Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN  (Luettu 25429 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 21.05.2007 13:31:54 »

the group (ryhmä) -henkiolentoa kanavoinut Steve Rother
www.lightworker.com
15.5.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine ja tarkistuksia Matti


Steveltä: Uudelleenasennuksen viimeisin tulos on, että kehomme pystyy säilyttämään paljon enemmän energiaa. Tässä viestissä the group sanoo, että lisää sellaista energiaa, jonka tunnemme seksuaalienergiana, on matkalla kohti maata auttamaan tämän muutoksen tekemisessä. Jokainen tuntee sen tavalla tai toisella. The group on useita kertoja sanonut, että uskomuksemme seksuaalisuudesta on alue, jonka arvioimme uudelleen siirtyessämme eteenpäin. Kenties tämä on tuon liikehdinnän alkua. Yhden asian he pyytävät meitä pitämään mielessä… se on vain energiaa!
 
Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä

Steve Rother


 
Terveisiä Kotoa
 
Rakkaat ystävät, te olette pelanneet peliä verhon takana, mikä on ollut teille hyvin stressaavaa. Te työskentelette tällä planeetalla uuden energian kanssa, joka on kerrassaan uskomatonta. Te olette tuoneet sitä tänne. On oma suunnitelmanne, että toisitte tätä energiaa fyysiseen olemukseenne työstämään omia "asennuksianne". Energeettisen rakenteenne uudelleenasennusta on jo tapahtunut, ja se on aiheuttanut teille monia haasteita. Se on aiheuttanut vuosien saatossa monia vaikeuksia. Kerromme teille, että paljon tämän osalta on muuttumassa, myös energiarakenteenne, mikä auttaa teitä siirtymään seuraavalle tasolle, mutta myös järjestelemään uudelleen kaiken ympärillänne.

Uudelleenasennuksen shokkiaaltoja
 
Olemme puhuneet aiemmin kristallienergiasta, jonka täytyi aktivoida tämän planeetan kristalliverkko. Nämä siirtymät olivat tarpeellisia antamaan teille tukea mineraalikunnasta ja sallimaan tuon maapallon värähtelyosan muuttumisen etukäteen. Se on vaikuttanut tietokoneisiinne. Se johtuu siitä, että kristallienergia aktivoi mineraalikunnan kaikki tasot, mukaan luettuna tietokoneidenne kristallidiodit.
 
Samalla aikaan te alatte venyttää ja järjestellä uudelleen teitä ympäröiviä rakenteita auttamaan kehityksessänne. Siirtyessänne eteenpäin teillä on jotain johon astua, ettekä ole yksin. Tämä on hämmentänyt teitä ja näette sen vaikeuksina. Luulette olevanne vasten tiiliseinää, missä ei ole järkeä. Kerromme teille, että kaikki tapahtuu oman suunnitelmanne mukaisesti ja täsmälleen aikataulussa. Olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää olla ajattelematta prosessia paljonkaan. Usein te epäilette oletteko oikealla polulla. Kyseenalaistatte jokaisen ottamanne askeleen ja juuri ennen jalkanne osumista maahan pohditte teettekö oikean siirron tai tehokkaimman liikkeen, ja pohditte myös tässä kohtaa myös haluatteko lopettaa matkanne.


Uusia luomistapoja - nolla-aikaviive
 
Nyt kehittyessänne on tärkeää, että te siirrytte pois päämäärätietoisuudesta. Olette niin takertuneita siihen minne olette menossa, että se hallitsee koko opastusprosessianne. Kun siirrytte korkeampaan värähtelyyn, uudelleenasennuksenne sallii teidän löytää uusia luomismuotoja, uusia luomistapoja, jotka eivät sovi vanhoihin järjestelmiin. Olette olleet hyvin keskittyneitä jonkin päämäärän saavuttamiseen, sillä se on ollut aina tähän saakka tapana saavuttaa asioita. Olette aina määritelleet selkeästi yksityiskohdat sille mitä haluatte saavuttaa.
 
Tämän sijasta luominen on kuin kirjan lukemista. Löydätte jonkin kirjan ja sen henkilöistä tulee oman elämänne osa, ja olette hyvin iloisia lukiessanne tätä kirjaa. Maltatte tuskin odottaa, että teillä on taas aikaa lukea mitä heidän elämässään tapahtuu. Siitä tulee osa teitä. Teistä tulee surullisia kun olette tulossa kirjan loppuun. Miten olisi kirja, joka ei koskaan lopu? Miten olisi kirja, joka jatkuu ja jatkuu, ja näistä ihmisistä - henkilöistä - tulee osa elämäänne ja tätä kaikkea? Tämä on uusi luomismuoto, ja se siirtyy päämäärätietoisuudesta matkatietoisuuteen. On kyse siitä, että nautitaan matkasta.  On kyse siitä, että nautitaan jokaisesta askeleesta ja pohditaan innostuneena, mitä tulee tapahtumaan juuri ennen kuin jalka osuu maahan, sen sijaan että epäillään ollaanko oikealla polulla.
 
Tuon pikkuepäilyksenne syntyhetkellä se myös tapahtuu, sillä aikaviive on nyt poissa. Luomuksissanne ei ole enää aikaviivettä, ja vaikka te ette vielä olekaan ajatustenne mestareita, mikään ei suojele teitä omilta negatiivisilta ajatuksiltanne. Silloinkin kun teillä on epäilyksiä, elämä on itsensä toteuttava ennuste. Astuessanne eteenpäin se mitä uskotte tapahtuvan, tapahtuu - ja nopeasti. Pyydämme siis teiltä: älkää takertuko siihen mitä tapahtuu. Älkää takertuko siihen, oletteko polulla vai ette. Nauttikaa siitä missä olette tällä hetkellä. Astukaa siihen löytämisen matkatietoisuuteen, että vaikka olisittekin ehkä poissa polulta, aiotte nauttia siitä mitä kohtaatte. Huomaatte, mitä on polun sivussa, ja te havaitsette, että te olette juuri sillä polulla, millä haluattekin olla.
 
Kun kehitytte pidemmälle uudessa energiassa, näette näiden asioiden alkavan muuttua kohdallanne. Itse asiassa elämänhallinta on nyt eri tasolla. Siinä on kyse sen sallimisesta, että virtaus kulkee lävitsenne kuin delfiineillä. Delfiineillä on niin sileä rakenne, että ne voivat uida sameimpienkin vesien läpi, koska ne ovat aina liikkeessä. Mikään ei juutu niihin kiinni… ne eivät kiinnity mihinkään. Ne eivät ui löytääkseen itselleen parasta paikkaa tai korkeinta polkua. Sen sijaan ne uivat nauttiakseen siellä, missä ne kunakin hetkenä ovat. Lähtekää tuolle matkalle ja siirtykää päämäärätietoisuudesta matkatietoisuuteen. Olkaa tarkkana. Vaikka ottaisittekin ehkä askeleen polun sivuun, nautitte ehkä siitä vielä enemmän. Saatatte huomata vaeltavanne metsässä ilman polkuja ja havaita oman henkenne käyvän luonanne, sillä sitä te olette kutsuneet koko ajan.


Suora yhteys Kotiin
 
Teitä opastetaan paljon enemmän kuin voitte mitenkään tietää. Jokaisella teistä on suora yhteys taivaaseen, Kotiin. Ette pysty tuntemaan sitä. Laitoitte verhon estämään teitä tuntemasta sitä. Kerromme teille, että vaikka te vietättekin paljon ajastanne yrittäen ohentaa tuota verhoa, se on todellisuudessa ystävänne. Vetäessänne tuon verhon sivuun, te tunnette surua. Teitä syleilee syvä suru siitä eteenpäin, koska te ette ole Kotona, ja sen muistaminen on vaikeaa. Jos kuitenkin nautitte verhosta ja tiedätte, että sen ulkopuolella on osa itseänne, se opastaa teitä silloin, kun te olette ilossanne, intohimossanne ettekä kiintyneitä lopputulokseen. Silloin te voitte virrata vapaasti oman korkeamman itsenne opastuksella. Silloin te vahvistatte sitä yhteyttä, jota te nyt siirrätte.

 
Tuleva seksuaalienergian aalto
 
Kerromme teille, että tulevina kuukausina tapahtuu monia asioita. Erityisesti yksi asia on alkanut jo, ja tulee jatkumaan seuraavien kahden vuoden aikana. Eräs energia on lisääntynyt ja se tuntuu fyysisessä kehossa. Tunnette universaalin energian koko ajan kehossanne. Vaikka näette itsenne erillisinä, käsitätte nyt että te tunnette olevanne yhteydessä. Olette osa toisia. Energiakenttänne sekoittuvat toisiinsa.
 
Vaikka luulette olevanne yksilöitä täysin erillään kaikista muista, te ette ole sitä, eikä energianne voi olla olemassa ilman toisia. Energiamielessä on mahdotonta olla yksin. On mahdollista olla vain osa energiavirtaa. Itse suunnittelemanne verho on kätkenyt tämän teiltä. Kerromme teille, että te alatte tuntea sen useammin. Tunnette sen fyysisessä kehossanne. Elämänvoimaenergian tullessa fyysiseen kehoonne te kutsutte sitä seksuaalienergiaksi. Siihen liittyy kuitenkin hyvin monia väärinymmärryksiä. Niihin uskomusjärjestelmiin, jotka olette yhdistäneet seksuaalienergiaan, liittyy paljon pelkoa ja hämmennystä.
 
Hyvin lyhyessä ajassa tämä maaksi kutsuttu matto tulee kokemaan suuren "ravistusaallon": jokainen tuntee lisääntynyttä seksuaalienergiaa, kuten te sitä kutsutte. Pyydämme teitä päästämään irti sitä koskevista uskomusjärjestelmistä ja vain nauttimaan matkasta. Unohtakaa kaikki yksityiskohdat siitä, mihin luulette olevanne menossa, mitä teidän tarvitsee tehdä, mikä on oikein ja mikä väärin. Tuntekaa vain tuo energia. Se on energiaa. Sitä se vain on. Se on elämänvoimaenergian lisäystä ja sen tullessa fyysiseen kehoon tunnette sen kundaliini- tai seksuaalienergiana.
 
Sitä voidaan käyttää ja on käytetty monin, monin eri tavoin, mm. luomistyökaluna. Seksuaali- tai elämänvoimaenergialla on kuitenkin kaksi merkittävää väärinkäyttötapaa. Yksi on sen käyttäminen hallitsemiseen ja toinen on sen tukahduttaminen. Se mitä te vastustatte, pysyy. Jos siis tukahdutatte tai kiellätte tämän energian, te lisäätte sen voimaa ja energiaa normaaliin verrattuna. Havaitsette sen monissa omissa rakenteissanne maan päällä. Antakaa sen vain virrata lävitsenne. Se ei vahingoita teitä. Se ei voi vahingoittaa teitä. Se on itse asiassa omaa elämänvoimaenergiaanne, ja se tuntuu hyvältä. Se virtaa lävitsenne, koska tämä energia muodostaa Kodin.
 
Sitä on paljon enemmän täällä Kotona kuin voisitte mitenkään ymmärtää, sillä energia, jossa me elämämme koko ajan, on sitä energiaa, jonka te tunnette seksuaalienergiana olemuksessanne. Te vain koette sitä hyvin lyhyitä jaksoja. Me elämme siinä koko ajan. Isäntä sanoo: "Haluan mennä Kotiin. Haluan mennä Kotiin." Kerromme teille, että koette tätä nyt päivittäin. Se on alkamassa muuttua, koska tätä te teette. Sen sijaan että menisitte Kotiin kokemaan tätä, tuotte sen maan päälle. Olette luomassa taivasta omassa uudessa inkarnaatiossanne maan uudessa energiassa, ja sitä varten te olette täällä. Se oli suurin toiveenne ja olette jo ylittäneet sen.


Seksuaalienergian vuodatusta seuraavien kahden vuoden aikana
Rakkaat ystävät, ei ole voimassa enää mitään suurta suunnitelmaa. Teillä ei ole seurattavaa polkua. Te teette sitä jokaisen päivänne jokaisella askeleella, ja mikä ilo onkaan katsella teitä. Te ette ymmärrä että te olette taianomaisia. Te ette ymmärrä, että teissä itsessänne on osa, joka tuntee kaiken, ja kun tunnette, kaikki kaikkialla tuntevat tuon energian. Antakaa sen virrata lävitsenne vapaasti. Tulkaa delfiiniksi. Uikaa sameimpienkin vesien läpi pelkäämättä minkään juuttuvan itseenne kiinni. Tuntekaa elämänvoiman, seksuaalisuuden energia. Tuntekaa iloa olemisesta henki, joka teeskentelee olevansa ihminen. Miten ihanaa aikaa tämä onkaan.
 
Puhutte halustanne tulla Kotiin. Kerromme teille, että toisinaan kadehdimme teitä, sillä kaikesta taivaan mahdista huolimatta me emme voi tehdä yhtä asiaa, ja se on toisen koskettaminen. Tehkää sitä usein. Tietäkää, että itse asiassa on energiavoimaa, joka virtaa kaikkien sydänten välillä ja sitoo ne yhteen taianomaisesti. Se on teidän, ja se yhdistyy elämänvoima-, seksuaalienergiaan. Antakaa sen virrata läpi. Antakaa sen virrata hymyssänne. Antakaa sen virrata lävitsenne joka hetki. Vain tuntekaa se koskettaessanne toista ihmistä, koska siihen se on tarkoitettu. Se on itse asiassa elämänvoimaenergian korkein käyttötarkoitus.
 
Sitä on tarkoitus välittää päivittäin kulkiessanne toistenne ohi kadulla, eikä rajoittaa sitä vain seksiaktiin, piiloon makuuhuoneen suljettujen ovien taakse, sillä se on vain yksi seksuaalienergian muoto. Fyysinen seksiyhteys on vain yksi tapa antaa tämän energian virrata lävitsenne. Silloin kun te ilmaisette sitä tällä tavalla, tehkää se lapsen antaumuksella, joka silmät suurina tutkii jotain ensimmäistä kertaa. Tehkää se avoimesti ilman häpeän, tukahduttamisen tai syyllisyyden viittaa. Jotkut teistä tulivat tähän peliin päätarkoituksenaan tuntea tämän elämänvoiman virtaaminen lävitsensä fyysisen seksin aikana. Tämä voidaan saada aikaan vain ihmiskehossa.
 
Olette henki, joka teeskentelee olevansa ihmisolento. Se että sallitte elämänvoimanenergian Kotoa tulla kotiinne luoksenne, auttaa teitä muistamaan Kodin. Seuraavien kahden vuoden aikana näette tämän energian lisääntyvässä määrin virtaavan kaiken läpi, myös oman kehonne. Kuvitelkaa, millaista on yhtäkkiä saada merkittävä seksuaalienergian lisäys. Jotkut alkavat pelätä. Jotkut yrittävät käyttää sitä hallitsemiseen ja toiset yrittävät tukahduttaa sen, erityisesti jos heillä on siihen liittyviä ratkaisemattomia kysymyksiä. Siirtyminen eteenpäin tulee teille jokaiselle paljon helpommaksi, jos te nyt rentoudutte tämän energian osalta. Monet teistä, jotka lukevat näitä sanoja, tulevat auttamaan muita heräämään ja puhdistamaan tätä energiaa parantajina ja opettajina.
 
Joillakin teistä on luonnollisia fyysisiä reaktioita. Joskus kehonne muuttuu. Joskus kehonne vastustaa tätä energiaa aluksi, ainoastaan alkaakseen kaivata sitä sopeuduttuaan. Kaikki riippuu teidän energialeimoistanne, omasta historiastanne, uskomusjärjestelmistänne. Seksuaalienergiavuodatus herättää ja motivoi jokaisen teistä arvioimaan uudelleen omat uskomusjärjestelmänsä ja katsomaan kaikkea korkeammasta näkökulmasta.
 
Käyttäkää tämä tilaisuus, ja kun te alatte tuntea sellaisia asioita omassa fyysisessä olemuksessanne, joita te ette ole koskaan ennen tunteneet, vain nauttikaa tuosta tunteesta, mitä ja missä se onkin. Teidän ei tarvitse viedä mitään loppuun tai saavuttaa jotain johtopäätöstä. Tunnette pelkästään lisää elämänvoimaenergiaa tulevan sen uuden fyysisen kehonne läpi, jota olette muodostamassa, koska tämä on osa uudelleenasennusprosessia.
 
Tulemme puhumaan paljon lisää seksuaalienergiasta ajan kuluessa, koska monet asiat muuttuvat ja pian te katsotte seksuaalienergian merkitystä uusin silmin. Monet tähän liittyvistä uskomusjärjestelmistänne ja -rakenteistanne muuttuvat myös. Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tietää, että energiaa tulee, ja työskennellä vapauttaaksenne pelkoja ja rajoituksia tältä alueelta, sillä ne tulevat pian seisomaan tiellänne. Tietäkää, että tämä on osa koko ihmiskunnan kohtaamaa luonnollista muutosta. Astukaa siihen sisään. Omistakaa se. Tuntekaa se. Jakakaa se. Monta kertaa seksuaalienergia tulee voimakkaampana hymyn kuin rakastelun läpi. Tuntekaa tämä Kodin energia ja levittäkää sitä.

 
Valitut
 
Tietäkää, että me katsomme teitä tuntien suurta rakkautta teitä kohtaan. Ymmärtäkää, että te olette erityisiä valittuja. Te olette niitä, jotka ovat päättäneet ripustaa verhon ja unohtaa, mistä ovat kotoisin. Olette niitä, jotka ovat päättäneet asettaa kasvoilleen sellaisen verhon, joka sallii teidän nähdä muiden suurenmoisuuden, mutta estää teitä näkemästä omaa valoanne. Se on meidän tehtävämme. Emme ole täällä kertomassa teille, minne käännytään. Emme ole täällä antamassa vastauksia kysymyksiinne. Olemme täällä auttamassa teitä muistamaan kysymyksenne.
 
Monta kertaa te lähdette pois näistä tilaisuuksista mukananne enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, ja me tiedämme silloin tehneemme työmme, sillä sitä varten me olemme täällä. Teillä on vastaukset. Se että me antaisimme vastaukset, on vanhanaikainen tapa matalammista Seuraa johtajaa -värähtelyistä. Nyt te olette voimaantumisen toisessa aallossa: Seuraa itseäsi. Astu siihen. Omista se. Jaa se toisten kanssa ja löydettyäsi totuuden välitä sitä. Välitä jotain, joka toimii itselläsi, koska te kaikki olette opettajia.
 
Teillä on täällä hyvin erityinen tehtävä. Nyt kun fyysinen ja energeettinen keho muuttuvat ja kehittyvät selviytymään korkeammista värähtelyistä, aktivointeja tapahtuu. Maapallo muuttuu. Eläin- ja kasvikunta muuttuvat. On monia lisätekijöitä, joista te ette edes tiedä. Ne ovat ajan ja paikan toisten ulottuvuuksien värähtelytasoja, jotka sopivat niihin ulottuvuuksiin, joista olemme juuri puhuneet. Kaikki tämä kehittyy, koska kyse ei ole vain ihmisistä. Kyse on kaikesta, myös enkelikunnasta ja siitä mitä kutsutaan Kodiksi. Kaikki on astumassa ylöspäin teidän valintojenne vuoksi. Te laitoitte tämän liikkeelle.
 
Ymmärtäkää, että kun luette näitä kirjoja, kuuntelette näitä viestejä tai osallistutte seminaareihin, kokemanne tunteet ovat vain oman sydämenne tunteita. Emme me anna niitä teille. Me heijastamme vain omaa energiaanne. Tämä on taikaa. Meillä ei ole taikaa, me heijastamme sitä. Kun te alatte todella olla niitä ihmisenkeleitä joita te olette, opettelette tekemään sitä toistenne kanssa. Sen tapahtuessa teillä on taivas maan päällä. Tämä on se prosessi.
 
Astuessanne siihen etsikää tapoja lähellänne olevien voimaannuttamiseksi. Etsikää tapoja lähellänne olevien auttamiseksi vapautumaan kiintymyksestään päämäärään, nauttimaan matkasta, hengittämään ja tuntemaan energian virtaavan kehonsa läpi vain lyhyen hetken. Leikkikää sillä. Antakaa rakkauden tulla lävitsenne. Hengittäkää ilmaa kehoon ja tuntekaa Kodin elämänvoima ja tietäkää, että me istumme olkapäällänne osoittamassa suosiotamme jokaiselle siirrolle.
 
Te, rakkaat ystävät, olette mahtavimpia koskaan eläneitä enkeleitä. Te ette tiedä keitä olette, mutta me tiedämme. Kerromme teille, että olette jo laittaneet liikkeelle evoluutiomuutoksen, jota ei voi pysäyttää eikä pysäytetä. Olette jo ylittäneet Atlantiksen ja Lemurian päivät, ja olemme hyvin ylpeitä teistä.
 
Ottakaa tämä itsellenne. Koskettakaa toisianne. Koskettakaa toisianne sydämellänne. Koskettakaa toisianne hymyllänne. Koskettakaa toisianne terveellä seksuaalienergialla. Tuokaa Kodin energia kaiken tekemänne läpi vapaasti ja avoimesti, ja katsokaa, kun muutatte ja synnytätte uudelleen maaplaneetan.
 
Kiitämme teitä olemisesta kanssamme ja sallimisesta esittää oman osamme. Suurin halumme on vain levittää siipemme, ei lentääksemme vaan heijastaaksemme ihmisten suurenmoisuutta. Se on joskus hyvin vaikeaa. Monta kertaa me huudamme koko taivaan mahdilla kääntymistä oikealle ja katsomme suuressa tuskassa teidän kääntyvän vasemmalle. Te tulette kokemaan samaa turhautumista, jota me saamme joskus kokea, sillä teistä tulee ihmisenkeleitä. Te käsittelette sitä eri tavalla, koska ylpeän vanhemman tavoin, jonka suurin halu on, että hänen lapsensa oppivat jotain paremmin kuin hän itse, tekin olette mahtavimpia koskaan eläneitä enkeleitä. Olemme hyvin ylpeitä teistä ja taputamme joka askeleellenne. Me taputamme kun luotte polkua itsellenne joka hetki. Nauttikaa matkasta.
 
On kolme yksinkertaista muistutusta, joiden myötä lähdemme luotanne: Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on suurta peliä ja pelatkaa hyvin yhteen
.
 
Espavo
 
The group
 
Erityispyyntö: Tekijänoikeus 2007, Steve Rother. Tämä informaatio on tarkoitettu kiertoon ja levitettäväksi kokonaisuudessaan tai osissa tämä huomautus mukaan liitettynä. Tätä materiaalia voidaan käyttää sillä ehdolla, että kaiken materiaalin oikeudet, mukaan luettuina tämän materiaalin käännökset, jäävät alkuperäisen tekijänoikeuden haltijalle. Lisäinformaatiota the groupista löytyy osoitteesta www.lightworker.com. Kiitos avusta Valon levittämisessä!
************************************

Halutessasi viestejä kirjoita minulle osoitteeseen matti@hopeasulka.com . Jos käytät viestisuodatusta, varmista että osoitteeni on sallittujen listalla! - Rakkaudella Matti Kuusela, www.hopeasulka.com
« Viimeksi muokattu: 18.05.2008 09:14:12 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 21.05.2007 16:50:26 »

uuuuhhh...  Smiley pitäiskö/ voisko tätä nyt toteuttaa ihan seksinä vaan - plääh, kun ei ne ymmärrä tällaisesta vai pitääkö kehittää se rakastettu-
« Viimeksi muokattu: 21.05.2007 17:00:43 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 21.05.2007 19:30:44 »

Tuota...

kyllähän minä tietyllä mielenkiinnolla näitä juttuja luen. Vaikkakin niissä on usein jonkun toistoa, joka turruttaa sitä mielenkiintoa tai sitten ei vain jaksa syventyä kaikkeen.

Jaksatteko kaikki muut?

Aaah, huokailen tuon sakraalichakrani kanssa jonk yks ja toinen on sanonut (täälläkin yks testi) alivoimaiseksi. Hm. Kuitenkin olen luova tyyppi ja porhallan alalla kuin alalla etteivät muut perässä pysy, kauhistelevat, että mistäs moinen energia.  Shocked

Mutta tulee mieleen juuri se epäilys, jonka synnystä tuossa kanavoinnissa kielletään. Pitää vain uskoa. Kauheasti tekis mieli näistä keskustella.  :Smiley

Esimerkiksi, otanpa tuosta pari lausetta:

Luulette olevanne vasten tiiliseinää, missä ei ole järkeä. Kerromme teille, että kaikki tapahtuu oman suunnitelmanne mukaisesti ja täsmälleen aikataulussa. Olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää olla ajattelematta prosessia paljonkaan.

Tuossa sanotaan, että kaikki tapahtuu oman suunnitelman mukaan, mutta sitten toisessa paikassa sanotaan, että ette tarvitse enää mitään päämäärää! Eikä ne suunnitelmat olekin juuri yhteydessä siihen päämäärään, minkä vuoksi aherramme? Ja sitten ei saisi ajatella prosessia. Kun siitä näissä kanavoinneissa kuitenkin muistutetaan koko ajan?

Hyvät ihmiset! Mitä tämä kaikki sitten oikein on? Luetteko te kaikki näitä? Kuinka syvällisesti? Ymmärtäen? Hyväksyen? Kaiken niellen totuutena?

IHmettelee Esmiralda

ps. ei millään pahalla, tahtoo vain keskustella... smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 21.05.2007 19:51:09 »

Minulle tulee lähinnä mieleen, että kun jotain tapahtuu suunnitelman mukaan se tarkoittaa joko omaa sielunsuunnitelmaa tai yleisesti koko maailmaa ja ihmiskuntaa koskevaa suunnitelmaa. Mihinkään elämäänhän ei sieluna lähdetä ilman jonkinlaista suunnitelmaa siitä, että miksi tänne ylipäätään tullaan! Grin

Päämäärättömyydestä voisi pohtia ehkä niin, että koska asiat tapahtuvat, niin kuin niiden kuuluukin tapahtua, meidän ei välttämättä tarvitse niistä huolehtia. Nuo kavanoinnithan koskevat yleensä koko maailman menoa, eivät omaa sielunsopimuksemme päämääriä. Korkeammat tahot huolehtivat näistä kanavointien tapahtumaketjujen hoitamisesta pääasiallisesti ja me voimme halutessamme osallistua siihen. Koska vaikutus on maailmanlaajuinen ja tapahtumaketjut voimakkaita, nuo tapahtumat vaikuttavat myös meihin, tiedostimmepa sitä tai emme. Täällä astrollakin huomaa, miten sen jälkeen, kun maapallolle on laskettu taas korkeampaa energiaa, ihmiset alkavat valittaa, että voi kauhea, olen niin väsynyt ja kaikki on huonosti, enkä tiedä mistä tämä johtuu! laugh Samaan aikaan myös selvänäö-osion puolelle pompsahtaa kerralla suuri määrä kysymyksiä henkilöiltä, joilla energian tulo on pyöräyttänyt maailman sekaisin. Siksi meille ilmoitetaan näistä ja kerrotaan vinkkejä, miten voisimme parhaiten käsitellä tämän asian - käskyjähän nämä eivät missään nimessä ole! Henkimaailma ei ikinä käskytä tai vaadi mitään.

Tällaisen prosessin ajatteleminen, joka loppujen lopuksi ei ole meidän käsissämme, vaan korkeimpien tahojen, miettiminen saattaa vain meidän elämäämme ylimääräistä stressiä ja voi taivas, elämä täällä osaa olla jo ilman universaaleja jättimuutoksiakin hirveän stressaavaa! Grin Meitä siis kehotetaan menemään virran mukana. Ei ole tärkeää, minne virta meitä vie (=mikä on päämäärä), tärkeintä on vain mennä sen mukana. On aivan turhaa ajatella joen virtaamista, koska joki virtaa ajatuksistamme huolimatta ja kastelee meidät. Samoin tekee universaali energia.

Omassa elämässämme on tietenkin päämääriä, joita olemme luvanneet hoitaa sielunsopimuksessamme ennen syntymäämme ja niihin meidän kuuluukin tähdätä. Nämä kanavoinnit eivät kuitenkaan koske niitä, vaan yleisiä universaaleja tapahtumia, kuten tuossa äsken sanoinkin/teotisoin.

Itse luen kanavointeja ja poimin sieltä sellaiset kohdat, jotka puhuttelevat minua eniten. Joskus kanavoinnissa ei ole mitään tärkeää minulle, joskus koko teksti napsahtaa suoraan asian ytimeen. Esimerkkinä vaikka todella suositut Kryonin ja Michaelin kanavoinnit - Kryonin kanavointeihin en ole koskenut lainkaan, koska ne eivät tunnu omilta minulle, mutta Michael on kavanointilähteistä se, joka on puhutellut minua kaikkein eniten.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #4 : 21.05.2007 20:12:00 »

....keskustelu aina paikallaan ...kuten kritisointikin.... Smiley
oman kiinnostukseni tähän tekstiin herätti mm.:

....ensinnäkin JOKIN Suuri lämmin läikähdys vain käy itselläni sisimmässä ~ joidenkin kanavoitujen tekstien kohdalla - ei usein , vaan joskus .....  Kiss

" kotoa "koskettaa~~ enkä sitä  tässä ja juuri osaa suuremmin selitellä .... itseasiassa ei ole mitään mitä selittää  Smiley - ja jokainen voi suodattaa omalta kohdaltaan pois sen mikä itselleen ei sovi tai kuulu .... Smiley ...... näkisin tässä keskusteluaiheessa aika pitkälle samaa kuin keskustelu totuudesta .....   Huh  :' ...

*  On kyse siitä, että nautitaan matkasta.  On kyse siitä, että nautitaan jokaisesta askeleesta ja pohditaan innostuneena, mitä tulee tapahtumaan juuri ennen kuin jalka osuu maahan, sen sijaan että epäillään ollaanko oikealla polulla.......

*     Astuessanne eteenpäin se mitä uskotte tapahtuvan, tapahtuu - ja nopeasti. Pyydämme siis teiltä: älkää takertuko siihen mitä tapahtuu. Älkää takertuko siihen, oletteko polulla vai ette. Nauttikaa siitä missä olette tällä hetkellä.......

*   Unohtakaa kaikki yksityiskohdat siitä, mihin luulette olevanne menossa, mitä teidän tarvitsee tehdä, mikä on oikein ja mikä väärin. Tuntekaa vain tuo energia. Se on energiaa. Sitä se vain on. Se on elämänvoimaenergian lisäystä ja sen tullessa fyysiseen kehoon tunnette sen kundaliini- tai seksuaalienergiana........Sitä voidaan käyttää ja on käytetty monin, monin eri tavoin, mm. luomistyökaluna......

^Astuessanne siihen etsikää tapoja lähellänne olevien voimaannuttamiseksi. Etsikää tapoja lähellänne olevien auttamiseksi . Antakaa rakkauden tulla lävitsenne. Hengittäkää ilmaa kehoon ja tuntekaa Kodin elämänvoima ja tietäkää, että me istumme olkapäällänne osoittamassa suosiotamme jokaiselle siirrolle......

*   Nauttikaa matkasta.
 
On kolme yksinkertaista muistutusta, joiden myötä lähdemme luotanne: Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on suurta peliä ja pelatkaa hyvin yhteen.
... smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #5 : 21.05.2007 20:23:38 »

No minulla kolisi niin, että tuli ihan veet silmiin  Cry Cheesy Cheesy Cheesy smitten smitten smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 21.05.2007 21:02:05 »

Voi Ippuska, olet kypsempi, ymmärtäväisempi kuin minä!  Huh

Tai hullumpi kuin minä!  idiot2

Kyllähän minä jos ihan syvintä ääntä kuuntelen, olen kuullut tuollaista jotakin aina...

Mutta niin epäkypsä oppilas kyllä vielä olen, että haaa!

Alan epäillä!
- Entäs jos jossakin on päätetty vain että aivopestäänpä tyhmää kansaa sellaisellä jutulla mikä ei ole tämän päivän kirkoissa kuulutettu, ei politiikassa, eikä ns. tiedemaailmassa.

Mutta sitten jään miettimään, että MIKSI? Mikä ja kuka tuosta hyötyy? Kuka hyötyy, että käännetään selkämme vanhan maailman kaavoille ja rytmille ja tartutaan uuteen?

En tiedä. En hoksaa.

Mutta johonkin meitä kehoitetaan antautumaan, kuten nyt poimin Arkiviisun liitteistä:
- nautitaan vaan matkasta
- ei takarruta tapahtumiin
- unohtakaa ja vain tuntekaa

Niinkuin järki pitäisi unohtaa ja jonkinlainen elämän realiteetti...

Kyllähän minä tuon voimaannuttamisen, auttamisen ja rakkauden toki ymmärrän ja avoimin sylin siinä lähden mukaan. Mutta...

Miten tämän yhteiskuntajärjestelmän oikein käy?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #7 : 21.05.2007 21:05:22 »

Nokun .... vähän tuollainen minä olen aina ollut(kin)  Cheesy nyt vain luvan kanssa  Kiss angel smitten smitten smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 21.05.2007 21:17:06 »

Nokun .... vähän tuollainen minä olen aina ollut(kin)  Cheesy nyt vain luvan kanssa  Kiss angel smitten smitten smitten

Halaus sinulle toiselta 'hullulta' ihan iloisesti!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #9 : 21.05.2007 21:20:11 »

 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #10 : 21.05.2007 21:37:55 »

Niinkuin järki pitäisi unohtaa ja jonkinlainen elämän realiteetti...

Kyllähän minä tuon voimaannuttamisen, auttamisen ja rakkauden toki ymmärrän ja avoimin sylin siinä lähden mukaan. Mutta...

Miten tämän yhteiskuntajärjestelmän oikein käy?

..... Huh ...ajattelen että voimaannuttaminen, auttaminen ja rakkaus on elämän realiteetteja parhaimmillaan - kun sydän ja järki tekee yhteistyötä .... järkeä vain voi käyttää niin monella muullakin tavalla - ajatellen nyt tätä yhteiskuntajärjestelmää esimerkkinä - oikeastaan kyllä viime vuosien aikainen tapa käyttää järkeä näkyy ja kuuluu maailmassa aika selkeästi näinä aikoina .... järkeä voi käyttää ihmiskunnan - luomakunnan puolesta tai sitä vastaan - ja sitten on vielä ne harmaat sävyt - ettei heilahdella laidasta laitaan - vaan jyllä itse ajattelen näin ETTÄ jo historiassa on esimerkkejä monista suurista aikakautensa vaikuttajista jotka ovat käyttäneet sekä järkeä että sydäntä - jospa järkisanan voisikin korvata viisaudella .....

Ymmärrän kyllä näkökulmaasi Esmiralda - ja niin se on ettei itseään toisaalta voi eikä saakaan pakottaa olemaan jotain sellaista mitä ei voi allekirjoittaa - sydämestään .... ihan samoin koin itsekin aikanani ETTÄ mitäs ihmettä oikein meinaan - että " uskoako johonkin mitä ei ns, oikeasti ole olemassa tai näkyvillä" ..... se vain on niin - ei voi alkaa " uskoa johonkin vain käskemällä" ... se kokemus tulee tai ei tule - en itsekkään aina kaikkea tekstin sisältöä ymmärrärrä vaan SE JOKIN kun koskettaa niin lämmin läikähdys käy sydänalassa - ei siihen järki riitä , siis selittämään ETTÄ mistä se läikähdys tulee ja mitä se viestittää - itselleni NE hetket ovat aina " enkelin kosketuksia" .... AthaMaaritia lainaten...
Lainaus
Itse luen kanavointeja ja poimin sieltä sellaiset kohdat, jotka puhuttelevat minua eniten. Joskus kanavoinnissa ei ole mitään tärkeää minulle, joskus koko teksti napsahtaa suoraan asian ytimeen. Esimerkkinä vaikka todella suositut Kryonin ja Michaelin kanavoinnit - Kryonin kanavointeihin en ole koskenut lainkaan, koska ne eivät tunnu omilta minulle, mutta Michael on kavanointilähteistä se, joka on puhutellut minua kaikkein eniten.
....itsellenikin ovat nuo Kryonin ja Michaelin tekstit tutuimpia ja koskettavimpia.... smitten Kiss

Se ainakin tähän asti ikuiselta tuntuva dilemma tiede ja henkisyys - tässä toisiaan kuulostelevat JA toisaalta myöskin ne meidän jokaisen henkisen polun henkilökohtaiset totuudet ja kokemukset ja hyvä näin ...
.... että meitä on yhdessä ja erikseen erilaisia ja silti samanlaisia - kuitenkin piis änd laav meitillen kaikillen ja pusut perään lähettää aaviisuinen -  Kiss Kiss ... ollaan iloisesti iloisia yhdessä  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 21.05.2007 21:40:18 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 21.05.2007 23:56:36 »

Arkiviisu, Kaarina, AthaMaarit, olette ihanteellisia keskustelukumppaneita, lämmitätte, pehmitätte, mutta te olette asian takana, tukena, osana jne...

Tietenkin he, jotka löytäisivät kritiikkiä ja voimakkaampaa 'kiistakeskustelua' (hm. sellaistako kaipaan?  idiot2) eivät kai viitsi edes kurkistaa tämänkaltaisia tekstejä.

Tosi on, Kaarina, että olen lukenut aivan valtavasti, ei paljoa puhetta enää kirjasta jota en olisi lukenut ja kummasti jo alan työntämään alan kirjallisuutta syrjään, olen ostamatta 'Minä olen' tai muita tällaisia lehtiä. Ehkä olen oivaltanut sen mitä minun aivoillani voi ymmärtää. Ei ehkä pysty/mahdu enempiä. Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Nautin omasta vapaaehtoisesta luomisesta nyt enemmän. Vuoroin vieraissa, muiden maailmassa, omani maailmassa.  smitten

Lämmin kiitos ajattelusta, vastaamisesta...se on paljon!
Sitä minä aina ihmettelenkin ja arvostan, että on todella ihmisiä, jotka lukevat toisten ajatuksia, ottavat osaa, tutkivat, miettivät.

Kuinka arvokasta se onkaan tässä ajassa ja maailmassa, jossa käytetään aikaa niin paljon touhottamiseen ja turhan jauhamiseen, sekä toden mielipiteen piilottamiseen. Katsopa työpaikkaasi, ihmisiä lähiympäristössä!

Kai tällaiset foorumit, keskustelupiirit jotenkin kummalla tavalla muotoutuvat tiettyjen ihmisten tositarpeeseen. Tarpeeseen, jota ei voi edes nimittää tai osoittaa. Ja kuitenkin tämä voi olla hyvin pientä. En tiedä. Ja hetkellisiä. En tiedä. Kuitenkin on oma tehtävänsä.

Ihmettelen minä kumminkin kaikkea...
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #12 : 22.05.2007 00:48:41 »

Lainaus
olen lukenut aivan valtavasti, ei paljoa puhetta enää kirjasta jota en olisi lukenut ja kummasti jo alan työntämään alan kirjallisuutta syrjään, olen ostamatta 'Minä olen' tai muita tällaisia lehtiä. Ehkä olen oivaltanut sen mitä minun aivoillani voi ymmärtää. Ei ehkä pysty/mahdu enempiä. Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Nautin omasta vapaaehtoisesta luomisesta nyt enemmän. Vuoroin vieraissa, muiden maailmassa

Tämä on aivan oikea asenne eli eteen päin omaa ääntä kuunnellen! En itsekään ole lukenut pitkilleen mitään henkistä tai elämänfilosofista kirjallisuutta, mutta yhdessä vaiheessa ahdin niitä kaksin käsin! Eikä kaikkea tarvitsekaan lukea, itse olen tosi nirso lukemaan mitään esoteerista kirjaa ja otan sen käteeni vasta, kun selailin jälkeen tuntuu siltä, että tämä pitää lukea. Silloin kirjassa on jokin juttu minulle, asia, johon saan näkökantaa tai vastauksenpoikasta.
Minä en ole jostain syystä saanut koskaan hirveästi irti Minä Olen-lehdestä tai Ultrasta... Se varmaan johtuu siitä, että lehti ei tietenkään voi omistaa aiheellensa kuin korkeintaan muutaman sivun, kun itse taas haluaisin perehtyä mielenkiintoisiin aiheisiin niiden pohjamutia myöten! Grin

Lukeminen ei tietenkään ole mikään vaatimus henkiselle tielle! Minulla on ystävä, joka on henkisellä oppipolulla jo pitkällä, hyvin viisas ja lämmin ihminen. Ja hän ei todellakaan lue mitää henkisiä kirjoja, erittäin harvoja ja valittuja ovat ne kirjat, johin hän kajoaa! Cheesy Hän sanoo aina, että hän voi kyllä lukea asioista, mutta hän sisäistää ne vasta kokemusten kanssa. Hän oppii ja muistaa henkistä tietä siis kokemuksilla, joita henkiset tiedot tukevat (esim. vanhempien kertomukset, hekin ovat pitkälle ehtineitä sieluja). Minulla asia menee taas päinvastoin - minä sisäistän tiedon, jota kokemukset ja intuitio tukevat.

Ystäväni tapaan todella moni tuntuu täällä Astrolla sisäistävän henkisyyttä omien kokemustensa valossa, eikä se ole tienä sen parempi tai huonompi, helpompi tai hankalampi kuin lukeminen Smiley

Järki on hyvä palvelija, mutta huono isäntä, sanoisin minä. Samoin pelkkä henkisyys on ihan yhtä huono isäntänä. Molempia tarvitaan tasapainoiseen elämään - sekä maalaisjärkeä että sydämen ääntä.

Ylihenkisyyden esimerkkinä voitaisiin pitää vaikka hindulaisuuden pyhiä miehiä, saddhuja. Jokaisen miehen tulisi tiettyyn ikään mennessä ryhtyä saddhuksi - hylätä perheensä ja luopua omaisuudestaan omistaen tiensä kokonaan Jumalalle. No sinänsä hyvä periaate, ettei mihinkään tulisi kiintyä niin paljon, ettei pysty siitä tarpeen vaatiessa luopumaan (koska se ei palvele ketään, vähiten meitä Itseämme), mutta jos mies on perheen ainoa elättäjä, vaimo ja lapset saattavat jopa kuukahtaa nälkään miehen ryhdyttyä saddhuksi. Saddhut eivät saa omistaa mitään, joten heidän on myös kerjättävä ruokansa. Kastijärjestelmässä (joka muuten on myös järjen tuotos) saddhut ovat kaikkein korkeimmalla, eli kun köyhän perheenäidin luo tulee saddhu kerjäämään ruokaa äiti joutuu miettimään antaako ruokaa saddhulle, jolloin lapset jäävät nälkäisiksi vai jättää antamatta, jolloin hän saa hirveät karmat päällensä ja syntyy *köhöm* torakaksi seuraavaan elämään?
Toinen henkisyyden ääripää ovat nämä IÄNIKUISET Lähi-idän uskonkiistat! Siinäkin on viety henkisyys ihan äärimmilleen ja maustettu sitä vielä ei-niin-toimivalla järjellä, etten minä voi millään käsittää, miten ihmiset voivat vain olla noin...noin... ääliöitä, ARGHH!! buck2 .. Siis ei millään pahalla kyseisiä uskontosuuntauksia, ihmisiä tai maita vastaan, vaan tällainen objektiivinen mielipidehavainto siitä, miten touhu täällä voi välillä paisua ihan käsittämättömiin mittasuhteisiin.

Lisäksi tieteet eivät minusta loppupelissä kumoa mitään henkistä (vaikka ne eivät henkisyyttä allekirjoitakaan), ne vain tutkivat järjellä tätä fyysistä maailmaa ja minusta on hirmu jännittävää tietää, miten esim. avaruus toimii fyysisesti! laugh Avaruuden teoriossa voi nähdä myös pilkistyksen Jumalan-teoriasta. Nykyisin tuntemamme avaruuden olemassaolosta vain 4% on atomeista koostuvaa. Loppu koostuu pimeästä aineesta (yli 20%) ja pimeästä energiasta (yli 70%), joita kumpaakaan ei voida havaita muuten kuin teoripöydässä ja avaruuden liikkeissä. Pimeä energia pitää avaruuden liikkeellä ja avaruustutkijoiden mukaan sitä on kaikkialla. Koska sitä ei voi havaita silmin tai millään muullakaan fyysisellä mittarilla, mutta sen vaikutus on kuitenkin olemassa, pimeää energiaa voi ajalehtia juuri nytkin ohitsemme.
Mikäpä muukaan tuo pimeä energia voisi olla kuin Universaalia energiaa/Alkulähdettä/Jumalaa tai ainakin yksi sen ilmenemismuodoista! Wink

Lisäksi tähtitiede/kvanttifysiikka kattaa myös allekirjoitetut teoriat rinnakkaisten maailmankaikkeuksien olemassaolosta vaikkei sellaisia ole vielä löydetty (Henkisesti tiedettynä meidän avaruutemme on vain yksi olemassa olevista - niitä on paljon!) sekä kuuluisan Einsteinin teorian, ettei energia koskaan muutu, se vain vaihtaa muotoaan. Tällä tuetaan eniten juuri sielun ja kuoleman jälkeisen elämän olemassaoloja tieteellisesti.
« Viimeksi muokattu: 22.05.2007 01:02:04 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #13 : 22.05.2007 07:54:17 »

On siitä aikaa kun nämä VAKAVASTI otin ja luulin jonkun muunkin ottavan. Mahdollisuuksia ajatella, kenties, ja niin pois päin.

Jokaista kanavointia tulee epäillä.

Ja jokaista kanavoijaa.

Kaikki kanavoinnit mitä olen kuullut, ovat käytännön tasolla jääneet toteutumatta, ja olen seurannut asiaa vuosia (olen kaantanyt kanavoituja teksteja suomesta englanniksi).. anteeksi jos sanon, mutta ei ole ihmiset tai miehet muuttuneet, ei ole pallo muuttunut, on edelleen se pieni ryhmä joka kuuntelee näitä ja hyvä niin. Olen kuunnellut kanavointeja Lahdessa, Nykissa, lukenut alan kirjoja ja edelleen se menee niin, etten nae kaytannon muutoksia (se niista teoista). Anteeksi nama koneongelmat taas. Taitaa olla et=t asialla. Kanavointi tuottaa aina ensin sellaisen innostuksen, sitten kyselyn, sitten ehka kyllastyy niihin. Niin ja, olenhan seurannut Kaliforniassakin tapahtunutta kanavointia. KAIKKI tuo puree jossain tietyssa klikissa siis henkisessa ryhmassa, kurssilla tms kayviin ihmisiin, keskimaarin keski-ikaisiin naisiin.

Entas nuoriin miehiin..hyva etta jotkut sentaan kuulevat ja avartavat ajatuksiaan.

Sillä eikös muuten omat ajatukset toistaisi sitä samaa omaa viestiä ja omaa kanavointia? Joka voi olla ihan yhta puutteellinen kuin muutkin kanavoinnit. Eli siis, yhdessa kuuntelemaan mita kuuluu muualta.

Ja missa taaskaan yksi mies (normaali, tavallinen) kommentoimassa. Minulle tulee taas se sama olo kun silloin, kun oletti heidan henkisesti havahtuvan, kun kerran kanavointi sanoi etta nain kay. 

Vai oliko niin Arkviisu etta sinulla useampi mies ymmarsi tallaista, vai se viimeinen jonka koet kaksoisliekiksi tms.
  angel :Smiley
« Viimeksi muokattu: 22.05.2007 12:16:21 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Mika-Matti
Vieras
« Vastaus #14 : 22.05.2007 08:52:12 »



Kiitos, Arkkiviisu, kun laitoit tämän kanavoinnin.

Jokainen lukee erilaisia tekstejä niin kuin ymmärrykselleen suo:
Jos ne ylittävät omat ajatukset, hyvä niin;
jos ne alittavat, ihminen on ehkä valmiimpi kohtaamaan maailmaa sellaisenaan.

Joka tapauksessa riippumattomuus mistä hyvänsä on taito sinänsä.

En kuitenkaan koe varsinaista eksytyksen uhkaa siinä,
että yksi suo itselleen ja muillekin mahdollisuuden lukea muiden kirjoittamia tekstejä niin kuin haluaa eli omallakin ymmärryksellä niitä läpivalaisten.

On kuitenkin hyvä erottaa, milloin jokin teksti menee yli ymmärryksen
ja milloin taas lukeminen tyssää sana- ja tekstisokeuteen.

Toisaalta eräille riittää pelkkä kirjankansien vilkaiseminen,
kun he jo saavat henkisen kokonaiskuvan siitä,
mitä teksti heille tarjoaa.

Lukeminen on aina tulkitsemista oman ymmärryksensä
ja käsityskykynsä valossa.

Itse olen tuostakin kanavoinnista kiitollinen.

Kanavointi on kuitenkin "vain" ihmistietoisuuden peilausta,
joten monissa kohdin olisin kirjoittanut toisinkin.

Enkä tietäisi moista, ellen olisi... lukenut tekstiä!
Lukemalla tekstin voin näet tunnistaa suhtautumiskantojani.

 Smiley
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: