Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: neitsyt- nainen ja leijona- mies, yksinkertaisesti  (Luettu 5216 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
weerah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 18.05.2008 11:39:51 »

Onko mahdollisuuksia smitten?
Yksinkertaisesti sen takia, kun en tiä mitä ne kaikki hienot sanat tarkoittaa eli oon ns. iltalehti-horoskooppien kattelija..
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 18.05.2008 13:10:01 »

Pelkkien Aurinkomerkkien perusteella ei paras mahdollinen yhdistelmä. Laita nyt kuitenkin ne syntymätiedot (kummankin syntymäaika kellonajan tarkkuudella sekä syntymäpaikkakunta), niin yhteensopivuutta voi kommentoida enemmän.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
weerah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #2 : 18.05.2008 13:24:14 »

Mun syntymäaika on 29.8.-85 klo 01.09. Ja synnyin Kristiinankaupungin aluesairaalassa.
Ihastukseni on syntynyt 4.8.-84 klo 03.30. Paikka oli KYS.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 18.05.2008 14:39:02 »

No niin, perusasiat näyttävät tältä:

Sinä olet Aurinko-Neitsyt, Kuu-Vesimies ja AC-Rapu. Leijonan merkistä löytyvät Merkurius, Venus ja Mars, jotka kaikki ovat parisuhteen kannalta merkittäviä tekijöitä. Deskendentin hallitsija Saturnus on Skorpionissa.

Mies on Aurinko- Venus ja AC-Leijona, Kuu löytyy Skorpionista, kuten myös Mars. Merkurius on Neitsyessä ja deskendentin hallitsija Uranus Jousimiehessä.

Vaikka sinun nousumerkkisi onkin herkkä ja tunteellinen Rapu, niin Aurinko- ja Kuumerkkisi ovat melko viileitä. Neitsyt ei ole perinteisesti mikään rakkauteen heittäytyjä, ja vaikka Vesimies-Kuu voikin ajoittain aiheuttaa äkillisiä ihastumisia, niin tunteet voivat viiletä myös yhtä äkillisesti. Leijona-vaikutteet tuovat kuitenkin kaipuuta draamaan ja suurieleisiin tunteiden osoituksiin.

Miehen kartan perustekijät ovat taas tähtitaivaan intensiivisimmät, huomionhakuisimmat ja seksuaalisimmat. Tunteita pitää vakan alla ainoastaan Saturnus, joka tekee yhtymää Kuulle. Tällainen kuvio viittaa usein vaikeaan äitisuhteeseen tai suoranaiseen tunnevammaisuuteen, jonka aiheuttajat voivat olla moninaiset.

Synastriassa eli karttavertailussa teiltä löytyy mm. miehen Auringon ja sinun Kuusi oppositio, joka on perinteisesti yksi parhaita kuvioita suhteen toimivuuden kannalta. Sinun Kuusi osuu vieläpä miehen 7. huoneeseen, joka symboloi mm. puolisoa. Merkuriukset tekevät yhtymää toistenne Auringoille ja uskoisin, että tämä on kommunikaation toimimisen kannalta oikein hyvä juttu. Vaikka Aurinkomerkkinne eivät ole välttämättä yhteensopivimmat, niin tuskin teidän tarvitsee toisillenne kaikkea rautalangasta vääntää, ymmärrys pelaa vähemmälläkin.

Seksuaalista vetovoimaa kuvastavat Venuksen ja Marsin keskinäiset aspektit ja teiltä löytyy seuraavaa: sinun Marsisi yhtymässä miehen Venukseen ja sinun Venuksesi väljä kolmio miehen Marsille. Naisen kartalla Marsin sijainti kuvastaa perinteisesti miesihannetta ja koska sinun Marsisi on Leijonassa, niin liekö ihmekään, että tämä henkilö aiheuttaa sinussa miellyttäviä värinöitä.

Deskendentin hallitsija Saturnus on sinulla Skorpionissa, mistä se tekee tarkkaa yhtymää miehen Marsille. Synastriassa Saturnus-Mars -aspekteja pidetään perinteisesti vaikeina. Voi ilmaantua kriittisyyttä ensin pienempinä annoksina, sitten huonosti peiteltyä halveksuntaa ja vihamielisyyttä ja lopulta ehkä kunnon yhteenottoja. Miehen peruselementit kartalla ovat kuumaverisemmät kuin sinun ja hän todennäköisesti ei olisi dramatiikasta moksiskaan, mutta miten lie sinun laitasi? Käperrytkö pahoista sanoista kuoreesi murjottamaan esim. kahdeksi kuukaudeksi?

Paljonhan tässä oli ihan hyviä aspekteja, jotka saattavat pitää teidät pitkäänkin yhdessä, vaikka perusluonteenne eivät välttämättä kovin samanlaiset ole.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
weerah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #4 : 18.05.2008 15:41:39 »

Kiitos oikein paljon selvästä tulkinnasta! Jopa minä ymmärsin kun ei lähteny miettimään mitä yksittäiset hienot sanat tarkoittaa.. idiot2

Olisi mukava vielä jos voisitte kertoa omia kokemuksianne, miten suhde on onnistunut tällä yhdistelmällä? Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: