Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 394 395 [396]
5926  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 12.06.2011 23:02:21
Enemmän kuin pidän. Tarvitsen sitä; järveä.
Syötkö kalaa?
5927  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kokemuksia vauvan hoidosta vaihtoehtoisilla hoitomuodoilla : 12.06.2011 22:35:34
Entäpä korvatulehduksen hoitaminen vauvalta?

Tässä seurataan, oliko antibiootista apua, mutta toisiakin vaihtoehtoja olen jo miettinyt. Ei mitään kauheeta kierrettä vielä ole..voi olla itsekseen parantunut tulehdus aiemmin ja sitten tämä nyt antibiootilla hoidettu, josta ei vielä tiedä, mitä teki.
5928  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Eläinkommunikointi? : 12.06.2011 22:26:07
En tiiä, mihin tämä homma pitäis laittaa enkä haulla löytänyt mtn aiempaa asiasta, mutta siirtäkää jos on joku parempi läpi tämmöselle aiheelle.
Elikkä siis, kellään kokemusta eläinkommunikoinnista? Olisi toooosi kiva vaihtaa kokemuksia jonkun kanssa tästä  Smiley Ja tooooosi hienoa olis kanssa, jos löytys joku kokeneempi jolta vois saada neuvoa asiassa...tai en minä tiedä, voiko tässä kukaan neuvoa, muuta kun harjotus, mutta kuitenkin.
Itte oon jutellu omien lemmikkieni kanssa ja pihapiirin eläinten kanssa...kaukojutellutkin olen ystäväni koiralle sen kuvasta, ja onnistui, vaikken ollut koko koiraa vielä silloin tavannutkaan.
Homma vaan tuntuu tällä haavaa jotenkin vastenmieliseltä...tai ei vastenmieliseltä oikeastaan, mutta se on pikkusen niinkun vaikka imurointi Wink Ja juttutuokion jälkeen on jotenkin kumma olo sitten, ja iskee mm. hirveä mässäilyn tarve...liekö liittyy sitten jotenkin maadoittumiseen? Vaikka omien sanojensa mukaan kissat ovat täällä maadoittamassa ja suojaamassa, ja mulla on niitä kaksi.

Jaa, tuli semmonen aatos, että ehkä omien lemmikkien kanssa juttelu tuntuu raskaalta, koska koen jostain syystä huonoa omaatuntoa niitä kohtaan...en ole laiminlyönyt niitä tai mtn, mutta aina kai parempi omistaja voisi olla?
5929  Muita keskusteluaiheita / Unet / Nuotiolla : 12.06.2011 21:57:20
Juu, eli ihmisiä oli iltanuotiolla, metsässä. He olivat ystäviäni...siinä oli joku mies, tuttu, ja joitain muita. Ketään en siis tuntenut, mutta he olivat ystäviäni ja tunnelma oli leppoinen, onnellinen. En itse ollut tilanteessa, vaan katselin sitä edessäni...en ikäänkuin ollut paikalla. Yleensä olen itse mukana unissani.
En ole koskaan nähnyt enneunia...ainakaan tietääkseni, mutta voisiko tämä olla sellainen?
Mitähän nuotio yleensäkin symboloi?
5930  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Montako "rumaa" Niinaa (Ninaa) tunnet? : 12.06.2011 21:47:23
Yhden Niinan tunnen, en yhtään Ninaa..Niina on nätti, mutta kun voi huonosti niin on ruma. Ja on luonnostaan blondi, mutta värjää mustaksi...kun joku tuolla sanoi ettei tunne tummahiuksisia Niinoja.
Mutta oikeastaan olen sitä mieltä, että se kauneus on ihan oikeasti katsojan silmässä...jonkun mielestä varmasti Timo Soinikin on komea  Tongue Anteeksi.
5931  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Kuuhilda tässä hei :) : 12.06.2011 21:15:46
Minä oon 28v kolmen lapsen yh-äiti, joka on aika hiljattain lähtenyt tietoisesti kulkemaan henkistä tietään.
Tämmösiin mitään näin kylmiltään osaa...
Sydäntä likellä on luonto, puutarha, hevoset, koirat, kissit ja monen monituinen muukin asia, mutta ei kai tähän voi ihan kaikkea luetella. Tää nyt on tämmönen melko tönkkö sisääntulo, mutta jos parantelen sitten myöhemmin, jos inspiraatiota tulee Smiley
Ja jos nyt jotakuta kamalasti kiinnostaa joku juttu, niin ainahan voi kysyä.
Sivuja: 1 ... 394 395 [396]