Sivuja: 1 ... 19 20 [21]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 146472 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #300 : 25.10.2008 10:59:29 »

Hei Rakkauden valo!

Mitä rakkauselämässäni tulee nyt tapahtumaan, nyt olen hukassa Cry

Kiitos!!!

Sinulle tuli kortti:

IDEAT & INSPIRAATIO

Kiinnitä huomiota uusiin ajatuksiin ja ideoihin jotka tulevat mieleesi. Ne ovat mahtavia yhteistyön "siemeniä" Jumalan kanssa.

Jumala puhuu sinulle ajatustesi kautta, ja tämä kortti näyttää että enkelit haluavat sinun huomioivan ja seuraavan ideoita, joita olet saanut viime aikoina. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi johdatuksesta. Joten älä jätä niitä niitä huomiotta, luullen niitä pelkäksi mielikuvitukseksi.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat antaa sinulle luottamusta, että olet kykenevä saamaan upeita ideoita, aivan kuten kuka tahansa muukin Jumalan lapsi. Sillä kaikki upeat ideat ovat lähtöisin yhdestä Jumalallisesta mielestä, Jumalasta. Koska Jumala on kaikkialla läsnäoleva, jokapuolella, Jumala on myös sinussa. Joten Jumalan mieli jatkuvasti ilmaisee uusia ajatuksia ja ideoita myös sinun mielessäsi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #301 : 25.10.2008 11:01:47 »

Hei

Saanko kortin paljon ajattelemaani miestä koskien, johon olen kovasti ihastuntut, onko enkeleistä meille yhteinen tulevaisuus vai ei? kiitos

Sinulle tuli kortti:

YKSINÄISYYTEEN VETÄYTYMINEN

Vietä jonkin aikaa yksin hiljaisin ajatuksin. Selkiytä/puhdista mielesi, ja keskity sinun totuuteesi ja tärkeisiin asioihin.

Vaaditko itseltäsi liikaa, Jumalan rakastettu lapsi? Enkelit muistuttavat meitä, että lepo on luonnollinen asia elämän kiertokulussa kaikelle elävälle. Ajattele mahtavaa tammea joka kasvaa pyrähdyksinä ja sitten lepää. Se vetää ravintonsa syvältä maan uumenista, ja se ottaa aikansa ennenkuin kasvaa taas ylöspäin. Aivan kuten tammi ravitsee itseään, on sinunkin tärkeää ravita itseäsi hengen ja mielen "ruoalla".

Kun lepäät, ota aikaa heijastaaksesi sydämesi todellisia tuntoja ja haluja. Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet ja kunnioitat tunteitasi, kävelet käsi kädessä Jumalan ja enkelten kanssa. Tulet tietämään, että se on todellista Jumalallista ohjausta, eikä vain mielikuvitustasi tai toiveajattelua, jos se puhuu halustasi/intohimostasi muuttaa maailmaa.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #302 : 25.10.2008 11:06:05 »

Hei!

Voisitko nostaa minulle kortin koskien rakkauselämääni?

Kiitos jo etukäteen!  Smiley

Sinulle tuli kortti:

MEDITAATIO

Meditaatio on erittäin tärkeätä sinulle juuri nyt. Nauti sen harjoittamisesta usein.

Hiljainen mieli kuulee enkelten äänen helpoiten. Tämä kortti on sinun enkeltesi tapa pyytää sinua hiljentämään mielesi, jotta sinun kommunikaatiosi enkelten kanssa on voimakas ja kirkas. Ensimmäiseksi aamuisin, vietä vähintään viisi minuuttia silmäsi suljettuina, ja hengitä syvään kolmesta neljään kertaan.

Kysy enkeleiltäsi kysymys, ja sitten kuuntele niin tarkkaan/intensiivisesti, kuten kuuntelisit rakasta ystävää. Älä kuitenkaan jännitä, tai pinnistä kuullaksesi. Jos "jahtaat" vastausta, se väistää sinut. Sen sijaan jatka hengittämistä syvään, sisään ja ulos ja anna itsesi rentoutua. Kerro itsellesi, että viestin saaminen enkeleiltä, enkelten kanssa kommunikointi on luontaista sinulle, ja että se on itseasiassa "arkipäiväistä". Mitä enemmän rentoutat mieltäsi, sitä helpompaa on kuulla vastaus.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #303 : 25.10.2008 11:09:10 »

Hei
Raahauduin tännekin apua pyytämään.
Rakasta, kärsi ja unhoita?Huh
Uskoni on kadonnut. Ja toivoni. Rakkauskin, jos en sitä saa vapaasti näyttää.
 Embarrassed

Sinulle tuli kortti:

AIKOMUS

Sinun aikomuksesi luovat sinun kokemuksesi. Mitä haluat/tarkoitat tapahtuvaksi? Pidä huolta, että ajatuksesi ja tunteesi heijastavat todellisia aikomuksiasi.

Tämän kortin valinnalla, enkelit pyytävät sinua tekemään inventaariota odotuksistasi. Mitä odotat tapahtuvaksi tänään, huomenna tai tulevaisuudessa? Nämä odotukset ovat aikomustesi "siemeniä". Aikomus tarkoittaa sitä, että olet asettanut "maalin" ja aiot saavuttaa sen.

Aikomuksesi ajavat kokemuksiasi. Enkelit pyytävät sinua valitsemaan ja valamaan aikomuksesi rakkaudella. Näe itsesi ja toiset onnellisina, menestyvinä, ja rauhallisina. Pitäytyen näissä henkisesti suuntautuneissa aikomuksissa, autat itseäsi ja muita. Enkelit voivat auttaa sinua korvaamaan negatiiviset ajatustavat positiivisilla, enemmän voimaa antavilla ajatuksilla. Jos pyydät heiltä avustusta.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #304 : 25.10.2008 11:11:44 »

Hei,

Kysin tämän ketjun alkupäässä rakkauselämästä ja sain kortin "sielunkumppani". Se oli valtavan hieno ja rohkaiseva vastaus enkeleiltä, mutten olen vieläkään tavannut sitä "oikeaa".

Lainaus
Enkelisi ovat kuulleet rukouksesi suuren rakkauden löytämiseksi, ja opastavat sinua ottamaan askeleita eteenpäin tehdäksesi toteen tämän haaveen.

Tarkoittaako tämä, että minun tulisi tehdä elämänmuutoksia, jotta löytäisin tai minut löydettäisiin? Kysin aiemmin, olenko suhteeseen valmis ja tarkoitin sillä juuri tätä. En teidä. Alan pikkuhiljaa tuntea olevani todella erilainen ja epätoivoinen. En ole koskaan seurustellut vakavasti, enkä rehellisesti ymmärrä miksen minäk(kin) ansaitsisi elämääni kumppania.

Kaipaan rohkaisua enkeleiltä.

Kiitoksia sinulle etukäteen Rakkauden Valo  smitten

/A

Sinulle tuli kortti:

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN

Olet täydellinen Jumalan lapsi, ja joka osa sinua on upea. Sinun enkelisi opastavat sinua päästämään irti negatiivisesta itsesi tuomitsemisesta ja kehoittavat sinua nauttimaan siitä, että olet juuri tuollainen. Nauttimaan siitä, että sinä olet sinä!

Olet liian ankara itsellesi. Enkelisi sanovat sen sinulle tämän kortin avulla. Vaikkakin nautit korkeista vaatimuksista, on tärkeätä katsoa itseänsä rakastavin silmin. Aliarvioimalla itseäsi saat vain henkesi vajoamaan. Itsensä kehittäminen tapahtuu positiivisella ajattelutavalla.

Näe itsesi enkelten silmin ja näet jonkun joka on täydellinen ja pyhä Jumalan lapsi. Vaikka oletkin tehnyt virheitä menneisyydessäsi, ei ole mitään mitä olisit voinut sanoa, ajatella tai tehdä mikä muuttaisi ja vähentäisi Jumalan rakkautta sinua kohtaan. Enkelit näkevät ohi virheittesi pinnan; he näkevät Jumalan sykkivän sydämen sisimmässäsi. He rakastavat sinua ehdoitta, ja pyytävät sinua rakastamaan itseäsi samalla tavalla!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #305 : 25.10.2008 11:14:46 »

No, josko minäkin uskaltautuisin...  Smiley Mitään tarkkaa kysymystä mulla ei ole, mutta olisiko enkeleillä jotain viestiä tähän hetkeen ja elämäntilanteeseen?

SIUNAUKSET

Jumala ja enkelit auttavat sinua juuri nyt. Pyydä jatkossakin heidän apuaan. Hyväksy apu, kun se tulee (kuten se aina tulee).

Enkelit haluavat sinun tietävän, että sinulla on erityinen siunaus ympärilläsi juuri nyt. Ehkä olet viime aikoina kokenut/kohdannut haasteita ja vastoinkäymisiä, tai pyytänyt lisäapua. Miten asia olikaan, enkelit ympäröivät sinua nyt suuremmalla Jumalallisella rakkaudella mitä koskaan aikaisemmin. Antaen sinulle lisää rakkautta ja valoa.

Joskus sinusta voi tuntua kuin Jumala ja enkelit olisivat hylänneet sinut. Tämä kortti muistuttaa sinulle, että he eivät ole kadonneet ja että he eivät voi, eivätkä halua jättää sinua ikinä. Vain pelkomme tekee meistä sokeita ja kuuroja enkelten läsnäololle. Kuitenkin, enkelisi voivat voivat poistaa pelkosi, jos pyydät ja annat heidän tehdä niin. Sinä olet todella siunattu, Jumalan ja enkelten rakastama. He rakastavat sinua erittäin, erittäin paljon.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #306 : 25.10.2008 11:17:22 »

Eräs mies on ilmeisesti kiinnostunut musta, mutta..me nähdään tosi harvoin, että onkohan sitä kiinnostusta sitten kuitenkaan tarpeeksi...olenko vain odottavalla kannalla. Olisko enkeleillä neuvoa tähän tilanteeseen?

Kiitos

Sinulle tuli kortti:

KUUNTELEMINEN

Olet kommunikaatiossa enkeleidesi kanssa, ja viestit joita saat ovat erittäin tosia/todellisia. Luota niihin.

Tämä kortti on vahvistus sinun enkeleiltäsi, että todella kuulet heitä. Olet saanut toistuvia viestejä tunteidesi, uniesi, visioittesi, sisäisen äänesi, tai tietämisesi kautta. Kuunteletko, ja uskotko/luotatko näihin viesteihin? Toimitko niiden mukaan?

Jos sinulle tulee tunne, että pitäisi soittaa jollekin, mennä jonnekin, tai lukea jotakin, on tärkeää että seuraat tätä johdatusta ja toimit sen mukaan. Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua antamaan kaikki epäilysi ja huolesi Jumalallisesta ohjauksesta/opastuksesta heille. Tiedä, että todella kommunikoit "taivaan" kanssa, ja nauti keskusteluista!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #307 : 25.10.2008 11:19:43 »

Heips! Smiley
Minä olisin taas pientä konsultaatiota vailla.... buck2
Ei meinaa enää usko riittää, mättää ja tosi pahasti tickedoff

Sinulle tuli kortti:

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #308 : 25.10.2008 11:24:30 »

hei

huomaan, ettet ole paljon vastaillut elokuun jälkeen. Siitä huolimatta kysyisin enkelikorttia nostamaan. Terveys tuntuu pettävän, eikä mitkään lääkkeet tepsi kipuun. Löytyisikö enkeleiltä apua?

Kiitos

En kyllä ymmärrä miksi sinulle tuli kortti:

ROMANSSI

Enkelit osoittavat sinulle ja auttavat sinua romanssin tarpeissasi. Pyydä ja hyväksy enkelten apu rakkauselämässäsi.

Tämä kortti osoittaa, että enkelisi ovat kuulleet sinun romanssin pyyntösi. He ilmoittavat huomioineensa sinun sydämesi rakkauden kaipuun. He ovat vastaanottaneet ja vastaavat pyyntöösi.

Nyt siis työskentelet yhteydessä enkelten kanssa tuodaksesi esiin romanssin jota etsit. Enkelit ohjaavat sinua erityisin tavoin varmistaakseen, että he toteuttavat toiveesi. Esimerkiksi, saatat saada voimakkaan tarpeen/tuntemuksen ajaaksesi johonkin tiettyyn paikkaan, ja saatat tavata ihanan kumppanin kun saavut määränpäähän. Enkeleiden ohjaus saattaa pyytää sinua liittymään/osallistumaan johonkin itsesi kehittämisen toimintaan, liittyen liikuntaan, ravitsemukseen, tai itseapu seminaareihin yms. Seuraa tätä johdatusta ja löydät romanssin jota etsit.

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #309 : 25.10.2008 11:27:32 »

Toivottavasti korteista oli apua, jos ei juuri kysymykseen niin tähän hetkeen ainakin, koska aikaa on tosiaan vierähtänyt siitä kun olette kyselleet. Laitain toistaiseksi tämän aiheen lukituksi, koska en nyt kovin usein täällä pysty käymään. Rakkauden valoa kaikille!  smitten angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 [21]
  Tulostusversio  
 
Siirry: