Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oinas - taivaan lahja ihmiskunnalle  (Luettu 30514 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ordre.Public
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 72


Profiili
« Vastaus #45 : 09.08.2015 22:16:46 »

Jep jep.

Kukahan voisi keksiä 3d astrokartan? ainakin näin aluksi.

Voi olla että joitain ei kiinnosta, mutta sitten niitä ei kiinnosta.
Periaatteessa kysehän on saatavilla olevasta informaatiosta. Tai mistä ylipäätään innostuu astrologian pariin, mitä kautta?

Se että länsimaista astrologiaa on tarjolla on vain siksi että ne ovat luoneet eniten mediassa. Toisaalta myös Itämainen astrologia (Vedic Astrology) on myös nostanut päätään astrologiassa media-mielessä. Molemmissa on oma värityksensä, ja mitä sitä kieltämään?

Netistä löytää mitä vain haluaa.

Luulenpa, että ne keitä kiinnostaa astrologia enemmänkin, osaa myös itse kaivella asioita, jos haluaa.
Ne keitä ei kiinnosta, niin sitten niitä ei kiinnosta. Tuputtaminen on tyhmää. sama kuin uskonnon tuputtaminen.
valinnan vapaus on rikkautta.


Jos koet, että ketjussa on "tuputtamista", niin se kertonee lähinnä omasta suhtautumisestasi esiteltyihin asioihin: aktiivisesti torjut asian, etkä halua siihen uskoa. Aito valinta voidaan tehdä vasta silloin kun on selvitetty, miten asiat on ja mitkä ovat vaihtoehdot. Valinnanvapauden promoaminen on hurskastelua, jos nämä eivät kiinnosta.

Porvarillinen henkisyys on sitä, että yritetään syödä ja säästää kakku samaan aikaan. Yhtä aikaa uskotaan ja ei uskota, mikä nyt kulloinkin parhaiten omiin intresseihin sopii. Eletään kaksoiselämää, jossa käytännössä eletään aivan tavallista, raadollista arkista elämää, ja jälkikäteen henkisessä vaiheessa päällystetään arkinen elämä myyttisillä, henkisillä merkityksillä. Tämä on käytännössä vain tapa maksimoida oman käytöksen itsekkyys. Astrologisissa piireissä totuus oman toiminnan itsekkyydestä repressoidaan ja projisoidaan Oinaan merkkiin. Ajatellaan vaikka kosolti ihastutusta herättänyttä kundaliiniketjua:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=61511.0

Lumoutumisen määrä oli sikäli ylimitoitettua, että kaikkihan täällä luultavasti "henkisiä" ovat. Kaikkien pitäisi uskoa, että materiaalinen eksistenssi on pohjimmiltaan sekundaarista, eikä tämän asian paljastuminen pitäisi olla maailmaa järisyttävää. Kundaliiniketjussa nousi esiin henkilö, jossa ihmisen todellinen henkinen olemus demonstroitui konkreettisesti, ja tämä vaikutti yhteisöön kuin lavalle astunut poptähti teinityttöön. Tai ihmeet uskovaiseen. Ylimitoitettu reaktio paljasti, että henkiset ihmiset eivät yleensä "oikeasti" usko henkiseen todellisuuteen, vaan sen näyttäytyminen on heille ihmeeseen verrattava tapahtuma.  Sangen kuvaavasti visualisointi on tyypillinen tapa tehdä henkisiä harjoituksia. Mitäpä muuta visualisointi on kuin jonkin asian kuvittelemista. Asia kuvitellaan, koska ei uskota, että energiat ihan oikeasti ovat olemassa. Analogia kuntosaliharjoitteluun on osuva: kumpi on tehokkaampaa harjoittelua, käydä salilla vai salilla käymisen visualisointi? Visualisoinnillakin voi jotain vaatimattomia tuloksia saada, mutta jos haluaa oikeasti kohottaa lihaskuntoaan, niin kannattaa käydä salilla ja oikeasti nostella niitä painoja.

Kundaliiniketju on hyvä esimerkki toisestakin syystä. Ketjussa kundaliini lähtee liikkeelle henkilöllä, joka ei ole tehnyt minkäänlaisia henkisiä harjoitteita, vaan hän on urheillut, oleillut ulkona Auringossa ja tehnyt vapaaehtoistyötä. Tällä kaikella hän on saanut aktivoitua energiansa oikeasti. Sen sijaan "henkinen ihminen", joka pyrkii katkomaan energeettiset siteet "vääriin ihmisiin" aivan kuin he edustaisivat jotain likatahraa (anaalivaihe - anyone?), tekee muita henkisiä harjoituksiaan (visualisoi) ja tutkii henkistä kirjallisuutta jne., saavuttaa tuskin minkäänlaista henkistä kehitystä. Ei se ihme olekaan, jos henkinen kehitys junnaa paikallaan, kun oma käytös ilmentää, ettei henkilöä kiinnosta juuri mikään muu kuin oma hyvinvointi. Tämähän on henkistä kehittymättömyyttä par excellence.
tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #46 : 10.08.2015 21:34:13 »

En kokenut.
tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #47 : 14.08.2015 01:29:18 »

Lainaus
Valinnanvapauden promoaminen on hurskastelua, jos nämä eivät kiinnosta.


Päinvastoin, kiinnostaa. Monet näkemykset, niin tänne vaan!
Mii laik! oon todella kiinnostunut monista eri näkökulmista. Smiley


Lainaus
Lumoutumisen määrä oli sikäli ylimitoitettua, että kaikkihan täällä luultavasti "henkisiä" ovat. Kaikkien pitäisi uskoa, että materiaalinen eksistenssi on pohjimmiltaan sekundaarista, eikä tämän asian paljastuminen pitäisi olla maailmaa järisyttävää.

Ylimitoitettu reaktio paljasti, että henkiset ihmiset eivät yleensä "oikeasti" usko henkiseen todellisuuteen, vaan sen näyttäytyminen on heille ihmeeseen verrattava tapahtuma.

Ei olekaan. Elä yleistä.

NO ei siellä mistään "jeesuksesta puhuttu".  laugh  Eikä mistään sen kummoisesta. Ylimitoitetusta. Se on vaan asiaketju. mitä täältä löytyy pilvin pimein... tutustu.
Siis sitä ajan takaa, että näköjään käyttäjien ilmentäminen, arvomaailmojen tuominen esille, ja puhumistapa saattaa saada päinvastaisen reaktion. se jos oot lukenut tietoo ja kokenut vastaavia juttuja, oot tosi konkari monissa asioissa, oot fiksu ja tiiät paljon, niin "slow down" for fuk sake! ei kaikki oo oinaan vikaa?


Suhteellisuuden tajua, u know? En siis pahalla, mutta älä ALIARVIOI käyttäjiä, tekstien perusteella, koska et varmaan itsekään sitä halua. Täällä on monia, keillä on aivan ainutlaatuinen ja varsin joka kantilta mullistava ajatusmaailma, eikä ne ilmene, vain sillä että lukee vain tietyt tekstit. Että leimaa heti toisen tuosta vain. Myös sinä, jolla on paljon ajatuksia, tietoa, perspektiiviä yms.  Wink
Meni off-topikiks.



Jos sulla on lisää asiaa Oinaasta, niin mielelläni siitä haluan keskustella lisää, ihan mistä tahansa perspektiivistä. Smiley
« Viimeksi muokattu: 14.08.2015 04:59:37 kirjoittanut downtempo » tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: