Sivuja: 1 ... 106 107 [108] 109 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709076 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #1605 : 20.09.2008 15:54:49 »

Kiitos AthaMaarit  smitten
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Kati
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45


Profiili
« Vastaus #1606 : 20.09.2008 23:10:48 »

Hei!
Kerkeisitkö katsomaan miltä lähitulevaisuus näyttää. Meneekö pahemmaksi vai onko parempaa tiedossa?
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #1607 : 21.09.2008 17:24:57 »

Lainaus
No joo, rakkautta ja kiitosta ei ole ainakaan tullut. Ilmeisesti työpaikalla on ollut kärhämää sinun ja jonkun toisen henkilön välillä - kemiat eivät vain kohtaa/ole kohdanneet sitten hyvällä tahdollakaan. Ehkäpä kirjeen myötä olet huomannut vielä selkeämmin, etteivät kemiat kohtaa ja sinun olisi parempi kenties jossain muualla. Olisikohan ongelmien aiheuttaja vaihtanut jo paikkaa?
Enempää en osaa sanoa, kun aihe ei enää ole ajankohtainen.

Kiitos vastauksestasi AthaMaarit. Kyllä asia on edelleen ihan ajankohtainen, joten ihan varteenotettava neuvosi on.   Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1608 : 21.09.2008 20:40:19 »

Muumimamma. Sinulle tuli

aMALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Kortti kertoo, että loppuvuosi täytyy omistaa itselle ja kolhuista toipumiselle. Nyt on hyvä tilaisuus opetella kunnioittamaan Itseään, opetella ajattelemaan positiivisesta ja siivota kaikki vanha kauna/suru/viha/pettymys/tai vastaava pois päiväjärjestyksestä ja Itsestä kokonaan. Tällaisena aikana ei pidä odottaa muiden tekevän asioita puolestasi, sillä tämä on "härkää sarvista"-kausi. Tsemppiä ja kannustusta toisilta saa hakea, mutta se olet sinä, joka joutuu luudan varressa häärimään. Ilmeisesti asia tulee esille ulkoapäin ja herättää sinun sisimmässäsi kenties kauankin olleet asiat ikävästi päivänvaloon. Siivoa paljastuneet nurkat ilolla ja muista levätä, sekä pyrkiä tekemään asioita joista nautit!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1609 : 21.09.2008 20:46:47 »

äppä. Eka kortti työlle ja toinen tuolle sisäiselle rauhalle.

VAUNUT
Käänteisenä
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, paluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymys Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Ensimmäinen ajatus tästä kortista oli käänteisenä pysähtyminen. Oikeinpäin Vaunut ovat aina liikkuvassa muodossa, joko lähtökuopissaan tai jo eteenpäin menossa. Käänteisenä se viittaisi seisahtumiseen eli eiköhän tämän Vaunujen ajomatkan jälkeen päästä pysähtymään, kun päämäärä on tullut vastaan Smiley

SELKEYS
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kiireinen ja sotkuinen mieli  voi huonosti ja että selkeä mieli puolestaan huokuu jumalallisuutta.
Salli sydämesi viisauden säteillä ympärillesi ja sulattaa mielesi hälinä.
Tiedä, että enkelisi on kiinnittänyt huomiosi selkeyteen ja odottaa saadakseen auttaa sinua.
Istu hiljaa paikallasi, jotta löytäisit tyyneyden sisältäsi. Säteilet silloin puhdasta, kirkasta valoa kaikille elämäsi osa-alueille.
Tuon valon selkeydessä enkelit paljastavat sinulle aivan uusia elämisen muotoja.
Näet asiat uusin silmin ja kykenet tekemään päätöksesi omassa voimassasi ja selkeydessäsi.
VOIMALAUSE: Mieleni on hiljainen, tyyni ja selkeä.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1610 : 21.09.2008 20:50:41 »

Basilika. Sinulle neuvottiin näin:

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Hyvin selkeä kortti. Älä anna kenenkään muun päättää asioita puolestasi, sillä sinä teet päätöksesi itse Itseesi liittyen. Pidä jalat tiukasti maassa, mieli terävänä ja korvat sisimpään kääntyineinä. Sillä keinolla löydät oikean tien. Jos tarvitse aikaa miettimiseen ja yksinolemiseen, hanki sitä itsellesi. Joskus asioiden kirjoittaminen paperille sen ihmeemmin miettimättä auttaa myös.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1611 : 21.09.2008 20:58:45 »

Harha. Sinun korttisi on tämä

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Nykyisen tilanteen tarkoitus on kasvattaa ja opettaa sinua niin, että pääsisit eroon kortin kertomista asiosta. Uskoisit vain Itseesi etkä muiden ihmisten sanomisiin tai tekemisiin. Kun ihminen pääsee kasvamaan vapaasti ja tietoisesti, hän saavuttaa ennen pitkää tason, jossa muiden sanomiset, tekemiset, uskomiset ja ajatukset eivät enää satuta häntä. Eivät edes kaikkein läheisimpien ja rakkaimpien ihmisten. Pieni kirpaisu voi tuntua, mutta se on vain hetkellinen kipu, sillä ihminen tuolla tasolla ollessaan ymmärtää, että on olemassa vain erilaisia näkökulmia. Jokainen näkee maailman omin silmin eikä siksi ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa ajatella, tuntea tai kokea. Jokaisella on oikeus siihen ja ihminen kunnioittaa tuota oikeutta. Hän tiedostaa, että hänenkin näkemyksensä asiasta on vain hänen näkemyksensä - se sopii juuri hänelle, eikä hän ole sen enempää oikeassa tai väärässä kuin toinen osapuolikaan. Silloin kukaan ei pääse astumaan henkilökohtaiselle loukkaamisen alueelle, koska ihmisellä ei ole enää sellaista. Se vaatii askeleen ottamista pois päin asioista, jotka loukkaavat ja tyynenä pysyttelemistä. Poistumista kokonaan tilanteesta, jos se sitä vaatii, katoamaan loukkaavan kohteen maailmasta, oli kyseessä sitten ihminen, työpaikka, koulutuspaikka, ajatus, näkökulma tai vastaavaa.
Nouse siis ulkomaailman paineen yläpuolelle! Sinulla on siihen voimia, kun vain olet päättäväinen. Muista, että sinua rakastetaan kyllä. Jos tunnet, ettei hyväksyntää tule tältä tasolta, henkimaailma ei muuta tunnekaan kuin syvää rakkautta kaikkea olemassaolevaa kohtaan. Voit aina kääntyä oppaiden ja enkeleiden tai edesmenneiden läheisten puoleen, jos siltä tuntuu.
tallennettu
aava1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194



Profiili
« Vastaus #1612 : 22.09.2008 07:57:43 »

Huomenta AthaMaarit,

Miltä minun loppuvuosi näyttäisi?

Kiitos sinulle etukäteen !   angel

Terkuin
aava1
tallennettu
pilkkis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #1613 : 22.09.2008 21:26:10 »

Kiitos kovasti AthaMaarit  smitten
tallennettu
LostOne
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #1614 : 22.09.2008 23:01:36 »

Kiitoksia Atha Maarit Smiley

Kyllä ns. oma vaisto kertoikin jo paljon...
tallennettu

Nouseva -skorpioni
Aurinko -vesimies huone 1.
Kuu -kalat, huoneessa 4.
Merkurius -vesimies
Venus -kauriissa
Mars- Vaaka
Jupiter -Skorpioni
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #1615 : 26.09.2008 00:23:11 »

Hei AthaMaarit!

Katsoisitko mitä tuleva/oleva syksy ja alkava talvi tuo tullessaan?

Uuvuttava ja työntäyteinen kesä takana. Vielä muutama 'pakollinen' urakka eessä ja sen jälkeen on aika ottaa rennommin. Siksi tässä jo mietinkin mitä kaikkea onkaan edessä.


Kiittäen Marutska
tallennettu
Memmy
Vieras
« Vastaus #1616 : 26.09.2008 00:52:39 »

Hei AthaMaarit!

Voisitko katsoa miltä lähitulevaisuuteni näyttää?

Kiitos näin etukäteen! On ihanaa, että jaksat auttaa muita  smitten
tallennettu
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #1617 : 26.09.2008 23:03:34 »

Heissan AthaMaarit!

Siitä on aikaa kun olen sinulta/korteilta viimeksi neuvoja kysynyt, joskus viimevuoden loppupuolella muistaakseni. Silloin kortit lupailivat kaikenlaista hässäkkää tälle vuodelle. No onhan sitä jonkinlaista ollutkin... pieni suhteen poikanen, joka sitten osoittautui (valitettavasti) vain lyhytaikaiseksi. Nyt jään työttömäksi Sad, toivottavasti sekin on vaan lyhytaikaista.
Melkoista vuoristorataa menen omien fiilisteni kanssa. Päivän aikana vaihdellen, hetkittäin olen niin yksin ja murheissani (onneksi tätä harvemmin) ja välillä taas tunnen sellaista hölmöä onnen kihelmöintiä ja hymyilen itsekseni, vaikka ei varsinaista syytä olekkaan. Mikä mua riivaa uglystupid2??

Pyytäisin nyt sinulta korttia tälle syksylle ja tulevalle talvelle, jos sinulla aikaa ja voimia on.
Miltä rakkaus- ja työelämäni näyttää korteista katsottuna? Onko jotain muuta johon minun tulisi kenties kiinnittää huomiota?

Kiitos jos jaksat minulle korttia nostaa!
Sinun kauttasi olen aina saanut korteilta sitä järjen ääntä ja ajateltavaa Wink.

Tiipoo

p.s. Voimia ja jaksamista sinulle opiskeluun!!
tallennettu
reabba
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #1618 : 27.09.2008 07:19:19 »

Hei! Minulla on Tarot-kortit mutta en osaa oikein kunnolla niitä tulkita. Tai luulen niin.. Shocked

Jos nostan itselleni kortit niin voitko tulkita ne minulle? Yksi hyvä ystäväni on yrittänyt tulkita kortteja minulle ja sanoo ettei hän voi tehdä sitä loppuun, joku on vastassa niin ettei saa selvää.

Kiitos etukäteen mistä tahansa vastauksesta  Cheesy

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1619 : 27.09.2008 12:49:47 »

Reabba. Laitapa minulle kysymyksesi ja siihen nostamasi kortti joko yksityisviestillä, maililla tai tähän jonon jatkoksi, niin palaan asiaan sinun vuorollasi. Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 106 107 [108] 109 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: