Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jeesus, vesi ja koirat  (Luettu 2303 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ardith
Vieras
« : 13.01.2009 21:55:32 »

Näin merkillistä, kirkasta unta viime yönä. Ajelin jonkun ystäväni kanssa pyörällä ja minun piti ohjata hänet ja hänen lapsensa rannalle, josta minulla oli vain hatara mielikuva missä se sijaitsee. Matkalla erkaannuimme, koska he ottivat toisen tien kuin minä. Muistaakseni siitä syystä että en johtanutkaan vaan seurasin tuota ystävääni ja hänen lastaan.

Saavuin kauniille vuoriston keskellä olevalle uimarannalle. Vesi oli todella kaunis, kuin kristalli jossa oli mustia saarekkeita ja paljon turkoosia. Katselin vettä jonkun hataran talon portailta tai jostain. Kysyin rannalla olijoilta oliko tämä se ja se (en muista nimeä) paikka ja he sanoivat että tämä on juuri se sama, mitä olin etsinyt. Katselin ylemmäs vuoristoon ja huomasin, että myös ystäväni oli löytänyt perille.

Sitten olinkin jo uimassa ystäväni ja tämän lapsen kanssa. Sanoin pikkuiselle, että uskallatko tulla minun kanssani luoliin joita oli vuorten seinämissä. Menimme sinne yhdessä ja siellä oli pimeää.

Sitten muistan että uiskentelin jossakin toisessa paikassa ja osa lapsista oli muuttunut pieniksi koiriksi. Kaikista suloisin koira sanoi minulle, että "Jeesus kävi luonani". Olin ihmeissäni, mihin koira vastasi: "Jeesus tulee sinunkin luo, hän tekee sen näin..." Ja koira teki ristinmerkin ylleni. Ihmettelin sitä tunnetta. (Tämä oli kirkkain kohta koko unessa.) Ajatukseni oli, että tuo koira (lapsi) kuolee koska Jeesus oli ilmestynyt hänelle. Tunsin surua, en voinut sanoa sitä ääneen.  Embarrassed

Siitä eteenpäin en muistakaan enää.

Mitä teille tulee mieleen tästä unesta? Omia unia on niin vaikea tulkita  idiot2
« Viimeksi muokattu: 13.01.2009 21:57:05 kirjoittanut Saturnalia » tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 13.01.2009 22:14:01 »

sait kasteen,
sinut siunattiin,
uskollisuutesi (itsellesi) palkittiin
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: