Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1510472 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Terra64
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #90 : 20.09.2007 08:20:01 »

Olen varmaan sokea, mutta mitä tarkoittaa unessa kun näkee leijonan? Wink
tallennettu

Neitsytnainen
Nouseva Kauris
Aurinko Neitsyessä
Kuu Skorpionissa
Merkurius Neitsyessä
Venus Leijonassa
Mars Ravussa
Kiinalaisessa Lohikäärme
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #91 : 20.09.2007 13:50:09 »

Olen varmaan sokea, mutta mitä tarkoittaa unessa kun näkee leijonan? Wink

leijona unessa symboloi voimaa ja agressiota. kertoo että pystyt voittamaan elämässäsi olevia esteitä.

koska leijonaa pidetään viidakon kuninkaana se edustaa myös ylpeyttä ja johtamistaitoja.osaat näin vaikuttaa paljon muihin kanssa ihmisiin.

jos laijona unessa hyökkää päällesi tarkoittaa se että sinulle on tulossa suuria esteitä elämässä ja tulet tarvitsemaan paljon ylimääräisiä voimia jotta et alkaisi itsetuhoiseksi.
tallennettu

Nina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #92 : 20.09.2007 16:25:37 »

Näin viime yönä unta koirista jotka eivät tahtonee totella kunnolla. Olimme (tunsin unessa muut läsnäolivat, mutten nähnyt niitä) matkailuautolla liikenteessä. Vähän ennen kuin heräsin tuijottelin jalkapohjaani, josta oli irtoamassa nahka päkijän kohdalta.

Olisikohan tällä unella jotain sanomaa?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #93 : 22.09.2007 23:08:50 »

Sammakko
Sammakko unessa edustaa potenttiaali muutokseen tai jonkin odottamattoman asian tekemiseen. Sammakko saattaa nimittäin olla prinssi valeasessa. Vaihtoehtoisesti sammakko voi edustaa myös epäpuhtautta/likaa.
Jos sammakko loikkii unessasi, uni voi kertoa jollekin asialle sitoutumisen puutteestasi. Sinulla on taipumusta hyppiä paikasta ja asiasta toiseen. vaihtoehtoisesti hyppivä sammakko lupaa, että otat ison loikkauksen kohti jotain päämäärääsi.
Jos pyydystät sammakon, et huolehdi suotta terveydestäsi.
Jos kuulet sammakon kurnutusta, uni kertoo, että vierailusi ystäviesi luona ei tuota sellaista lopputulosta, jota olit toivonut.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #94 : 25.09.2007 16:11:27 »

Sandaalit
Jos pidät unessasi sandaaleita kertoo se mukavuudesta ja helppoudesta. Ymmärrät kaikkia ihmisiä avoimesti. Uni voi myös kehottaa sinua liikkumaan varovaisesti joidenkin tiettyjen henkilöiden läheisyydessä tai ottamaan riskin vastuttaessasi heitä.

Hiihtää/Hiihto
Hiihtäminen unessa kertoo, että rehkit ja laitat mentaalisen ja/tai fyysisen kyvykkyytesi testiin. Olet itse Itsesi pahin vastustaja.

Raha
Jos voitat unessasi rahaa, symboloi se sitä, että elämääsi tulee menestystä ja kukoistusta. Raha voi edustaa itseluottamusta, itsensä arvostamista, menestystä tai arvoja. Sinulla on uskoa itseesi. Vaihtoehtoisesti rahasta uneksiminen voi viitata asenteeseesi rakkaudessa ja asioissa, jotka liikuttavat sydäntäsi. Raha on myös seksuaalisuuden ja voiman symboli. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että unessa rahan löytäminen viittaa yritykseesi löytää rakkautta tai voimaa.
Jos menetät rahaa, kertoo se väliaikaisesta onnettomuuden tunteesta kotona sekä siitä, että edistyksesi ottaa muutaman askeleen takapakkia. Saatat tuntea itsesi heikoksi, haavoittuvaiseksi ja sekavaksi valve-elämässä. Vaihtoehtoisesti tämä unisymboli kertoo innostuksen, voiman ja itseluottamuksen puutteesta.
Jos annat rahaa pois, se on suora vertaus rakkauden antamiseen. Etsit rakkautta. Jos unessasi joku toinen antaa rahaa pois, kertoo se siitä, että tunnet olevasi ulkopuolinen tai torjuttu. Joku ei anna sinulle tarpeeksi huomiotaan ja kiintymystään.
Jos olet rahaton, pelkäät paikkasi menettämistä maailmassa tai olet huolissasi siitä, ettei sinulla ole riittävästi rakeita jonkin haluamasi päämäärän saavuttamiseksi. Toiset henkilöt saattavat hyljeksiä ja torjua sinut.
Jos varastat rahaa, uni varoittaa sinua vaarasta ja kehottaa olemaan varovainen. Positiivisessa mielessä unen teema kertoo, että olet viimeinkin pääsemässä kohti niitä ominaisuuksia ja hyveitä, jotka liittyvät jollain tapaa sinulle arvokkaisiin asioihin.

Voittaa
Unessa jonkin voittaminen edustaa voitokkuutta ja menestystä. Sinulla on paljon itseluottamusta ja uskoa itseesi. Kaikki itse-epäilykset ovat haihtuneet pois.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #95 : 26.09.2007 14:17:56 »

Käärme
Jos näet käärmeen unessa tai joudut käärmeen puremaksi, kertoo se piilossa olevista peloista ja huolista, jotka uhkaavat sinua. Uni voi kehottaa sinua olemaan varuillasi ja varomaan jotakin asiaa, joka ei vielä ole toteutunut tai ilmentynyt valve-elämässäsi.
Käärme voidaan nähdä myös fallossymbolina ja silloin se edustaa vaarallista ja kiellettyä seksuaalisuutta. Käärme voi edustaa myös lähipiirissäsi olevaa henkilöä, joka on kiero, julma ja johon ei ole luottamista.
Positiivisessa mielessä käärmeet edustavat transformaatiota, tietoutta ja viisautta. Se on itseuudistumisen ja positiivisten muutosten tuoja.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #96 : 28.09.2007 17:17:26 »

Paniikki
Jos saat paniikkikohtauksen unessa tai olet paniikissa, kertoo se voimien ja kontrollin puutteesta omassa elämässäsi.  Saatat tuntea olosi avuttomaksi jossakin tilanteessa tai et osaa tehdä selkeää päätöstä jonkin asian suhteen.

Juhlat
Jos olet juhlissa, uni vihjaa, että sinun olisi syytä lähteä ulos tuulettumaan vähän enemmän ja pitämään hauskaa.  Jos juhlat ovat huonot, uni viittaa epävarmuuteen sosiaalisista kyvyistäsi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #97 : 28.09.2007 17:22:43 »

Tässä Chevalle unitulkintaa eli

Uida, Uiminen
Jos uit unessasi, tutkit alutajuntasi ja tunteittesi eri aspekteja. Uni saattaa vihjata, että etsiskelet jonkinlaista emootianaalista tukea. Tämä on hyvin yleinen uniteema ihmisillä, jotka käyvät parhaillaan jossakin terapiassa.
Jos uit veden alla, kertoo se siitä, että olet upputunut täysin omiin tunteisiisi. Pakotat itsesi kohtaamaan ja käsittelemään omat emotiaaniaaliset hankaluutesi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #98 : 28.09.2007 22:35:03 »

Hiuksista oli tuossa ihan ensimmäisellä sivulla tämmöistä:

HIUKSET
Seksuaalinen viriiliys, ahdistelu, aistillisuus, turhamaisuus, elinvoima.  Kiinni olevat hiukset kertovat ettet ole varma jostain tai olet hämilläsi. Et ehkä kykene ajattelemaan kunnolla.
Jos joku leikkaa hiuksiasi olet menettämässä voimiasi. Ehkä joku yrittää estellä sinua. Voi kuvastaa myös ajatusten uudelleen muokkausta ja ei-toivottujen tapojen ja ajatusten pois heittämistä.
Hiusten kampaaminen, silittäminen tai muotoilu kertoo uusista ideoista ja/tai ajattelutavoista. Ehkä järjestelet ajatuksiasi. Kirjaimellinen symboli kehottaa huolehtimaan ulkonäöstäsi.
Pitkät hiukset kehottavat harkitsemaan tarkkaan ja pitkään ennen jonkin päätöksen tekemistä. Keskityt johonkin suunnitelmaan tai tilanteeseen.
Hiusten lähtö kertoo vanhenemisesta ja voimien vähenemisestä. Saatat tuntea olosi heikoksi ja voimattomaksi.
Jos joku nuuhkii hiuksiasi, kaipaat aistillisuutta elämääsi ja olet seksuaalisesti utelias. Sinulla on vielä opittavaa ihmissuhteista.
Jos kurottaudut jonkin toisen hiuksia kohti, yrität saada yhteyden tuohon henkilöön henkisesti. Se voi kuvastaa myös sympatiaa, suojellusta ja rakkautta.
Tuulen tuivertaessa hiuksiasi kaipaat vapautta.

Varsinaista pipon merkitystä en löytänyt, mutta lakista sanotaan näin:

Lakki, Pipo
Lakki/pipo symboloi rentoa meininkiä ja helppoutta. Uni voi kehottaa sinua olemaan suvaitsevaisempi muita ihmisiä kohtaan.

Punainen
Viha, intohimo

Kappas, löytyi vielä erikseen tällainen kuin

Punatukkainen
Jos olet unessasi punatukkainen, uni kehottaa sinua olemaan spontaanimpi ja eloisampi elämässäsi. Tee jotain repäisevää ja uutta!

Muovi
Muovista valmistetut esineet unessa kertovat, että et ole aito ja todellinen itseäsi kohtaan, vaan näyttelet jotain roolia valve-elämässäsi.

Koulu
Elämän oppitunti. Mitä sinun tulee oppia juuri nyt? Mikä elämän oppiläksy on kohdallasi juuri nyt?

ITKU/ITKEÄ
Jos itket unessasi, vapaudut parhaillaan jostain negatiivisesta tunnetilasta, joka vaivaa sinua päivätietoisuudessasi. Unesi on keino saada aikaan tunnetasapaino ja päästää turvallisesti ulos pelko ja turhautuminen. Nukkuessamme tunteiden suojakilpemme ei ole päällä ja siksi negatiivisten tunteiden ulostuleminen unen aikana on helpompaa.
Jos joku muu itkee unessasi, saatat heijastaa omia tuntemuksiasi johonkuhun toiseen. Jos et itke päivätietoisuudessasi, ehkä toisen itku auttaa sinua itkemään.
Jos heräät itkien, pintaasi nousee tukahdetuttua tuskaa tai aikaisempi trauma. Et pysty enää pidättelemään tunteita sisälläsi. Sinun täytyy hoitaa ne jatkaaksesi eteenpäin. 
Jos kukaan ei unessa vastaa itkuusi/huutoosi, kuvastaa se avuttomuuttasi, hankaluuksia ja turhautumistasi yrittäessäsi kommunikoida toisien kanssa. Sinusta tuntuu kuin puhuisit kuuroille korville. Unesi saattaa kehottaa sinua puhumaan selkeämmin ja työskentelemään kovemmin, jotta asiasi tulisi kuulluksi.
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #99 : 01.10.2007 05:08:52 »

viimeyänä unissani vilisti rotat...olin jossain talossa, asumattomassa muistaakseni vankina tjtn sinneppäin ja siellä oli muitakin ihmisiä mutta eri "sellissä" ja siinä näppärästi ajattelin sitten että päästään pois kun löydetään rottia jotka osaavat purra jtn metalliritilöitä rikki ja sitä kautta päästäisiin pois..

en löytänyt ketjusta selitystä rotille..
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #100 : 02.10.2007 07:54:34 »

viimeyänä unissani vilisti rotat...olin jossain talossa, asumattomassa muistaakseni vankina tjtn sinneppäin ja siellä oli muitakin ihmisiä mutta eri "sellissä" ja siinä näppärästi ajattelin sitten että päästään pois kun löydetään rottia jotka osaavat purra jtn metalliritilöitä rikki ja sitä kautta päästäisiin pois..

en löytänyt ketjusta selitystä rotille..

rotat kuvastavat oman itsesi aliarvioimista,epäilyksiä omasta pystyvyydestä asioihin ja jonkinlaista syyllisyyttä ehkä jopa kateutta.

valkoisen rotan näkeminen tarkoittaa yleensä ulkopuolista ja odottamatontakin apua.

tallennettu

nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #101 : 02.10.2007 10:09:17 »

ms ronya
on täällä rotat vilistäneet ennenkin,
unesi rotat ilmaisevat/näyttävät tien ulos taloudellisesta ahdingosta,
tai heikosta terveydentilasta,
fiksuna käytät päätäsi etkä jää "vankilaan"
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #102 : 02.10.2007 16:14:46 »

kiitoksia tulkinnoista..koin siinä sitten lukiessani ahaaelämyksiä  Cheesy josko se sitten liittyisi uuteen työhöni johon varsinaisesti mulla ei oo koulutusta mutta rivienvälistä pomon sanoista saatto lukee että vois olla enemmänki hommaa kuin vaan tää extrana olemine  Smiley
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #103 : 02.10.2007 22:38:43 »

Kampaaja
Jos itse toimit unessa kampaajana, uni viittaa tapaasi tyrkyttää ideoitasi ja ajatuksiasi muille. Ehkäpä sinun olisi aika kehontaa omaa minä-kuvaasi positiivisemmaksi. Vaihtoehtoisesti uni viittaa asenteeseesi omaa seksuaalisuuttasi kohtaan.
Jos olet kampaajalle, yrität muuttaa asenteitasi. Olet valmis muutokseen ja haluat kulkea kohti toisenlaista huomiota.

Puutarha
Vihannes- tai hedelmätarha symboloi kovaa työtä ja siitä saatavaa hyvää lopputulosta. Uni kertoo myös tasaisuudesta ja sisäisestä kasvusta.
Kukkapuutarha edustaa seesteisyyttä, turvaa, rakkautta ja autuutta. Kaipaat hoivaamista.
Jos unen puutarha on huonossa kunnossa ja/tai rikkaruohoinen, olet painanut villaisella henkiset tarpeesi pois. Et ole asioiden tasalla.

Kampa/Hiusharja
Jos harjaat hiuksiasi uni kehottaa sinua organisoimaan ja järjestämään ajatuksesi. Sinun on etsittävät ja kohdattava ne asiat elämässäsi, jotka ovat sinulle epäselviä jossakin erityisessä tilanteessa tai parisuhteessasi.

Hissi
Jos liikut hissillä ylös, kertoo se siitä, että tulet kohoamaan statukseltasi tai hyvinvointisi kohenee.  Olet saavuttanut ehkä korkeamman tietoisuuden tason ja katsot maailmaa yläilmoista.
Hissillä alaspäin meneminen kertoo epäonnistumisesta joka musertaa sinut ja saa sinut tuntemaan olosi ikäväksi. Aivan kuin olisi enää turha yrittää yhtään mitään.
Jos hissi liikkuu ylös ja alas, kertoo se elämän ylä- ja alamäistä, jotka pulpahtavat tietoisuuteesi piiloistaan.
Jos hissi on rikki tai se ei päästä sinua ulos, silloin tunteesi ovat valve-elämässä ottaneet sinusta ylivallan.
Omana tietoina voin sanoa vielä, että yleisestikin hissillä meno ylös on hyvä ennen ja alas huono enne.
tallennettu
Jinx
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #104 : 03.10.2007 19:00:31 »

Hei AthaMaarit!

Mistä kirjasta/oppaas katsot apua unien tulkintaan?  Huh

-Jinx
tallennettu

Aurinko - Kaksoset
Asc - Kauris
Kuu - Vaaka
Merkurius - Rapu
Venus - Leijona
Mars - Kauris

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: