Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 708990 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #585 : 27.09.2007 16:28:07 »

Sinituuli1, tässä elämän haasteille korttia.

SAUVOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Tulen maaelementti, peloista vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky.

Pelko on voitettu! Sauvojen Prinsessa – alaston, avoin, suojaamaton – on kukistanut pelon tiikerin. Hänen sauvassaan on auringon symboli. Prinsessan päässä olevat sulat kertovat hänen herkistyneistä aisteistaan ja oikeudentajustaan, jotka hän on saanut voittaessaan pelkonsa.
 Prinsessa tanssii hurmioituneena valtavan liekin sisällä. Hänen vieressään oinaan pään kuvin koristellulta alttarilta nousee korkealle Kevään, uuden alun tuli. Tulenpunainen tausta symboloi intohimoa, elinvoimaa ja leiskuvaa energiaa. Pelon hävitessä pulpahtaa esille senkaltainen innostus ja riemu, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida. Ne antavat meille uutta voimaa, piristävät elämäämme. Tiikerin ruumiin symboloimat rajoittavat pelot voidaan unohtaa ja haudata.
Päätelmät: Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi.
Kysymys: Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Ehdotus: Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.
Vahvistus:
Suurin vahvuuteni on ------- . Kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.

Hyvää on siis luvassa! Elämän haasteet ovat uuden tuulen alkuja ja ne testaavat luottamustasi. Ne nostavat esiin pelkojasi, joiden voittaminen tuo sinulle onnea ja innostusta. Oletko kenties kortin prinsessan tapaan intohimoinen sielu, jota rasittavat eteen nousevat esteet, kun mieli tekisi vain antaa palaa kohti uusia juttuja? Siinä tapauksessa valjasta tämä intohimosi voittamaan pelkojasi. Jos olet kärsimätön, silloin voit polttaa intohimon tulellasi pois pelkosi siitä, ettei mitään tule tapahtumaan tai että kaikki etenee aivan liian hitaasti.
Kovimmat ponnistukset käydään aina uuden elämän alussa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #586 : 27.09.2007 16:40:05 »

Dimma, muutolle tuli vastaan tällainen kortti.

SAUVOJEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Tulen tulielementti, voimakas eteneminen, syvällisempi ymmärrys, muutokset.

Sauvojen Ritari symboloi kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on palava soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Ritari on ottanut tehtäväkseen raivata kaikki oman kasvunsa tiellä olevat esteet.
Ritarin väljänä laskeutuva viittaa on tehty liekeistä. Hänen kypäränsä on koristeltu yksisarvisen päällä. Sarvi symboloi kolmatta silmää. Ritarin omasta näkemyksestä on tullut väline (hevonen, jolla hän ratsastaa), jonka avulla hän päättäväisesti ilmaisee itseään ollessaan tekemisissä ulkomaailman kanssa.
Kun matelija kasvaa, sen täytyy aika ajoin ryömiä ulos liian ahtaaksi käyneestä nahastaan. Ritarin päällä oleva matelijan nahasta tehty haarniska symboloi kaiken vanhan, ahdasmielisen hylkäämistä ja rohkeaa heittäytymistä eteenpäin.
Herkistyneen havaintokyvyn synnyttämä energia vapautuu ja ilmenee – sitä on mahdotonta pysäyttää. Vaikeatkin tilanteet vievät sinua rakentavaan suuntaan.
Päätelmät: Olet hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.
Kysymykset: Onko sinun mahdollista nykyisessä elämäntilanteessasi käyttää vapaasti voimavarojasi ja kehittää niitä? Jos vastauksesi on ei, mitä täytyy muuttaa?
Ehdotus: Etsi sellaisia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat haasteellisia! Sitoudu niihin koko energiallasi.
Vahvistus: Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

Muutoksista siis puhutaan tässä kortissa, mutta koska se tuli käänteisenä se tuntuisi viittaavaan siihen, että muutos ei välttämättä ole sinulle mieluisa. Haluaisitko mieluummin jäädä nykyiseen asuinpaikkaasi/-kotiisi sen sijaan, että muuttaisit toiselle paikkakunnalle? Onko muutto sinun itsesi päättämä vai seuraatko jotakuta toista muutossa?
Kortti antaisi ymmärtää, että sinua uuvuttaa jotenkin tämä muutto – intohimo ja päättäväisyys ovat poissa. Ehkä se on jo ikävää, joka iskee vastaan kun muutto on tehty, ehkä halua pysyä vanhoissa totutuissa urissa, ehkäpä et vain pidä muuttamisesta noin yleensäkään. Nostaako muuttaminen mieleen jotain ikäviä muistoja tai kokemuksia? Pelkoja? Jotakin negaatiota sieltä tuntuisi kortin mukaan tulevan, johon et kuitenkaan käy käsiksi vaan annat niiden tulla ulos, toisin kuin kortin  prinssi, joka polttaa esteensä pois ja on innoissaan kaikesta.
Jos muutto tuntuu AIVAN kaamean vastenmieliseltä, muuttoa olisi ehkä hyvä harkita vielä toiseenkin otteeseen. Jos taas tiedät, että muutto on oikea ratkaisu, mutta se ei huvittaisi sinua, käy käsiksi niihin epämukaviin tunnetiloihin ja ajatuksiin, joita muuttaminen nostaa mieleesi.

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #587 : 27.09.2007 16:54:56 »

Jos saa kommentoida? Minulle tapahtuu tällä hetkellä fyysisellä tasolla asiat hieman eri aikaan kuin halusin, mutta ehkä hyvään suuntaan. Esim muutto, ensin vastustin lyhyesti, muistin sitten fiilikset eri muutoissa. Ihme että olen ollutkin paikallani niin kauan. Sitten eräs hienompi iso tilaisuus, johon minut saatiin houkuteltua. Se on ok, mutta olin ajatellut siirtää sellaisen keväälle. Siis muiden suosituksesta teen tiettyjä siirtoja, eivät lähde minusta. Ovatko ne silti Itselleni sopivia, se on kai tulkittavissa oleva asia??
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
sinituuli1
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80



Profiili
« Vastaus #588 : 27.09.2007 17:28:26 »

Kiitos Atha. Olen kai odottanut elämältä vähän ja pelännyt pahinta aina tapahtuvan. Ja hiuskarvan varassa se onkin ollut tässä useamman kerran lähiakoina:, meinasin menettää isäni, mieheni, hieman aiemmin poikani ollut vaaratilanteissa ja mihinkään niistä en ole voinut vaikuttaa. Ihmetellyt vain tätä kaikkea. Näytettiinkö näillä Isän suunnaton Rakkaus, sain pitää läheiseni. Siitä olen kiitollinen.
tallennettu

Aurinko:Härkä, Kuu:Leijona, ASC:Vaaka
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #589 : 27.09.2007 23:51:36 »

Elwynille tulee taroteilta tällaista neuvoa tähän motivaation puutteeseen:

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Elämässäsi siis todellakin tapahtuu kaikkea kivaa, mutta sinä olet jo voittojen sadellessa niskaasi menossa mielesi kanssa kohti tulevaa ja miettimässä, mitä voisit muuttaa. Keskity hetkeksi nauttimaan voitostasi, kaikista saavutuksistasi, kaikesta siitä, joka on elämässäsi hyvin. Sen jälkeen voit ryhtyä miettimään, mitä haluaisit parantaa ja miten. Muutosten ei välttämättä tarvitse olla suuria, pienetkin jutut riittävät. Kunhan vain tunnet saavasi siitä iloa ja onnistumisen tunnetta itsellesi. Repäise, tee välillä jotakin mitä teet harvoin. Nauti hyvällä omalla tunnolla kupillinen kuumaa kahvilassa viimeisillä rahoillasi. Mene teatteriin tai konserttiin. Lähde ex tempore tapaamaan ystävääsi, josta et ole kuullut pitkään aikaan ja jota kaipaat. Järjestä illanistujaiset. Aloita uusi harrastus. Mahdollisuuksia on monia eli mieli vaan nyt kehittelemään uusia juttuja! Kortti on sanomansa puolesta erittäin suotuisa. Sinun täytyy vain tietää mitä teet. Se, että tiedostaa seuraavansa intuitiotansa on jo päätös sinällänsä.

Minulle tuli sellainen kutina, että pitäisi avata sinulle vielä Dyerin kirjasta "Vaikuta Kohtaloosi" jokin sivu, joten se vielä extrana tähän loppuun Smiley Pahoittelen, jos sinne tulee kamalasti kirjoitusvirheitä! Kirjoitan kaiken yleensä aina wordiin kirjoitusvirheiden välttämiseksi, mutta nyt en jaksa avata sitä Grin

Ehdollistumista pääseminen
Pidimmepä siitä tai emme, meillä kaikilla on ehdollistumisa, jotka saavat meidät ajattelemaan ja toimimaan automaattisesti tietyillä tavoin. Mikäli tahdomme kohdata korkeamman minämme, meidän on selvitettävä, kuinka päästä eroon näistä ehdollistumista. Ja voit olla varma, ettei ego suhtaudu suopeasti tällaisiin pyrkimyksiin.
Kun pyydät egoasi heikentämään omaa merkitystään, jotta pääsisit paremmin kohtaamaan korkeamman minäsi, on se hiukan sama kuin yrittäisit seisoa omilla hartioillasi. Ego on yhtä kykenemätön antamaan tilaa hengelle kuin silmä on kykenemätön näkemään itsensä tai kielenkärki koskettamaan itseään!
Koko tapahtuma on toisin sanoen varsinainen paradoksien heteikkö. Jos uskot egosi päästävän vaikutteita ohitseen, se ainoastaan kiristää otettaan sinusta. Sinun on löydettävä keino vapauttaa tietoisuutesi mielen ja kehon asettamista rajoituksista.
Egon hallitsemassa tilaasa koet yleisesti ottaen itsesi erillisinä olentona. Päästäksesi tästä ehdollistumasta sinun on haluttava kokea itsesi koko ihmiskunnan osana pikemminkuin kuin yhtenä, erillisenä, ruumiillisen muodon saaneena hahmona. Yksinkertaistaen asia on niin, että jos koet olevasi erilläsi muusta ihmiskunnasta ja sinulla on tarve todistella jotakin ja kilpailla toisten kanssa, et kykene ilmentämään sitä, mitä sydämesi todella halajaa.
Ilmentäminen ei ole sellaisen hankkimista, jota ei ole olemassa. Se on sellaisen olemassa olevan puoleensa vetämistä, joka hengellisellä tasolla on jo osa sinua. Jos pysyt erilläsi muusta, et milloinkaan pääse käsiksi siihen, mitä haluat ilmentaa. Jos muunnat tietoisuuttasi ja näet itsesi osana sitä, mitä haluat, kykenet ylittämään oman egosi ehdollistumat ja kaikkien niiden miden egojen, jotka ovat vaikuttaneet elämäsi kulkuun.
Kun oivallat omassa sisimmässäsi olevan Jumalan, häivytät egosi käsityksen Jumalan erillisyydestä ja alat nähdä itsesi uudessa valossa. Kun heräät tietoisuuteen korkeimmasta minästäsi, pääset eroon ehdollistuneesta käsityksestä, jonka mukaan olet muusta ihmiskunnasta erillinen olento.
Seuraavassa luettelen muutamia ehdollistuneita ajatusmalleja, jotka saavat egon kantamaan päävastuun elämästäsi ja estävät sinua toteuttamasta sitä, mitä haluat tai mikä haluaa sinut.

1. En vastaa itse omasta elämästäni. Vaikuttava voima on minun tavoittamattomissani. Tällainen ehdollistunut suhtautuminen elinoloihin sälyttää vastuun jollekin ulkopuoliselle, ja se käy soveliaasta tekosyystä aina, kun elämäsi kulkee toisia latuja kuin toivoisit sen kulkevan.
Voit muuttaa suhtautumistasi milloin tahansa ja alkaa luottaa siihen, että maailmankaikkeuden elämänvoima olet nimenomaan sinä itse. Opettele havaitsemaan tämä päivttäin toteamalla kuinka elämänvoima virtaa lävitsesi. Käännä huomiosi pois egon hallitsemista ajatuksista, jotka keskittyvät elinoloihisi ja tarkastele tätä hetkeä panemalla tietoisesti merkille hengityksesi kulku sekä kaikki ne äänet, pinnat, tuoksut ja näkymät, joita elämänvoima sinun kauttasi kokee. Harjoittele irtautumaan omaan elämääsi keskittyvistä ajatuksista ja kokemaan se elämän energia, joka asitiesi läpi virtaa.

2. Ihnmiset eivät pysty toteuttamaan unelmiaan, vaan kaikki on kosmisen arvanheiton tulosta. Tämä ajattelutapa on hyvin yleinen varsinkin niiden keskuudessa, joita onni ei ole erityisemmin suosinut. Se, että syyttää huonoa onnea tai jotakin ulkoista, näkymätöntä voimaa, joka hallitsee maaimankaikkeutta, johtuu ehdollistumasta, joka riistää ihmiseltä voiman ja vie lopulta tappioon. Sinun on päästävä eroon harhakuvasta, jonka mukaan olisi voimaton vetämään puoleesi kaikkea, mitä haluat. Pidä mielessäsi, ettei ilmentämisessä ole kyse taikuudesta, vaan tällöin käytetään omasta itsestä sellaista puolta, joka on siihen saakka pysynyt piilossa.
Sinä olet maailmankaikkeus. Se ei ole jossakin ulkopuolellasi. Sinä olet se voima, joka asuttaa kaikkea - jopa sitä, mikä ei ole aikaisemmin päässyt osaksi elämääsi. Muista, että sinusta tulee juuri ajatustesi mukainen. Jos ajattelet, ettet pysty, niiin myös käy. "Minä en pysty"-ajattelun lopputulos johtaa seuraavaan ehdollistuneeseen asenteeseen:

3. Olen yrittänyt ennenkin, enkä ole koskaan onnistunut. Ehdollistunut asenne tässä tapauksessa on uskoa siihen, että jos on joskus aikaisemmin yrittänyt ja epäonnistunut, niin ei voi onnistua vastaisuudessakaan. Ratkaisevan tärkeä sana on tässä tapauksessa "yritys". Yrittäminen merkitsee ponnistelua, pinnistelyä, päämäärien asettamista ja pyrkimystä niiden tavoitteluun.
Keskeytä hetkeksi lukeminen ja yritä ottaa käteesi kynä. Yritä ottaa se käteesi. Saat huomata, ettei mitään yrittämistä ole olemassakaan. Sinä joko otat kynän tai et sitten ota. Piste. Jos yrität ottaa kynän käteesi, et yksinkertaisesti otakaan sitä.
Luovu ehdollistuneesta yrittämisen käsityksesä, pysy tässä hetkessä rentoja ja vapautuneena, ja havaitse elämänvoimasi arvioittesi ja selitystesi sijaan. Toteat hyvän moninkertaistuvan tarvittaessa, kun opit, ettet ole voimaton tapahtumien suhteen. Maailmankaikkeus on täynnä runsautta, jota saat osaksesi, kun luovut jrkeilystä, jonka mukaan menneisyytesi pitäisi olla nykyisyyttäsi.
Et ole onnistunut toteuttamaan unelmiasi eli saamaan haluamaasi siitä syystä, että sinuun on juurtunut virheellinen ajatustapa. Menneisyys on harhaa. Se on vana, jonka olet jättänyt jälkeesi, etkä voi enää palata sille, uskoitpa mitä hyvänsä. Elät nyt tässä hetkessä, etkä ole koskaan yrittänyt mitään. Et yksinkertaisesti ole tehnyt vielä sitä. Voit luopua tästä järkeilystä niin, ettei se enää kuulu sisäiseen maailmaasi.

4. Vain korkeasti kehittyneet olennot voivat toteuttaa unelmiaan. Kun ego sanoo näin se uksottelee, että sinä olet erillinen henkiopettajistasi ja muista olennoista, jotka elävät korkeimmilla tasoilla. Vaikka kaikki hengelliset harjoitukset rohkaisevatkin sinua näkemään jumalallisuuden omassa sisimmässäsi, tietämään että sinulla on sama mieli kuin mestarillasikin ja löytämään taivasten valtakunnan omasta ytimestäsi, egosi ei voi hyväksyä tällaista ajatusta. Se kukoistaa eristyksissä ja vakuuttelee, ettet sinä voi mitenkään ola niiden korkealle jalostuneita yksilöiden kaltainen, oista olet kuullut puhuttavan.
Hyökää tällaiset ajatukset ja ala kokea yhteytesi kaikkiin ihmisiin tuon näkymättömän elämänvoiman välityksellä, joka on jumalallinen ytimesi. Kieltäydy asettamasta ketään itsesi ylä- tai alapuolelle ja koe toiset omana itsenäsi. Tämä ajatus on tärkeätä hahmottaa kunnolla, jotta kykenisit todella kokemaan ilmentämisen voiman.
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #590 : 28.09.2007 15:04:53 »

Hei Athamaarit -
olisi mukava jos nostaisit kortin minulle tässä omien katsomisteni lomassa, saisin vähän energiaa ja pohdittavaakin. Aika hyvin olen oppinut tasapainottelemaan oman energiankäytön kanssa, siitä kiitos johdatukselle angel Jos suinkin jotain viestiä nostat niin ihanaa! Kiitos!  smitten
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #591 : 28.09.2007 17:43:13 »

Kerkesimpä tänne hetkeksi työkiireiden lomassa.

Kiitos kaunis korteista, Atha  Smiley

Ensimmäiseen korttiin.. rakkautta en toki ex-mieheltä odota, mutta toivoisin aikuismaista  käytöstä huoltajuusasioissa. Miehen räyhääminen ei liity uuteen kumppaniin sillä sellaista minulla ei ole (eikä ole ollut) eikä tiettävästi hänelläkään. Tuskimpa uutta kumppania helpolla löydänkään -työssäkäyvällä yksinhuoltajalla on aika vähän tilaisuuksia edes tavata miehiä saatikka aikaa tapailla ketään. Ehkä sitten eläkepäivillä  Wink

Toiseen korttiin..tämä pitää hyvin paikkansa. Varsinkin eron jälkeen ystävillä ja sukulaisilla on ollut hyvin tärkeä merkitys. Henkiset asiat toki kiinnostavat, mutta arki tahtoo syödä ajan ja energian tällä hetkellä.

Mukavaa syksyä!
tallennettu
Mertii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #592 : 28.09.2007 22:10:17 »

Hei, voisitko katsoa minulle, että miten minun käy tulevanan maanantaina yhdessä ikävässä palaverissa. Onko se todella niin ikävä kuin kuvittelen sen olevan. Kuulenko siellä jotain todella ikävää itsestäni. Ja miten käy minun nykyisen työpaikkani tämän palaverin jälkeen. Säilyykö se vai joudunko lähtemäään pois sieltä vai erotetaanko minut sieltä. Voit lähettää vaikka yv:nä minulle vastauksen. Olisin todella kiitollinen vastauksesta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #593 : 28.09.2007 22:20:54 »

Mertii. Koska sinulla on aikaraja tuohon kysymykseesi liittyen, otan sinut tässä välissä ja jatkan sitten normaalia vastausjonon purkamista. Sinulle tuli palaveria koskien tällainen kortti:

TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolle ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Minulle tuli ihan ensimmäisenä mieleen tästä kortista, että koska se liittyi kysymykseen palaverista, pitäisiköhän sinun ilmaista ideoitasi, mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi selkeämmin? Toisin sanoen kyllästymisen sijaan ottaa osaa keskusteluun. Siihen olisi erittäin hyvä tilanne nyt, jos olet muutenkin vähän epävarma jatkuuko työsuhde enää vaiko ei. Sano asiasi työhön ja sen yhteisöön sellaisina kuin ne näet ja koet mitään pois jättämättä, tahdikkaasti ja arvokkaasti. Jos työt jatkuvat, ehkäpä muut oppivat huomaamaan, että sinullakin on hyviä ideoita ja selkeyttä tuoda niitä ideoita esiin, vaikka ne jäisivätkin tältä erää käyttämättä. Jos taas työpaikka menee alta olet ainakin tehnyt asiasi selväksi ennen lähtöä ja voit hyville mielin jatkaa kohti seuraavaa työpaikkaa.
Korttissa puhutaan yhteydestä maailmankaikkeuden tietämykseen. Se tarkoittaa mm. sitä, että tiedostaa kaiken tapahtuvan takana olevat syvemmät syyt ja yhteydet kuin pelkät maalliset koukerot. Mitä tapahtuukin tapahtuu minun edukseni. Toisekseen mitä tiiviimpi yhteys sinulla on maailmankaikkeuteen ja mitä enemmän tiedät siitä, sen helpompaa elämä on - minun mielestäni ainakin.
tallennettu
Mertii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #594 : 29.09.2007 09:52:14 »

Kiitos vastauksesta. En kertonut näköjään selvästi palaverin aiheesta. Palaveri koskee sitä, että tein todella pahan, pahan virheen työssäni ja nyt joudun ns. puhutteluun tästä. Virhe on sen verran vakava, että siitä voidaan vaikka erottaa. Pelkään todella paljon mennä tähän tilaisuuteen ja miten minun käy siellä eli joudunko lähtemään itse vai erotetaanko minut. Ja miten käy sitten jatkossa tämän asian suhteen eli vaikuttaako ja hankaloittaako tämä minun elämääni. Joudunko vielä jonnekin muuallekin selvittämään tätä virhettäni. Pelkään ihan todella tätä tilaisuutta. Ja näihin kysymyksiini haluaisin vastauksia
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #595 : 29.09.2007 09:58:24 »

Hei Atha Maarit! Katsoisitko jälleen minullekin tulevaa? Miten minun pitäisi suhtautua exäni pikku kiusaan koskien mm. hänen lasten tapaamisviikonloppuja. Hän ei itse ota minuun yhteyttä ja esim. ei ilmoita muutoksista aikanaan, pitää oman säännöt siellä ja kävelee uuden "perheensä" kanssa mun yli. Ja jos pidän lasteni ja itseni puolta, alkaa uhkailu lasten viennillä ym. Ja sen millä tyylillä perheemme rikkoi, ei todellakaan hänellä oikeutta tuollaiseen käytökseen ja uhkailuihin. En saa hillittyä tunteitani hänen kanssaan, reagoin voimakkaasti henkisesti ja fyysisesti. Olen ajatellut, että olisiko hyvä varata aika sos.toimistoon, että saisimme sopia asioita ulkopuolisen avustuksella, niin ei tarvisi turhista asioista kiukutella tai voiko olla mahdollista, että hän saa käännytettyä asiat mua vastaan? Miten ihmeessä hän ei vieläkään ota vastuuta teoistaan ja käytöksestään ja katsoo oikeudekseen kohdella minua noin? En kerrassaan millään pysty ymmärtämään. Lapsilla on hyvä olla kanssani. Hänen uhkailunsa perustuu vallanhimoon ja kostoon minua kohtaan, ei siihen, että hän aidosti lapsista välittäisi. Tai jos välittää, niin oudolla tavalla sen on osoittanut. No, toivottavasti tästä jotain selvää sai...Asia vain niin ahdistaa tällä hetkellä...
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #596 : 29.09.2007 12:45:15 »

Siinä tapauksessa Mertii tulkitsisin tuon Tähti-kortin niin, että ole rehellinen. Moka on tehty, eikä sitä saa enää tekemättömäksi. Selität asiat juurta jaksain mahdollisimman rehellisesti - korttihan puhuu itsensä ilmaisemisesta. Toinen kortin teemoista on universaalin tiedon saaminen eli mitä ikinä tapahtuukin, se sitten tapahtuu. Jos sinun on tarkoitus lähteä tuosta työstä potkujen merkeissä, niin ainakin voit lähteä hyvällä omalla tunnolla, kun olet selvittänyt asiat juurta jaksain esimiehillesi. Ei ainakaan jää myöhemmin kaivelemaan, että olisi pitänyt sanoa ja tehdä sittenkin näin.

Ihmiset vaistoavat toisistaan yleensäkin sen, onko toinen rehellinen vai ei. Kun pelaa puhtailla korteilla myös emämunauksien jälkeen, on paremmat mahdollisuudet selvitä ja ainakin saat omalta kohdaltasi tilit puhtaaksi. Ethän sinä tätä munausta ole tahallasi tehnyt ja jos esimiehesi katsovat, että siinä on syytä sinun erottamisellesi se ei ole henkilökohtaista vaan he ajattelevat yrityksen/työpaikkasi, sen muiden työntekijöiden ja ennen kaikkea asiakkaittenne parasta.

Muistuttaisin vielä KAIKKIA TULKINTAA PYYTÄVIÄ, että minun tulkintani kortista on VAIN minun tulkintani. Siksipä teidän onkin tärkeää lukea se saatu kortti/riimu/kirjan sivu itse ajatuksen kanssa. Vastaus piilee siellä ja se saattaa mennä minulta ohitse. Itse te kuitenkin parhaiten tiedätte, mitä kortti/riimu/kirjan sivu haluaa teille sanoa Wink Minä olen vain avustava tulkitsija sen suhteen, mitä se sanoma saattaisi ehkä tässä ja tuossa tapauksessa olla.
tallennettu
belle
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #597 : 29.09.2007 15:54:38 »

Hei athamaarit kerkeisitkö minulle taroteista katsoa intunsiivisesti yleistä tilannetta mikä nousisi voimaakkaammin tälle hetkelle kiitos kovasti.Eli näkyiskö työ paiakan vaihdosta uutta porttia idiot2
Olen saanut kahden vuoden jatko ajan nykyisessä pestissä sydän haikailee  asiakaspalveluun ei mihinkään isoon jumbo markettiin. crazy2
Niin olen jo keski ikäinen Cool
« Viimeksi muokattu: 29.09.2007 19:16:34 kirjoittanut belle » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #598 : 29.09.2007 18:31:36 »

Ai niin, KORTTIEN JA RIIMUJEN KYSYJÄT! Sellaistakin piti mainita kysyjille, että omaa ikää ei välttämättä tarvitse mainita, eikä asuinpaikkaa. Minulle sillä tiedolla ei katsomisen suhteen ole mitään merkitystä Grin Ilmeisesti kysyjiä hämäsi vähän, kun pyysin saada tarkempaa selontekoa kysymyksestä. Tässä tilanteessa toivoin, että itse kysymys esitettäisiin tarkemmin. Esimerkiksi jos haluaisit tietää, mikä on parisuhteesi suurin haaste tällä hetkellä, voit kysyä sen noin, mutta jos kysyt vain korttia parisuhteelle, et saa ihan niin tarkkaa vastausta, koska en tiedä, mitä mihin ihan tarkalleen parisuhteessasi toivot vastausta. Etsitkö parisuhdetta? Onko sellainen juuri alkanut, loppunut, loppumassa vai alkamassa? Onko suhde vakaa vai tuore? Kaikkea tuollaista pientä siis. 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #599 : 29.09.2007 18:56:33 »

Silhei. Tässäpä sulle korttia ihan yleisesti, vähän mahdollisesti tuota omaa katsomishommaasi sivuten.


SAUVOJEN KAHDEKSIKKO – NOPEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Ensimmäinen ajatus on, että onko elämässäsi tilanne, jossa napauttaisit sanoa mielipiteesi ja ajatuksesi vähän liian nopeasti ja harkitsemattomasti? Jos näin on, kortti kehottaa sinua hillitsemään vähän itseäsi. Väärinkäsityksiä ei ainakaan pääse syntymään suoralla kommentoinnilla ja sehän on tietysti hyvä Grin
Jos elämässä on yleistä epäselvyyttä jollakin saralla, kortti kehottaa pysähtymään ja tutkimaan tuota epäselvyyttä niin, että se katoaisi elämästäsi.
Enempää en osaa tähän korttiin käänteisenä sanoa. Hitaasti hyvä tulee!


tallennettu
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: