Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: unia vedestä ja rannoista  (Luettu 5209 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
vesihiisi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« : 06.06.2007 11:57:02 »

osaisiko joku tulkita?   smitten 

näen usein samankaltaista unta. unissani toistuu ranta, kävelen rannalla, vesi nousee, hypin kivien tai lankun päällä hakien paikkaa jossa pääsee toiselle rannalle. (joskus unet alkavat lapsuuden kodistani tai kesän vietosta unessani, josta siirryn rannalle.)

unessani vesistö voi olla joki, ulappa, pieni koski, myllyn läpi virtaava koski jossa kiviä, myös kaunis välimeren rantamaisema, jossa portaat jatkuvat veteen kahden rakennuksen välistä

yritän välttää kastumista - mutta vesi nousee ja yritän välttää sitä.joskus on joku mukana (esim. tyttäreni) jota yritän pelastaa putoamasta veteen (jokeen)

uni ei ole ahdistava: paikka on kaunis. jopa niin kaunis, etten haluasi tulla sieltä pois. mutta herään usein siihen, että vesi nousee.


kiitos jo etukäteen!  smitten

« Viimeksi muokattu: 06.06.2007 12:35:34 kirjoittanut vesihiisi » tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6586


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 06.06.2007 12:02:56 »

mutta kun tää elämä on elämistä varten annettu eikä rannalla seisomista varten;joskus olisi uskaltauduttava sinne pelottavaan? veteenkin
mennä,ettei jäisi oman elämänsä sivustakatsojaksi..
(meri,miksei mikä tahansa vesistö-suhtautuminen elämään)
tallennettu
vesihiisi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #2 : 06.06.2007 12:38:06 »

 Cheesy  Cheesy hmm... olen jo eläkkeellä; paljon maailmaa nähneenä  Grin

tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6586


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 06.06.2007 14:40:06 »

sitten onkin aika jo katsella tyvenestä kaunista maisemaa ja mennyttä
elämää,ehkä yrittää suojella jälkikasvua elämän tyrskyiltä,
kun tietää miten se kastelee,
kaunis uni sinänsä,näin sen jotenkin maisemana,
tyynenä poukamana,
ehkäpä siinä on elämän alku ja loppu,lapsivedestä lähtien elämän virtaan ja sinne takaisin,vaan vielä ei ole aika..
tallennettu
vesihiisi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #4 : 06.06.2007 14:47:09 »

kiitos kauniista sanoista!  smitten

Toivoo: vanha vesihiisi  Wink
tallennettu
vesihiisi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #5 : 08.06.2007 20:52:56 »


no nyt näin unta ennen herättyäni että olin sukellusveneessä ja katselin kolleegan häärämistä sukellusveneen ulkopuolella...

oma tulkintani: eläkkeellä ollessa sitä katselee ulos vähän niin kuin akvaariossa - mutta ei pääse enää suuriin vesiin!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #6 : 16.06.2007 21:22:01 »

Vesi on yleisesti tunnettu tunteiden symbolina. Näistä unista tulee tunne, että yrität peata omia tunteitasi, joutumatta niiden valtaan. Onko sinulla patoutumia tai ajatuksia, joita et uskalla päästää pinnalle, joko itse Itseäsi tai jotakuta toista henkilö / tilannetta kohtaan?

Koska unen tunnelma on kuitenkin hyvä ja maisemat yleensäkin kauniit uni rohkaisee sinua. Ei ole mitään pelättävää vaan tunteet, jotka yrittävät kuroa sinua kiinni ovat sellaisia, että selviät niistä, eivätkä ne hukuta sinua alleen.

Viimeisessä unessa olet jo uskaltanut syvälle tunteisiisi, mutta sukellusveneen turvin. Pieni suojamuuri on siis vielä sinun ja tunteittesi välillä. Vaikuttaako unessa näkemäsi henkilö jotenkin tunteisiisi, kun hän häärii niissä?

Heitän tähän vielä nettiunikirjan suomennoksen noista symboleistasi!

Vesi
Vesi unessa symboloi alitajuntaasi ja emotionaalisen mielesi tilaa. Vesi on elävä psyykkeen osa ja se kuuluu voimakkaasti elämän virtaan. Se symboloi myäs henkisyyttä, tietoa, parantamista ja virkistymistä.
Jos vesi kiehuu, tunteesi ovat sekasorron vallassa. Se saattaa merkitä myös sitä, että alitajuiset tunteesi vat valmiina tulemaan ylös päivätietoisuutesi ja on aika tiedostaa ne. 
Jos vesi on tyyni, olet sopusoinnussa oman henkisyytesi kanssa. Se edustaa seesteisyyttä, mielenrauhaa ja uudelleen syntymistä.
Jos vesi on likaista tai sameaa, ryvet omissa negatiivisissa tunteissasi. Sinun on ehkä hyvä varata aikaa itsellesi ja mielesi rauhoittamiselle, jotta löydät sisäisen rauhan. Vaihtoehtoisesti ajatuksesi/päätöksen tekosi on epäselvää ja sumeaa. Jos uppoat sameaan veteen, kertoo se siitä, että olet uponnut kaulaasi myöten johonkin hankalaan tilanteeseen elämässäsi ja olet aivan naatti siitä johtuvien tunteittesi alla.
Jos vesi nousee kotiisi, kertoo se kamppailuista suurien ja vaikeiden tunteitten kanssa.
Jos kuulet juoksevan veden äänen, uni kertoo meditaatiosta, heijastumasta ja omien ajatustesi sekä tunteittesi pohdiskelusta.
Jos kävelet veden pinnalla, uni vihjaa, että sinulla on ylivoimainen ja totaalinen hallinta tunteisiisi. Se saattaa kertoa myös siitä, että sinun olisi pysyttävä "tunteittesi yläpuolella" antamatta niiden räjähtää käsiin. Vaihtoehtoisesyi uni kertoo suuresta uskosta itseesi.

Sukellusvene
Jos näet unessa sukellusveneet, kertoo se siitä, että tutkit jatkuvasti tunteitasi ja alitajuisia tuntemuksiasi. Pysyt kuitenkin yhä varuillasi joissakin tunneasioissa. Vaihtoehtoisesti sukellusvene kertoo, että osaat ottaa asioihin erilaisen näkökannan ja ymmärrät niitä eri tavoin.  Sinun pitäisi ehkä pureutua johonkin tilanteeseen tai ongelmaan perinjuurin.

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: