Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella  (Luettu 58912 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #105 : 22.11.2010 14:01:53 »

Topaasille tulkintaa, kun nyt tuntuu tulkituttavan. Smiley
Lämmin ihminen, vaikka kuu onkin kaksosissa joka voi välillä hieman olla liian teoreettinen tunteiden suhteen. Joka tapauksessa ihmissuhdekeskeinen (7.huoneessa tavaraa) ja syvä tunteissaan (venus ja aurinko 8.huoneessa). Tästä kartasta henkii heti sellainen ihmisten keskellä toimiminen, on tuo mckin vaa-assa, jonkinlainen sovittelija, kympissä myös pluto ja saturnus, joten organisoija, asioiden luoja, taustahenki, juuri sellainen jota kaikissa yhdistyksissä aina tarvitaan, se joka pistää ne hommat alulle johon muut sitten osallistuvat. Khironin sijainti on voinut aiheuttaa joitain kipeitä kokemuksia ihmissuhteista, olet ehkä antanut itsestäsi liikaa saamatta mitään takaisin, sinua on voitu loukata syvästikin, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, annat nyt oman hyvyytesi muiden avuksi. Nimittäin tästä kartasta ei hengi sellaista, että eristäytyisit niiden asioiden takia, vaan oikeastaan päinvastoin. Niinkin että tunnet itsesi vahvaksi ja onnelliseksi silloin kun pystyt jakamaan apua muille. Et ole sellainen uhrautuva auttaja kuin kalat, vaan olet varsin käytännöllinen ja arvostat hyviä ihmissuhteita ja läsnäoloa, ja apusi on lähinnä sitä että järjestät ihmisille tilaisuuksia pitää hauskaa. Uskot enemmänkin siihen että ilo parantaa, kuin syvissä pohjamudissa ryömimiseen. Niissä voit välillä ryömiskellä ihan itse omaksi huviksesi, onhan 8.huone kuitenkin edustettuna. Wink Seiskahuonepainotus kertoo kuitenkin aina myös jonkinasteisesta riippuvuudesta toisista ihmisistä, sinun kohdallasi ehkä juuri siitä että tunnet olevasi elossa silloin kun saat olla muiden kanssa, ja voisit tukahtua jos joutuisit erakoitumaan. Vahvat planeetat ascilla antavat persoonaasi karismaa, ja voivat antaa jopa valheellisenkin kuvan itsenäisyydestäsi, vaikka sisimmässäsi kuitenkin tarvitset hyvin paljon muita ihmisiä, tämä ei ehkä kaikille näy.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2010 14:05:10 kirjoittanut Ave^^ » tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #106 : 23.11.2010 16:02:36 »

Kiitos kaunis Ave  Smiley

Monessa jutussa olet ihan oikeilla jäljillä... Itsekritiikki ja ylianalysointi etenkin tunneasioissa on ollut välillä aikamoinen riesa. Lapsia ei ole, joten en osaa toistaiseksi sanoa, miten niitten kanssa toimisin.

En välttämättä ole mikään ihan kevyt rakastaja, kuten huomasitkin muista elementeistä kartallani. Tuo sijainti 12.huoneessa vaikuttanee enemmän siihen, että useat rakkauteni kohteet ovat osoittautuneet tavoittamattomiksi tavalla tai toisella, tai sitten suhde vaatisii kovia uhrauksia. Niin ja ilmamerkki-Venuksilla lienee keskimääräistä enemmän homoseksuaalisia taipumuksia -> tämä yhdistettynä 12.huoneeseen = kaappikokemuksetkaan ei ole ihan vieraita  Grin

Tulkintasi Merkuriuksesta täsmää... eli ihan helpolla ei ajatukset tule aina julki, mikä voi olla joillekin yllätys, sillä toisaalta olen välillä todella dramaattinen ilmaisussani (kuu 5. huone lienee syypää  Wink).

Ja juu, tuo Saturnuksen ja Pluton opposointi tuntuu aina välillä kapuloina rattaissa, kovasti on saanut niiden kanssa taistella, että saisi esiin paremmin vitaalimmat ominaisuudet itsessään! Mutta silloin kun esim. Mars sekstiili  askendentti pääsee vapaasti virtaamaan, niin jo mennään  Grin Toisaalta nuo kaksi tuonevat tarvittaessa myös taistelukestävyyttä joten kyllä tässä härässä sitkeyttä riittää!





Apachelle tulkintaa:
Merkkien puolesta ensimmäisenä tulee sellainen äiti-kuva, härkää ja nouseva rapu. Kuu on kuitenkin neitsyessä, ja jokaisella kuuneitsyellä olen havainnut hieman ehkä liiallistakin itsekritiikkiä ja ylianalysointia tunneasioissa ja ihmissuhdeasioissa. Nuorena se kanavoituu ehkä suoraan vain omaan toimintaan, myöhemmin ehkä myös omista lapsistaan huolehtimiseen. Kokonaisuudessaan ehkä enemmän kannattaisi opetella hieman päästämään elämän menemään virran mukaan, varsinkin antaa lasten elää omaa elämäänsä miten he itse haluavat. Omassa elämässäsi sinulle ei minusta kyllä edes sopisikaan liiallinen virtaan tarttuminen, kyllä sinä tarvitset jotain vakaata mistä pitää kiinni että olisit onnellinen. Kuitenkin, hieman vähemmän stressaamista olisi ihan ok. Wink

12. huoneesta löytyy kivasti tavaraa, joten mikään perushärkä et ole, vaan siellä syvällä tapahtuu aika paljon kaikenlaista piilossa. Eikö tuo kaksosvenus 12.huoneessa ole se klassinen kevyen rakastajan merkki? No, muuta karttaa katsoessa en tulkitsisi niin. Sinulla voi olla taipumusta ja kiehtoa jonkinlainen kevyt elämä, mutta muut asiat todennäköisesti painavat vaakakupissa enemmän. Jos antautuisit täysin tuon venuksen hallintaan, et pystyisi toteuttamaan karttasi muita tekijöitä sillä ne eivät olisi enää mahdollisia toteuttaa silloin, kevyt venus syö ne mahdollisuudet kokonaan. Myös merkurius löytyy viimeisestä huoneesta, ajatuksiasi et ehkä kovin helposti muille näytä, tai niistä eivät ainakaan muut saa niin selvää, mitä tosiasiassa oikein ajattelet. Jotkut voisivat jopa yllättyä miten tasaiset ja muuhun persoonaasi sopivat halusi ja ajatuksesi tosiasiassa ovat, mutta et vain jostain syystä halua niitä näyttää.

Kartallasi mars on vahvassa asemassa, antaen potkua muutoin rauhalliselle härälle ja itsetuntoa muutoin kriittiselle neitsytkuulle. Yhtyen sekä merkuriukseen että aurinkoon, se antaa voimaa sanoillesi, silloin kun päätät jotain puhua ja avata itsestäsi, sinua kuunnellaan, sekä voimaa olemukseesi. Aurinko on samalla oppositiossa plutoon ja saturnukseen, jotka omalla vaikutuksellaan antavat myös olemuksellesi painavuutta, ja välillä ehkä vetävätkin sinua alemmas ja hetkellisesti kumoavat marsin sinulle antaman energian, mutta sieltä noustessasi olet taas jo kymmenen kertaa vahvempi kun olet saanut käyttöösi myös sekä saturnuksen että pluton voimat.


Oma kartta alla..
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #107 : 24.11.2010 00:58:55 »

Minäpäs koetan katsoa tuota Metsänkeijun karttaa  Smiley

Ensivilkaisun perusteella näyttäisit mielestäni ehkä pikkaisen boheemilta tai vähintäänkin individualistilta. Tai siis ainakin jollain tapaa omaa polkua kulkevalta, luovalta ja taiteelliselta. Tähän viittaavat niin  aurinko kalat,  uranus askendentilla, MC  skorpioni jne. Ulkopuoliset näkevät sut varmaankin aika dynaamisena, itseriittoisena, mahdollisesti pikkaisen oikukkaana tuuliviirinä ja ehkä jopa kameleonttimaisena uusiintujana - siihen viittaisi tuo Uranuksen sijainti tarkasti askendentilla, jota tukee edelleen Jouskari nousumerkkinä ja nousevan hallitsija  jupiter Oinaassa/2.huoneessa.


Kyllä! Smiley

Tuo Jupiterin sijainti yhdessä sun auringon sijainnin kanssa kakkosessa viittaisi mielestäni siihen, että materia on jotenkin vahvasti yhdistettynä tähän kuvioon. Estetiikka lienee tärkeätä. Jupiter viittaisi onnekkuuteen materiaalisissa asioissa, rahan tulon ei siis pitäisi olla ongelma, mutta toisaalta osannet myös hankkiutua siitä eroon, joskus ehkä aika tunneperäisestikin ja hetken hurmoksessa. Sanoisin, että et ole pihi, vaan tykkäät nauttia elämästä ja tarjonnet kaverillekin  Wink Veikkaisin myös, että sulla on vahva arvomaailma (vaikkei välttämättä ihan konservatiivisimmasta päästä).

Ihan nappiin. Estetiikka on tärkeää, koti.. En osaa hoitaa raha-asioita ja nautin ostella..
Arvomaailma on tärkeä ja vahva osa minua, ja juu, ei ole konservatiivisimmasta päästä todellakaan.. Grin

saturnus 12.huoneessa pistää silmääni aina. Se viittaa mielestäni usein tietynlaiseen eristäytymiseen ja saattaa olla haasteellinen elementti sisäisessä maailmassasi - voi olla, että käyt läpi eksistentiaalisia kriisejä. Ehkä esim. lapsuutesi on tuonut mukanaan negatiivisia kokemuksia, syyllisyyden tuntoa tms. mikä on jäänyt rasittamaan alitajuntaasi. Ehkä et ole saanut ilmaista itseäsi vapaasti ( saturnus yhtymässä  askendentti). Toisaalta, jos näin on, lohdutuksen sanana voisin sanoa, että Saturnus tuo myös kestävyyttä sinne missä ikinä onkaan ja karmallisena planeettana palkkiot ovat sitä suuremmat, mitä paremmin Saturnuksen haasteet onnistuu kääntämään voitoiksi. Tuo yhtymä askendenttiin saa ehkä myös ympäristösi näkemään sinut jotenkin saturnisessa valossa vastuullisena/auktoriteettina/jollain tapaa vakavana tai kypsänä. Saturnuksesi on myös neliössä aurinkosi kanssa ja tämä vahvistaisi käsitystäni siitä, että olet ainakin jossain vaiheessa kokenut riittämättömyyden tunnetta ja todennäköisesti syynännyt omia puutteitasi paljon ankarammin kuin todellakaan olisi ollut aihetta! Ehkä olet myös jättänyt asioita tekemättä tämän vuoksi ajatellen, että et pysty, voi tai saa. Hmmm. No ehkäpä tuo Uranus, Jupiter ja nousu ovat tai tulevat olemaan apu tähän!

Tosi osuvaa kaikki. Smiley
Tosin vaikea kuvitella että joku näkisi minut vastuullisena henkilönä, mutta ehkä enemmänkin saattaa vakavana. Smiley

Rykelmän  askendentti saturnus ja  uranus perusteella luulisin, että levottomuuden ja vastuuntunnon ristiriita on jotenkin aika keskeinen osa nimenomaan sun ulospäinsuuntautuvaa elämää - sulla on ehkä tavallista enemmän opeteltavaa tällä saralla ja ympäristökin sen huomaa...

Kyllä! ADD:ksikin joku sanoisi.. Opettanut tekemään asiat omalla luovalla tavallani. Smiley

Kuu  vaaka :na lienet leppoisa ja harmoniahakuinen, ja yhdistettynä aurinko kalaasi, et tunne olevasi kotonasi konfrontaatiotilanteissa - välttelet niitä ja jos sellainen tulee vastaan, mieluiten vaan uiskentelisit äkkiä pois. Kuusi asema kasihuoneessa tuo nähdäkseni jotain jännitettä tunne-elämäsi kehitykseen - ehkä olet varttunut ympäristössä, jossa tunnepuolesi ei ole päässyt parhaalla mahdollisella tasolla kukkaan, olet ehkä joutunut pidättelemään niitä pinnan alla tms. Sinulla on kuitenkin tarve päästä yhteyteen muiden kanssa tunnetasolla, tunteesi saattavat olla hyvinkin syviä ja saatat olla kiinnostunut psykologiasta.

Jep. Elän tunteillani ja psykologiaa olen omatoimisesti että koulussakin lukenut. Smiley
Ehdottomasti kaikki osuu.


Mielestäni sijaintisi viittaisi myös siihen, että seksi&tunteet olisivat kiinteässä liitossa. Kuun neliö plutoon lisää tunteiden intensiivisyyttä, mutta toisaalta myös ristiriitaisuutta. Kaiken kaikkiaan musta tuntuu, että perusturvallisuuden etsintä on jollain tasolla tärkeää, ehkä teet sitä tuon 2.huoneen (materia) kautta? Veikkaisin myös, että tunteiden ilmaisu on sun läksy johon kuu neliö  askendentti sua opettaa iän myötä.

Seppo kirjoitti jotenkin oppiläksynä olevan niiden erillisyys jota kautta tajuaa kaiken yhtenäisyyden idiot2 Ihan mielenkiintoista ajateltavaa. Tunteiden ilmaisu on ehdottoman tärkeää kyllä, vaikka joskus se on vaikeaa (niin aina kuitenkin sen arvoista ja palkitsevaa). Smiley


Yleisesti musta näyttäis "per aspera ad astra" (latinaksi vaikeuksien kautta voittoon(" vaikeuksien halki tähtien luo"))-kartalta! Elämäsi alkupuoli liennyt ainakin tunnepuolella jotenkin vaikea ja se tuonut haasteita, mutta kyllä se siitä, kun et vaan lannistu!

Ihan totta. Tätä juuri yritin äidillenikin selittää, että (kun elämästäni puhuttiin ja tekemistäni valinnoista) että se (vaikea) tie on ollut mun tie ja että se on kaikki ollut tarkoituksellista sillä siten minusta on tullut minä. Vaikeuksien kautta todellakin voittoon. Smiley

Olen huomannut, että monilla joilla Uranus on 1.huoneessa/ askendentti:lla, se näkyy myös ruumiissa jollain tapaa - monet ovat joko tavattoman pitkiä, kasvoiltaan teräväpiirteisiä ja luustoltaan tavallista massiivisempia. Uteliaisuudesta kysyisin, kuulutko myös tähän ryhmään?

Olen ruumiinrakenteeltani pieni ja hoikka, en kai erityisen teräväpiirteinen, no ehkä vähän..
Tumma ja ruskeat silmät. Kaurismainen (1.huone)?

Kiitos paljon tulkinnasta! Todella kiva oli lukea! Smiley
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #108 : 28.11.2010 22:50:23 »

Nonni, aivan ensimmäisenä kirjoittelen jotain Metsänkeijun kartasta. Pahoittelen tosiaan tälläistä myöhäistä vastausta. Olen jättänyt viime viikkoina tätä astroilua vähän taka-alalle muiden kiireiden takia, niin katsotaan, että mitä tästä tulee.

Ensisilmäyksellä näkisin totuuden etsimisen teemaa. MC  skorpioni tuo mielestäni ihmiseen aina sellaista tutkijamaisuutta, syvääluotaavuutta ja kun kartalta löytyy vielä  askendentti jousimies, niin koen sen vielä vahvistavan aitoa halua pyrkiä elämän totuuksia kohti, samoin  aurinko kalat pyrkii mielestäni aidosti ymmärtämään kanssaihmisiään ja ympäröivää maailmaa. Eli syvällisyyttä ja filosofista otetta tuntuisi löytyvän.

Toisaalta kartaltasi löytyy aika paljon monimutkaisuutta. Koen, että jo tuo  aurinko aspect_squ askendentti on aika hankala, sillä silloin oma sisäinen maailma ei ihan helposti heijastu ulkoiseen persoonaan tai ainakin se vaatii työtä .Ja kun on vielä tuo  kuu aspect_squ askendentti. Ja kun soppaan heitetään vielä tuo  aurinko aspect_opp kuu, niin ainakaan ihan helposta ja yksinkertaisesta kartasta ei ole kyse. Toisaalta tälläiset ristiriidat yhdistettynä syvääluotaavaan ajattelutapaan voi tuottaa varsin hyvää tulosta. En usko, että tällä kartalla henkisen kehityksen teemat jäävät huomiotta. Luulisinkin, että näiden tunne-elämän, ulkoisen persoonallisuuden ja olemuksen väliset ristiriidat lähinnä vain vahvistavat tarvetta tutkia itseäsi. Varmaan mitä enemmän itseäsi ymmärrät sen paremmin se alkaa näkyä myös ulkoisessa ilmaisussasi.

Koen myös, että 9. huoneen pluto lisää edellämainitsemiani syvääluotaavia teemoja omassa ajatusmaailmassasi. Haluat luultavasti pohtia ja käännellä kaikki asiat perinpohjaisesti ja sitä kautta muodostaa uniikkeja ajatusmalleja ja ideoita.

Jollain tapaa, mitä enemmän tätä karttaasi katselen, sitä enemmän vahvistuu kuva filosofisesta ihmisestä, joka haluaa löytää oman totuutensa.

Koen myös, että kotiin ja materiaan liittyvät teemat ovat keskeisiä. IC härässä ja mars sen tuntumassa ja aurinko, jupiter ja kuunsolmu 2. huoneessa. Vaikka materia ja koti onkin sinulle tärkeä asia, niin kuunsolmu 2. huoneessa mielestäni muistuttaa henkisen varallisuuden tärkeydestä. Eli liiaallinen materialismi tuskin sinua onnelliseksi tekee. Joten balanssi henkisen ja materiaalisen hyvinvoinnin välille. Koenkin, että sellainen itsenäisyys henkisesti ja omiin henkisiin voimavaroihin luottaminen voisi olla aika tärkeä asia tuolla kuunsolmun sijainnilla. Itsellänikin löytyy tuo kuunsolmu samaisesta huoneesta ja sen takia ehkä tähän lisään ajatuksen tuosta sijainnista ja siitä, että tavallaan se materiaalinen hyvinvointi saattaa vaikuttaa tavallista enemmän oman henkiseen hyvinvointiin. Voi siis mennä ihan vikaan, mutta älä ota silti itseesi.

Uranus Asc:lla tuo ehdottomasti omaperäisyyttä ulkonäköön ja persoonaan. Oma ulkoinen olemus voi tosiaan muuttua aika radikaalistikin ja olet ehdottomasti vaihtelunhaluinen omantienkulkija. Neptunus 1. huoneessa lisää taiteellisuutta ja venus viehätysvoimaa. Olet varmasti persoonallinen kaunotar, eläväisine ja ilmeikkäine kasvoinesi. Olet varmasti näkyvä ja erikoinen persoonallisuus, joka välillä ihmetyttää ja kummaksuttaa kanssaihmisiä, mutta samalla ei jätä ketään kylmäksi.

Tässä nyt jotain ensivaikutelmasta. Toivottavasti edes osittain osui, vaikk tulkintataitoni ovatkin hieman ruosteessa. =D  

Vastailen sitten noihin minulle tehtyihin tulkintoihin piakkoin. Iso kiitos kaikille tulkinneille. =)
« Viimeksi muokattu: 28.11.2010 23:02:46 kirjoittanut Ratkaisu » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #109 : 29.11.2010 22:54:39 »

Laittelenpa nyt palautetta tästä Metsänkeijun tekemäst tulkinnasta. =)

Lainaus
Sulla on huonejärjestys melkein sama kuin itsellänikin.

 askendentti jousimies 1.huoneessa saturnus uranus (rx) ja neptunus kauris (rx) =

Olet totuudenetsijä ja kyltymätön tiedonjanosi ja vaihtelunhalusi saa sinut liikkeelle. Olet opitimistinen elämässä ja omaat positiivisen asenteen yleensä ja huumorintajua. Uranus tuo uudistusta vielä lisää että Todellinen Etsijä ja uusien urien kokeilija? Neptunuksen mielikuvitus, unelmointi, joskus voi olla aika korkealentoisia suunnitelmia, haaveita. Taiteellisuutta! Intuitiosi on hyvä ja toimit sen varassa. Nautit maallisista nautinnoista, riippuvuuksille alttiutta nepparin toimiessa? Saturnus siellä tasapainottaa yhtymälläkin uranukseen, tuo rajoja ja ehtoja, että pysyt maanpinnalla.

Joo, tuo totuudenetsiminen ja tiedonjano on kyllä täysin minua. Olen miettinyt, että tuo uranus varmaan tuo sen, että vaikka ala ei varsinaisesti vaihdu, niin ala on erittäin muuttuva ja vaihteleva. Enemmän se vaihtelu näkyy noissa vapaa-ajan aktiviteeteissä, jotka vaihtelevat fiiliksen ja innostuksen mukaan aika paljonkin.

Taiteellisuus näkyy eniten ehkä työssä ja maalausharrastuksessani ja koenkin tuon erittäin tärkeäksi itselleni, joten nappiin tämäkin. ^^

En oikeastaan tiedostetusti kuuntele intuitiotani, mutta aika hyvin se tuntuu luonnostaan toimivan. Ja niin tuo paha neppari tuolla. Kyllä tunnustan itsessäni sellaisen helposti asioihin addiktoituvan puolen. Löytyyhän noita maallisia paheita ihan jonnin verran.  Cool

Perääntyvät planeetat tekeepi sen, että uranuksen uudistushaasteet ja neptunuksen haahuilut vaikuttavat itseesi, ulospäin näkyvään sinuun, haasteet ovat sisälläsi, uudistua itse.. löytää näiden planeettojen vahvuudet osaksi itseä.

Lainaus
ja tuo Kauris 1. huoneessa saattaa tuoda sellasia tiettyjä rutiineja että tekee aina sen tarkan oman suunnitelman mukaan tietyt asiat. Neptunus Kauriissa voisi olla rikkomassa näitä rajoja ja perinteitä, jotka yltävät myös materiaaliseen varmuuteesi ja rahankäyttöösi.

Olen itseasiassa koittanut pyrkiä liioista rutiineista pois tai oikeastaan enemmänkin siitä syyllisyydentunnosta, mikä seuraa näitä rikottuja rutiineja. Eli vaikka asia olisi kuinka vapaaehtoinen, saan sen tuntumaan pakolta ja esimerkiksi harrastusten skippaaminen tuntuu pahalta synniltä. Joten työstön alla nämä rutiiniasiat.

Lainaus
Ja au Neitsyt kappas! Että tarkkuutta on, tahdikkuutta, näppäryyttä, järjestelmällisyyttä.

Aikaslailla näin, vaikka tuo järjestelmällisyys aina välillä vähän rakoileekin. Wink

Lainaus
Rahankäyttösi on kaurismaisesti suunniteltua, omaperäistä ja huoletonta? Grin Vaikeuksia voi olla sillä alueella, päähänpistojesi takia et välttämättä pysy tarkassa suunnitelmassa..
Haluat olla itsenäinen taloudellisesti?

Tämä meni kyllä ihan nappiin! Nuo päähänpistot ovat kyllä suuri kiroukseni. Suunnitelma toimii aina hyvin ennen kuin sitä keksii jotain ja hupsis. =/

Lainaus
Kuunsolmu Kaloissa -> elämänläksynä oppia kuuntelemaan ja kehittämään alitajuntaa, intuitiota, mielikuvitusta, herkkyyttä, liiasta konkreettisuudesta pois.

Itse olen myös mieltänyt tämän kuunsolmuni näin. =)

Lainaus
3.huone ja  mars oinas Olet tulinen pässinpää ja se heijastuu tapaasi kommunikoida ja toimia. Elämäntarkoitus on toimia, aloittaa asioita, nautit toiminnasta ja uusista jutuista. Saatat mennä jalat ennen aivoja johtuen äkkipikaisuudestasi joten lopputulokset ei välttämättä ole niinkuin ajattelet, mutta tuskin se sinua painaa kun uutta kohti sitten vaan. Cheesy Smiley Optimismia sinussa on. JA vielä IC Oinas.. Hommailetko kotona jotakin projekteja, koti toimintakolo?

No itseltänihän löytyy kotoa oma työhuone, koska kaikenmaailman projektit sitä vaativat. ^^ Koen oikeastaan tuon optimismin yhdeksi parhaista piirteistäni, kun sillä selviää usein näistä jatkuvista takaiskuista, mitä oma hölmöily saa aikaan.  Grin

Kuu Härässä 4.huone

Lainaus
Tulisuuden vastapainoksi olet sisimmässäsi tunteiden kanssa varovaisempi ja kaipaat varmuutta. Nautit maallisista asioista, hemmottelusta. Olet maanläheinen ja itsepäinen. Luottamus on erittäin tärkeää sinulle. Sisimmässäsi, tunteiden kanssa olet varovainen ja käytönnöllinen -> hyvä vastapaino mars Oinaalle ja näille ulospäinsuuntaudeille ja tulisille muille ominaisuuksillesi. Voi olla sisäistä vääntöä välillä kun ruumis tekisi ja sitten tunteet tarvii varmuutta ja sieltä tulee varovaisuus..

Tosiaan tuo sisäinen tunnemaailma on aika erilainen verrattuna tähän ulkoiseen persoonaani. Tavallaan tasapainottaa ja tavallaan luo ristiriitoja. Tämäkin meni kyllä ihan nappiin. =)

Lainaus
dc kaksoset - vedät puoleesi vilkkaita, eloisia, älykkäitä kaksosmaisia tyyppejä. Ihmissuhteissasi on näitä piirteitä, pidät keskusteluista, kirjallisuudesta, olet diplomaattinen, ystävällinen, älykäs. Ihmiset ei ihan helposti pääse syvimpiin tuntoihisi sillä ne ovat rapupanssarin alla 7.huoneessa ja sen voi rikkoa vain aniharvat ihmiset ja vasta silloin kun todella koet LUOTTAVASI ja se ei välttämättä hetkessä tapahdu. Olet ihmisille kiltti ja empaattinen, sosiaalisissa suhteissasi, erittäin herkkä mutta et näytä sitä mielellään.

Aivan näin. =)
 

Lainaus
Haluat kommunikoinnin tapahtuvan vuorovaikutteisesti, rauhallisesti, tasapainoisesti. Näet asioista niiden molemmat puolet ja olet hyvä, mukautuva keskustelija jolle vuorovaikuttaminen on tärkeää, et halua yksinpuhella. Smiley

Juurikin näin, ainakin kun syvällisempään keskusteluun asti päästään.

Lainaus
Ykköshuoneen planeettojen lisäksi  aurinko aspect_sex pluto - uudistavan tuhon voima yhtyy aurinkoosi, elämässäsi taitaa välillä tulla aika radikaalejakin uusia tuulia ja sinun tarkoituksesti on niiden mukana itseäsi muokata. Tuli olo että neitsytpiirteistä jousimiespiirteisiin päin olisi mentävä.
Voin kyllä olla tosi hukassakin Grin kuten sanoin olen aloittelija enkä edes osaa oikein noita aspekteja miettiä.. toivottavasti ei mennyt täysin puihin, palautetta otetaan vastaan.. Wink Tämä oli mulle tuleva ensivaikutelma ja kuten sanoin en kovin syvälle mene vaan taitojeni mukaan..

Kyllä tosiaan nuorehkosta iästä huolimatta on tullut nähtyä kaikennäköisiä erilaisa elämäntyylejä ja näkökulmia. Vähän ehkä liikaakin välillä hakee muutosta.

Tosiaan kaiken kaikkiaan vallan osuvaa ja hyvää tulkintaa. Iso kiitos siitä.  smitten

tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
tari73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 285



Profiili
« Vastaus #110 : 01.12.2010 11:47:58 »

Miekin tahtoisin tulkintaa Cheesy
Eli syntymä aika 030373 ja aika klo 1.20 yöllä ja paikka kys kuopio Grin
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #111 : 01.12.2010 11:52:42 »

Hauska tuo T.K:n synttäripäivä: pelkkiä kolmosia ja yksi seiska.  Smiley
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Metsänkeiju
Astro-nauttija
****
Viestejä: 904



Profiili
« Vastaus #112 : 02.12.2010 12:58:54 »

Nonni, aivan ensimmäisenä kirjoittelen jotain Metsänkeijun kartasta. Pahoittelen tosiaan tälläistä myöhäistä vastausta. Olen jättänyt viime viikkoina tätä astroilua vähän taka-alalle muiden kiireiden takia, niin katsotaan, että mitä tästä tulee.

Ensisilmäyksellä näkisin totuuden etsimisen teemaa. MC  skorpioni tuo mielestäni ihmiseen aina sellaista tutkijamaisuutta, syvääluotaavuutta ja kun kartalta löytyy vielä  askendentti jousimies, niin koen sen vielä vahvistavan aitoa halua pyrkiä elämän totuuksia kohti, samoin  aurinko kalat pyrkii mielestäni aidosti ymmärtämään kanssaihmisiään ja ympäröivää maailmaa. Eli syvällisyyttä ja filosofista otetta tuntuisi löytyvän.

Kyl just näin. Smiley

Toisaalta kartaltasi löytyy aika paljon monimutkaisuutta. Koen, että jo tuo  aurinko aspect_squ askendentti on aika hankala, sillä silloin oma sisäinen maailma ei ihan helposti heijastu ulkoiseen persoonaan tai ainakin se vaatii työtä .Ja kun on vielä tuo  kuu aspect_squ askendentti. Ja kun soppaan heitetään vielä tuo  aurinko aspect_opp kuu, niin ainakaan ihan helposta ja yksinkertaisesta kartasta ei ole kyse. Toisaalta tälläiset ristiriidat yhdistettynä syvääluotaavaan ajattelutapaan voi tuottaa varsin hyvää tulosta. En usko, että tällä kartalla henkisen kehityksen teemat jäävät huomiotta. Luulisinkin, että näiden tunne-elämän, ulkoisen persoonallisuuden ja olemuksen väliset ristiriidat lähinnä vain vahvistavat tarvetta tutkia itseäsi. Varmaan mitä enemmän itseäsi ymmärrät sen paremmin se alkaa näkyä myös ulkoisessa ilmaisussasi.

Koen myös, että 9. huoneen pluto lisää edellämainitsemiani syvääluotaavia teemoja omassa ajatusmaailmassasi. Haluat luultavasti pohtia ja käännellä kaikki asiat perinpohjaisesti ja sitä kautta muodostaa uniikkeja ajatusmalleja ja ideoita.

Joo-o. Smiley Diippi on ajatusmaailmani ja perinpohjin tulee joskus pohjamutia kaiveltua. Aika useinkin jopa. Cheesy Tosi tärkeää on se, että tosiaan itse pohtii kaikki asiat, arvot, uskomukset, siihen lopulliseen minun muottiini.
Helppoa ei ole elämä ollut, ja tuntuu että Aina on jotakin haastetta ja oppimista ja vaikeitakin tunne-juttuja, mutta otan irti kaiken opin minkä saan ja ehdottomasti elämäni tarkoitus on tutkia, oppia ja opetella, hakata vähän välillä päätä seinään Grin ja taas mennään, fiksumpana ja kokemusta rikkaampana eteenpäin. Smiley


Jollain tapaa, mitä enemmän tätä karttaasi katselen, sitä enemmän vahvistuu kuva filosofisesta ihmisestä, joka haluaa löytää oman totuutensa.

Näin on! Smiley

Koen myös, että kotiin ja materiaan liittyvät teemat ovat keskeisiä. IC härässä ja mars sen tuntumassa ja aurinko, jupiter ja kuunsolmu 2. huoneessa. Vaikka materia ja koti onkin sinulle tärkeä asia, niin kuunsolmu 2. huoneessa mielestäni muistuttaa henkisen varallisuuden tärkeydestä. Eli liiaallinen materialismi tuskin sinua onnelliseksi tekee. Joten balanssi henkisen ja materiaalisen hyvinvoinnin välille. Koenkin, että sellainen itsenäisyys henkisesti ja omiin henkisiin voimavaroihin luottaminen voisi olla aika tärkeä asia tuolla kuunsolmun sijainnilla. Itsellänikin löytyy tuo kuunsolmu samaisesta huoneesta ja sen takia ehkä tähän lisään ajatuksen tuosta sijainnista ja siitä, että tavallaan se materiaalinen hyvinvointi saattaa vaikuttaa tavallista enemmän oman henkiseen hyvinvointiin. Voi siis mennä ihan vikaan, mutta älä ota silti itseesi.

Hyvin sanottu, kyllä. Olen sen ihan vasta huomannut, että Tosiaan, on minussa materialistiakin! Olen aina melkein kotona, ja rakastan estetiikkaa, siisteyttä, kauniita juttuja.. että miten paikat on kotona vaikuttaa mielialaan paljon. Ja rakastan ostella kaikenlaista silmää miellyttävää. Smiley
Aina ennen ajattelin, ettei materia merkitse mitään, että henkinen hyvinvointi on kaikki kaikessa.
Mutta on täytynyt todeta, että kyllä sekin vaan merkitsee, ja yllättävän paljon vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. Smiley

Uranus Asc:lla tuo ehdottomasti omaperäisyyttä ulkonäköön ja persoonaan. Oma ulkoinen olemus voi tosiaan muuttua aika radikaalistikin ja olet ehdottomasti vaihtelunhaluinen omantienkulkija. Neptunus 1. huoneessa lisää taiteellisuutta ja venus viehätysvoimaa. Olet varmasti persoonallinen kaunotar, eläväisine ja ilmeikkäine kasvoinesi. Olet varmasti näkyvä ja erikoinen persoonallisuus, joka välillä ihmetyttää ja kummaksuttaa kanssaihmisiä, mutta samalla ei jätä ketään kylmäksi.

Olen kyllä persoonallisen näköinen takkutukka, vaihtelunhalua löytyy ja taiteellisuuttakin runojen ja maalaamisen muodossa. Itte pidän itseäni aika näkymättömänä mutta en tiedä, ainakin vähän erikoinen tyyppi olen. Smiley

Tässä nyt jotain ensivaikutelmasta. Toivottavasti edes osittain osui, vaikk tulkintataitoni ovatkin hieman ruosteessa. =D  

Kiitos paljon! Smiley Oli kyllä osuva tulkinta! Smiley angel
tallennettu

"It is you're mind that creates this world" -The Buddha-

askendentti jousimies aurinko merkurius kalat kuu vaaka venus vesimies mars harka  ~Kiinalainen jänöjussi~
Silmei
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


It is only love which sets us free.


Profiili
« Vastaus #113 : 07.12.2010 01:55:48 »

Hitsi kun osais itsekin tulkita karttoja paremmin... en osaa sanoa edes omasta kartastani paljoa, vaikka onkin "kotikenttäetu"...  Embarrassed

voisko joku kiltti ihminen hieman opastaa  smitten

MARS on oikeesti huoneessa 1. vaikka näyttää tuossa kartassa olevan huoneessa 2. ja Venus pitäis olla härän kohdalla.

Sen tiedän että kartaltani löytyy JOD...  Shocked
« Viimeksi muokattu: 07.12.2010 21:52:55 kirjoittanut Silmei » tallennettu

I'll miss you. Don't let me down. I can't imagine my life without you.

Mustien ja valkoisten ruusujen tarha.

aurinko kaksoset Huone 3
kuu skorpioni Huone 8
merkurius kaksoset Huone 4
venus harka Huone 2
mars harka Huone 1
askendentti kalat
NiNNi*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 268


Profiili
« Vastaus #114 : 09.12.2010 16:49:41 »

no höh..sain kartan tehtyä,mutten saanu liitettyä..ei onnistunut ei...?
enkö ossoo,vai mikä tökkää Cheesy? jaksaiskohan kukaan katsoa..(synt.aika olis 25.8.1965 klo 1.45 ja pihtipudas.)
varmaan kartasta näkyis tämä tumpelointi ja lyhyt keskittymiskykykin.. Shocked :Smiley
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #115 : 10.12.2010 10:11:31 »

Hihi, mulle kans? Synttäreitten kunniaks Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Silmei
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


It is only love which sets us free.


Profiili
« Vastaus #116 : 10.12.2010 17:21:17 »

Onneksi olkoon Marix!

Kun kukaan muu ei nyt näytä olevan täällä aktiivinen, niin minä koetan raapasta kasaan jonkinlaista ensivaikutelmaa kartastasi.

Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi siihen, kuinka paljon yhtymiä kartallasi on eli siellä on aikamoisia keskittymiä huoneissa 1, 2 ja pari vielä huoneessa 3. Sinulla on huoneesa 1 mm.  venus skorpioni josta sanotaan, että hän on äärimmäisen uskollinen ja intohimoinen. Hän on myös omistushaluinen, sekä ihmisten, että esineiden suhteen. Hän ryhtyy harvoin satunnaisiin suhteisiin, vaikka tilaisuuksia olisikin, sillä hänen mielestään jokaisen suhteen täytyy olla merkityksellinen.  venus vieressä vaikuttaa heti  saturnus joka voi aiheuttaa näiden kahden planeetan välille valtataistelua.  saturnus  skorpioni voi aiheuttaa sen, että sinun on vaikeampi ilmaista todellisia tunteita. Yrität sopeutua yhteiskunnan odotuksiin silloinkin, kun se on luontosi vastaista ja se taas voi aiheuttaa syyllisyyden tunnetta. Aineellinen turvallisuus on sinulle hyvin tärkeää.

Sinulla on  merkurius huoneessa 3, joka on kommunikaation huone.  merkurius kauris tarvitsee aikaa informaation sulatteluun, mutta kommunikaation huoneessa se varmasti auttaa sinua paremmin ilmaisemaan itseäsi.  merkurius onkin sinulla  aspect_sex saturnus joten tämä aspekti varmasti auttaa sinua paremmin puhumaan tunteistasi.

Huoneessa 1 sinultä löytyy vielä  pluto  skorpioni joten sitäkin kautta sinua varmasti kiinnostaa elämän ja kuoleman kysymykset.  pluto skorpioni on yleensä karismaattinen ja peräänantamaton.

sinulla löytyy myös jousimies :hessä lukuisia planeettoja kuten  uranus aurinko jupiter neptunus , joten olet varmasti melko vapauden kaipuinen ihminen, ehkä jopa hieman levoton, mutta samalla aktiivinen.  kuu  vesimies ja huoneessa 4 saattaa saada sinut toisinaan vaikuttamaan hieman viileältä ja etäiseltä, mutta koti ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä.

Yhteenvetona siis näen että sinussa on olemassa kaksi hyvin erilaista, mutta vahvaa puolta, joten tehtäväsi on varmaankin kehittää itseäsi niin että löydät tietyn tasapainon näiden kahden välille. Tässä sinua varmaankin auttaa  askendentti  vaaka sekä  mars Itsensä voittamisen huoneessa 12.

Vietä kuitenkin oikein mukavaa syntymäpäivää!!!  smitten smitten smitten
tallennettu

I'll miss you. Don't let me down. I can't imagine my life without you.

Mustien ja valkoisten ruusujen tarha.

aurinko kaksoset Huone 3
kuu skorpioni Huone 8
merkurius kaksoset Huone 4
venus harka Huone 2
mars harka Huone 1
askendentti kalat
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #117 : 10.12.2010 17:40:58 »

Hihi, kiitos Silmei!! Smiley Palaan asiaan sitten, kun on aikaa enemmän Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #118 : 25.12.2010 14:49:21 »

Lainaus
Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi siihen, kuinka paljon yhtymiä kartallasi on eli siellä on aikamoisia keskittymiä huoneissa 1, 2 ja pari vielä huoneessa 3. Sinulla on huoneesa 1 mm.  venus skorpioni josta sanotaan, että hän on äärimmäisen uskollinen ja intohimoinen. Hän on myös omistushaluinen, sekä ihmisten, että esineiden suhteen. Hän ryhtyy harvoin satunnaisiin suhteisiin, vaikka tilaisuuksia olisikin, sillä hänen mielestään jokaisen suhteen täytyy olla merkityksellinen.  venus vieressä vaikuttaa heti  saturnus joka voi aiheuttaa näiden kahden planeetan välille valtataistelua.  saturnus  skorpioni voi aiheuttaa sen, että sinun on vaikeampi ilmaista todellisia tunteita. Yrität sopeutua yhteiskunnan odotuksiin silloinkin, kun se on luontosi vastaista ja se taas voi aiheuttaa syyllisyyden tunnetta. Aineellinen turvallisuus on sinulle hyvin tärkeää.

Hehe, joo, en ookkaan muistanu tuota yhtymärikkautta hetkeen Smiley  venus  skorpioni vai että äärimmäisen uskollinen.. Cheesy Sotii ehkä vähän vastaan tuota  aurinko  jousimies ? Joo, olen uskollinen kyllä, mutta jos musta ei osaa pitää kiinni oikealla tavalla ni voivoi sitä ihmisparkaa.. Noh, osuu oikeaan siinä mielessä, että osaan olla hyvin uskollinen jos mulla on syytä olla.

Satunnaisia suhteita ei niinkään oo ollu viime aikoina. Vain kaikkia useamman vuoden kestäviä.. Ja joo, rahaa pitää olla, että pärjää Smiley


Lainaus
Sinulla on  merkurius huoneessa 3, joka on kommunikaation huone.  merkurius kauris tarvitsee aikaa informaation sulatteluun, mutta kommunikaation huoneessa se varmasti auttaa sinua paremmin ilmaisemaan itseäsi.  merkurius onkin sinulla  aspect_sex saturnus joten tämä aspekti varmasti auttaa sinua paremmin puhumaan tunteistasi.

Tykkään tästä  merkurius  kauris -hommasta Smiley Kommunikointi ääneen ja erityisesti kirjotettuna on tärkeää Smiley

Lainaus
Huoneessa 1 sinultä löytyy vielä  pluto  skorpioni joten sitäkin kautta sinua varmasti kiinnostaa elämän ja kuoleman kysymykset.  pluto skorpioni on yleensä karismaattinen ja peräänantamaton.

Kyllä kiinnostaa.

Lainaus
sinulla löytyy myös jousimies :hessä lukuisia planeettoja kuten  uranus aurinko jupiter neptunus , joten olet varmasti melko vapauden kaipuinen ihminen, ehkä jopa hieman levoton, mutta samalla aktiivinen.  kuu  vesimies ja huoneessa 4 saattaa saada sinut toisinaan vaikuttamaan hieman viileältä ja etäiseltä, mutta koti ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä.

Olen kaikkea noita Cheesy Oon jostain syystä onnistunu luomaan sellasia parisuhteita, että mulla on vapautta ja tällä kertaa vähän liikaakin.. niin paljon, että se saa mut kaipaamaan vähän vielä lisää vapautta. Ei hyvä. Voisko nyt vaan joku oppia elämään mun kans? Cheesy Mä oon viileä ja etäinen sillon ku oon tekemässä jotain pahuuksia, vähän niinku lapset.

Lainaus
Yhteenvetona siis näen että sinussa on olemassa kaksi hyvin erilaista, mutta vahvaa puolta, joten tehtäväsi on varmaankin kehittää itseäsi niin että löydät tietyn tasapainon näiden kahden välille. Tässä sinua varmaankin auttaa  askendentti  vaaka sekä  mars Itsensä voittamisen huoneessa 12.

Kai se tuli jo näissä vastauksissakin ilmi Cheesy

Lainaus
Vietä kuitenkin oikein mukavaa syntymäpäivää!!!  smitten smitten smitten

Kiitos tästä ja hyvempää joulua! Smiley
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
annulir
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #119 : 28.12.2010 16:47:08 »

Tästähän oppii ihan hurjan paljon, kun lukee muiden tulkintoja!

Mitä liitteen kartasta saisitte selville minusta?

Tämä on tosi hauskaa, vaikken itse vielä olekaan kykenevä tulkitsemaan noin muita.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: