Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aarrekartta  (Luettu 3509 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilja-82
Vieras
« : 18.06.2006 14:46:01 »

Muistin, että tästä olisi joskus ollut juttua, mutta en ainakaan haulla löytänyt tätä käsittelevää aihetta.  Huh

Aloitan siis uuden.  Smiley

Vuosi sitten kesällä tein ensimmäisen oikean aarrekarttani. Se oli erään unettoman ja valoisan kesäyön ihana projekti. Innostuin todella ja ainakin sen tekeminen oli hauskaa, jos ei muuta. Huomasin sitten ajan mittaan, että pieniä asioita alkoi ilmestymään minulle juuri sellaisena kuin kartassakin oli. Se hämmästytti. No turhauduin ja lopulta heitin eräänä surullisena iltana koko aarrekartan menemään.  Sad Sen jälkeen en ole tehnyt uutta, vaikka olen kyllä yrittänyt. Jotenkin ei vain iskenyt.

Nyt taas uskokaa tai älkää, selasin avoimen yliopiston esitettä ja siellä oli yksi kuva flamencoa tanssivasta naisesta, joka todella pysähdytti. Siinä vieressä lukee vielä harrastuksena elämä. Jotenkin siitä kuvasta tuli sellainen tunne, että tuon haluan aarrekarttaani ja leikkaan myös sen Elämä sanan siitä.

Olen selaillut naistenlehtiä etsien aarrekarttaani sopivia kuvia koko tämän vuoden, mutta kun nyt näin tuon kuvan tuossa esitteessa niin tajusin, että ne ovat olleet ihan liian muovisia, jotta ne haluaisin mukaan aarrekarttaani.
Tuo flamencoa tanssiva nainen on jotenkin... siitä kuvasta henkii jotain niin
aitoa että ihastuin siihen. Sitten mielessäni oli, että haluan siihen aarrekarttaani myös vihreän puun. Ja kuinka ollakaan yhdestä lehdestä sitten löysin juuri sellaisen kuin mitä halusin.

Minulla ei ole aavistustakaan miksi nuo kuvat nyt iskivät, mutta eiköhän tästä ala uusi aarrekarttani rakentumaan.

 smitten
tallennettu
remppa11
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165



Profiili
« Vastaus #1 : 18.06.2006 15:07:06 »

viitisitkö kertoa mulle kuin se ois oikeen oikeesti tehtävä.onko siinä völiä järjestyksessä tms. smitten
tallennettu

Elämässä on oltava suolaa ja sokeria ei se muutes pelaa!

Nouseva vaaka,aurinko kasosissa,kuu härässä,merkurius härässä.venus ravussa.mars härässä
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #2 : 18.06.2006 15:22:27 »

Tarkoitatko kuvien järjestystä?

Ei sillä ole mitään merkitystä. Asettelet kuvat siten kuin sinusta parhaalta tuntuu. Äläkä mieti liikaa miltä aarrekarttasi "näyttää" vaan tunnustele enemmänkin sitä minkälaisia ajatuksia ja mielikuvia se sinussa herättää.

Tärkeintä on, että ne kuvat ja niiden asettelu tyyli puhuttelevat juuri sinua ja se tunnelma on oikea. Niin vaikka olisit sitten samassa tilanteessa kuin minä, ettei oikein itsekään tiedä miksi joku kuva iskee, mutta...  :Smiley

Hommasin kauniin violettia pahvia, jolle kuvani asettelen.

Tässä jos missä kannattaa opetella luottamaan siihen näppituntumaan ja intuitioon. Huomasin, että kun aikaisemmin yritin liian tiedostavasti tehdä sitä aarrekarttaa niin ei siitä tullut mitään. Nyt kun olin jo unohtanut koko asian niin kas...

 smitten
tallennettu
remppa11
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165



Profiili
« Vastaus #3 : 18.06.2006 19:59:47 »

kiitos...juuri asettelua ja sympoliien juttuja ynms.aattelin.Olen jostaan kuullut että titty reuna tietyille asioille ynms.ja että jotkuu värit sympoloi jotaan asiaa...vesi puhdasta,,violetti tunnetta jne.,mutta noin kuten sen keeroit asia onhelpompaa ja oikeestaan yksillöllisempääkin... smitten
tallennettu

Elämässä on oltava suolaa ja sokeria ei se muutes pelaa!

Nouseva vaaka,aurinko kasosissa,kuu härässä,merkurius härässä.venus ravussa.mars härässä
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: