Sivuja: [1] 2 3 ... 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy sideerisestä kartastasi  (Luettu 84881 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SatAqu
Vieras
« : 15.11.2005 23:02:49 »

Hei.
Haluatko tietää jotain sideerisen karttasi tekijöistä, esimerkiksi kuinka tulkita planeettojen sideerisiä asemia? Kerro ihmeessä, täällä on varmasti joku antamassa suuntaa ajatuksillesi.

Terv. Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #1 : 16.11.2005 00:27:24 »

Hei Gimmy,
Mitään laajoja tulkintoja en aio näissä yhteyksissä esittää, vaan pienempiä paloja ja mitä mieleen juolahtaa.

 askendentti  jupiter  VAAKA
 keskitaivas  LEIJONA

 aurinko  kuu KALAT

 merkurius  venus  mars  saturnus OINAS



Kokonaisuutena karttasi on kiva, sillä siinä on sekä femiinistä että maskuliinista puolta tasapuolisesti. Vaikka sanotkin kavahtavasi tulkintaa aktiivisesta Oinas-tyypistä, niin on sinussa onneksi myös itseensä luottavaa ja ulospäinsuuntautuvaa luonteenpuolta.

MC Leijonassa viittaa itsenäiseen ammatinvalintaan. ASC ja Jupiter Vaa´assa kuvastavat sosiaalisen tehtäväkenttäsi kohdentuvan ihmisläheiseen työmuotoihin. Mainitsemasi suvaitsevaisuuden oppiminen on juuri tuon Jupiterin asemaan liittyvä. Jupiter Vaa´assa laajentaa mahdollisuuksiasi vuorovaikutteisessa työmuodoissa. Osaat tehdä valintoja älykkäästi ja viet asioita eteenpäin sosiaalisen pelisilmän mukaan. Luulenpa, että tulet arjen keskellä hyvin toimeen ihmisten kanssa; olethan kiltti-luonteinen aurinkoKalat ja sulavuutta löytyy joka tilanteeseen, höystettynä sanavalmiudella ja hyväntuulisuudella (Vaaka).

Kalojen luonteen heikkous on se, että ihminen elää liikaa muiden mukaan. Voihan se olla hyväkin ominaisuus aikana jolloin eksytään yksilöllisyyden tavoitteissa väärille teille. Hetkellisyys ja äkkinäisyys ovat myös ominaista Kalojen luonteelle, sillä kyseessä on muuttuvan laadun merkki (Valitettavasti astrologian harrastajat tulkitsevat sen erheellisesti Oinaan luonnoksi. Oinas on johtavan laadun merkki. Oinas ei ole koskaan ailahteleva). Joka tapauksessa, en tiedä miten se sitten kokonaisuutena vaikuttaa kun sinulla on myös planeettoja Oinaassakin. Ne eivät tietenkään ilmennä perusenergiaa kuten Luminaarit (Aurinko ja Kuu), mutta antavat tavoitteellisen ilmaisun. (Mars on Oinaassa tällä hetkellä taivaallakin, oletko nähnyt sitä?) Tavoitteissasi ja läheisissä ihmissuhteissa (Venus) tahtosi on olla itsepäinen ja toiminnallinen, mutta miten se onnistuu kun luminaarit ovat sideerisesti Kaloissa? Siinäpä vaikea yhtälö! Kerro sinä meille.

Saturnus Oinaassa viittaa joka tapuksessa, että elämäsi tarkoitus on itsenäisessä elämäntyylin opettelussa.

Terv.
tallennettu
Gimmy
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #2 : 16.11.2005 00:55:56 »

Kiitos!!!!!

"Tavoitteissasi ja läheisissä ihmissuhteissa (Venus) tahtosi on olla itsepäinen ja toiminnallinen, mutta miten se onnistuu kun luminaarit ovat sideerisesti Kaloissa? Siinäpä vaikea yhtälö! Kerro sinä meille."

Käytännössä:
Ihmisuhteissa meikäläinen ensin venyy ja paukkuu ja yrittää myötäillä ja ymmärtää, kunnes mitta tulee täyteen ja on ihan pakko vaihtaa maisemaa...

Onhan tuota oinasta tuossa kartassa aikas mukavasti, mutta silti olen perusluonteeltani kiltti kala, inhoan huutamista ja riitelyä, ja ennemmin annan periksi kuin alan vääntää jonkun kanssa. Sosiaalista pelisilmää, joo-o, ja siitä johtuen varmaankin aikas mukava verkosto olemassa...

Millainen oma karttasi on?
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #3 : 16.11.2005 01:12:58 »

Hei.
Haluatko tietää jotain sideerisen karttasi tekijöistä, esimerkiksi kuinka tulkita planeettojen sideerisiä asemia? Kerro ihmeessä, täällä on varmasti joku antamassa suuntaa ajatuksillesi.

Terv. Smiley

ILMAN MUUTA  Cheesy

 :aurinko:8 Pis 29`22", kuu 6 Cap 35`7",  merkurius 18 Aqu 58`48"r,  venus 14 Aqu 30`20", :mars:28 Cap 20`13",  jupiter 9 Sag 2`52" saturnus 24 Sag 4`35", uranus 24 Can 5`49", neptunus 15 Lib 23`13", pluto 10 Leo 56`29"r,True Node 1 Vir 20`44"d, chiron 6 Aqu 26`56"

AC: 14 Can 44`11",2:24Can 10`,3:8Leo13`
MC:1Pis 39`33",11:15 Ari 42`,12:15Gem38`

Mitäs näitten perusteella vois selvitä  Smiley ?
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
SatAqu
Vieras
« Vastaus #4 : 16.11.2005 01:54:31 »


 :aurinko:8 Pis 29`22", kuu 6 Cap 35`7",  merkurius 18 Aqu 58`48"r,  venus 14 Aqu 30`20", :mars:28 Cap 20`13",  jupiter 9 Sag 2`52" saturnus 24 Sag 4`35", uranus 24 Can 5`49", neptunus 15 Lib 23`13", pluto 10 Leo 56`29"r,True Node 1 Vir 20`44"d, chiron 6 Aqu 26`56"

AC: 14 Can 44`11",2:24Can 10`,3:8Leo13`
MC:1Pis 39`33",11:15 Ari 42`,12:15Gem38`



Taiska,
Utelias ja laajakatseinen on ajattelusi ja kommunikointisi. Syynä Merkuriuksen sijainti sideerisessä Vesimiehessä. Osaat aina eloisasti kuvailla ja pohdiskella kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös ihmissuhteissasi on jotain samaa, sillä Venus on myös sideerisesti Vesimiehessä. Arvostat ilmavaa vapautta ja avomielisyyttä ihmissuhteissasi.

Psyykettäsi sitä vastoin kuvaa tuo emotionaalinen ja myötäilevä Kalat-Aurinko. Pehmeys ja kiltteys kuvaa perusluontoasi paremmin kuin mikään Oinas-kuvaus, sillä Oinasta sinussa ei ole yhtään. Sinähän olet perussosiaalinen luonne, eikös vaan? Kalojen luonteesta voit lukea aiemmasta viestiketjusta ("Millainen on sideerinen Kalat?")

Kuu ja Mars ovat sideerisesti Kauriissa. Henkilökohtaiset tavoitteesi ovat työ-elämän puolella. Sinussa on kunnianhimoa ja haluat saavuttaa näkyviä tuloksia käytännön areenalla. Itsetuntosi vaatii perusteellisista ja rationaalista asennetta silloin kun olet vahvasti motivoitunut työtehtäviin.

Jupiter ja Saturnus olivat sideerisesti Jousimiehessä 1960 alkuvuodesta. Ihmisen kartalla se kuvaa vahvaa sosiaalista voimaa. Jupiter on tässä omassa merkissään. Sinussa on aktiviteettia joka suuntautuu ihmisjoukkoihin ja ryhmiin. Haluat toiminnallasi vaikuttaa ryhmän jäsenenä ja sitä kautta saavuttaa oman paikkasi. Toimit viisaasti ja aina sosiaalisesta näkökulmasta käsin, et etsi omaasi. Aktivoit yhteistä toimintaa ja sosiaalista vuorovaikutusta käytännöllisellä tavalla.

Terv.
 :Smiley
tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #5 : 16.11.2005 01:55:12 »

Minä olisin myös kiinnostunut:

24.04.1983

08:56

Helsinki
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
SatAqu
Vieras
« Vastaus #6 : 16.11.2005 02:44:59 »

Minä olisin myös kiinnostunut:

24.04.1983

08:56

Helsinki



 askendentti KAKSOSET
 keskitaivas KAURIS

 aurinko  merkurius  mars OINAS
 kuu NEITSYT
 venus HÄRKÄ
 jupiter SKORPIONI
 saturnus VAAKA

Apache,
Tulinen on karttasi. Ainoastaan Venus on hallitsemassaan Härässä sideerisesti, joten voit jättää härän merkin ajatuksissa pikkuhiljaa vähemmälle.

Nousu-Kaksosesta sideerisesti on ollut eräässä toisessa viestiketjussa jo juttua, lue sieltä. MC sideerisesti Kauriissa viittaisi työelämässä ns. tekniselle alalle.

Mitäs tässä, sideerinen Oinas hallitsee karttaasi: olet itsepäinen, aktiivinen ja uskalias luonnoltasi mitä käytännöllisemmällä tavalla. Tavoitteesi on olla aina tekemässä jotain ja niin todella oletkin. Olet omaehtoinen ja kykenet myös dominoimaan ympäristöäsi niin tahtoessasi. Olet parhaimmillasi siellä missä tarvitaan johtajaa ja toiminnallista, eteenpäin vievää selkärankaa. Toisaalta olet taipuvainen myös nautiskeluun ja kyltymättömyyteen (Venus Härässä).

Jupiter sideerisessä skorpionissa viittaa usein vallankäyttöön ja näkyvään asemaan. Sosiaalinen osasi viittaa syviin emotionaalisiin tekijöihin. Sinun täytyy sisäisesti taistella monien tunnetekijöiden kanssa.

Saturnus sideerisessä Vaa´assa viittaa niinikään elämäsi tarkoituksen olevan sosiaalisen vuorovaikutustaitojen ja tekijöiden löytämisessä.

Terv.
 Smiley
tallennettu
afrodite
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #7 : 16.11.2005 03:03:13 »

Hei!

Eksyin näillä astrosivuilla surffaillessani sattumalta tähän ja kiinnostuin sideerisestä astrologiasta ja sen tulkinnasta. Vaikka siihen suhtaudutaan tietääkseni edelleen melko varauksellisesti, torjuvasti johtuen kai siitä, että trooppista eli perinteistä astrologiaa pidetään yhtenä ainoana oikeana. Sitä on käytetty kauan toisin kuin sideerinen astrologia jonka olemassaolo tiedostettiin vasta jokin aika sitten mikäli asia on niin. Joka tapauksessa olen erittäin kiinnostunut vertailemaan uteliaisuuttani kumpi niiden pohjalta tehty luonneanalyysi pätee paremmin minuun. Siinä on yksi pulma, nimittäin se, että olen tähän asti elänyt trooppisen astrologian mukaan Ravun merkeissä mutta yhtäkkiä saankin tietää olleeni itse asiassa Kaksosen merkeissä. Se kieltämättä hämmentää minua kun tuntuu, että tähän astisessa elämässäni rakentamani minäkuva muuttuu hetkessä...Identiteettikriisikö  Huh
Toisaalta, ei käy niin välttämättä jos itse tietää kuka on eikä anna minkään ulkopuolisen määritellä itseään.
Mutta olisi kiva jos viitsisit vielä tutkailla sideeristä tähtikarttaani ?!

Syntymäaikani: 01.07.1970 klo 12.47 Helsingissä

Kiitos etukäteen vaivannäöstäsi jos... angel
tallennettu
Harmaasieppo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« Vastaus #8 : 16.11.2005 11:19:25 »

Jaa, et jos mä olen  aurinko rapu niin sit olenkin kaksoset. En mä itsestäni kaksosta löydä. Mun mielestä oon viimesen päälle rapu. Mitäs sanois asiantuntijat?

 rapu  ( aurinko merkurius mars IC )
 neitsyt  ( kuu pluto vesta )
 harka  ( askendentti ceres juno saturnus )
 vaaka  (  jupiter uranus vertex )

Riittääkö noi tiedot vai tarviiko tarkka syntymäaika- paikka sepustus?  smiley6600
tallennettu

"TULI MITÄ TULI"
elviira
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #9 : 16.11.2005 11:47:38 »

Hei SatAqu !

Miten olisi katsoisitko 30.4.1966 klo 9:50 tre ja 24.2.1968 klo 15.25 tre

 Wink

Elviira
tallennettu
Missa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 256



Profiili
« Vastaus #10 : 16.11.2005 14:33:46 »

No kokeilen nyt minäkin vielä kerran, jos vaikka toisen sideerisen tulkinnan jälkeen osaisin sanoa varmemmin mitä mieltä siitä olen, tällä hetkellä olen melko varmasti trooppisen astrologian kannattaja. Mutta mutta... tässä sideeriset tietoni:

 askendentti leijona
 aurinko neitsyt
 kuu kalat
 merkurius neitsyt
 venus leijona
 mars leijona
 jupiter kauris
 saturnus skorpioni
 uranus skorpioni
 neptunus jousimies
 pluto vaaka

 angel
tallennettu

aurinko vaaka kuu oinas askendentti neitsyt
SatAqu
Vieras
« Vastaus #11 : 16.11.2005 18:18:28 »


Mutta olisi kiva jos viitsisit vielä tutkailla sideeristä tähtikarttaani ?!

Syntymäaikani: 01.07.1970 klo 12.47 Helsingissä



 askendentti NEITSYT
 keskitaivas  aurinko  merkurius  mars KAKSOSET
 kuu HÄRKÄ
 venus RAPU
 jupiter VAAKA
 saturnus OINAS

Afrodite,
Voittopuolisesti luonteesi on "Merkuriaaninen". Neitsyt nousussa ja Kaksoset vahvasti edustettuna sideerisellä kartallasi. Luonteesi on eloisa, muuttuvainen, hyvin itsenäinen ja naiselle usein hieman vaikea. Puheliaisuutta löytyy ja halua vaikuttaa ulkoisessa maailmassa. Tykkäät kommunikoida ja olla esillä ihmisjoukossa, vaikka oletkin individualisti viimeisen päälle. Askendentti Neitsyessä viittaa työn arvon merkitykseen elämässäsi. Näet helposti korjailtavaa asioissa ja sosiaalinen osasi tulee olemaan työssä saavutettavissa tuloksissa.

Eniten kokonaisuutta muuntaa Kuu asema sideerisessä Härässä. Olet arjen tasolla muuttumaton ja mukavuudenrakas. Haet lempeä ja miellyttäviä kokemuksia. Saatat olla hyvin syrjäänvetäytyvä ja puhumatonkin. Läheiset eivät tiedä mitä pääsi sisällä tapahtuu.

Terv.
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #12 : 16.11.2005 18:40:15 »

           askendentti leijona
            aurinko, kuu, mars, merkurius, jupiter, venus, saturnuskauris
tarkistuksen vuoksi:3.2.1962 klo 19.45 Forssa


Haikailija,
Maa-elementti on sinussa korostuneen vahva. Sen lisäksi löytyy myös tulta hieman sideeriseltä kartaltasi.

Kauriin sideerinen kuvaus on hiljattain kirjoitettu toiseen viestiketjuun, mutta toistettakoon olennaisimmat luonteenpiirteet; Olet maanläheinen, käytännöllisesti orientoituva, ajattelet järjellisesti, haluat saada käytännön asioissa paljon aikaiseksi ja olet vaativa itseäsi kohtaan. Tahdot järjellisen maailman, organisointikykysi on suunnaton jne. Maa-elementin huono piirre on se, että supistaa kokemuskenttää ja tekee kapea-alaiseksi. Ihminen on usein ujo ja puhuu vain "asioista".

Sinussa on kuitenkin toinenkin puoli niinkuin sanoin. Tuli-elementti antaa sinulle myös tahdonvoimaa ja spontaaniutta, ja se ikäänkuin tässä rikkoo hieman kokonaiskuvaa. Olet arjen tasolla liikkuva ja teet pikaisesti asioita. Säntäät sinne tänne ja sinulla on uskallusta myös omaehtoisesti vaikuttaa arjen ympyröissä. Ylipäätään olet hyvin sosiaalinen luonne ja tahdot aktivoida yhteisiä toimintamuotoja ympäristösi kanssa.

Terv.
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #13 : 16.11.2005 18:45:01 »

No kokeilen nyt minäkin vielä kerran..

Missa,
kerrotko vielä syntymä-aikasi ja paikkasi vaikka yksityisviestinä.

Terv.
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #14 : 16.11.2005 19:10:15 »

Hei SatAqu!
Saitko yv:nä synt.tietomme??
Ehditköhän vastata jonain kauniina päivänä?
Yv:nä sopii, tai emailiin!
Terveisin Ippuska Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: