Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä Jousimiehille kuuluu?  (Luettu 499399 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #345 : 19.10.2008 13:23:21 »

Niin parempi vaan ottaa se  saturnus silleen hupikannalta.. coolsmiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #346 : 19.10.2008 17:31:40 »

Ja tämä tyttö se tuli juuri kahden viikon matkalta.

Sinne jäi tärkeitä ihmisiä. Näenkö enää koskaan.. Jotkut ehkä. En ehtinyt edes hyvästellä kaikkia kun eivät päässeet lentokentälle.. Olisin tahtonut sanoa kunnolla heippa. Tuntuu vaan oudolta, eihän "these are my walking shoes" voi olla viimenen lause jonka sanoin. Kuitenkaan ei tunnu siltä etten enää näkisi. Tuntuu samalta kuin viimevuonna, että "ens vuonna sitten taas tavataan", mutta ensivuotta ei tule koska minä valmistun ja projekti kait muutenkin loppuu ainakin Suomen osalta..
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #347 : 22.10.2008 13:13:09 »

eipä minulla näy kuin saturnus neliö merkkaria, en tiedä miten se nyt täysin haittaa yhtään mitään..

venus joukkarissa kyllä jotenkin vaikuttaa..
« Viimeksi muokattu: 22.10.2008 13:17:21 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #348 : 22.10.2008 18:07:36 »

mulla alkaa töissä kyllä kivinen tie.. yhen ihmisen kans joutuu taistelemaan. saas nähä kumpi voittaa! ja millä tavoin.. minähän en tietenkään ikuisena optimistina voi hävitä.  aurinko ja  jupiter jousimiehessä kakkosessa  smitten
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Lizzy
Vieras
« Vastaus #349 : 22.10.2008 22:34:07 »

YB, kiva jos oot säästyny saturnus kurimukselta. Varmaan toi venus sai sen ravunki ottaan taas yhteyttä tai sitten toi neliö merkkariin. Ehkä sun pitäis sanoo sille sanottavas.

Muuminmamma/Sagittarius
ole hyvä vain. Hienoa, jos olen saattanut olla avuksi. Mutta sinä sen suuren työn olet oikeasti itse tehnyt ja onnitteluni siitä!  smitten tarkoititko että tuo toinen on kuunpaluu kartta?
En osaa sen tarkemmin loppuvuodesta sanoo, kuulostaa siltä, että asiat on hyvin nyt hoidossa ja sinnittele vaan viimeseen loppuun asti. Kyllä toi ap-kartta on voimakas. En yhtään ihmettele, jos sinua on pelätty. Nousu skorppari ja lieko sitten pluto ja jupiter 2.huoneessa kertovat omaa tarinaansa tästä talous kuviosta... mutta uranus 4.huoneessa taitaa olla se villi kortti, joka on ollut sinulle myös suureksi avuksi. Jos Pluto on painanu liikaa päälle. Niin ja samat kuviot näky tossa kuunpaluussa eli ne vielä nostaa tota ap-karttaa esille voimakkaasti tässä loka-marraskuussa.
Loppuvuodelle antaisin vaan sellasen ajatuksen, että ala vähitellen hellittämään ja totuttelemaan siihen tilaan, että stressi ja huoli on ohitse. Päästää siitä irti ja antaa sen mennä. Ja nauti! smitten Olet käynyt läpi ihan huikean taistelun!

Yhdellä jos toisella jouskarilla taitaa muuten olla sellanen pyöritys takana, että eipä oo ihan helppo nakki yhtäkkiä totutella kevyempään elämään. Hetken voi tuntua todella tyhjältä ja ehkä jopa vähän ankealta.
Ehkä tulevaisuudessa tulee paljon jousimies kirjailijoita, jotka alkavat tyhjyyttään kirjoittamaan kirjoja huikeista kokemuksistaan pluton pyörityksessä. Yksi jos toinen nimittäin saisi varmasti hyvin materiaalia kirjaan ja myyntimenestys taattu. draamankaari hyvä.  coolsmiley

Kuka täällä puhui siitä vetovoiman salaisuus kirjasta... musta tuntuu että ittestäni on tullu viimesen 13 vuoden aikana sellanen draamamagneetti ettei tosikaan.  crazy2 Kamalaa, mutta siihenkin tottuu että elämä on koko ajan vähän dramaattista ja sattuu ja tapahtuu... Niin ja mikäs siinä ollessa kun saa loistaa draaman päähenkilönä  Cool tai vähintään parilla ystävällä tai perheenjäsenellä, sukulaisella tai jollain tutun tutun tutulla on hyvin dramaattinen elämäntilanne, johon vedetään mukaan, jos ei itsellä. njooh.  buck2

Mutta siis tulevaisuuden jouskari trendi tulee olemaan vähemmän draamaa ja enemmän rauhaa. The Show is over. Thank you very much and good night.

Mun mottoni tulee olemaan, että *draama kuuluu kaunokirjallisuuteen ja annakin sen pysyä siellä pelkän kirjallisuuden tasolla*

 smitten
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #350 : 23.10.2008 01:52:45 »

Lizzy  Wink

mä lainaan sun mottoa, jos vain saan välillä edes leikkiä draamaqueenia  coolsmiley mutta vilpittömästi sanottuna kiteytit tuossa samalla minunkin viimeiset 13 vuottani. Ehkä sen rauhallisemman elämän osaa ottaa vastaan jo...

venus vaikuttaa kyllä, voi kiesus  smitten
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #351 : 23.10.2008 09:22:13 »

Ehkä sun pitäis sanoo sille sanottavas.


*Juristi soittelee. Jos olisin ikävä ollut ravulle, olisin hankaloittanut sen oloa jo aikoja sitten, mutta lähetin p*n ystävällisen viestin sille vaan, että Amma tulee to Finland (koska vein sen Amman Shanti-temppeliin ja oltiin silloin sovinnossa - todella hyvä fiilis meidän välillä silloin, myös pari hippaloa sen jälkeen; vasta myöhemmin tosiaan luin että 2-liekkien välillä usein tietty ikäero). ravun henkisen tason vaan näki aika nopeesti sen jälkeen, eli saattaapi olla hyödytöntä edes ne jalkapallopuheet. sielun tasolla voi tehdä sopimusta vaikka kenen kanssa, mutta on tämä arki aikamoista.

eli ei tässä sen kummempaa kuin töitä ja asialinjaa, odottelen mitä juristit päättää lapseeni liittyvässä asiassa, joka on kuulema hankalimpia juttuja mitä on tullut kohdalle (korvaustaistelu). jännä tuo kun Jupiter hallitsee lakia ja olen kuullut oikeussysteemistä ties mitä elämäni aikana ja ollut monessa kiemurassa.

ja toisaalta se hallitsee bankingia ja sielläkin vaikeeta.

mitkä Jupiter hommat sitten voisi toimia minulla nyt, no bisnekset ja ulkomaa-asiat, ellen politiikkaan mene.. en ole menossa.. kirjoitus jälleen myöhemmin, hyvä, julkaiskaa.. odotan loppuhuipentumaa..  Wink

Venus asiat onneksi toimii aika hyvin jo monta vuotta. (no siis jos työtä ajattelee)

onneksi on nuo hyvät planeetat synt kartalla, yleensä putoan jaloilleni kaikessa.


Uranus on ehkä se joka on eniten tuonut helpotusta 5-huoneen asioihin ja just sellaista korviaan lotkauttamatonta lepoa niissä asioissa..  :Smiley huvitteluakin olis tarjolla.

Katsotaans tuleeko ap kartan 6 huoneen kaavailema muutos keväällä työputken jälkeen. Olen valmis, koska 11 huone on aktiivi toisaalta.. ja 6-huone taas syksyllä 2010.

toisaalta.. voisin kyllä haukkuakin ravun ja kehua muita.. pitää kattoa.  Wink 
« Viimeksi muokattu: 23.10.2008 11:39:38 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lizzy
Vieras
« Vastaus #352 : 24.10.2008 00:27:38 »

*fia* juu ihan vapaasti saat lainata.  Wink Niin mitenkähän toi tosiaan olis pitäiskö alkaa harkita jotain teatteria.  Huh Grin Vois olla osa-aikanen draamaqueen... tietysti kaikki parhaat pahis roolit...  coolsmiley

Miten itseensä saa sellasen tunteen, että on valmis ottamaan rauhallisemman elämän vastaan. Kun tuntuu että viimesen 13 vuoden trendi on ollu se, että asioihin pitää kyllästyä ihan totaalisesti ja lähtemättömästi olla tyytymätön, jotta saa jotain muutettua.  Huh

Mutta ehkä se siitä... aika näyttää...

Sagittarius/Muuminmamma

Kävin astrocafesta katsomasta viitettä noille neliöille. Vähänkö rupes suorastaan naurattaan toi uranus neliö merkurius

*Be extremely careful in all practical affairs at this time. You tend to overlook details, forget to consider some aspect of a problem, and make silly mistakes. Forgetfulness can be a serious problem.

+A tendency to act suddenly, without thought or consideration. A lot of mental tension or worry stemming from a rebellion against ideas, the way you think and communicate. An urge to break out of old mental patterns that could be destructive.

Eli nähtävästi toi kuvio nyt ainakin paukuttaa ja vahvistaa edelleen sitä että ole tarkkana kaikissa sopimus etc asioissa ja vaadi mustaa valkoisella ja ymmärrä missä mennään. Kokemuksesta viisastuneena.

Jupiter neliö saturnus taas testaa halujasi laajentua ja toisaalta rajojesi ymmärtämistä. ??

Kuunpaluilla näkyy valtavaa ruuhkaa keskitaivaan tuntumassa ja todellakin se voisi kuvata sitä, että sinun taistetusi on saanut enemmänkin huomiota ja kysymys on isommasta asiasta kuin pelkästään sinua koskevasta ja olet tässä edelläkävijänä ja tienraivaajana.
Tällaisia nousi, toivottavasti vaikka Ajatus ehtisi katsoa noita myös.  Smiley
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #353 : 25.10.2008 17:29:29 »

Hyvä Sagittarius! Tuossa sen optimisminkin huomaa, kun etsii niitä valonsäteitä pimeinpäänkin päivään   angel

Hemmotelkaa itseänne ja toisianne  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #354 : 26.10.2008 20:57:58 »

2008 Astrology Forecasts For Sagittarius: Money & Career

The year 2008 promises to be rich for Sagittarius natives. Jupiter, the planet of abundance, couldn't have had a better position than in Sagittarius' house of welfare.

Therefore, the way to welfare is free. But you should know by now that all stars can do is create a predisposition, but not make it real, which means that it's up to you for them to materialize.

But - why is there always a "but"? - Pluto, which pushes to excesses, is transiting Sagittarius' house of welfare in 2008, so that there is the risk of losing way too easy what you've got by Jupiter's benevolence. Be moderate and don't pay until you are sure it's good quality!
Finally, Saturn will be in the house of business and social hierarchy all the year round in 2008. Since Saturn is the "prosecutor" of the zodiac, any mistake in business and hierarchic relations (both with superiors and subordinates) could cost you a lot.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #355 : 26.10.2008 21:02:31 »

http://horoscope.xaapa.com/2009-sagittarius-horoscope-2009-sagittarius-astrology-sagittarius-2009-horoscope-sagittarius-2009-astrology/

2009 SAGITTARIUS HOROSCOPE | 2009 SAGITTARIUS ASTROLOGY | SAGITTARIUS 2009 HOROSCOPE | SAGITTARIUS 2009 ASTROLOGY

Filed Under (2009 Horoscope, Sagittarius 2009) by admin
JANUARY

LOVE: You’ll tend to act falsely, purely to get what you want. You will lack self control and this will irritate your partner.
WORK: Someone very influential will help you with your career. This will surprise you but will make you feel very confident.
HEALTH: You’ll feel tired out and lack energy but you’ll find a way to recuperate.
FEBRUARY

LOVE: A minor misunderstanding will take time to be resolved, simply because of your pride. This will upset you so make the first move.
WORK: You’ll have a discussion with a co-worker about a deal which didn’t go well. Try not to use too harsh a tone towards this person, he or she is not to blame.
HEALTH: Force yourself to do a little more movement and lead a less sedentary lifestyle; this will impact on your daily life.
MARCH

LOVE: Once again, you’ll feel afraid of opening up to your beloved. Your behavior will be forced and false.
WORK: You’ll need to beware of trickery and fraud. Someone in your midst is promising you easy money.
HEALTH: Don’t eat excessive quantities of food or you’ll get stomach pains.
APRIL

LOVE: It’ll be tough to get back your partner’s trust but you’ll finally get there by being astute.
WORK: You’ll have to work hard because of minor hitches which slow down your work. Taking better decisions will help you to save time.
HEALTH: The Stars suggest a trip, even a short one, which will be a change from the humdrum of daily life. You need it!
MAY

LOVE: You’ll pick up on some kind of tension between you and your partner. Ignore it. Don’t put any importance on this and talk about something else.
WORK: You’ll receive the result you want by taking small steps. Avoid confiding your plans to others.
HEALTH: The Stars advise you to make sure your posture is good as this will help you avoid chronic backache.
JUNE

LOVE: You should try to appreciate the positive sides to your partner’s character. Don’t try to change his or her negative sides or behave selfishly.
WORK: You’ll be against everything and everyone. You’ll feel as if you are in the firing line and this will mean you won’t manage to work serenely. Reflect about how much depends on you and how much on others.
HEALTH: You’ll feel in great shape and nothing can hold you back.
JULY

LOVE: You’ll realize you behaved badly when in a rage and will seek your beloved’s pardon. It’ll be easier if you give more Love.
WORK: You’ll do your utmost to finalize a deal, using all your charm, skills and shrewdness. You’ll get there in the end but you’ll find this exhausting.
HEALTH: The Stars suggest you drink a great deal of water and take proteins and vitamins.
AUGUST

LOVE: A stormy period with your beloved is on the cards and this will make things difficult for you. This is the result of broken promises so now is the time to sort things out.
WORK: You’ll get an opportunity to change occupation or improve your current role by taking on new responsibilities. Watch out for traps and hidden dangers.
HEALTH: You’ll be in great shape and will offload all accumulated tension.
SEPTEMBER

LOVE: You’ll have some great, unforgettable times together with your beloved. The Stars implore you not to keep your feelings hidden as you usually do.
WORK: You’ll need to make an important decision and will feel stressed due to the responsibility. Also you’ll be afraid of making a mistake. Be firm and make a decision.
HEALTH: The Stars advise you not to overdo things, try to be constant and don’t tire yourself out.
OCTOBER

LOVE: You’ll find it hard to put into practice all your good intentions to improve your relationship. Too often you keep things to yourself.
WORK: You’ll manage to solve a problem thanks to your great intuition and also to the intervention of a trustworthy co-worker.
HEALTH: You’ll be very dynamic and this will mean you increase physical activity.
NOVEMBER

LOVE: You’ll feel the need to confide in a friend about your contrasting feelings towards your beloved. Be careful - the responsibility is still yours alone.
WORK: The results you’ve been waiting for will arrive and you’ll be recognized for your hard work. This will make you more confident about your abilities.
HEALTH: Previous pain will return and this is maybe due to a bump. We suggest a check up.
DECEMBER

LOVE: You’ll be able to spend time with someone you find fascinating and will consider ending your current relationship. Just remember, the grass isn’t always greener on the other side.
WORK: You’ll have to deal with someone with whom you get on very well. Together you will manage to finalize projects you had planned and a friendship could blossom.
HEALTH: The Stars advise you to watch out as you are prone to distraction so be careful.

http://freemagicspells.wordpress.com/2008/09/10/free-2009-sagittarius-horoscope-2009-sagittarius-astrology/

For the New Year 2009 the Sagittarius horoscope is going to change for the better. From career to personal life, everything will start looking brighter and achievable in the year 2009.
It is the year when Sagittarius will step forward and become a leader, proving that it is not restricted to the opinion of people. In 2008 Jupiter came in the second house of Sagittarius i.e. the house of money and stays there for the entire 2009. This will push the Sagittarius towards greater growth, accomplishments, development and prosperity in all. The professional life will be affected by Saturn that’s in the tenth house of Sagittarius. If you have been careless about your career so far then things will be set right with a sudden jot that is not going to be pleasant. But on the other hand if you have been working hard with complete honesty then 2009 will repay you aptly. Whatever you have expected, you will get much more than that. Uranus will be placed in the fourth house of the Sagittarius affecting the home and family world. This can lead to unexpected changes in your family as well as on the home front.

By the end of January 2009, Pluto moves away from the Sagittarius after nearly 12 years. For the past years Pluto brought significant changes in your private world. But now Pluto moves in the Sagittarius house of money and finance. The yearly prediction for Sagittarius shows that there are going to be major changes in your financial world for the year 2009. However in the second phase of New Year 2009 the Pluto will once more move back in your private life for a few months from where it will return around November 2009 to stay for quite a while.

Love and Romance

There are going to be some hiccups in the love life of Sagittarius in New Year 2009. As the year starts off the Sagittarius will feel a setback in a powerful way till the 31st January 2009. Mars the planet of sex and action is placed in the 7th house of Sagittarius but before this happens the Sagittarius will not find much interest in their partner. Sex life of the Sagittarius will not be all that great at the beginning of the year. However things will look much better once 2009 starts rolling off. The 2009 horoscopes forecast that from March 6th 2009 when Mars enters the 8th house of intimacy and sex, things will greatly improve for the Sagittarius. Right from March to 9th May 2009 the Sagittarius will enjoy the best period for their love life and make up for all the lost time. This phase is going to gear up the Sagittarius for a much stronger and deeper connection with their partners in 2009. Great going Sagittarius…Keep it up!

Career and Finance

The year 2009 for Sagittarius is going to be rich filled with abundance all throughout. Planet Jupiter has entered the house of welfare and therefore the road ahead of you is smooth and clear. But the Sagittarius has to remember that planet positions can help you make dreams come true but can’t make them a reality.
You need to use this luck to make the best happen for you. But as it is said, with every action there is a reaction and with Pluto pushing you towards extreme there is a possibility of your losing the way too easily. So the best approach for 2009 is to play safe and be moderate in your approach until you are very sure about the quality in front of you. Finally there is Saturn sitting in the house of business and career through out 2009 and even a small mistake can prove to be costly for you.
« Viimeksi muokattu: 26.10.2008 21:38:55 kirjoittanut **Tzultacaj** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lizzy
Vieras
« Vastaus #356 : 28.10.2008 17:57:58 »

En jaksanu kokonaan lukee, mutta joo uskon että upea vuosi tulossa Smiley

Vaikka onhan sitä vaikea kuvitella miltä tuntuu kun Pluto sitten oikeasti KUUKAUDEN päästä poistuu ensimmäisen kerran 12 vuoteen Jousimiehestä. Ihan kokonaan ja lopullisesti. Huikeaa.  coolsmiley

En tiedä millainen ensi vuosi tulee olemaan ja millaista on elämä ilman Pluton painostusta, mutta veikkaampa, että kevyempää.  smitten
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #357 : 29.10.2008 02:05:36 »

Tuli jonkinlainen a-haa elämys... :Smiley
13 vuotta sitten kun muutin tähän nykyiseen kaupunkiini, muuttopäivänä oli pluto 0 astetta  jousimies
Jotenkin outo fiilis nyt kun Kauriin aika koittaa, miten elämä muuttuu?
Näinä kolmentoista vuoden aikana sitä on kasvettu aikuiseksi (?), päästy kiinni työelämään, koettu helvetillisiä vastoinkäymisiä töissä että ihmissuhdesaralla. Koira pieni on tullut vanhukseksi ja loppu häämöttää.
Olen viime vuosina muuttunut vahvaksi itsenäiseksi aikuiseksi, minulla on mielipiteitä ja vahvoja sellaisia ja kerron ne tarpeen tullen muillekin. Tulen toimeen omillani, en ole velkaa kenellekään.
Plutoko se kovin kasvattaja on ollut? Miksiköhän tuntuu haikealta, ihan niinkuin joku tärkeä juttu päättyisi?

 Ollaanko sitä nyt omillaan? Hmm... voiko Plutoa tulla... ikävä?   Huh
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #358 : 29.10.2008 17:28:24 »

No minulla ei tule ikävä. Toivon, että elämä vihdoin lähtis käyntiin.

Jotenki sitä on vaan vaikea uskoa, siis sitä, että joskus vois olla puhtaasti onnellinen elämä ilman mitään sotkuja.
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #359 : 30.10.2008 22:53:13 »

Ymmärrän kyllä tuon haikeuden. Kimo tuosta ahaa elämyksestäsi tuli mieleeni, että tosiaan...

Olin 12 kun  pluto siityi Jousimieheen ja nyt täytän 26. Todellakin siinä välillä on sattunut ja tapahtunut.
Kyllä tuo Pluton lähteminen on jonkinlainen metaforinen kuolema jousimiehille. Minulla alkaa silloin sopivasti paria päivää ennen Pluton lopullista poistumista henkilökohtainen 1 vuosi numerologisesti.

Ehkä hetken aikaa voi olla tyhjä olo ja haikea, mutta luotan siihen, että se tunne menee ohi. Elämällä kun on taipumus järjestää uusia oppitunteja.  crazy2 että pluto häipyy mutta kasvaminen jatkuu... opettaja vaihtuu? 
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: