Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vyøhyketerapeutti vaiko kauneudenhoitoala??  (Luettu 2811 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jannanne
Vieras
« : 11.10.2010 11:06:24 »

Minullakin on siis tæmæ sama ongelma, mikæ næyttææ olevan monella muullakin. Ettæ mikæ olisi se oma ammatti, næin astrologian kannalta sitten kun ei osaa oikeen pæættææ Smiley Kiinnostaa kamalati vyøhyketerapia, akupunktio, reiki jne. Ja sitten myøs kiinnostaa kauneudenhoitoala, kampaaja, kosmetologi jne... Eli miltæs teistæ næyttæis? Smiley
tallennettu
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #1 : 11.10.2010 20:48:36 »

Ensisijainen mietinnän aihe nuorella iällä lienee millä tulee toimeen ja suhteuttaa asioita myös siihen. Harrastuksena tai sivutoimena voi noista vaihtoehdoista myös olla osa, eivät ne sulje toisiaan pois.

Kysymys suhteutettuna astrologiaan sisältää vain kaksi jaottelua: henkiset "uuden ajan" hoitoalat ja perinteinen kauneudenhoito. Ja esim. kosmetologi voi hyvin toimia samalla reikihoitajana. Luulen ettei astrologia osaa tehdä eroa esim. kampaajan ja kosmetologin välillä.

Asc ja aurinko Leijonassa haluaa yleensä loistaa jonkin verran,  näkyvää kauneutta. Leijonassa on myös hoivaavaa ja suojelevaa piirrettä ja ajoittainen loikoilu kuuluu ilman muuta asiaan. Leijonan johtajan ominaisuus on parhaimmillaan itsensä johtamista ja huonoimmillaan muiden käskyttämistä.

6.h kauriissa ja siellä planeetat pakittaa, saturnus varmistamassa että siinä on opeteltava alue. Työrutiinien huone on painottunut, Sen ollessa kauriin ja saturnuksen värittämä, on syytä muistaa että elämään kuuluu muutakin kuin totista puurtamista. On hyvä huolehtia että "kynttilässä pysyy liekki" työn tekemisen mukana, siinä on vesta pakittavana muistuttamassa. Tärkeintä on tehdä hyvällä mielellä se minkä tekee. Myös neptunus pakittavana pyytää saada tulla huomioiduksi, siltä on pehmeä kolmioaspekti kuuhun maadoittavassa härässä. Täysin pois suljettu ei ole illuusion ja itsensä pettämisen vaara työn alueella, Neptunus on aika kaksijakoinen ja tuo "sumua" tässä tapauksessa työn alueelle. Neptunuksen korkeampi tarkoitus tässä sijainnissa on muiden auttaminen henkisten lahjojen avulla esim. jonkinlaisena parantajana. Pitää kuitenkin olla tarkkana ettei ime muiden negaatioita itseensä, vaan toimii ikään kuin kanavana, ja osaa tarvittaessa "sulkea" itsensä muiden energioilta.
Näkyvän uran huone Mc kaloissa ehdottaa syvällisempää huolenpitoa, kun taas aurinko leijona on enempi pinnallisemman näyttävyyden perään, ohjeeksi tällaiseen toisaalta-ja-toisaalta -tilanteeseen on etsiä jonkinlainen tasapainoratkaisu joka sisältää aineksia molemmista. Solmu syvällisessä skorpionin huoneessa edistyksellisessä vesimiehessä painottaa myös henkisten asioiden opettelun tärkeyttä ja vesimiesmäistä pioneerihenkeä.

Aineksia kartalla on mielestäni kaikkeen ehdottamaasi. Kuitenkin se muistuttaa henkisistä tai vaihtoehtohoitojen huomioimisen tärkeydestä ja vielä jotenkin niin ettei pelkkää toista äärilaitaa mentäisi. Muutenkin on ihan omaksi turvaksi jos on myös virallisesti hankittu koulutus ja ammatti henkisten alojen kurssien lisäksi. Tuolla kartalla pystynee myös olemaan normaalissa palkkasuhteessa, kunhan siinä jonkin verran on uranuksen vaatimaa omaa päätösvaltaa.

tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #2 : 13.10.2010 07:33:02 »

Minullakin on siis tæmæ sama ongelma, mikæ næyttææ olevan monella muullakin. Ettæ mikæ olisi se oma ammatti, næin astrologian kannalta sitten kun ei osaa oikeen pæættææ Smiley Kiinnostaa kamalati vyøhyketerapia, akupunktio, reiki jne. Ja sitten myøs kiinnostaa kauneudenhoitoala, kampaaja, kosmetologi jne... Eli miltæs teistæ næyttæis? Smiley
Minullakin on edelleen sama ongelma, ettei tiedä mitä haluaisi tehdä Sad
Mikä olisi oikea ala..
Mietin että voiko tuo neptunus kuudennessa huoneessa vaikeuttaa hahmottamaan sitä mitä haluaisi tehdä? Itselläni on myös.
Eikös kutosen teemoihin liity juuri työt?

Itseäni kiinnostaa myös kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä, kauneuskin. Ongelmani lienee se että tyrmään itse itseni helposti, etten voi tehdä sitä tai tätä..
tallennettu
Jannanne
Vieras
« Vastaus #3 : 13.10.2010 11:26:46 »

niimpæ niin, ja sitten kun pitæisi vielæ tulla toimeenkiin, asun niin pienessæ kylæssæ ettæ ei sinne oikeastaan edes sovi yhtææn parturikampaajaa tai kosmetologia lisææ. Ja kun tuo kauneudenhoito kuitenkin kiinnostaa, tosin kiinnostaa kauneus esim, sisustuksen ja kæsitøidenkin merkeissæ... on tæmæ liian hankalaa.

Ja tæstæ tuli muuten mieleen, kaikilla, jokaikisellæ ihmisellæ, on joku kumma tarve tukkia mut læhihoitaja kouluun, vaikka en halua læhihoitajaksi, en ollenkaan. Onhan se ihmisten hoitamista, mutta koen, etti siinæ pææse yhtææn etenpæin, tai auttamaan oikasti ihmisiæ, kun jakaa læækkeitæ ja pesee pyllyjæ. kyllæhæn heidæn tyø on arvokasta, mutta s ei vain ole minun juttuni, haluan nækyviæ tuloksia Smiley Sekin myøs on kæynyt mielessæ, ettæ mitæs jos pæætyy luontaishoito alalle, niin rasittaa varmasti selitææ ihmisille omaa pæætøstæ ryhtyæ "huuhaa hoitajaksi". minun læhipiirissæ kun on niin paljon skeptikoita ja todella pinnallisia ihmisiæ.

Niin ja arzille, kiitos sanoistasi, mutta tæytyy kyllæ huomauttaa, ettæ akupunktioon ja vyøhyketerapiaan on ihan viralliset monen vuoden koulutukset, joissa tæytyy kæydæ myøs koululææketiedettæ. Tottakai sitte tyøllistyminen on eri asia, yrittæjæ tæytyy olla, mutta se onkin minun unelma, ei yhtææn kiinnosta olla palkattuna toiselle, etenkææn jos ei ole etenemismahdollisuuksia ja tyø hinkuttaa samassa paikkaa pæivæstæ toiseen. Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: