Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ASTROLOGIA JA HENKINEN TIE  (Luettu 2651 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 19.12.2007 19:18:21 »




Lainaus
Tässä vähän ajateltavaa Marsista ja rauhasta.
 
Halauksin, Sari
Hoitohuone Kristalli Tähti
02230  Espoo, Matinkylä
 
Http:www.jatulintarhassa.info
 
 


MESTARI HILARIONIN RAUHANMIETISKELY
 
Mestari Hilarionin inspiroima maailmanlaajuinen rauhanmietiskely tapahtuu neljännesvuosittain vuoden astronomisten kulminaatiokohtien (päivänseisausten ja -tasausten) aikoihin.
 
Talvipäivänseisauksen rauhanmietiskely on tänä vuonna perjantaina 21.12.2007 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA. Näin luodaan koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avaa tien valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle planeettamme Henkiselle Hierarkialle.
 
Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on n. puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa tuolloin päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.



Nyt on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, että mahdollisimman monet ottavat osaa tähän planetaariseen rauhantyöhön.  Yhdessä meistä tulee suuri voima.

Innostuneisuuden, mutta myös aggressioiden ja konfliktien planeetta Mars on parhaillaan perääntyvässä liikkeessä Kaksosten merkin alkumetreillä. Liike suoristuu aivan tammikuun lopulla. Marsin perääntyvä vaihe liittyy erityisesti Maldek-nimisen, aikoinaan Marsin ja Jupiterin radan välissä sijainneen planeetan karmaan. Sen konfliktienergia purkautuu nimittäin juuri Marsin perääntyvän jakson loppupuolella ja planeetan liikkeen suoristuessa meihin nähden. Tästä on paljon historiallista evidenssiä, esimerkiksi II maailmansota ja monet muut menneet konfliktit ovat puhjenneet jakson yhteydessä.

Ihmiskunta joutuu siis kohtaamaan Maldekin tuhoutumiseen liittyneitä seurausvaikutuksia näissä Marsin liikkeen kulminaatiokohdissa. Nyt on jälleen aika yhdistää rauhan voimat ja energiat, aktivoitua ja ajatella rauhaa, puhua rauhasta ja tehdä rauhantekoja.

Erkki Lehtirannan tulevassa kirjassa "Astrologia ja Henkinen Tie - pyhiinvaellus tähtien valossa" (Smiling Stars, helmikuu 2008) on paljon tietoa Marsin vaikutuksista ja sen edustamasta pikakarmasta.


 
Pyydämme, että välität tätä tietoa Hilarionin rauhanmeditaatiosta eteenpäin ystävillesi ja tutuillesi. Kiitos!
 
JOULURAUHAA JA KAIKKEA HYVÄÄ VUODELLE 2008
toivottaa
SMILING STARS
 
 
Leena Niemelä
+358-(0)9-224 33550
+358-(0)400-761 939 (mobile)
leena@smilingstars.fi
www.smilingstars.fi
 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: