kudoksessa eli vanhan maailman matriisissa on repeämä. Tämä merkitsee sitä, että vanhan matriisin koodin voima heikkenee, sillä informaation korkeammat oktaavit kumoavat tuon vanhan matriisin. Tästä syystä tuo kudosrepeämä on kasvanut riittävän suureksi, jotta suuret sieluryhmät voivat kulkea sen läpi uuteen maailmaan.

Olemme puhuneet kolmannesta ja neljännestä ylösnousemusaallosta, mitkä aktivoituvat marraskuussa 2009. Tässä kohtaa miljoonille sieluille tarjotaan tilaisuutta herätä unestaan ja alkaa nähdä henkilökohtaisen kohtalonsa suurempi suunnitelma.

Silloin kun sielulle annetaan elämän suudelma ja se ilmestyy esiin vanhan maailman varjosta, upea ääni kajahtaa koko maailmankaikkeuteen. Tämän äänen kaikuessa pikkuportteja aktivoituu monissa energiaulottuvuuksissa maapallollanne ja sen ympärillä. Näiden pienempien porttien aktivoituessa on mahdollista välittää muita älykkyys-, tietoisuus-, tieto-, tiede- ja totuustasoja niille, jotka pystyvät tuntemaan ja kuulemaan totuuden.

Te jotka kuulette sanani nyt ja te jotka kenties luette sanani tulevaisuudessa, tietäkää tämä: olette valmiita lähtemään tälle matkalle ja palvelemaan uuden aamunkoiton valonkutojina. Olette saavuttaneet omalla matkallanne kohdan, missä kokoonnutte yhteen monien muiden sielujen kanssa käynnistämään sieluryhmätarkoituksen, johon kaikki tällä hetkellä mukana olevat suostuivat osallistumaan. Mikään luomakunnassa ei todellakaan tapahdu ennen aikojaan. Kaikki alkaa elää tai lakkaa kokemasta elämää juuri oikealla hetkellä, kuten tiedätte.

Tässä päivässä on hyvin voimakasta energiaa. Emme sano tätä ainoastaan valon smaragdisäteen jumalaisen dynamiikan vuoksi, vaan tämä on myös astrologisesti kohta, jolloin kaikki planeetat vaikuttavat maailmaanne suoraan. Tämä itsessään saa planeetalle kokonaisuutena aikaan dynaamisen värähtelyn. Ihmiskunnan kollektiivitietoisuus on vastannut kutsuun nousta tuhon ja hävityksen sekä vanhan maailman kurjan kohtalon yläpuolelle, kuten vanhan maailmanne muinaiset ihmiset ovat ennustaneet.

Sydämenne sisältämää muutosvoimaa innostaa viisauden kehittyvä ääni - viisauden minkä olette saavuttaneet tässä elämässä ja viisauden mitä kannatte DNA:ssanne. Kun useammat teistä sallivat rakkauden ja viisauden opastaa itseään, sitä helpommaksi teidän kaltaistenne kehittyvien sielujen ryhmille tulee kokoontua yhteen suurilukuisesti ja keskittää energianne ohjaamaan tietoisuuden massavirtaa valon suuntaan.

Maailma jossa elätte, on kaksinaisuuden maailma, joka on tehty polariteeteista - vastakohdat toimivat koko ajan. Tuhansia vuosia on pelattu kaksinaisuuden peliä ja koska maapallo on oppimisen korkeakoulu, se sisältää yhden sielukoulutuksen haastavimmista tasoista.

Maakoulu paljastaa teille henkilökohtaisen voimanne toimintatavan, kun teidän on käsiteltävä vastakohtia elämässänne. Käsittelette kaksinaisuutta ja polariteetteja koko ajan. Nyt kun ymmärrätte, että tuska, kärsimys, haasteet ja trauma ovat osa tätä kaksinaista toimintatapaa, niin ymmärrätte, miksi nyt on tärkeää, että mahdollisimman monet sielut keskittyvät sen vastakohtaan, mitä on esitetty maakoulun pääteemana.

Oppituntien intensiivisyyden ja koulun koon vuoksi - toisin sanoen tätä koulua käyvän oppilasmäärän vuoksi - on tullut tarpeellista nimittää eri yhteisöjä valon erityisprojekteihin, valjastamaan ryhmien taitojen, lahjojen ja elämänkokemusten muutosvoiman vahvuus.

Kaikki maailmassanne eivät näe samalla tavalla eikä tämäkään ole uusi käsite - paljon opitaan vastakohtien kautta. Kuitenkin käsiteltäessä näitä vastakohtia rakkauden ja viisauden näkökulmasta, saavutetaan valtava alue pelkästään siksi, että päätetään tarkkailla vastakohtien toimintatapaa ja tunnistetaan oppitunti tai tilaisuus opettaa. Kuthumi on aina sanonut, että jokainen on opettaja ja oppilas samaan aikaan.

Yksi yhteiskunnan hajalle repineistä energioista on pelko. Pelko pahentaa monia tunteita ja tuntemuksia, mikä luo valheellisia havaintoja ja odotuksia sen tuloksena, mitä vaikuttaa olevan totta, mutta mikä todellisuudessa on valheellista.

Jokaisella tällä kertaa osallistuvalla on oma havaintonsa elämästä - tulkitsette sanojani perustuen uskomuksiinne, havaintoihinne elämästä ja asenteisiinne itseänne ja teitä ympäröivää maailmaa kohtaan. Siksi tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten muutama sata ihmistä voi kokoontua ja erilaiset energiat sekoittuvat yhteen. Kuitenkin tämä tukee samaa motivaatiota herättää nukkuvien sydämet löytämään polku, mikä johtaa sielun täydelliseen vapauteen.

Teistä tulee voimaantuneempi jokaisella askeleella, jonka otatte kohti itsenne ja ympäröivän maailman ymmärtämistä. Mitä voimaantuneempi teistä tulee, sitä voimakkaammaksi totuuden kollektiivisen muutosvoiman valo tulee. Nämä energiat pakottavat sitten vanhan maailman rajoja laajenemaan, mikä johtaa vanhan maailman kudoksen repeämiseen, kuten mainitsin aiemmin. Kun energiaa pidetään rajallisessa energia-astiassa, tulee aika, jolloin energia kuolee, koska se ei voi kasvaa, tai myrkyt saastuttavat sen, mikä luo lisää sairauksia ja vaivoja. Energia joka ns. kuolee, ei haihdu ilmaan tai häviä, se tulee yhdeksi Äiti Maan kanssa - aivan kuin ihmiskeho tietyissä tapauksissa, kun se laitetaan maan lepoon. Pilaantunut energia yhdistyy maan sisältämään tietoisuuteen ja siitä tulee osa säteiltävää värähtelyjä.

Yksi syy miksi sitä ei muunneta valoksi tai rakkaudeksi, on se, että Äiti Maa on ylikuormittunut. Sillä on raskas taakka pitäessään monia vanhan maailman negatiivisia vaikutelmia ja leimoja. Teidät kaikki - maan suojelijat, maan enkelit ja enkelit jotka herättävät sieluja - Äiti Maa on kutsunut yhdistymään ja työskentelemään yhtenä rakkauslähteenä, mikä heijastaa rakkauden ja viisauden voimaa maailmaanne.

Tämä ei merkitse sitä, että teitä pyydetään nyt uskaltautumaan ulos maailmaan ja käännyttämään kaikki omaan tapaanne elää ja nähdä elämää. Teitä pyydetään vain elämään aidosti ja tekemään sanojenne mukaisesti, johtamaan esimerkin avulla. Silloin kun johdatte esimerkin avulla, käsitätte tekojen puhuvan paljon kovempaa kuin sanojen, sillä ihmiset havainnoivat enemmän toiminnan kuin sanojen kautta. Miksi sanon tämän? Koska alitajunta ja tiedostamaton mieli ovat jatkuvasti valppaana ja ottavat sisään informaatiota. Alitajunta järjestää sitten nähdyn ja kuullun informaation ja jaottelee sen tiedostoihin, jotka on tallennettuna DNA:nne nk. informaatiotietokantaan ja näin kehonne soluihin.

Kun tämä informaatio toimitetaan ja jaetaan eri paikkoihin, se vahvistaa tuon tiedoston entistä sisältöä. On siis yksinkertaista, että silloin kun tietoisuuden tietokantoihin syötetään positiivista vahvistusta - tällä tarkoitan positiivisia tekoja ja asenteita - itsen dynamiikka muuttuu, sillä silloin vahvistatte tiedostoja, joissa on samanlaisia ohjelmia.

Inhimillisesti on mahdotonta olla 100%:sti positiivinen koko ajan. Kuitenkin se tulee helpommaksi, kun tiedostatte, miten käyttäydytte päivittäin. Teitä hallitsevan dynamiikan ymmärtäminen on erittäin tärkeää. Siksi jokaisen on ensimmäiseksi osattava elää hetkessä. Myös tämä on erittäin vaikeaa kolmannen ulottuvuuden aineellisessa maailmassa, erityisesti silloin kun aika ja aikataulut hallitsevat teitä. Kuitenkin tällaisissa tilanteissa itse projisoi jatkuvasti tulevaisuuteen tai elää menneisyydessä pelon, tietokantanne sisältämän informaation tuloksena.

Yksi helpoimmista tavoista pitää itsenne hetkessä on kiitollisuuden asenne. Ehdotamme, että otatte viisi minuuttia - ja jos teillä ei ole siihen varaa, niin kaksi minuuttia - joka tunti ja tarkkailette ympäristöänne ollen kiitollinen näkemästänne. Jos olette betoniviidakossa, niin sulkekaa silmänne hetkeksi ja kiittäkää siitä, mitä elämässänne on.

Mitä enemmän teette tätä, sitä enemmän pystytte olemaan läsnä hetkessä. Tulevaisuuteen heijastetut osanne kohtaavat kanssanne ja tunnistatte, mikä on tärkeää nykyisyydessä. Sama pätee osiinne, jotka ovat menneisyyden ansassa tai jotka jatkuvasti käyvät menneisyydessä. Tämä auttaa tuota osaanne tunnistamaan, että asiat elämässänne ovat muuttuneet. Älkää keskittykö tuon parin minuutin aikana siihen, mikä ei ole muuttunut. Ja sitten kun teillä on aikaa, pyydämme teitä lisäämään noita kahta minuuttia. Joistakin teistä saattaa tuntua hyödylliselle kirjoittaa muistiin kaikki, mistä olette kiitollinen, ja pitää luetteloa lähellä muistutuksena.

Läsnä oleva hetki on ainoa hetki, joka teillä on nyt. Se on ainoa asia, joka teille taataan nyt. Tämä sekunti ja kaikki mitä teille tapahtuu nyt, on ainoa asia, jonka voitte todella sanoa tapahtuvan teille. Ette tiedä, mitä tapahtuu tunnin kuluttua, ja se mitä tapahtui tunti sitten, ei ole tärkeää. Juuri nyt teidän on tarkoitus olla tässä hetkessä ja kokea se, mitä tällä hetkellä on tarjottavana teille. Näin hyödytte jokaisen olemassaolohetkenne energioista ja jokaisella hetkellä on tarkoitus. Nanosekuntikaan ei kulu ilman tarkoitusta, ilman energiajälkeä ja niiden miljardien energiadynamiikkojen vuoksi, joita teille tulee jatkuvasti, teidän on mahdotonta erottaa, mitkä energiat vaikuttavat teihin, silloin kun olette pirstoutuneena ympäriinsä - maleksien jossain tulevaisuudessa tai kurjana ja eksyneenä jossain menneisyydessä. Se mitä on tässä ja nyt, on tärkeä.

Saatatte kysyä, miten tämä liittyy Luvatun maan paljastumiseen. No, kalliit ystävät, se liittyy kaikin tavoin Luvatun maan paljastumiseen, koska jos yhteiskunnan enemmistö keskittyy tulevaisuuteen ja siihen, mikä siellä voi mennä pieleen, ja valmistaudutaan sotaan, hallitukset tekevät strategioitaan toisiaan vastaan, manipuloivat toisiaan ahneuden, pelon ja elämän hallintatarpeen motivoimana, ja kun tuon keskittymisen toinen osa on menneisyydessä luomassa tulevaisuutta, menneisyyden perusteella, niin mihin silloin keskitytään, mille annetaan eniten huomioita? Yksikertaisesti, mitä energiaa, todellisuutta korostetaan, hoivataan, mihin keskitytään ja mitä luodaan? Olen varma, että tiedätte kaikki vastauksen tähän, sillä olette eläneet sitä elämänne ajan ja esi-isänne ovat tehneet samaa.

Nyt ymmärrätte - luotan siihen - miksi on tärkeää olla hetkessä, tunnistaa, mikä on hyvää, mikä on positiivista ja mistä olette kiitollinen. Ja mitä useammat teistä tekevät tätä, sitä enemmän painopiste muuttuu, dynamiikka muuttuu ja matriisikoodien on muututtava, koska energiadynamiikka on muuttunut. Tämä on perusalkemiaa, muuntamistiedettä - sen muuntamista, mikä on kultaisen tietoisuuden perusta.

Kultainen tietoisuus on Jupiter-energiaa, se on laajentumisen energiaa. Jupiter tunnetaan suurena hyväntekijänä, mikä tuo onnea. Se on planeetta, mikä hymyilee ja antaa teille uskomattomia lahjoja. Siksi kultaisen tietoisuuden vastaanottaminen on Jupiter-olemuksen vastaanottamista ja tuon laajentavan energian käyttämistä laajentamaan elämäänne, mieltänne, toiveitanne ja halujanne ja täyttämään ne kaikella, mikä on ihanaa, ja tunnistamaan tämän siunaukseksi elämässänne.

Tiedätte lopputuloksen elämänne negatiivisiin asioihin, pimeään puoleen, keskittymisestä. Teitä kaikkia kutsutaan siirtymään vastakohtaan - näkemään, että vastakohta on jo olemassa. Sen on oltava olemassa, koska valon vastakohta on pimeys, ja jos pimeys, tuska ja kärsimys ovat sitä, mitä koette todellisuudessanne, on vääjäämätöntä, että tuon kolikon toinenkin puoli on olemassa. Siksi pyyntömme teille kaikille, kalliit ystävät, ja itse asiassa erikoisviestimme taustalla oleva tarkoitus, on pyytää teitä kunnioittamaan luomisen lakeja, kunnioittamaan syyn ja seurauksen lakia. Vanhan tekemistavan vaikutuksia on kaikkialla ympärillänne. Koska tiedätte, että kolikon toisenkin puolen on oltava olemassa - se ei voi olla olematta - se on tilaisuutenne uskaltautua toiseen suuntaan ja löytää pimeyden valoisa puoli.

Jokainen pieni yritys parantaa elämänne laatua keskittymällä rakkauteen ja kiitollisuuteen pari minuuttia päivän joka tunti, rikastaa henkeänne. Huomaatte jonkin ajan kuluttua, että teille tulee välttämättömäksi viettää enemmän aikaa hiljaisuudessa tehden tätä - ei siksi, että teidän täytyy, vaan koska haluatte. Tunnette ja koette ne hyödyt, joita tulee tämän tekemisestä, sillä se kohottaa henkeänne, käynnistää rauhan tunteen sisällänne. Tiedätte, että vaikka kohtaatte ehkä haastavan hetken elämässänne, on silti elämän osia, jotka ovat täydellisiä ja kauniita - vaikka vain kaunis kukka pöydällänne tai lapsenne tai lapsenlapsenne hymyilevä kuva. Se voi olla lintu rakentamassa pesää puussa. Se voi olla mitä tahansa ja suurimman osan ajasta se on yksinkertaista, yksinkertaista energiaa.

jatkuu linkissä http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg254489#msg254489
« Viimeksi muokattu: 05.11.2009 15:09:51 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #123 : 05.11.2009 15:08:55 »

LUVATUN MAAN VASTAANOTTAMINEN - ERIKOISVIESTI

Maria Magdaleenaa kanavoinut Michelle Eloff (thelightweaver.org)
22.10.2009 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestin alkuosa linkissä
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg254488#msg254488

jatkuu

Ego mutkistaa kaiken. Sielu yksinkertaistaa ja koska henki elävöittää teidät, on tärkeää, että ihmisenä ymmärrätte, mitä henki on, miten henki toimii kauttanne ja sitä dynamiikkaa, minkä luovat nuo vastakohdat ja nuo yhteistyötä tekevät energiat.

Kilpailu on ajanut maailmanne umpikujaan, sillä se on vain vahvistanut ahneutta, pelkoa, tuskaa, kamppailua, ristiriitaa ja kärsimystä. Siksi pyydämme teitä kaikkia nyt valitsemaan yhteistyön kilpailun sijasta. Alempaa egoa manipuloidaan käytännössä 98% ajasta. Sitä manipuloivat ne miljardit energiat, joista puhuin aiemmin - dynamiikat jotka pommittavat teitä joka kulmasta.

Silloin kun ette ole omassa keskuksessanne, ette pysty erottamaan, mitkä noista energioista ovat todellisuudessa omia kysymyksiänne ja mitkä eivät, ja sitten kuin tuo trauma vaikuttaa teihin fyysisesti, se voi olla ja on hyvin tuhoavaa. Siksi tunnistaessanne toisenne oleelliseksi osaksi sitä toimintatavan muutosta, mistä olen pitkään puhunut, näette yhteistoiminnan edut, vaikka olisittekin maapallon vastakkaisilla puolilla ja vastakkaista mieltä siitä, miten yhteistyöponnistelut pitäisi aloittaa.

Nyt valotyöntekijöiden on aika käyttää tunne- ja henkiälyn yhdistelmää. Nyt on aika näyttää kypsyytenne olentona, joka kehittyy tunteiltaan ja henkisesti. Teidän on aika laittaa alempi egonne valvonnan alle ja omistaa kaikki tunteenne, ennen kuin heijastatte ne fyysiseen maailmaanne.

Kaikki mikä on tukahdutettuna sisällenne, jokainen osanne joka tuntee olevansa uhri, hylätty, petetty, loukattu - ja tämä luettelo voi jatkua pitkään - kaikki ne osat, joille ei ole annettu tilaisuutta parantua tai tulla tunnistetuksi, tulevat jatkuvasti esiin reaktioissanne, asenteissanne, ajatuksissanne ja siinä, miten elätte elämäänne, erityisesti päätöksissänne ja valinnoissanne. Siksi silloin kun tämä suuri hölynpölykori on täynnä ettekä tiedä, mitä siinä on, on melko vaikeaa tietää, mitä heijastatte ja mitä ette heijasta.

Ensimmäinen askel teille kaikille on tarttua pelkoonne. Tästä puhuin aivan äskettäin yhdessä lähetyksessä, mikä toimitettiin Egyptin aktivointeja varten. Seuraavaksi teidän on tarkasteltava itseänne siinä mielessä, mikä aiheuttaa stressiä elämäänne. Mikä aiheuttaa vääristymää? Mikä saa teidät suuttumaan? Mikä teitä ärsyttää muissa ihmisissä? Miten arvostelette toisia? Nyt puhun erityisesti ulkoisesta maailmastanne, kun puhun arvostelustanne ja siitä, mikä suututtaa toisissa. Siinä on avain ratkaisemattomien kysymystenne tunnistamiseen, sillä se minkä tuomitsette jossain toisessa, on peili siitä, mitä on sisällänne - toisten tuomitsemista osistanne, toisten teihin heijastamista arvosteluista, mitkä olette ottaneet omaksenne ja siitä on ollut seurauksena niiden paljastuminen todellisuuteenne.

Mitä se on, mikä suututtaa teitä toisissa? Se palaa takaisin teille. Kenties vihanne liittyy johonkin ratkaisemattomaan kysymykseen, joka teillä on varhaisilta kouluvuosiltanne. Kenties teitä kiusattiin ja olette unohtaneet sen, tai kenties ystävä ei ottanut vetoomuksianne vakavasti, kenties sanoitte "ei" eikä sitä kunnioitettu.

Näin hienovarainen negatiivisten energioiden toimintatapa on. Työstämällä näitä puolia alatte nähdä monia arvokkaita avaimia viisautenne vahvistamiseen. Silloin kun omistatte jonkin tunteen, reaktion ja asenteen - varsinkin negatiiviset - selvitätte tietä monien muiden seurattavaksi, sillä silloin johdatte esimerkin avulla. Silloin kun ette tartu noihin kysymyksiin ja reagoitte, heijastatte vain omaa "roskaanne" ulkoiseen maailmaan - käytätte toisia ihmisiä ja ympäristöänne kaatopaikkana - ja tiedätte, mitä sitten tapahtuu. Se kaadetaan suoraan takaisin puutarhaanne.

Näiden alueidenne parantaminen kehittää sisäistä kykyänne tuntea oma totuutenne ja löytää ne osanne, jotka ovat olleet kätkettynä niiden monien heijastettujen vaikutuskerrosten alle, jotka ovat hallinneet elämänne tähän saakka ja se jatkuu myös tulevaisuudessa. Jos olette valmis tällä hetkellä ottamaan täyden vastuun itsestänne, se merkitsee tietysti sitä, että teidän on annettava anteeksi itsellenne, teidän on tarkasteltava itseänne ilman häpeää, ilman pelkoa, ilman syyllisyyttä ja ilman tuomitsemista. Jatkakaa sinnikkäästi tätä joka päivä ja selvittäkää yksi osa kerrallaan, sillä näin vahvistatte energioita, joista lopulta tulee uuden elämänne vahva perusta. Uuden elämänne perusta on sitten riittävän vahva ylläpitämään rakenteita, mitkä sitten luodaan, ja kalliit ystävät, näin löydätte kolikon toisen puolen ja uskaltaudutte niiden osienne tuntemattomalle alueelle, jotka ovat jääneet löytymättä yksinkertaisesti siksi, että elämässänne on ollut aika, jolloin teitä estettiin menemästä sinne.

Kaikki on tapahtunut syystä. Olette saavuttaneet valtavasti vahvuutta ja rohkeutta elämän pimeän puolen tutkimisesta. Kun siirrytään pimeyden valoisalle puolelle ja laajennetaan tuota energiaa, lopulta se sulkee pimeyden sisäänsä ja pystytte tarkkailemaan tuon käyttäytymistavan dynamiikkaa rakkaudella ja myötätunnolla, ja sitten valintojanne ja päätöksiänne innoittaa viisaus.

Viisaat sielut tietävät sen tärkeyden, että ollaan hiljaa, tarkkaillaan, käsitellään esiintulevat asiat, tunnistetaan tunteet, joita tunnetaan, havaitaan ja jossa ollaan kiinni, sen päättämiseksi, minkä kokemuksen tuo hetki antaa, ja vasta sitten ryhdytään toimeen. Räjähtäminen hetken huumassa, vetäytyminen ristiriidasta ja juokseminen pakoon niitä osianne, joita toiset ovat sanoneet halveksittaviksi tai ei-rakastettaviksi, erottaa teidät elämän valoisalta puolelta. Joka kerta uskoessanne pimeää puolta, eriydytte keskuksestanne ja se turruttaa tunteenne.

Toinen hyvin tärkeä asia teille kaikille on pääseminen kehoonne, pääseminen elämisen prosessiin. Tämä tapahtuu automaattisesti, kun elätte hetkessä. Tässä on toinen hyöty siitä, että otatte kaksi minuuttia joka tunti ollaksenne kiitollinen. Jos ette ole fyysisesti maadoittunut kehoonne elämään sitä elämää, mikä on annettu teille, teidän on käytännössä mahdotonta muuttaa noita toimintatapoja. Teille tulee lisääntyvässä määrin vaikeaksi löytää harmoniaa ja tasapainoa. Siksi odotustenne heijastaminen tulevaisuuteen, uppoutuminen menneisyydestä huolehtimiseen tai vihan tai niukkuuden tunteminen menneisyytenne seurauksena vie teidät ulos kehostanne ja kiinnittää energiaosianne astraalitasolle.

Silloin kun heijastatte tulevaisuuteen, teillä on tietty odotus mielessä ja tuo odotus sisältää rajoittunutta energiaa, mikä perustuu nykyiseen ymmärrykseen ja havaintoon elämästä, mikä voi muuttua tunnin tai viikon päästä. Näin sidotte sen rajalliseen energia-astiaan, rajoitatte kokemustanne elämästä ja teette työtä tämän tietyn lopputuloksen luomiseksi - teette kaiken vallassanne olevan saadaksenne tapahtumaan sen, mistä uskotte, että niin pitää olla.

Taistelette elämän prosessia vastaan ja sitten toiset haastavat teidät, koska sielunne ja korkeampi itsenne yrittävät kehottaa teitä päästämään irti. Tehkää tavoitteita, uneksikaa unelmianne, mutta älkää hukkuko odotuksiin siitä, mikä lopputuloksen pitää olla, koska sitä ei ole kirjoitettu kiveen ja koska itse asiassa sillä mitä tapahtuu läsnä olevassa hetkessä, siinä todellisuudessa missä olette nyt, on mahdollisuus muuttua täysin. Siksi tehdessänne yhteistyötä - tällä tarkoitan yhteistyön tekemistä tunteellisesti ja henkisesti - suostuessanne ottamaan hyvin kunnioitetun tehtävän tarkastella itseänne ja salliessanne annettavan anteeksi itsellenne, annatte itsenne kokea jotain erilaista. Kollektiivisen tahdonilmaisunne energiat saavat aikaan voimakkaan energia-aallon. Tämä ohjaa tietoisuusvirtaa suuntaan, mikä sanoo, että olette vapaa parantumaan, ansaitsette rakastaa ja tulla rakastetuksi, ansaitsette olla kuin lapsi ja leikkiä, luoda ja nauttia joka hetki, missä havaitsette olevanne.

Mitä useammat teistä päättävät tehdä henkisesti yhteistyötä suostumalla keskittymään valo-olemuksen kohottamiseen - ei ainoastaan sisällänne, vaan myös ympäristössänne - luotte häviämättömän valoverkon, ja tämä on tullut esiin maailmanlaajuisena virtaavan rakkauden projektina, minkä olemme jo käynnistäneet.

Laajennamme tämän kutsun kaikille teille: osallistukaa mukaan, ei ainoastaan Äiti Maan suojelijoina tai vartijoina, vaan myös toistenne suojelijoina, viestintuojina ja auttajina. Silloin kun on yksi sielu, joka kulkee eteenpäin ja todella omistaa kaiken, mitä tuntee, tuomitsematta ja asettamatta odotuksia sille, mitä tulee itsensä haastamisen - noiden itsen negatiivisten puolien haastamisen - tuloksena, hämmästytte, mitä seuraa.

Pyydämme teitä kaikkia olemaan näkemättä valoprojekteja vain projekteina, missä annatte asiantuntemustanne tai missä annatte energioita tukemaan Äiti Maata tai ympäristöä - mikä on hyvin tärkeää - vaan teidän on palattava aivan perussääntöön, minkä mainitsimme aiemmin - niin sisällä kuin ulkona, niin ylhäällä kuin alhaalla. Jos siis sisäinen maailma on sairas, jos sinne on lukittuna epäharmoniaa ja ratkaisematonta tuskaa ja kärsimystä, se löytää tiensä ulos tavalla tai toisella, ilmaistavaksi ulkoisessa maailmassa. Tämä on energian luonne.

Te kaikki olette valmiita tähän, muuten ette kuuntelisi näitä sanoja, ja jos suostutte lähtemään mukaan tähän projektiin, valoprojektiinne, niin kenties olisi hauskaa kutsua sitä nimellä "oma nimi -projekti". Uskoaksemme eräs tämän nettiseminaarin osallistujista on ilmoittautunut Elvis Presleynä, joten se olisi hänelle Elvis Presley -projekti. Tai voisitte kutsua projektia sellaisella nimellä, mikä täyttää teidät valolla, mutta tärkeintä on, että kunnioitatte tätä projektia yhtenä elämänne tärkeimmistä - itse asiassa ainoana projektina, mikä tarvitsee huomiotanne tällä hetkellä. Tämän projektin lopputulos vaikuttaa koko luomakuntaan ja näin muutatte toimintatapaa ulkoisessa maailmassanne. Näin "ajatte" energioita kohti Luvattua maata.

Niin paljon kuin profeetat ovatkin ennustaneet tuhoisia tapahtumia, on edelleen aikaa muuttaa niitä. Se on täysin sama asia, kuin se, mitä olette hyväksyneet identiteetiksenne. Miksi sanon näin? Koska ne jotka ovat ohjelmoineet teidät, toimivat profeettoina, väittivät tietävänsä, kuka olette tulevaisuudessa, millainen olette, ja kertoivat teille lapsena, ettei teistä mitään tulisi. Tällainen henkilö yrittää ottaa profeetan roolin.

Alkakaa nähdä nämä kokemukset sellaisina - ulkoisen maailman yrityksenä kertoa teille, miten teidän pitäisi elää elämäänne, väärinä profeettoina jotka yrittävät vakuuttaa teidät siitä, kuka olette. On siis tullut aika poistaa väärät profeetat sydämestänne ja mielestänne, ja niistä vääristä profetioista jotka ovat tulleet esi-isiltänne, voidaan nyt myös päästää irti.

Luvattuun maahan astumisprojekti olette siis te itse lupaamassa itsellenne, että korjaatte sielunne ja henkenne maan satoa. Maa, sielu ja henki ovat kaikki osa niitä energioita, jotka sisältyvät chakroihinne.

Kalliit ystävät, haluaisimme siis tämän olevan ensimmäinen lähetys, mikä valmistelee teitä kaikkia käynnistämään tämän voimallisen valoprojektin. Minä, Maria Magdaleena, puhun teille taas - kaikille teille - 12.12.2009 - maapallon päivänseisauksen aikaan - ja siirrämme teidät niiden energioiden seuraavalle tasolle, joita olemme tuoneet tänään.

Teidän kaikkien halutaan nyt käyttävän aika ennen tätä siihen, että sovellatte toimittamaamme informaatiota, laitatte käytäntöön sen, mitä on saarnattu, ja haluamme teidän todella sallivan itsenne kokea sen tulokset omakohtaisesti.

Solaariarkkienkelit ovat kokoontuneet meidän kaikkien kanssa, heidän kultaiset siipensä luovat kultaisia spiraaleja, jotka johtavat teitä Luvatun maan suuntaan. Vielä kerran anomme teitä lähtemään mukaan tähän projektiin. Olette tämän projektin tärkein osa ja ilman teitä muita projekteja ei voida toteuttaa.

Ilman energioidenne yhteistyötä on erittäin vaikeaa ulottaa näitä energioita massoille sillä aikajaksolla, mikä maapallollanne on jäljellä. Teille, kalliit ystävät, annetaan tilaisuus aloittaa tämä kehitysprojekti nyt, ennen kuin kolmannen ja neljännen ylösnousemusaallon energiat tulevat, sillä nämä energiat tuovat mukanaan hyvin haastavia piirteitä. Nämä piirteet haastavat kaikki ne elämän alueet, missä esiintyy vääriä profeettoja. Kun tämän kanssa työskennellään, viemme teidät kaikki seuraavaan askeleeseen, missä ei tuoda yhteen vain muutamia yhteisöjä, vaan annetaan koko planeetallenne tilaisuus tutustua Luvattuun maahan, vaikka jotkut heistä päättävätkin vain kurkistaa sinne.

Kiitän kaikkia teitä siitä, että otitte vaarin sielunne kutsusta olla läsnä kanssamme tällä kertaa. Kiitän kärsivällisyydestänne sanojeni kuuntelussa ja luotan, että jokainen teistä ottaa nuo kaksi minuuttia joka tunti - vain siksi että voitte todistaa itsellenne, että se todella muuttaa energioita - ja ottaa aikaa keskittyäkseen minä-projektiin. Tämän tekemällä autatte meitä, sillä te olette meidän rakkausprojektimme.

Olkaa rauhassa, kun matkaatte olemisenne kartoittamattomille alueille, ja tietäkää, että joka hetki kun omistatte tunteenne, reaktionne ja asenteenne, teidän ei tarvitse elää uudestaan menneisyyttänne. Tuotte korkeamman itsenne rakkautta ja viisautta tuohon hetkeen ja käytätte tuota osaanne vapauttamaan vanhan osanne, jolloin se voi parantua ja yhdistyä teihin ja tulette yhdeksi. Löytäköön jokainen teistä totuuden elämästään itsenne löytämisen matkalla.

Olen Maria Magdaleena ja kiitän teitä ajastanne. Muistutamme teitä läsnäolostamme ja ikuisesta tuestamme. Teitä rakastetaan myös syvästi. Au revoir.
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #124 : 07.11.2009 10:14:31 »

sanoisin että 5-10% Laineen jutuista kolahtaa, joillekin ei varmaan mikään, koska ei ole tietoakaan aiheesta.

ARVOSTAKAA VALOANNE
 
Plejadilaisia kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan ( www.quantumawakening.com)
Lokakuun 2009 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Olen plejadilainen. Olen luonteeltani feminiininen ja olen rakkautta kuten tekin. Energiaani, valoani ja olemustani tarvitaan tässä ajassa ja paikassa. Tunnette olemukseni, kun kosketan teitä, sillä te kaikki olette sydämessäni, kun puhumme valosta valoon, sydämestä sydämeen, totuudesta totuuteen. Teidän on ihmisinä tärkeää nähdä kauneus elämässänne, päivissänne ja fyysisessä olemuksessanne.
 
Hukkaatte hyvin paljon elämänvoimaa vihaanne sitä kohtaan, miltä näytätte ja millaista elämänne on ollut, ja niitä kortteja kohtaan, jotka teille on tähän peliin jaettu. Katsotte toisianne kärkevin ajatuksin ja terävin sanoin. Kasvonne tulevat vihreiksi ja sydämenne kylmenee, kun katsotte toista, joka on saanut vähän enemmän valoa, kauneutta ja itseluottamusta - ei siksi, että hän on syntynyt sen kera, vaan siksi, että hänellä on lahja ja kyky nähdä noita kauniita ominaisuuksia toisissa.
 
Ainoa tapa vaatia oma kauneutenne, vaurautenne ja rakkautenne on nähdä sitä toisissa. Sillä maailma peilaa omaa heijastustanne. Jos ette tunne olevanne arvokas ja hyvinvoiva, näette sen omassa heijastuksessanne. On tärkeää nähdä taikaa, kun joku voittaa lotossa. Onnitelkaa häntä energeettisesti ja lähettäkää rakkautta, koska hän on energeettisesti ansainnut tämän rahalahjan. Nähkää kotinne ja autonne todellinen energeettinen arvo.
 
Älkää keskittykö väheksyvään ajatteluun, vaan arvostavaan ajatteluun. Sallikaa sen, mitä omistatte, lisätä arvoa kauttanne. Saatte arvoa, kun näette toisten arvon. Saatte kauneutta, kun näette toisten kauneuden. Ja saatte vaurautta, kun ette ole kateellinen jonkun pärjäämisestä, vaan riemuitsette hänen hyvää menestystään. Sillä hänen hyvä menestyksensä merkitsee sitä, että teidän hyvä menestyksenne on seuraavan kulman, seuraavan ajatuksen takana. Päivän joka hetki teitäkin siunataan, jos hiljaa siunaatte toisia.
 
Kun näette toisten lähellänne rakastuvan korviaan myöten, teilläkin on tilaisuus saada rakkautta. Maailma heijastaa teitä. Jos vedätte puoleenne niitä, jotka ovat alamaissa, surullisia ja epätoivoisia, katsokaa omaa värähtelyänne ja muuttakaa energiaanne. Muuttakaa tapaanne nähdä maailma ja muututte itse. Kehukaa toisten kauneutta. Kehukaa heidän kaunista energiaansa joka päivä. Maan asukkaat ovat lakanneet kehumasta toisiaan, kunnioittamasta toisiaan ja se näkyy maan aurassa.
 
Saavuttakaa pääsy valon valtakuntaan arvostamalla kaikkea maan päällä. Silloin kun heitätte pois jotain, mikä on vanha ja rikki ettekä enää pidä siitä, maan energia puristuu kiinni surusta. Silloin kun katsotte jotain, millä on ollut kerran arvoa teille, ja päätätte päästää siitä irti rakkaudella, maan energia avautuu ilosta. Arvostakaa valoanne, elämäänne ja sitä monumentaalista luomusta, mikä olette. Ei ole toista kaltaistanne lajia. Olette "valotalon" ainutlaatuinen luomus. Luoja ei ole koskaan luonut toista kaltaistanne lajia. Siksi teille annetaan vastuu enkeleistä, koska olette suuria valmisteluissa. Olette suuria ajattelussa ja Luojan sydämen halua, mikä on laitettu yhteen sfääriin, yhteen energiaan ja yhteen kehoon.
 
Kaiken sen mitä maapallo käy läpi, käytte läpi kehossanne. On aika valmistella sydämenne vastaanottamaan lisää rakkautta. Sillä 11:11:11-portin olemus marraskuussa 2009 on ovi rakkauteen. Niin syvään ja valtavaan rakkauteen, että taivaanne, merenne ja maanne ovat kateellisia siitä, sillä ne eivät ole koskaan nähneet sellaista loistoa. Tähdet himmenevät kateudesta, kun ne katsovat tätä taivaallista rakkautta. 11:11:11-rakkaus käynnistyy ihmiskehon kovassa kristallissa. Sydämenne tykytykset ovat ympärillänne olevien muurien murtumista, kun auringonvalo huudahtaa teille solaarilähteystensä avulla: "Antakaa valoni loistaa!"
 
Jätän teidät loistavaan rakkauteen, sillä olette jo suurenmoisessa valossa.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #125 : 07.11.2009 11:29:35 »

http://www.youtube.com/watch?v=UHvXivSN5Gk&feature=related
tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #126 : 08.11.2009 14:23:27 »


Ah - vieläkin joskus hyvinkin laulan tuota puolikasta - sanat koskettivat minuun kerran - todella lujasti, ensin juurikin rakkauslauluna jossa kaksi puolikasta muodosti yhden kokonaisuuden  -  ja lopulta silloin kun opettelin seisomaan kokonaan omilla jaloilla, kun kaksi kokonaista erillistä itsessään eheää muodosti yhden kokonaisuuden joka oli enemmän kuin osiensa summa  - en tarvinnut enää toista ihmistä tuekseni - mutta rinnalla kulkijaksi ... ....
 smitten
Ja  sitten tämä ....

Sinun lapsesi eivät ole sinun, laulaa Kristiina Halkola Kahlil Gibranin sanoittamassa, Markku Lahtelan suomentamassa ja Eero Ojasen säveltämässä kappaleessa Sinun lapsesi.

http://www.youtube.com/watch?v=W4HSfuBscmo&feature=related

 Sinun lapsesi
Kirjoittanut: Kahlil Gibran

Sinun lapsesi eivät ole
sinun lapsiasi,
he ovat itsensä
kaipaavan elämän
tyttäriä ja poikia.
He tulevat sinun kauttasi
ja vaikka he ovat
sinun luonasi,
he eivät kuulu sinulle.

Voit antaa heille rakkautesi,
mutta et ajatuksiasi,
sillä heillä on heidän
omat ajatuksensa.

Voit pitää luonasi heidän
ruumiinsa, mutta et
heidän sielujaan, sillä
heidän sielunsa
asuvat huomisessa,
jonne sinulla ei ole pääsyä,
ei edes uniesi kautta.

Voit pyrkiä olemaan
heidän kaltaisensa,
mutta älä yritä heistä tehdä
itsesi kaltaista,
sillä elämä ei kulje
taaksepäin eikä
takerru eiliseen.

Sinä olet jousi,
josta sinun lapsesi
lähtevät kuin elävät nuolet.
Kun taivut jousimiehen
käden voimasta,
taivu riemulla.
*************

Ja jotenkin nämä englanninkieliset sanat kolahtaa angel


   On Children
     Kahlil Gibran


   Your children are not your children.
    They are the sons and daughters of Life's longing for itself.
    They come through you but not from you,
    And though they are with you yet they belong not to you.

    You may give them your love but not your thoughts,
    For they have their own thoughts.
    You may house their bodies but not their souls,
    For their souls dwell in the house of tomorrow,
    which you cannot visit, not even in your dreams.
    You may strive to be like them,
    but seek not to make them like you.
    For life goes not backward nor tarries with yesterday.

    You are the bows from which your children
    as living arrows are sent forth.
    The archer sees the mark upon the path of the infinite,
    and He bends you with His might
    that His arrows may go swift and far.
    Let our bending in the archer's hand be for gladness;
    For even as He loves the arrow that flies,
    so He loves also the bow that is stable.

http://www.katsandogz.com/onchildren.html



http://people.tribe.net/skyepeyton-deluce/blog/bf3de121-a1d3-479e-abc8-8f8ce66425f2


http://theviewspaper.net/my-son-my-pride/


SIIS jos rakastat
http://www.youtube.com/watch?v=bMwpcIOMHkU&feature=related

Jos rakastat kylmää kuuta,
esineitä, kirjojen kansia,
auton ovia, ihmisen kuorta,
en tule kanssasi meren rantaan
enkä piirrä kuvaasi hiekkaan.

Jos rakastat ikkunoita,
hopeatuoppeja, soopeliturkkeja,
nahkaselkäistä vieraskirjaa,
minä hymyilen sinulle kadun poikki,
mutta en lähde kanssasi hienoon paikkaan
syömään hanhenrintaa.

Jos rakastat purjehtimista.
kaukomatkoja, Kanariansaarta,
pois sinä lähdet ja minä pysyn täällä
ja muistelen sinua kaipaamatta
aamulla, jolloin tuuli puhalsi hiuksissani
ja vei sinun kuvasi.

Jos rakastat seteleitä,
minä autan sinua luopumaan niistä
ja annan sinulle kaiken minkä tahdot,
mutta sydäntäni en anna.

Jos rakastat liikaa kirjoja,
minä kysyn sinulta miten käy minun,
kun tunnet minut kannesta kanteen
ja juoneni lakkaavat kiinnostamasta
ja muistat ulkoa kaiken.

Jos rakastat pieniä tyttöjä,
pieniä tyttöjä, pieniä poikia,
koiria, mummoja, vanhojapiikoja,
salaattia ja sellerinjuurta,
lampaanpaistia, kevätaamuja,
kylmien asemien yksinäisiä miehiä,
minä tulen sinun kanssasi meren rantaan
ja piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan,
piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan,
ja piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan,
piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan.
- Matti Rossi



http://www.youtube.com/watch?v=-4kAh3NwNDc&feature=related

« Viimeksi muokattu: 08.11.2009 14:46:48 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #127 : 09.11.2009 09:25:03 »


11:11:11:N JÄLKEEN - UUSI MAAPALLO -LIIKE

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
5.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Puhdistamista ja tasapainottamista

Epäilemättä olemme taas olleet heitettynä kosmiseen linkoon - puhdistamista ja tasapainottamista… puhdistamista ja tasapainottamista… ja tämä kerta on ollut erityisen raaka herkille ihmisille. Minusta on todella hämmästyttävää, miten tämä helvetti ei näytä koskaan pääsevän pohjalle saakka…

Jos olet ollut tässä ylösnousemuksen (törmäys)junassa jonkin aikaa, olet luultavasti täysin kotonasi näissä kierroksissa… jos et, niin näin ne suurin piirtein menevät:

Tyypillinen päivä tyhjiössä

Herää siinä yhdentoista aikaan. Kävele (tai konttaa) sohvalle peiton kanssa. Laita televisio päälle. Katsele mitä tahansa tositv-maratonia. (Huom. Saatat itkeä satunnaisesti jokaisen jakson aikana ilman mitään selvää syytä.)

Puoleenpäivään mennessä - jollain Jumalan teolla - saat itsesi sohvalta keittiöön, missä on ruokaa… tietysti mainoskatkon aikana. Saatat käsittää, että näet nälkää, koska yhtäkkiä sinulla ei ole mitään nälkämittaria eikä mikään näytä houkuttelevalta… ja näin saatat unohtaa syödä.

Yrität ehkä myös vakuuttaa itsesi siitä, että ruoka auttaa, minkä vuoksi sorrut johonkin myrkylliseen (amerikkalaisilla tämä olisi lähes mitä tahansa läheisestä ruokakaupasta) tai äärimmäisen proteiini- tai rasva- ja hiilihydraattipitoiseen… tai kumpaankin, koska jonkin valmistaminen itse ei kerta kaikkiaan tule kysymykseen.

Tätä seuraa välittömästi pahoinvointihyökkäys… kuitenkin olet nälkäinen jollain tasolla. Vai oletko? Vain yleisesti tyydyttymätön ja epämääräisen tyytymätön.

Niinpä nopeasti (ja kun sanon nopeasti, tarkoitan vähän nopeampaa kuin istuminen) raahaudut takaisin sohvalle ennen mainoskatkon loppumista ja mietit koko ajan seuraavaa välipalaasi, koska sinulla on ehdottomasti edelleen nälkä… vai onko?

Toista yllä olevaa noin yhdestä neljään.


Siinä viiden maissa oivallat, että askareesi ovat olleet tekemättä viikkokausia ja niin päätät tyhjentää tiskikonetta siinä seitsemään saakka. Pari tuntia tuskin oli riittävästi siihen, joten tietysti jätit muovirasiat tiskipöydälle, koska niiden kansien sovittaminen on ilmiselvästi toisten päivien hommaa.

On taas aika syödä. Vai onko? Olet hyvin nälkäinen, muttet ole. Ehkä menetkin kylpyyn sen sijaan ja yrität liottaa kivun pois särkevistä luistasi. Mutta sinulla on pulmatilanne, koska olet edelleen nälkäinen… vai oletko? Tämä arvoitus jatkuu päiväkausia ratkaisemattomana.

Yhdeksään mennessä olet niin väsynyt kehosi syöttämisestä ja yrityksestä määritellä sen tarpeita, että antaudut taas sängylle. Sinunhan on levättävä, jotta voi nousta taas aamulla tekemään kaiken uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan.

Valmistautumista

Siis kyllä, olemme tyhjiössä… TAAS - onneksi näytämme olevan tämän tyhjiön hännillä jo. Tervetuloa niille teistä, joille tyhjiö on uutta. Täällä ette koe mitään pitkään aikaan. Ei yhteyksiä, ei haluja, ei energiaa, ei taloudellista tukea, ei motivaatiota, ei selkeyttä, ei innostusta, ei liikettä eteenpäin, ei aloittamista, ei lopettamista - ei kerrassaan mitään. Tässä tilattomuudessa on vain yksi asia tehtävänä… olla olemassa. Ja onneksi/valitettavasti se on se juttu.

Miksi? Koska tämä hiljaiselo vaaditaan jumalaisten suunnitelmienne täyteen aktivointiin, jokaisen solun harmonisoimiseen uuden ja aidon kanssa (viidennen ulottuvuuden energioiden), vanhojen juttujen loppuunsaattamiseen… ja ensimmäisen aallon edustajille valmistautumiseen lopultakin astumaan johtajarooliinsa täysin.

Viimeaikaisin "irtikytkentä" jonka läpi olemme rämpineet useita päiviä, alkaa nyt selvitä - joskin hitaasti - ja alamme saada takaisin mielenmalttimme. Tämä prosessi kuitenkin jatkaa aaltoilua "viimeisen työnnön" läpi - kuten asian kuulen - mikä luultavasti poksauttaa meidät 11:11:11-porttien aikaan (11.11.09 ja 29.11.09) ja paljastaa loputkin pelon tai selvittämättömien energioiden linnakkeet, ennen kuin saamme loppuun tämän syklin.

Jos tämä vertaus sattui juolahtamaan mieleenne, niin ylösnousemus on todellakin kuin yritystä puristaa hammastahnaputkilosta sitä viimeistä nurkkaa. Meitä puristellaan ja vaivataan, kun puhdistamme viimeisiä pelkojäänteitä eikä jäljelle jää kerrassaan mitään muuta kuin pelkät luut (ja kun sanon pelkät luut, tarkoitan 14 kilon ylipainoa), jotta voimme sitten aloittaa aivan kirjaimellisesti kaiken alusta.

11:11:11:n jälkeen


Ilmeisesti tapahtuu huipentuma niissä energioissa, jotka osuvat planeettaan näiden galaktisten porttien läpi. Tämä tuo tiennäyttäjät/edelläkävijät suoraan yhteyteen uuden ja aidon kanssa ja samalla muuttaa massatietoisuutta taas yhdellä vanhentuneiden järjestelmien romahduskierroksella. Jos olette huomanneet, että havaintotapaanne on viime aikoina värittänyt hämärä tunne uhkaavasta tuhosta, niin tämä saattaisi olla syynä. Ei niin, että nämä oletetut tapahtumat olisivat hyviä tai huonoja, niiden takana olevat voimakkaat energiat vaan potkaisevat kollektiivipölyä puhdistettavaksi ja työntävät meitä pidemmälle havaitsemiemme rajojen yli.

Nämä korkeat taajuudet myös puhdistavat ja valmistelevat ensimmäisen prikaatin jäseniä, jotka astuvat nyt kartoittamattomalle alueelle - täysin varustettuina uuden maapallon resursseilla ja yhteyksillä, jotka jouduttavat helppoa siirtymää ylösnousseeseen elämiseen.

Toisin sanoen, ette voi ottaa kaikkea mukaanne. Kaikki matalammalla värähtelevät todellisuusrakenteet ON PAKKO poistaa tai korjata linjaan näiden uuden maan taajuuksien kanssa. Ja tämä merkitsee KAIKKEA - suhteita, työpaikkoja, asuinpaikkoja, raha-asioita, luovia hankkeita, projekteja, kumppanuuksia, bisneksiä jne. Kaiken on käytävä läpi täydellinen värähtelypäivitys, jos se tulee kanssanne korkeampaan olemis-/elämistilaan.

Tämä valmistelujakso ehdottomasti antaa selityksen viime aikojen näennäisen mahdottomille suhteille. Esim. jos ette pysty olemaan yhteydessä ihmisiin, joihin normaalisti olette yhteydessä - väärinkäsitysten, ristiriitojen, epäharmonisten energioiden jne. vuoksi - tämä johtuu hyvin luultavasti tästä päivityksestä, eli päästetään irti kaikista omista ja toisten puolista, jotka estävät me korkeamman ulottuvuuden yhteydet, jotka perustuvat rakkauteen, rehellisyyteen, läpinäkyvyyteen, keskinäiseen tukemiseen, kunnioittamiseen jne.

Kun karistamme vanhan käsityksen itsestämme ja toisista, voi olla haastavaa suhtautua ihmisiin, joilla kaikki epäharmoniset energiat tulevat pintaan vapautettavaksi ja muunnettavaksi. Jos voitte pysyä keskittyneenä omaan tilaanne, kun nämä energiat kulkevat ulos, niin tämän loppuessa - ja se loppuu - tunnette suurempaa läheisyyttä rakkaisiinne. Tämä energia myös katkaisee suhteet ja siteet niihin, joista olemme ehkä kasvaneet värähteellisesti yli, joten teille saattaa olla joissain tapauksissa helpompaa vain siirtyä eteenpäin (joskus väliaikaisesti) ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele korkeinta parastanne. Vaistonne opastaa teitä tässä hyvin.

Uusi maa -liikkeen mestarit


Sitten kun kaikki henkilökohtaiset uudelleenkalibroinnit ja fyysiset päivitykset ovat valmiita (11:11:11-päivien jälkeen), matkaamme lopultakin upeimpaan elämään ihmismuodossa ja tämä uusi elämä heijastaa selvästi kaikkea sitä työtä, mitä olemme tehneet sielutasolla. Niille jotka aloittavat uuden maapallon uudella aikajanalla, minulla on kerrottavana tämä plejadilaisilta:

"Olkaa hyvin valmiita käyttämään jumalaista voimanne "uusi maapallo" -liikkeen mestareina. Olette oppaita, esimerkkejä seuraavalle aallolle, seuraavalle sielusukupolvelle maapallon muuttamiseksi eläväksi ja hengittäväksi esimerkiksi rakkaudesta."

Minulla on lisää sanottavaa tästä tulevissa viesteissä, mutta tähtiolennot saattavat tietoon, että teemme pian heidän kanssaan työtä eri kapasiteetilla. Nyt kun ponnahdamme heidän tietoisuustasolleen, liitymme heihin eri tavalla ja teemme heidän kanssaan työtä monin tavoin luodaksemme sen, mihin he viittaavat "uusi maapallo" -liikkeenä. (Niille jotka ovat seuranneet viestejäni vähän, tämä on sitä uutta työtä, mihin aloin viitata ennen kesäkuun päivänseisausta "raportoimisena toiselta puolelta". Se on käytettävissämme olevan informaation seuraava taso, kaiken tietoisuusnousun tuloksena - ja tästä hauskanpito alkaa!)

Tämä liike aloittaa ensin siitä, että galaktiset valo-olennot auttavat meitä ymmärtämään viidennen ulottuvuuden kvanttiteknologioita. He sanovat myös, että meidän on tärkeää käsittää, että roolimme on elintärkeä näiden uusien maateknologioiden maadoittamisessa ja käyttöönotossa ja että heidän roolinaan on vain valaista ja informoida meitä. Uuden toimintamallin pelottomat ja heränneet johtajat ottavat nämä ideat ja tämän informaation ja tekevät mallin, perustustyön ja hankkivat tarpeelliset resurssit näitä ponnisteluja varten.

Prototyypin valmisteleminen

Uudestaan ja uudestaan kuulen, että "uusi maapallo" -liikkeessä olevien on aika yhdistyä ja alkaa valmistella ylösnousseen elämisen prototyyppiä.

Tämä tuleva sielujen yhdistyminen kaikista kansoista ja kaikilta elämänalueilta edeltää uuden maapallon jäsentelyä ja rakentamista. Olette ehkä huomanneet yhdistyneenne yhtäkkiä samanmielisiin (vaikka lyhyeksikin ajaksi) ja ihmisiin, jotka täydentävät omia palvelulahjojanne tällä planeetalla. Jos näin on, se tapahtuu hyvästä syystä ja pian näistä näennäisen satunnaisista tapaamisista tulee tavallisia, kun tarvitsemme toisiamme ja olemme riippuvaisia toisistamme kaikissa korkeamman ulottuvuuden hankkeissamme.

Tämä jäsentymisprosessi mikä on tulosta yhdistymisestä samanmielisten kanssa uuden telepaattisen verkon kautta, on teknologian ja erilaisten edistysaskelten eturintamaa uusissa valojärjestelmissä. Kun edelläkävijät ovat hyvin valmistelleet ja maadoittaneet nämä prototyypit, kaikki ne jotka haluavat parempaa ja kestävämpää tapaa elää, tuntevat vetoa näitä kehitelmiä kohtaan. "Rakenna se ja he tulevat" -fraasi sopii hyvin tähän.

Uutena vuotena galaktiset valo-olennot antavat meille valaistua informaatiota ja resursseja viidennen ulottuvuuden elämistä varten sekä muuttamaan uusien teknologioiden tuella nykyiset maan järjestelmät siirtymän väliasemiksi ja koko olemis- ja elämisjärjestelmämme oleelliseksi osaksi ekologisesti ja taloudellisesti vakaata järjestelmää.

Tämä on muutoksen käyttöönoton ensiaskel planeetalla. Toinen askel on asioiden tekotavan ja tällä hetkellä käytettyjen teknologioiden uudelleenjäsentely. Ja kolmantena askeleena on hallintojärjestelmien tarvittava päivittäminen, vakaan perustan varmistamiseksi ylösnousseen maapallon elämälle.

Ja vaikka minulle näytetään, että tämä vie jonkin aikaa ja joidenkin tasojen kaaoksen ja vastustuksen kera, niin etualalla on suunnitelma, integroitu järjestelmämalli kaikkia uuden maapallon hakkeita varten…

"Tällä jaksolla yhteydet heräävät merkittävästi henkiin ja niillä, jotka ovat valinneet olevansa uuden maailman osana, on suuria mahdollisuuksia laajentumiseen ja kasvuun omalla asiantuntemusalueellaan." - Plejadien korkea-arvoinen neuvosto

Mitä nyt?

Tällä hetkellä ja näiden puhdistumisaaltojen ajan on hyvin tärkeää pysyä keskuksessaan, levätä, hoivata ja valmistella kehoa ottamaan sisään näitä tulevia rakkaustaajuuksia ja yhdistymään niihin. Kyse ei ole siitä, että meillä olisi oikeastaan vaihtoehtoa, mutta jos lakkaatte vastustamasta tätä hiljaiseloa, teidän on paljon helpompaa sopeutua ja olla rauhassa sen suhteen, mitä on. Jos vastustatte tai poistutte keskuksestanne (totuuden mukaisesta linjasta), teistä saattaa tuntua heikolta ja haavoittuvalta tai altistutte pelkopohjaisille (harhaisille) energioille, joten käyttäkää tämä aika rentoutuen tyhjyyteen ja pysykää pyjamassanne niin pitkään kuin mahdollista. Kaikki projektit, suunnitelmat ja aktiviteetit jotka jätetään lepäämään, odottavat teitä, kun tämä jakso menee ohi ja täydellinen ajoitus varmistaa niiden onnistumisen.

Fyysisiä tapahtumia

Äskettäisen täydenkuun myötä olemme kokeneet merkittäviä käpylisäkeaktivointeja, mitkä ovat lähettäneet teille pyörrytystä, huimausta ja tuskallista ontelopäänsärkyä sekä korvakipua ja -tukkoisuutta, korvien kimeää soimista, nenän vuotamista, jatkuvaa kurkun selvittämistä tai yskimistä, herkkyyttä hajuille jne.

Olemme myös polvia myöten myrkynpoistossa ja alempien chakrojen puhdistamisessa, kun linkoamme pois kaikki jäljellä olevan tiheyden samalla, kun maadoitumme täysin kehoon ja maahan (turvotusta, ihottumaa tai kutinaa, suolistoalueen epämukavuutta, alaselän särkyä tai kipua, nivelten jäykkyyttä ja heikkoutta, VÄSYMYSTÄ) sekä valtavaa sydämen avautumista, mihin voi sisältyä keuhkoputkentulehdusta, pahoinvointia, ruuansulatusvaivoja, rintakipua, rintojen arkuutta ja turvotusta (erityisesti vasemmalla feminiinipuolella), keskiselän särkyä ja arkuutta.

Kaiken tekemiseen vaaditaan kaksi kertaa se aika kuin normaalisti, joten varmistakaa, että kunnioitatte kapasiteettitasoanne.

Kivut, säryt ja jännitys (erityisesti selkärangan, niskan ja hartioiden alueella) ovat hyvin todellisia solutasolla ja pitäkää mielessä, että toimimme noin 30%:lla elämänvoimastamme sopeutumiskauden aikana, joten on tärkeää tukea immuunijärjestelmäänne pysymällä paikallaan, välttämällä yliliikkumista ja ruokkimalla kehoanne ylimääräisellä rakkaudella, puhdistetulla tai siunatulla vedellä, mineraaleilla, lisäravinteilla ja elävällä ruualla, kunnes yhdistyminen on valmis.

Pujottelemme näiden ulottuvuusportaalien läpi matkalla tavoitevärähtelyymme, missä taika ja ihmeet ovat tavallisia. Se mitä tällä hetkellä koemme, on vain irtipäästämistä vanhoista solumuistijäljistä - joissain tapauksissa päästämme irti geneettisistä myrkyistä, joita on kertynyt vuosisatojen epäharmonisesta elämisestä.

Parasta mitä voimme tehdä näiden sopeutumisjaksojen aikana, on:

* pysyä neutraalina (tilassa sisällänne, missä tunteet loppuvat)
* seurata ajatuksia, jotka tuovat rauhaa
* päästää irti ja antautua täysin prosessille
* pysyä vankkumatta luottavaisena korkeimmasta ja parhaimmasta lopputuloksesta
* sivuuttaa kaikki ulkoiset häiriötekijät ja pelkopohjaiset todellisuudet.

Tämä 11/11 (marraskuu 2009) on erittäin voimakas henkisen mestaruuden kuukausi - täydellistä harmonisoitumista universaalin itsen kanssa samalla, kun tuotte säteilevää sisäistä itseänne ulkoiseen maailmaan, missä teidän on pian jaettava loistonne. Olemme hyvin lähellä tavoitteitamme ja unelmiamme, joten käyttäkää tämä aika auliisti kaiken loppupelon kaivamiseen elämästänne, jotta pysytte osallisena ja tietoisena siitä värähtelypäivityksestä, mitä tapahtuu jo sekä sisällä että ulkopuolella.

Ennen kaikkea, varmistakaa pysyminen uskollisena sisäiselle kompassillenne kaikkina aikoina, koska se johdattaa teidät kotiin - hyvin kirjaimellisesti.

Ole hyvä itsellesi!

Lauren

« Viimeksi muokattu: 09.11.2009 09:29:25 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #128 : 10.11.2009 11:31:28 »


SIELUSIIRTYMÄN "FIILISRAPORTTI" MARRASKUULLE
 
Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
6.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys!
 
On niin paljon asioita menossa, niin paljon asioita ilmassa ja monia äkillisiä muutoksia, että vuoristoradasta on tullut todella mielenkiintoinen. Se kulkee spiraalina ylöspäin, siirtyy poikittain ja tekee äkillisiä pudotuksia ja jotkut vaikutukset vievät meitä ylöspäin ja toiset pudottavat alaspäin - tämä voi olla uuvuttavaa ja turhauttavaa. Mutta jos on tapahtunut riittävästi yhtäkkisiä muutoksia, siitä alkaa löytää huumoria ja ehkäpä alkaa käsittää, että pärjäämme paremmin (kuten aina) ottamatta asioita liian vakavasti, koska emme koskaan tiedä, mitä kulman takana on. Itse asiassa emme koskaan tiedä, missä seuraava kulma on! Niitä näyttää ponnahtavan esiin tyhjästä - se on kuin sokkelossa olemista. Auttaa, jos voimme löytää oman keskuksemme, pysyä maadoittuneena ja keskittyä, kun muutostuulet puhaltavat ympärillämme.
 
Syntyy paljon ihmissuhdevaikeuksia, kun korjaamme kurssia - säädämme sitä, kuka meistä on tulossa, ja päästämme irti siitä, kuka olemme. Monet ovat siirtymässä vanhasta elämästään uuteen - yrittäen sopeutua nopeutuviin energioihin. Lisätään sekoitukseen mukaan taloushaasteet ja muuttuvat tulovirrat, niin pelkoa, turvattomuutta ja epävarmuutta leijuu maan aurassa. Meidän täytyy tottua siihen. Olemme liikkeessä ja kehitämme itseämme uudelleen. Astukaa eteenpäin eloisasti - ystävystykää spontaanisti.
 
Jotkut ihmiset ovat rauhan ja vakauden tilassa - kuin erämaan keitaassa tai saarella myllertävän meren keskellä. Nämä ihmiset ylläpitävät ja ankkuroivat tyyneyden ja seesteisyyden energioita, tieten tai tietämättään. Kiitollisuus ja arvostus sitä kohtaan, mitä meillä on - tämä sisältää rakkausvärähtelyä - auttaa meitä löytämään vakauden. Niinpä kokoontuminen yhteen ja jakaminen ystävien kesken, luoden yhteisökeitaan, auttaa kovasti navigoidessamme epävakauden ja muutoksen raivoavien vesien läpi.
 
Kun energiataajuuden kohoaminen jatkuu, saatatte huomata heräävänne aamuyöstä ja sisällänne tuntuu levottomalta. Monet heräävät jatkuvasti klo 4.00. Unen aikana fyysinen keho vapautuu vastustuksesta eikä ole häiriötekijöitä. Silloin niillä korkeilla energiataajuuksilla, jotka valelevat maatasoa, on tilaisuus tulla kehon energiajärjestelmään. Tämän energian vastaanottaminen herättää meidät ennen aamunkoittoa. Silloin kun kehomme on ottanut vastaan kaiken, mitä se pystyy sisältämään, heräämme yhtäkkiä, kun tunne-energian aallot huuhtelevat ylitsemme. Tämä on tiheyden irtipäästämistä. Ensimmäiset tuntemukset herättyänne saattavat olla ahdistus tai syvä epämukavuus. Mieli vie usein syvemmälle epämukavuuteen ajattelemalla, että jokin on pielessä fyysisellä tai tunnetasolla. Tuokaa itsenne takaisin keskukseenne hengittämällä ja täyttäkää itsenne rakkaudella.
 
Meitä laajennetaan, kun sopeudumme korkeampiin taajuuksiin, ja se voi tuntua hyvin epämukavalle. Kuten on sanottu monta kertaa, tämä energia tuo esiin sen, mikä ei ole harmoniassa korkeamman itsemme kanssa. Sillä avautuessamme korkeammalle värähtelylle, korkeampi itsemme, sielumme, tulee olemukseemme enemmän ja enemmän. Tiheys mitä on kertynyt maakokemuksesta, ei voi olla korkeammassa värähtelyssä.
 
Kiinnittäkää huomioita niihin pyöriviin tunteisiin, joita leijuu sisällänne. Joskus tunnette ehkä "huonon tunteen" tulevan pintaan. Tätä syvää tuskaa olette kantaneet suurimman osan elämästänne ja usein olette peittäneet sen. Emme voi tehdä enää sitä. Silloin kun tämä kokemus tuskasta ja epämukavuudesta nousee syvältä sisältä, ammentakaa käyttöön kaikki rakkautenne ja myötätuntonne ja sallikaa tuon haavan tuskan olla sisällänne. Nähkää tämä tunne - älkää yrittäkö työntää sitä pois.
 
Visualisoikaa, että laitatte sen kultamaljaan kunnioittaen sen antamia opetuksia. Tuokaa kunnioituksen ja pyhyyden tunne tähän kokemukseen ja pyytäkää Suurta henkeä auttamaan tämän haavan parantamisessa tietoisesti. Se mikä nousee esiin rakkaudella parannettavaksi, voi olla syvin tuskanne, syvin häpeänne - jotain mikä näytti kovin suurelta ollessanne pieni lapsi, jotain mistä teidät tuomittiin ja mistä opitte tuomitsemaan itsenne. Älkää pelätkö esiin tulevia tunteita ja muistakaa, että sopeutuminen nopeasti värähtelevään energiaan voi olla hyvin järkyttävää.
 
Kyky kohdata itsemme, haavamme ja tuomitsemisemme itseä kohtaan antaa meille vahvuutta, nöyryyttä ja myötätuntoa ja auttaa meitä kasvamaan syvempään ja kestävämpään itsemme rakastamiseen. Tämä on osa evoluutioprosessia. Ja silloin kun annamme tunteiden tulla esiin ja olla, ne häviävät - suuri kupla ikään kuin nousee pintaan ja poksahtaa.
 
Älkää huolehtiko, jos ette herää klo 4.00 (+/- tunti). Jokainen on eri avautumisvaiheessa ja meillä on lepojaksoja avautumisten välillä - se on sykkimistä, kuin sydämen lyöntirytmiä. Jos teillä on joskus tilaisuus istua puron penkereellä ja laittaa kätenne veteen, voitte tuntea liikkuvan veden sykkeen. Energiavirta liikkuu kierteisenä sykkeenä, kuin sydämenlyönti.
 
Viime kuukausien aikana monet ihmiset ovat kokeneet kummallisia onnettomuuksia, joista on aiheutunut fyysisiä vammoja ja ne ovat edelleen parantumassa. Monilla on ollut myös virtsarakon tulehduksia, selkä- tai hartiakipua, jalka- ja jalkateräkipua ja yleistä väsymystä. Nämä kokemukset ovat fyysisiä reaktioitamme laajentuviin energioihin. Katsokaa sisäänne: missä kohtaa ehkä vastustatte virtausta? Saatte itsenne ehkä kiinni tavanomaisesta negatiivisesta ajattelusta tai muutospelosta. Tai ehkä oivallatte, että te ette ole kuunnelleet sydämenne yllytyksiä, joten jotain ilmestyy fyysiseen kehoonne saamaan huomionne. Hengitelkää tietoisesti sydämenne ja mielenne tyynnyttämiseksi.
 
Muutoksia on kaikkialla, kuten aina, mutta kenties syvällisemmin kuin ennen. Sisäiset ja ulkoiset muutokset lisääntyvät - myös pienet muutokset arkiaskareissanne. Huomaatte ehkä yhtäkkiä tekevänne jotain, mikä ei ollut päivälistallanne - esim. kokkaavan keittoa, siivoavan kaappia tai vierailevan ystävän luona. Sallikaa itsenne mennä virran mukana. Tunnette vapauden iloa sen tekemisestä ja kun harjoittelette spontaanisuutta pienin tavoin, pystytte virtaamaan suurempien muutosten kanssa sujuvammin.
 
Yhdistykää meditaation hiljaisuudessa sielunne värähtelyyn - tämä on energiapuumerkkinne, olemuksenne ainutlaatuista värähtelyä. Hengittäkää tähän tunteeseen ja sallikaa sen levitä kehoonne ja koko energiakenttäänne. Kutsukaa korkeampaa itseä tai sielua luoksenne. Tämä sallii teidän tuntea olemuksenne valtavan koon. Tämä yhdistää teidät maailmankaikkeuteen, monikaikkeuteen, mistä jatkuvasti synnytte uudelleen, sillä liikumme ja kasvamme kaikki jatkuvasti olemassaolossa - synnymme ja uudestisynnymme joka hetki.
 
Tietäkää, että teillä on paljon tukea ei-fyysisissä ulottuvuuksissa, ja pyytäkää apua aina tarvitessanne. Sallikaa rakkaus- ja lohtunektarin ympäröidä ja täyttää teidät.
 
Olette urheimpia ja rohkeimpia, kun olette maan päällä tänä aikana. Tämä on suurta show'ta, mihin osallistutte. Katsokaa, voitteko saada tunteen tai välähdyksen suuremmasta kuvasta. Miettikää, että jos teidän pitäisi "lähteä näyttämöltä" nyt, olisitte ehkä toisella puolella pettynyt, sillä kaikki näyttää ja tuntuu niin erilaiselta ei-fyysisyydessä. Tunne, että voimme tehdä mitä tahansa fyysisyydessä - kaiken luoda kaiken sen, mitä aiomme. Laittakaa se kattilaanne ja antakaa sen hiljalleen kiehua! Tämä on todellakin suurta näytelmää, mihin me kaikki osallistumme. Virtauksen ylläpitämiseksi, päästäkää irti odotuksista. Virtauksen ylläpitämiseksi, pysykää läsnä olevassa hetkessä ja seuratkaa sitä energiaa, mikä tuo teille elinvoimaa.
 
Monia siunauksia,
 
Nancy Leilah Ward ja Monia ykseydestä
 
 
"Haluan seistä niin lähellä reunaa, kuin putoamatta pystyn. Reunalta näkee kaikenlaisia asioita, joita ei voi nähdä keskeltä." - Kurt Vonnegut

 
-----------
« Viimeksi muokattu: 11.11.2009 17:13:07 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #129 : 12.11.2009 12:27:46 »

kun toisaalla jauhetaan sikaflunssasta, onko nämä asiat liitoksissa toisiinsa? onko toiset "taudit" henkistä kasvua ja toiset jotain alemman energian ongelmaa vai miten? onko näillä jopa yhteys?



Kun energiataajuuden kohoaminen jatkuu, saatatte huomata heräävänne aamuyöstä ja sisällänne tuntuu levottomalta. Monet heräävät jatkuvasti klo 4.00. Unen aikana fyysinen keho vapautuu vastustuksesta eikä ole häiriötekijöitä. Silloin niillä korkeilla energiataajuuksilla, jotka valelevat maatasoa, on tilaisuus tulla kehon energiajärjestelmään.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #130 : 12.11.2009 20:40:35 »

Caroline Myss kirjoittaa kirjassaan Hengen anatomia, että on juurichakran eli heimovoiman heikkoutta, kun epidemiat valtaavat sijaa. Amerikassa on liikaa vouhotettu rahan arvosta, bruttokansantasosta, elämän päällisistä arvoista ja heimohenki uupuu. Ihmiset ovat yksin ja turvattomia.

Samahan pätee täällä Suomessakin.  Undecided
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #131 : 13.11.2009 09:47:12 »

heh, kohta ei ole suomea eikä maita.  Grin

Maiden ja kulttuurien loppuminen
 
Ne yhdistymisväylät joita indigoilla ja kristalleilla on, ovat ennenkuulumattomia ihmisen historiassa. He voivat muodostaa ystävyyssuhteita eri välineiden kautta ja muodostaa yhteyksiä ihmisiin, joita he eivät ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, mutta joita he kutsuvat ystävikseen. Oli aika, jolloin yhteydet toisiin perustuivat yhteiseen nimittäjään, kuten oleminen samasta maasta tai kulttuurista, saman kielen puhuminen tai samojen tapojen käyttäminen. Mutta nyt yhteyksiää muodostetaan yhteisten kiinnostuksenaiheiden ja uskomusten perusteella. Tämä tukee samanlaisia aatteita tai ideologioita, jotka ylittävät maantieteen, ihonvärin ja kulttuurin.
 
Muistan ajan, jolloin ei ollut kännyköitä, internetiä, puhelinvastaajia, faxeja tai tietokoneita. Oli kaksi kommunikointimuotoa - puhelin tai kirje. Tämän päivän lapsisukupolvi ei voi kuvitella maailmaa, missä he eivät voi tekstailla tai meilailla ystäviensä kanssa ympäri vuorokauden. He tutustuvat Facebookissa ja Twitterissä ja jakavat tapahtumia ja elämänsä yksityiskohtia tavoilla, jotka auttavat heitä ymmärtämään, että olemme kaikki samanlaisia, samalla matkalla, meillä on samoja toiveita, pelkoja ja unelmia ja haluamme samoja asioita.
 
Tämä kommunikointivaihtoehtojen laajentuminen on luonut sukupolven, millä ei ole mitään maantieteellisiä tai kulttuurillisia rajoja. He eivät ajattele ihmisiä kulttuurina tai heidän elävän tietyssä paikassa - he tuntevat ihmiset sellaisina, mitä he ovat, ei sen perusteella, mistä he ovat ja mitä kieltä he puhuvat. Voimme antaa ansion tästä internetille, mutta on toinenkin ulottuvuus, mihin liittyy voimakas yhteys henkeen ja sisäiseen intuitioon. He eivät välitä, miltä joku näyttää, millaisia vaatteita hän käyttää tai miten paljon rahaa hänellä on. Sydänenergia ja yhteys ovat tärkeitä.
 
Tämä ei merkitse sitä, että teemme kaikki samoja asioita eikä ole mitään kansallista identiteettiä. Mutta tälle sukupolvelle, jotka ovat maailman seuraavia johtajia, sillä ei ole merkitystä. He pystyvät puhumaan toisilleen huolehtimatta rajoista, rajoituksista ja kulttuurieroista. He yhdistyvät toisiinsa yhteisten kiinnostuksenkohteiden ja "maapallotavoitteiden" kautta - syvällisesti kunnioittaen ihmisyyttä ja jumaluutta jokaisessa. He puhuvat toiselle ihmiselle, ei vain jollekin tietystä paikasta tai kulttuurista, ja koska he ovat viettäneet vuosia jakaen tavoitteensa ja unelmansa, he keskittyvät niiden luomiseen. Millaiselta se maailma tulee näyttämään? Sitä luodaan jo ja he rakentavat sille perustaa - yksi Facebook- ja Twitter-yhteys kerrallaan.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #132 : 13.11.2009 10:52:24 »

 smitten  NIIN totta  Cheesy
Lainaus
... Sydänenergia ja yhteys ovat tärkeitä. ...

Mistäpä oli tuo tietosi ^Wise Star^ - linkki olisi kiva  Wink
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #133 : 13.11.2009 14:22:37 »

taidat olla jo Laineen listalla  Wink
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #134 : 13.11.2009 17:40:41 »

taidat olla jo Laineen listalla  Wink

Olin,,, sieltä alkoi tulla liikaa infoa (määrällisesti) -> poistuin. En milläään ehdi lukea niin paljon. Täällä on kiva lukea (valikoidusti  Wink

Lähde on kiva olla,  sieltä voi tutkia lisää, jos aihe kiinnostaa  Smiley
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: