Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Todentuntuinen uni järkytyksen jälkeen  (Luettu 3305 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mammamma
Vieras
« : 10.01.2009 12:54:27 »

Huh... kuulin keskellä yötä asian, jonka olisi uskonut vievän loput yöunet. Nukahdin kuitekin, ja "heräsin" kun lapseni tulivat herättämään minua. He eivät ole luonani nyt ja ihmettelin, että miten he voivat olla täällä. Seurasin heitä pois huoneestani ja huoneeni olikin isossa talossa, jota oli juuri remontoitu. Tuntui, että omistin talon, mutta siellä oli paljon minulle outoja ihmisiä, jotka olivat myös juuri heräilleet omista makuuhuoneistaan.

Katsoin kännykkääni, ja se näytti päivämääräksi 13.1. (nyt siis 10.1.). Ihmettelin, että mihin 3 päivää on kadonnut..? Ei ollut mitään muistikuvaa niistä päivistä. Soitin unessa ystävälleni, ja kysyin että mikä päivä nyt on. Hän sanoi, että kymmenes päivä. Herättyäni olin virkeä, vaikken ollut montaa tuntia nukkunut. Mutta olo oli, niinkuin olisin nukkunut sen 3 päivää! Olenko ollut jossakin, ja mitä tuolla oikein on haluttu kertoa?  Shocked
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 10.01.2009 15:08:49 »

Onpa hieno uni, jonka minä tulkitsisin näin:

Talo on minuus ja talossa on useita makuuhuoneita, joista sinulle vieraat ihmiset heräävät laillasi. Sielutasolla katsottuna jokainen sielu kuuluu yhteen entiteettiin eli sielukokonaisuuteen. Entiteettiä symboloisi siis talo. Entiteetti itsessään on käsittääkseni yksi iso sielu, jonka osasia seikkailee maailmalle (vähän kuin ottaisit möykyn muovailuvahaa ja hajottaisit ne useaan osaan). Entiteetin jäsenet ovat aina yhteydessä toisiinsa, koska he ovat kirjaimellisesti osa toisiaan.

Unessa heräät ja samaan aikaan toiset ihmiset heräävät myös. Olisikohan teille menossa entiteetin jäsenten kanssa tällainen yhteisherääminen? Nythän energia vaan nousee ja nousee ja silmille pamahtaa sellaisiakin herätyksiä, joita ei enää uskonut vastaan tulevan! Tavallaan heräätte tajuamaan, että olette nukkuneet, tajuatte mistä on kyse.

Kolme on pyhä luku: Pyhä Kolminaisuus eli Isä, Poika, Pyhä Henki/Sielu, Mieli, Ruumis ja niin edelleen. Soitat ystävällesi, joka sanoo, että nyt on vasta 10. päivä. Ilmeisesti ystäväsi ei koe samanlaista heräämistä, koska hän ei kuulu samaan entiteettiin kanssasi. Tai hänen heräämisensä on erilainen. Ulkomaailma ja muut ihmiset saattavat kummeksua sinua ja tuntemuksiasi nyt tällaisella kaudella ja väittää, että olet tunteinesi ja havaintojesi kanssa ihan väärässä. Sinä kuitenkin tiedät oman totuutesi: nyt on 13. päivä, eikä 10. päivä. Numerosta 10 tulee numerologisesti 1 (1+0) joka on Minuuden ja Itsen luku ja luvusta 13 tulee 4 (1+3), joka on materian luku. Pluto Kauriissa hajottaa materiaa ja tällaista harhaa siitä, mitä todellisuus olevinaan on.

tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #2 : 10.01.2009 19:24:59 »

Kiitos AM! Varsinkin tuo numerologinen selitys tuntuisi kolahtavan kuin nenä naamaan! Ikävä kyllä...  Undecided
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: