Sivuja: [1] 2 3 ... 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Orgasmi  (Luettu 71867 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Irish
Vieras
« : 10.01.2007 22:10:21 »

Mua alkoi mietityttää ihan kauheesti, että mikä ihme on orgasmi... idiot2 Juu'u, tiedän kyllä mikä se on, mutta en tiedä miksi se on.. Minkä takia tuollainen purkaus tulee juurichacran alueella... Miksei jokaisessa chacrassa voisi olla samanlaista... Vai onko kruunuchacran orgasmi valaistuminen?  :Smiley

Ja sitten.. Seksistä kyllä puhutaan koko ajan ja kaikkialla, mutta orgasmeista ei.. Se on jotenkin kauhean arkaluontoinen asia.. Musta tuntuu että tosi monilla naisilla on vaikeuksia saada sitä.. Onko? Ja mistä se johtuu?  Shocked

Minä saan kyllä orgasmeja, mutta yleensä ne tulevat aika hassusti.. Nimittäin aamuyöstä puoliunessa kun nukun yksin ja ne tulee vaikka en edes koske itseeni!!  Shocked :Smiley Grin Se on oikeasti ihan kiva tapa herätä aamulla. Mutta rakastellessa saankin niitä sitten harvemmin. Varmaankin johtuu tietystä jännittämisestä?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 10.01.2007 22:41:51 »

Minun mielestäni/oman käsitykseni mukaan orgasmi on kundaliinienergian purkaus. Esim. joogatessakin voi saada orgasmin. Kundaliinienergia sijaitsee alimmassa chakrassa eli juurichakrassa.

(enemmän aiheesta sitten, kun ehdin kirjoittaa Cheesy)
tallennettu
Irish
Vieras
« Vastaus #2 : 10.01.2007 22:43:34 »

Hehheh.. Grin Kivaa AthaMaarit, että laitoit tämän ihan omaksi topiciksi, itse en ehkä olisi kehdannut - mutta nyt on liian myöhäistä.. *punastelee silti*
Mutta toivonpa että tähän tulee mielenkiintoisia vastauksia..
  Grin
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #3 : 10.01.2007 22:52:23 »

Hih - kerrankin olin nopea ja vastasin sinne toiseen paikkaan, jossa huomasin että tuota orkkuviestiä ei siellä enää ollutkaan  Grin
Vastaan tänne uudestaan toisella kertaa minäkin  Smiley
Hyvä aihe  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Lake
Vieras
« Vastaus #4 : 10.01.2007 22:55:13 »

Mua alkoi mietityttää ihan kauheesti, että mikä ihme on orgasmi... idiot2 Juu'u, tiedän kyllä mikä se on, mutta en tiedä miksi se on.. Minkä takia tuollainen purkaus tulee juurichacran alueella... Miksei jokaisessa chacrassa voisi olla samanlaista... Vai onko kruunuchacran orgasmi valaistuminen?  :Smiley

Olen kuullut myös sydänchakran orgasmista.. Ilmeisen tavoittelemisen arvoinen. Cheesy
tallennettu
Irish
Vieras
« Vastaus #5 : 10.01.2007 22:56:50 »

Sydänchacran orgasmi kuulostaa kivalle.. Se on vähän niinkuin räjähtäis sellaiseen lempeään, pyyteettömään, iloiseen, suloiseen, rakkauteen..  smitten smitten
tallennettu
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #6 : 10.01.2007 23:21:52 »

Juu joogatessakin voi saada orgasimin, se on huimaa. Erilaista. Suosittelen  Wink

Minä tunnen monesti sydämessä kovin lujaa, mikä johtaa sitten sen että muutkin chakrat "räjähtävät"...  Grin Mutta tunnetason pitää miehen kanssa olla kunnossa, muuten ei seksi kyllä kiinnosta pätkääkään. Kun kerran kokee kokonaisvaltaisen rakkaudellisen sielunkin tasolla räjähtävän yhteyden toisen kanssa, ei kelpaa enää "tavallinen" seksi.  Kiss
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #7 : 11.01.2007 01:16:40 »

Jopas oli oivallinen valinta laittaa tämä tänne Henkimaailman ilmiöihin - montapa assosiaatiota se nostatti ennenkuin pääsin lukemaan mistä ilmiöstä on kysymys  Smiley

Erään väitteen mukaan orgasmi puhdistaa chakroja nostaessaan energiaa ulospäin. Itselläni on jostain syystä mielikuva, että Atlantiksen aikaan olisi käytetty seksuaalienergiaa väärin ylempien chakrojen aktivoimiseksi tai jotain vastaavaa...

Mukavalta se aina kuitenkin joka tapauksessa tuntuu  Wink Grin
tallennettu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #8 : 11.01.2007 11:38:32 »



OINAS:
sopii toisten tulimerkkien kanssa, joita ovat leijona ja jousimies. Tuli sopii tietysti myös ilman kanssa ja niitä ovat: kaksonen, vaaka ja vesimies. Oinas rakastuu nopeasti ja haluaa olla suhteessa se, joka rakastaa eniten ja parhaiten. Huuto-orgasmit eivät ole harvinaisia ei myöskään kynsiminen ja pakaroitten puristelu.

HÄRKÄ:
sopii maamerkkien kanssa, joita ovat neitsyt ja kauris. Lisäksi sopivat vesielementtiset rapu, skorpioni ja kalat. Härkä rakastuu vähitellen ja tunnustelemalla maaperää. Hellyys on tärkeintä, pitää paijata ja taputella kevyesti paljasta pintaa. Orgasmin tulo on suuren jännityksen ja tunteen purkaus ja voi pitää sisällään syvältä kuuluvan huokailuhengityksen. Saattaa myös niiskuttaa ja hikoilla kovasti.

KAKSONEN:
sopii ilman merkkien kanssa, joita ovat vaaka ja vesimies. Lisäksi käy tulen merkit oinas, leijona ja jousimies. Rakastuu nopeasti, mutta ei ilman puheita tai pusuja. Käsihyväilyt ja kuiskailut korvaan kosteissa tunnelmissa ovat mieluisia. Orgasmi voi tuoda tullessaan lujan parkaisun ja sanat hyvää...hyvääh...partnerin korvaan.

RAPU:
sopii veden merkkien kanssa, joita edustavat: skorpioni ja kalat. Lisäksi sopii maamerkkiset härkä, neitsyt ja kauris. Rapu rakastuu varovaisesti, syvällä tunteella ja hiljaa avautuen kumppanilleen peläten nauretuksi joutumista. Orgasmi voi salvata hetkeksi hengityksen ja sen jälkeen kuuluu lähes mölinää, joka ehkä saa kumppanin huolestumaan.

LEIJONA:
sopii tulen edustajien kanssa, joita ovat oinas ja jousimies. Ilmaa suosien tuli palaa ja voi hyvin. Ilmaa edustavat kaksonen, vaaka ja vesimies. Rakastuu komeasti ja hän haluaa hukuttaa rakkaansa lahjoihin ja hyväilyihin - ainakin alussa. Leijona pitää aina puolensa ja voi teeskennellä mahtavaa orgasmia ellei se muuten synny. Hän voi olla kovakourainen kun tosipaikka on kyseessä ja kun tavoittelee korkeinta tulivuoren huippua.

NEITSYT: sopii maamerkkien kanssa, joita edustavat härkä ja kauris. Lisäksi käy veden edustajat, joita ovat rapu, skorpioni ja kalat. Neitsyt rakastuu yksinkertaisesti ja vähin äänin kaikkensa antaen. Orgasmi on cool ja ja menee lantion kautta suoraan vatsalihaksiin ja voi krampata lantion.. Kiljuminen ei sovi kuvaan, paperinenäliina ja alapesu sen sijaan tarvitaan pikaiseen tahrojen siivoamiseen. Lakanoita ei saa yhtään sotkea.

VAAKA: sopii ilmamerkkisten kanssa, joita ovat kaksonen ja vesimies. Lisäksi käyvät tuliset oinas, leijona ja jousimies. Vaaka rakastuu täysillä ja se on hänelle monitasoinen kokemus lihan iloineen ja hengen heiluntoineen.. Orgasmi heittää vaakakupit pitkin seiniä ja sointuva ääntely (voi myös ähkiä) säestää tapahtumaa, joka hiipuu vähitellen uneksi muuttuen. Snark!

SKORPIONI:
sopii veden edustajien kanssa, joita ovat rapu ja kalat. Lisäksi tulevat maan edustajat härkä, neitsyt ja kauris. Skorpioni rakastuu täysillä kaikkensa antaen ja usein vielä monta kertaa samaan kohteeseen. Intohimot myrskyävät orgasmissa, jonka hän voi kokea "pienenä kuolemana" josta hetken päästä herätään uuteen ihanaan eloon. Kuvassa näkyy huutoja, kuiskauksia ja lähiselostus namin tunteesta äh-äh-äh.  Älä älä lopeta, lisää lisää. Mera-mera...applodera.

JOUSIMIES: sopii tulisten leijonan ja oinaan kanssa. Lisäksi ripaus ilmaa, jota tulee kaksosilta, vaa'alta ja vesimieheltä. Rakastuminen on hänelle jotain suurta ja ylevää. Orgasmi on kuin keihään kaari stadionilla, siinä on rajua voimaa ja nousua. Loppukiljaisu kuuluu kuvaan ja joskus ikenet loistavat hämärässä. On kuin jotain pyhää palaisi loputtoman pitkässä  kuumassa rakettiputkessa.

KAURIS:
sopii oman elementtinsä maan edustajien kanssa, joita ovat härkä ja neitsyt. Lisäksi käyvät veden edustajat joita ovat rapu, skorpioni ja kalat. Kauris rakastuu laatuun ja tyyliin ilman haihattelua tai turhaa höpöttämistä. Seksi edustaa projektia, josta on tultava virheetön asia. Se uusitaan kunnes orgasmi onnistuu. Kauris on ahkera sängyssä, muttei kehtaa huutaa erikoisen kovaa. Nautinnon naminaa lakanoitten välistä kyllä kuuluu aina välistä. Dacapo!

VESIMIES:
sopii ilmaelementtien kanssa, joita ovat kaksonen ja vaaka. Lisäksi käy tuli, joita edustaa oinas, leijona ja jousimies. Vesimies rakastuu äkkiä ja silloin tuntuu kuin salama iskisi kirkkaalta taivaalta. Henkistä laatua etsivänä mikään nuija ei tule hyväksytyksi. Orgasmi on raju maan ja taivaan väristessä vähintään 8 Richterin avoimella asteikolla. Äänen käyttö pysyy silti kohtalaisen hyvin hallinnassa. Mieli tulee iloiseksi ja hymy kruunaa kauneuden. Jännitys tasaantuu vähitellen.

KALAT: sopii veteen ja samassa elementissä ovat rapu ja skorpioni. Lisäksi käy maan edustajat, joita ovat härkä, neitsyt ja kauris. Kalat rakastuu kauneuteen ja sanan solinaan ulkoisten avujen ohella. Hellittely on hunajaa kummallekin osallistuvalle. Orgasmi muistuttaa täydellistä kontrollin ja tajunnan menetystä hetkellisesti. Ääntely voi olla mörinää tai korinaa muistuttavaa ja lopuksi  kyyneleet tulvivat onnesta pitkin sänkyvaatteita. Kalat joutuu lähes koomaan jos ajoitukset sopivat kohdalleen.
tallennettu
Aion
Vieras
« Vastaus #9 : 11.01.2007 11:53:28 »

Syvälliset meditaatiokokemukset
saavat myös aikaan orgasminkaltaisen olotilan. :Smiley

Ehkäpä siksi juuri eri uskonnoissa
henkisyys ja seksi on usein
asetettu vastapareiksi.

Minun mielestäni autuutta
tulisi kokea
kummassakin toiminnossa.
Ja se siis olisi niiden syvin idea. angel

Orgasmissa kundaliinienergia
syöksyy selkärankaa pitkin ylös kruunuchakraan,
kaikki muut siinä samalla sivuten.
Samaa tapahtuu siis meditaatiossa ja joogassa,
kuten jo mainittiin.
Mutta virtaus on hallitumpaa. Smiley

Melchizedekin Elämän kukan salaisuus - kirjassa
(en muista 1. vai 2. osassa)
on tästä lisää jotakin.
tallennettu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #10 : 11.01.2007 11:54:44 »

Toivottavasti tuo yllä oleva ei nyt mennyt liikaa off topic  Wink

Koitin löytää ihan suoraa selitystä sanalle orgasmi, mutten netistä löytänyt.. (nykysuomensanakirja)
Se varmasti hiukan laajentaisi/avaisi käsitystä siitä?

Orgasmi on tavallaan pieni suloinen kuolema ja samaan aikaan täydellinen yhdistyminen. (täyttymys)
Itsen trandensenssia suhteessa milloin mihinkin: toiseen ihmiseen, luontoon, henkeen, mihin vain tekemiseen?

Lukemisen arvoisia linkkejä;
http://www.ajatuskirjat.fi/suomi/lukunayte_vaginantarina.asp

http://www.saunalahti.fi/immopek/mellerib.htm
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #11 : 11.01.2007 20:18:44 »


Melchizedekin Elämän kukan salaisuus - kirjassa
(en muista 1. vai 2. osassa)
on tästä lisää jotakin.


Elämänkukka 2
Hyvin mielenkiintoinen juttu tuo,kuinka egyptiläiset havaitsivat että jos he saivat orgasmin,ja antoivat sen kadota pois selkärangan ylä-,tai alaosan kautta,silloin seksuaalienergia haihtui kokonaan.
Siellä on myös opetus siitä,kuinka ohjata tuo orgasmista nouseva energia "ankh" kanavaa pitkin,jolloin elämänenergia ei katoa.

Tarvitaan harjoitusta jonkin verran, mutta allekirjoitan täysin sen mitä kirjassakin kerrotaan,että opittuaan "ankh"kanavan kautta energian kiertämisen,ei enää muunlaista orgasmia haluakaan. Cheesy
Testatkaa ihmeessä!
 smitten
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 11.01.2007 20:45:01 »

Entäs he, jotka valittavat etteivät sitä saa.
Kerrotaan myös aika yleisesti, että suuri osa maailman naisista ei tiedä mitään sen olemassaolosta.
En tiedä liekö totta.

Katsoin kerran amerikkalaisen dokumentin siitä, kuinka naiset tulivat kursseille opetellakseen itse orgasmin saannin. Siinä he istuivat opettajan edessä kaikki paikat auki ja työskentelivät. Jotkut nauraa kihersivät, jotkut olivat kamalankin vakavia. Ja opettaja ohjasi aika seikkaperäisesti toimintaa.

Minä en tiennyt itkeäkö vai nauraa. Mutta mieleen jäi.

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #13 : 11.01.2007 20:50:59 »

Tuonkaltaiset "kurssit" lienee pohjautuvan ajatukseen että orgasmi on päämäärä eikä jonkin muun "sivutote" eli seuraus jostain muusta "tekemisestä"suuntautumisesta johonkin muuhun?  :Smiley
Ja ylipäätään moni muu ajatusmalli, joka tuohon asiaan liittyy, pohjautuu ikävästi hassunkuriseen ajatusrakennelmaan...siitä tehdään päämäärä, jota sen ei kait pitäisi olla...
« Viimeksi muokattu: 11.01.2007 20:53:32 kirjoittanut *Inanna* » tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 11.01.2007 23:18:53 »

Tuonkaltaiset "kurssit" lienee pohjautuvan ajatukseen että orgasmi on päämäärä eikä jonkin muun "sivutote" eli seuraus jostain muusta "tekemisestä"suuntautumisesta johonkin muuhun?  :Smiley
Ja ylipäätään moni muu ajatusmalli, joka tuohon asiaan liittyy, pohjautuu ikävästi hassunkuriseen ajatusrakennelmaan...siitä tehdään päämäärä, jota sen ei kait pitäisi olla...

Kukas se oli,'Luovu niin saat', jotakin sinnepäin. Siis tuossa mitä sanot, Inanna, on valitettavasti perää.
Miehellä sitä pitää jotenkin itsestään selvänä, päämääränä purkaus. Mutta naiselle se pitää tehdä! Jotkut miehet eivät tunne itseään mieheksi, jos nainen ei pääse huippuun ja purkaukseen. Ja miellyttääkseen miestä, nainen pistää pikkuisen roolin päälle ja hyvä tulee.

Täällä foorumillakin paljon mainittu Coelho kirjassaan '11 minuttia' tutkiskeli naisen elämää ja etsi orgasmille toisenlaista autuutta. Mielenkiintoinen kirja.

Mutta jos on päämääränä orgasmi ja laukeaminen, aktista tulee aika fyysinen reaktio. Ja pannukakku.

Odottamaton purkaus räjäyttää ihmisessä enemmän kuin kehon.
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1] 2 3 ... 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: