Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 657256 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #570 : 28.06.2006 19:16:06 »

Valitsinko oikein?
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« Vastaus #571 : 29.06.2006 10:10:06 »

Hei!

Tulevaisuus tuntuu taas olevan usvan peitossa. Nostaisitko minullekin kortin?
tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #572 : 29.06.2006 17:46:12 »


Inkivääri, sinulle tuli kortti:

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!


 smitten angel
[/quote]

Kiitos!!!
Sulkia on todellakin tippunut nenän eteen. Ennen ne olivat keveitä höytyviä. Lupaan ottaa vinkistä vaarin ja ottaa yhteyttä enkeleihin entistä tiiviimmin. Ja kuunteluhan se on, joka tahtoo unohtua.
  smitten
tallennettu
Loume
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77


Profiili
« Vastaus #573 : 30.06.2006 13:44:32 »

taas turvaudun sinun apuusi Smiley kiitos jo etukäteen.
Eli kysymys kuuluu, pitäisikö sitä lähteä Espanjaan vaihto-oppilaaksi vai ei? :Smiley
tallennettu

Nousumerkki Vaaka
Aurinko Vaa'assa
Kuu Jousimiehessä
Merkurius Skorpionissai
Venus Vaa'assa
Mars kaksosissa
astraali
Vieras
« Vastaus #574 : 30.06.2006 13:50:31 »

Onko minulle helpotusta luvassa työ- ja parisuhderintamalla?

Ja suuri kiitos etukäteen!  smitten
*~* astraali *~*
tallennettu
belle
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #575 : 02.07.2006 17:05:44 »

Hei mitä enkelikortit neuvoo minua tekemään työasian kanssa olen etsinyt uutta työtä huonoin tuloksin.sydämeeni sattuu tämä väärä siivoojan ammatti.
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #576 : 02.07.2006 20:26:10 »

Hei!

Anteeksi, että on taas kestänyt ennen kuin vastailen.  Embarrassed Kohtapuolin niitä taas tulee...  Wink
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #577 : 02.07.2006 20:30:57 »

Hei "Rakkauden Enkeli"

(http://www.kotinet.com/katjan.perttula/bullet2.gif)

Sain juuri kuulla, että ex-anoppini on päässyt enkelten luo.
- ikää hänellä oli 91 v
- hän eli 1/2 vuotta ennustettua pidempään
  - tarkoitan tällä, että 1/2 vuotta sitten oli jo lähtöportilla,
mutta tulikin vielä takaisin

Mitähän enkelit haluavat minulle kertoa



 smitten  Elämänilo   smitten

Elämänilo, sinulle tuli kortti:

YSTÄVYYS

Muutoksia ystävyyssuhteissasi on tapahtumassa.  Ole täysin rakastavan rehellinen itsellesi ja ystävillesi juuri nyt. Arvosta todellisen ystävän parantavaa vaikutusta.

Et ole vain muuttumassa sisäisesti, vaan elämäsi on muuttumassa myös ulkoisesti! Näiden muutosten joukossa ovat muunmuassa ystävyyssuhteesi. Ehkä pelkäät, että sinulla ei enää ole yhteisiä kiinnostuksen kohteita vanhojen ystäviesi kanssa. Tai ehkä mietit, kohtaatko uusia ystäviä, joiden kanssa voit jakaa läheisen suhteen.

Muutokset ystävyyssuhteissa ovat luonnollisia, ja enkelit pyytävät sinua luovuttamaan ihmissuhteesi heidän "käsiin". Tiedä, että Jumala ja enkelit suojelevat sinua ja ystäviäsi. He auttavat rakkaudellisesti sinua näissä muutoksissa. Tämä kortti myös todistaa/vakuuttaa, että olet valmis vastaanottamaan uuden ystävyyden ihmisten kanssa, jotka jakavat kanssasi samat kiinnostuksen kohteet ja kunnianhimosi/halusi.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #578 : 02.07.2006 20:33:33 »

Valitsinko oikein?

Suski7, sinulle tuli kortti:

VAPAUS

Enkelit ohjaavat sinua rakkaudella vapaasti ilmaisemaan todellisia ajatuksiasi ja tunteitasi.

Voit tuntea tämän hetkisessä elämäntilanteessasi olevasi ikäänkuin "ansassa". Tämän kortin saadessasi, enkelit pyytävät sinua oivaltamaan, että sinä olet ainoa vankilan pitäjä/johtaja omassa elämässäsi. Milloin tahansa huomaat, että sinulla on voima/valta olla vapaa, vapaus seuraa ja vapaudut. Kaikki mitä teet elämässäsi on valintaasi, ja sinä olet aina vapaa valitsemaan uudelleen, erilailla. Jopa vangit ovat vapaita valitsemaan ajatuksensa, jotta he tuntisivat rauhaa ja iloa missä tahansa olosuhteissa.

Ensi kerralla kun aloitat lauseen sanoilla: "Minun pitää, tai minun täytyy", pyydämme, että lopetat. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle joitain muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinua suorittamaan asiasi, tehtäväsi rakkaudellisessa tilassa, jotta et tuntisi olevasi "ansassa". Tai sitten he ohjaavat sinua tekemään jotain muuta, mitä todella rakastat.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #579 : 02.07.2006 20:36:45 »

Hei!

Tulevaisuus tuntuu taas olevan usvan peitossa. Nostaisitko minullekin kortin?

Pluto, sinulle tuli kortti:

VASTAUS RUKOUKSIIN

Älä pelkää, rakastettu! Sinun rukouksesi on kuultu ja niihin on vastattu.

Kaikkiin rukouksiisi vastataan aina. Joskus sinusta ei ehkä tunnu siltä, koska vastaus tulee odottamattomin tavoin. Ehkä saat intuitiivisen tuntemuksen, tai uusi mahdollisuus ilmestyy, tai ehkä jokin kirja putoaa hyllystä tms. Enkelit vastaavat rukouksiimme hyvin usein antamalla meille jonkin idean tai informaation jollakin ihan arkipäiväisellä tavalla.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit kehoittavat sinua olemaan erityisen tarkkavainen. Huomioi kaikki mitä kuulet, sanot, ajattelet ja tunnet. Ole erityisen tarkkana avulle joka tulee luoksesi, ja varmista, että todella hyväksyt tämän avun. Sinä ANSAITSET tämän avustuksen, ja monesti Jumala "pestaa" ihmisiä toimimaan maallisina "enkeleinä", jotka tuovat vastauksen rukouksiisi.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #580 : 02.07.2006 20:38:23 »

taas turvaudun sinun apuusi Smiley kiitos jo etukäteen.
Eli kysymys kuuluu, pitäisikö sitä lähteä Espanjaan vaihto-oppilaaksi vai ei? :Smiley

Loume, sinulle tuli kortti:

KUUNTELEMINEN

Olet kommunikaatiossa enkeleidesi kanssa, ja viestit joita saat ovat erittäin tosia/todellisia. Luota niihin.

Tämä kortti on vahvistus sinun enkeleiltäsi, että todella kuulet heitä. Olet saanut toistuvia viestejä tunteidesi, uniesi, visioittesi, sisäisen äänesi, tai tietämisesi kautta. Kuunteletko, ja uskotko/luotatko näihin viesteihin? Toimitko niiden mukaan?

Jos sinulle tulee tunne, että pitäisi soittaa jollekin, mennä jonnekin, tai lukea jotakin, on tärkeää että seuraat tätä johdatusta ja toimit sen mukaan. Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua antamaan kaikki epäilysi ja huolesi Jumalallisesta ohjauksesta/opastuksesta heille. Tiedä, että todella kommunikoit "taivaan" kanssa, ja nauti keskusteluista!


smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #581 : 02.07.2006 20:41:01 »

Onko minulle helpotusta luvassa työ- ja parisuhderintamalla?

Ja suuri kiitos etukäteen!  smitten
*~* astraali *~*

Astraali, sinulle tuli kortti:

YKSINÄISYYTEEN VETÄYTYMINEN

Vietä jonkin aikaa yksin hiljaisin ajatuksin. Selkiytä/puhdista mielesi, ja keskity sinun totuuteesi ja tärkeisiin asioihin.

Vaaditko itseltäsi liikaa, Jumalan rakastettu lapsi? Enkelit muistuttavat meitä, että lepo on luonnollinen asia elämän kiertokulussa kaikelle elävälle. Ajattele mahtavaa tammea joka kasvaa pyrähdyksinä ja sitten lepää. Se vetää ravintonsa syvältä maan uumenista, ja se ottaa aikansa ennenkuin kasvaa taas ylöspäin. Aivan kuten tammi ravitsee itseään, on sinunkin tärkeää ravita itseäsi hengen ja mielen "ruoalla".

Kun lepäät, ota aikaa heijastaaksesi sydämesi todellisia tuntoja ja haluja. Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet ja kunnioitat tunteitasi, kävelet käsi kädessä Jumalan ja enkelten kanssa. Tulet tietämään, että se on todellista Jumalallista ohjausta, eikä vain mielikuvitustasi tai toiveajattelua, jos se puhuu halustasi/intohimostasi muuttaa maailmaa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #582 : 02.07.2006 20:43:51 »

Hei mitä enkelikortit neuvoo minua tekemään työasian kanssa olen etsinyt uutta työtä huonoin tuloksin.sydämeeni sattuu tämä väärä siivoojan ammatti.

Aunala, sinulle tuli kortti:

ARKKIENKELI MIKAEL

Tämä voimakas arkkienkeli on kanssasi juuri nyt. Hän antaa sinulle rohkeutta ja auttaa sinua pääsemään irti pelon vaikutuksista.

Tämän kortin kautta, arkkienkeli Mikael ilmoittaa läsnäolostaan sinulle. Hän on todellisen rohkeuden symboli, johtuen tiedosta, että Jumalan rakkaus on ainoa voima mitä on. Mikael antaa sinun tietää/ymmärtää, että kun teet muutoksia elämässäsi ja kun kohtaat haasteita, olet suojassa ja turvassa. Jumala ja enkelit auttavat sinua pysymään rehellisenä itsellesi koettelevina aikoina.

Käy sydämestä sydämeen keskusteluja Mikaelin kanssa usein. Kaada pois hänelle kaikki huolesi. Älä huolehdi siitä, että annatko hänelle liikaa taakkaa kannettavaksi. Mikael, kuten kaikki arkkienkelit, on kykenevä olemaan kaikkien häntä tarvitsevien kanssa samanaikaisesti. Hänellä ei ole mitään rajoituksia ajan tai paikan kanssa, joten hän voi auttaa sinua ja muita samaan aikaan jatkuvasti.


 smitten angel
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #583 : 02.07.2006 21:28:12 »

Elämänilo, sinulle tuli kortti:

YSTÄVYYS

Kiitos "Rakkauden Enkeli"

Voimia sinunkin Elämän polullesi


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/hearts2.gif)(http://p-buckley-moss.com/Merchant2/graphics/00000001/goldenangel.jpg)(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/hearts2.gif)


 smitten  Elämänilo   smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« Vastaus #584 : 02.07.2006 22:00:30 »

Ole erityisen tarkkana avulle joka tulee luoksesi, ja varmista, että todella hyväksyt tämän avun. Sinä ANSAITSET tämän avustuksen, ja monesti Jumala "pestaa" ihmisiä toimimaan maallisina "enkeleinä", jotka tuovat vastauksen rukouksiisi.

Kiitos sinulle Rakkauden enkeli!  smitten
Tuntuu siltä että todella tarvitsinkin vakuuttelua siitä että ansaitsisin jotain muuta, kuin tätä yhtä ja samaa...
Oli mukava muistaa, että totta kai ansaitsen!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: