Sivuja: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 707992 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1395 : 23.06.2008 22:44:09 »

ILMOITUS!
Koneeni joutui jälleen huoltoon, joten olen ilman konetta tässä viikon verran  Cry Toivottavasti ei olisi vakavampaa kuin tinauksessa sattunut kämmähdys huoltopaikassa, muuten olen taas PA.

Kiitos, mutta en ottaisi nyt kysymyksiä vastaan enempää, ennen kuin saan entiset purettua. Seuraavat 3 viikkoa tulevat olemaan niin intensiivisiä, että jos välttämättä haluat kysymyksesi esittää, varaudu pahimmillaan 1,5kk odotukseen....

JA TUHANNET KIITOKSET PALAUTTEISTANNE! Niitä on aina NIIN ihanaa lukea! smitten
AthaMaarit
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #1396 : 25.06.2008 00:25:07 »

toivotan athamaaritin koneelle paranemista Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
pirjoha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75



Profiili
« Vastaus #1397 : 25.06.2008 11:15:03 »

Toivottavasti kone tulee kuntoon! Ja jaksamista kiireisille viikoille! angel
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1398 : 25.06.2008 11:36:15 »

Toivottavasti kone tulee kuntoon! Ja jaksamista kiireisille viikoille! angel

Hei AthaMaarit  smitten tässä sinulle apujoukkoja ~tilattuna suoraan Universumista  smiley6600


ja sinulle  ISO mukillinen "määtsikiä"  Cheesy Wink

Niin eiköhän pian kone toimi - ja kiireiset päivät sujuu just like a dance ...  Kiss angel


~Aaviisuinen
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1399 : 30.06.2008 16:59:46 »

Ninalii. Tässä kortit työlle ja suhteelle:

MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Käänteinen
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

No tämän mukaan sinussa riittää ainakin energiaa taisteluun! Ilmeisesti, kun olet saanut jo odottaa korttia jonkin aikaa olet saanut selvyyden siitä, mitä teet. Sinussa näyttäisi tämän kortin mukaan olevan voimaa katsoa asioita silmiin ja tehdä omat päätöksesi Itseäsi kunnioittaen. Hyvä. Jatka samaan malliin, sillä muuta neuvoa sinä et oikeastaan edes tarvitse. Jos saa taisteltua yövuorot, pidä ne. Jos et saa, vaihda duunia. Kun kunnioitat Itseäsi ja sisäisiä tuntemuksiasi siitä mitä tulisi tehdä et voi tehdä väärin.

Suhteelle enkelikortti:

Arkkienkeli Mikael
Kun sinut siunataan tällä enkelikortilla sinua opastetaan pyytämään arkkienkeli Mikaelia avuksesi suojelemaan ja vahvistamaan sinua.
Hän parantaa kykyäsi ratkaista ongelmia, joten pyydä häntä katkaisemaan miekallaan sellaiset emotionaaliset sidokset, jotka kytkevät sinut ihmisiin, jumittuineisiin tilanteisiin ja vanhoihin muistoihin. Pyydä sitten häntä täyttämään sinut voimalla ja rakkaudella.
Arkkienkeli Mikael suojaa sinua muiden vahingoittavilta ajatuksilta, tunteilta ja teoilta. Hän työskentelee sinisen säteen alaisena valaen meihin voimaa ja rohkeutta.
Pyydä hänen apuaan ja kuvittle yllesi tummansininen viitta, joka on napakasti kiinni. Olet silloin hänen suojeluksessaan.
Mikael on kaikkien enkelten johtaja, suuri soturihenki.Hänen valossaan tunnet olosi turvallisemmaksi ja saat itsevarmuutta, energiaa ja voimaa.
VOIMALAUSE: Olen voimakas ja arkkienkeli Mikael suojelee minua.

Tämän perusteella sanoisin että ajoittainen "kuin olisimme universumin toisilla laidoilla" johtuukin itse asiassa liian kiristyneistä väleistä - olette liian tiukasti kiinni toisissanne. Ette ehkä tiedosta tätä, mutta hengen tasolla sielunne ovat tietoisia ja pyrkivät vetämään noita sidoksia irti. Sieluhan ei kuulu kenellekään toiselle sielulle ja ainoa  varsinainen side, joka sielujen välillä on kiinteästi on Kaksoisliekken välinen side ja sekin johtuu siitä, että he ovat saman sielun kaksi eri osaa. Kuin Ying ja Yang. Kaikki muut sidokset ovat yleensä ainakin täällä maan päällä enemmän tai vähemmän kuristavia, sidottu ja luotu peloista ja ajatuksesta, että kumppanin/suhteen täytyy olla tällaine ja tällainen, ja sitten sitä toista kurotaan kiinni siihen yleiseen muottiin.
Hellitäpä vähäsen ja anna tuulen kiitää välissänne! Se toimii missä tahansa suhteessa. Koirakin tulee vihaiseksi ja alkaa vältellä omistajaansa, jos tämä nykii sitä koko ajan hihnasta lähemmäs peläten, että koira karkaa ja vaatien koiraa olemaan kanssaan koko ajan, jos ei fyysisesti niin ainakin hengen tasolla. Mutta kun luotat siihen ja päästät sen vapaaksi, se haluaakin kulkea rinnallasi ilman hihnaa ja tulee luoksesi kutsumattakin.
Pyydä Mikaelilta apua turhien, ikävien ja rajoittavien sidosten katkaisemiseksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1400 : 30.06.2008 17:08:17 »

Pirjoha. Ehkä astrokarttasi osaa selittää paremmin miksi juuri nuo kaksi merkkiä pyörivät elämässäsi, en tiedä miten hyvin kortti osaa vastata, mutta katsotaan.

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Jaa.... Enpä nyt ihan heti saa punaista lankaa tästä kiinni... Ehkäpä sen sijaan, miksi Vaaka ja Vesimies pyörivät piireissäsi pitäisikin keskittyä tutkimaan omaa suhdettasi miehiin ja maskuliiniseen eneriaan ja sitä kauttaa omaan Itseesi ja naiseuteesi.
Onko sinulla tapana heittäytyä hoivaamaan ihmisiä vähän liiankin innokkaasti? Sadonkorjuu käänteisenä antaisi ymmärtää, että et kuitenkaan varsinaisesti saa mitään takaisin tuosta hoivasta, mutta samaan aikaan elämä menee vain miessuhteissa jotenkin simppelisti lävitse. Kortin sadonkorjuu vaatii nimittäin työtä ja ponnisteluja. Sinulla näyttäisi siis vain elämä jotenkin ajelehtivan miesten virrassa - pelkäätkö ottaa haasteita vastaan, jotka pakottaisivat sinua katsomaan peiliin ja kurkkaamaan miesten pintaa syvemmälle? Käsittääkseni Vesimies ja Vaaka ovat merkkejä, joiden ainakin miespuolisina on vaikea ilmaista tunteitaan. Näin sinunkaan ei tarvitse sukeltaa syvälle miesten syövereihin vaan voit keskittyä suhteen fyysiseen puoleen enemmänkin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1401 : 30.06.2008 17:17:33 »

Nebra. Kysymykseesi onko toivoa nousi enkelikortti nimeltä

Toivo
Toivo merkitsee, että aurinko on pian luomassa paistettaan jollekin elämäsi osa-alueelle.
Enkelit muistuttavat, että henkesi on äärimmäisen sitkeä ja voimakas, pidä siis uskoasi yllä unelmiesi ja tavoitteidesi suhteen.
Muista, että maailmankaikkeus tahtoo sydämesi toiveiden toteutuvan. Se vain odottaa, että itse uskot ansaitsevasi toivomasi asiat, ennen kuin enkelit välittävät ne sinulle.
Tee oma osuutesi päättämällä, mitä todella haluat. Lähetä sitten myönteisiä ajatuksia toivomillesi muutoksille ja unelmiesi toteutumiselle.
Pyydä enkeleiltä apua, niin he puhaltavat eloa mahdollisuuksien kipinöihin ja herättävät ne henkiin.
Toivo on magneettista ja houkuttelee elämääsi suuruutta ja kauneutta.
VOIMALAUSE: Olen aina toiveikas.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1402 : 30.06.2008 17:22:05 »

Pimpulapampula. Tämmöstä sanoisi kortit sinulle.

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, paluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Mie itse saatuani tämän kortin katsoisin sisimpääni miettien ansaitsenko todellakin olla vain patjan korvike ja heivaisin sen jälkeen koko ukkelin kuuseen! Grin Jokainen nainen ansaitsee itselleen arvoisensa kumppanin, samoin jokainen mies ansaitsee itselleen arvoisensa kumppaniin. Tyytymistä vähempään ei tule edes harkita, koska silloin suhde ei perustu oikeaan rakkauteen vaan maalliseen ikävään ja pelkoon yksinolosta. Nyt uudet ukkelit kuvioihin ja ennen kaikkea itsetutkiskelua - mitä sinä haluat suhteelta ja mieheltä? Ala sitten elää haluamasi asioita todeksi!
Se millaista käytöstä sietää mieheltä voi mitata aina ajatuksella, että entäs jos ystäväni tekisi minulle näin? Mitä tekisin?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1403 : 30.06.2008 17:28:34 »

Arjahelena. Tämmöinen kortti tuli noille muutostoiveillesi.

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla oleva rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Kortti kehottaa sinua kiinnittämään nyt miessuhteitakin enemmän huomiota muutoksentarpeeseen ja haluusi pistää elämä uuteen uomiin. Tee se! Kuka tietää, ehkä se onkin avain suhteen löytymiseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1404 : 30.06.2008 17:33:34 »

Limoviikuna. Miehelle nousi tällainen kortti

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Hyvälle näyttäisi! Hyppää rohkeasti miehen kelkkaan koko sielusi, ruumiisi ja henkesi voimin! Jos suhde joskus loppuu tiedät ainakin antaneesi kaikkesi, eläneesi suhteen täysillä ja olevasi kokemusta rikkaampi ja näin ollen myös päästämään suhteesta irti aikanaan. Menneiden suhteiden kutkuttelu aiemmin johtui siitä, minun arvion mukaan kun katson tätä korttia, että et ollut niissä mukana kuitenkaan ihan täysillä ja kun suhde kuoli sinusta jäi ehkä tiedostamattasi tuntumaan, että jokin jäi vielä kesken. Älä siis tee samaa virhettä enää kolmatta kertaa vaan elä suhde täysillä! Se tulee vaatimaan töitä sinulta, jotta uskaltaisit, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Panosta suhteeseen sielun, ruumiin ja hengen voimin kaikilla 100% panoksella!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1405 : 30.06.2008 17:47:19 »

Memmy, tässä sinulle korttia.

MIEKKOJEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa,. myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen,
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

No ei ihme jos tökkii! Kortti kertoo käänteisenä, että ajatus ei nyt juokse oikein ollenkaan eivätkä alitajuiset ajatukset pääse pinnalle, mahdollisesti liian järkeilyn myötä.
Nyt on tärkeintä luottaa omiin havaintoihinsa ja jos havaitsee, ettei havaitse mitään, istuu alas ja nauttii ajastaan. Kun emme voi nähdä suuntaa kannattaa tuo odotteluaika näkymien kirkastumisiin käyttää johonkin, mistä nauttii. Parasta odotushuvia on pitää huolta itsestään ja nauttia.
Rentoudu! Elämä potkaisee sinut kyllä ajallaan oikeaan suuntaan. Pidä korvat ja ennen kaikkea sydän avoinna. uusi on ottamassa vielä muotoa. Luota siihen, että kun aika on oikea sinä löydät oikean suunnan. Hermojen menettämisen sijaan kannattaa vaikka heittäytyä kotisohvalle ison jätsiannoksen kanssa katsomaan hyvää leffaa!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1406 : 30.06.2008 17:51:11 »

Esmiralda se on varmaan jo ehtinyt matkalle ja käydäkin siellä, mutta nostetaanpas silti kortti siihen mikä tuo matkan juju oli.

Arkkienkeli Rafael
Sinut on siunattu saadessasi tämän enkelikortin, sillä Rafael tuo mukanaan terveyttä, parantavaa energiaa ja runsautta. Hän auttaa sinua kehittämään intuitiotasi ja sisäistä näkökykyäsi. Pyydä Rafaelia avuksesi, jos tarvitset nyt apua näiden seikkojen suhteen.
Rafael suojelee myös matkamiehiä; tämä on onnen kortti, jos olet lähdössä matkalle.
Jos olet parantaja tai haluaisit sellaiseksi, arkkienkeli Rafael ohjaa sinulle puhdasta, jumalallista energiaa.
Rafael työskentelee parantamisen ja tasapainon vihreän säteen alaisena, kuvittele siis ympärillesi kirkkaan vihreää valoa ja pyydä Rafaelia opastamaan sinua.
VOIMALAUSE: Olen onnellinen, terve ja elän runsaudessa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1407 : 30.06.2008 17:54:25 »

Indiima. Niin hyvä minä en korttien kanssa ole, että osaisin tarkkaan sanoa missä, milloin ja kenen kanssa mennään ja miten kovaa, mutta nostin sinulle rakkausrintamalle enkelikortin.

Korkeat tavoitteet
Nyt sinun on aika asettaa tavoitteesi hieman korkeammalle.
Jos tällä hetkellä tyydyt keskivertoon, ryhdy tavoittelemaan suurenmoista. Ojenna itsesi täyteen mittaasi valjastaaksesi kaikki kykysi käyttöösi ja ajatellaksesi suuria ajatuksia.
Löydä se viisaus sisimmästäsi, joka mahdollistaa pyrkimyksesi jotaki suurta ja upeaa kohti.
Laajenna sitten tuttujen ja turvallisten asioiden piiriäsi niin, että voit tutkiskella unelmiasi.
Enkelit muistuttavat sinua siitä, ettet saa koskaan tyytyä vähempään kuin mihin uskomaton henkesi kykenisi tai mitä se ansaitsisi.
Pyydä enkelit avuksesi, niin he opastavat ja innoittavat sinua avartamaan tietoisuuttasi ja elämään korkeammalla tasolla. Anna henkesi kaarrella pilvissä ja pyrkiä Jumalalliseen.
VOIMALAUSE: Pyrin kohti suurta ja mahtavaa tavoitettani.

No niin, ei sitten tyydytä YHTÄÄN vähempään mieheen tai suhteeseen kuin sellaiseen, joka tuntuu JUST oikealle.Jos vähänkin tuntuu ikävälle aavistuksenkin silloin kannattaa luottaa aavistukseen ja antaa miehen olla. Parempi suhde odottaa sinua.
tallennettu
Memmy
Vieras
« Vastaus #1408 : 30.06.2008 17:56:01 »

Kiitos Athamaarit!  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1409 : 30.06.2008 17:58:56 »

Ave. Mie olen aikasen huono tällaisissa terävissä "kyllä joo" tai "ei,ei lainkaan" vastauksissa, koska kortit eivät periaatteessa toimi niin. Ennustamisen sijaan ne antavat enemmänkin neuvoja tosin kokeillaan nyt mitä kortti sanoisi.

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

No kuten arvelinkin, kortti ei sano juuta ei jaata Grin Vaikka se on käänteisenä se haluaa silti kehottaa sinua luottamaan elämään. KAikki tapahtuu ajallaan ja juuri niin kuin on hyvä. Pitää vain malttaa odottaa ja eikös tällä viikolla pitäisi vastauksenkin tulla?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: