Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku katsoa korteista :) ?  (Luettu 4673 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Noffi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25


Profiili
« : 24.08.2014 15:23:10 »

Voisiko joku nostaa minulle pari korttia? Vaikea nostaa itselleen..

1. Haaveeseen ihmissuhteesta erään ihmisen kanssa smitten.
2. Taloudelliseen tilanteeseen loppuvuodeksi
ja vielä 3. yleiseen tilanteeseen.

Minä voin vaikka sitten halutessa nostaa vastavuoroisesti Smiley Vaikka ei olekaan niin paljon kokemusta  smitten

tallennettu
Noffi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25


Profiili
« Vastaus #1 : 25.08.2014 14:21:22 »


Eikö kukaan? smitten smitten smitten angel
tallennettu
joanna-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #2 : 26.08.2014 22:09:03 »

Olen viime aikoina kokenut "herätyksen" pelikorteista katsomiseen. Piti tehdä töitä vielä tänään, mutta tuli pakottava tarve vierailla täällä foorumilla, ja kuinka ollakaan, näin pyyntösi. Olen juuri muuttanut, joten etsin vimmatusti laatikoista kortteja, mutta ei löytynyt.
Kortit kuitenkin putkahtivat "sieluni silmien" eteen, joten tässä kortit sulle, ja yritän myös vähän tulkita. En tiedä onko hyötyä, mutta jostain on aloitettava.  Smiley

1. Ruutu5 2. Hertta8 3. Risti9

1. Ruutu symboloi uutta alkua. Jotta tilanne pääsee kehittymään, se vaatii sinulta itseltäsi rohkeutta. Luota ohjaukseen ja muista, että jostain pitää luopua, jotta tilalle voi tulla jotain uutta. Älä lannistu alkukankeuksista, kevään tulokin saattaa välillä ottaa takapakkia takatalven muodossa. Erityisesti älä päästä itseäsi missään tilanteessa kuvittelemaan, että tilanne kääntyy sinua vastaan. Älä anna pelolle valtaa, vaan muista, että rakkaus on jo sinulla.
2. ja 3. Hertta8 ja Risti9 muodostavat äärimmäisen positiivisen korttiparin, joka kertoo tilanteen kehittymisestä onnellista lopputulosta kohti. Loppuvuoden tilanteen osalta olet taloudellisesti jonkin päätöksen tai käännekohdan edessä, johon liittyy mahdollisesti myös joitain ristiriitoja. Muista, että on erilaista rikkautta, ja kaikkea ei mitatat rahassa. Älä tunne syyllisyyttä ratkaisuistasi, tai niistä ratkaisuista, mitä suunnittelet tekeväsi. Molemmat kortit viittaavat myös realistiseen ajatteluun ja käytännön tekemiseen. Älä odota että tilanteet ratkeavat kuin itsestään, vaan valmistaudu rehelliseen työntekoon, fyysisesti ja/tai henkisesti. Jonkun muun/muiden kanssa tehtävät työt/projektit voivat olla sinulle nyt hyvä juttu, ja saat niistä paljon irti.  Liiallinen tunteilu ei sovi tähän ajanjaksoon, älä anna vaihtelevien tunnetilojen viedä sinua ja vaikuttaa valintoihisi, vaan pyri tekemään päätöksiä mahdollisimman neutraalilla mielellä ja irtautuneena tunnetiloista. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita mitään ääri-realistis-pessimististä päätöksentekoa, vaan ennemminkin luottoa sisäiseen ohjaukseen, jonka kuulet ilman tunteiden taustamelua.

Jos haluat minulle jotain nostaa niin anna mennä vaan. Joko samoilla kysymyksillä tai ihan vaan yleistä tilannetta.  Smiley
tallennettu
Noffi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25


Profiili
« Vastaus #3 : 28.08.2014 13:13:49 »

Kiitos!  smitten Tuntuivat osuvan nappiin:)

Nostan sinulle illalla!
tallennettu
Noffi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25


Profiili
« Vastaus #4 : 29.08.2014 22:14:13 »

No niin, meni yhdellä päivällä yli mutta tässä tulee Smiley

1. Hmm..rakkauteen tuli miekkojen kymppi. Koetko väsymystä suhteessa ihmissuhteisiin, torjuntaa tai toivottomuutta kun tilanne junnaa paikoillaan? Kysymys voi olla myös muunlaisesta väsymyksestä joka heijastuu ihmissuhteisiin. Luottamuksen kanssa saattaa olla ongelmaa. Kortti kehoittaa hellittämään hetkeksi ja keräämään voimia. Tiedätkö mitä olet etsimässä? Taivaanrannassa näkyy jo uusi sarastus.

2. Mikkojen ässä Smiley  Kortti kertoo menestyksestä, joka kumpuaa oman persoonallisen voiman käytöstä/kautta. Nyt on mahdollisuus käyttää tätä voimaa ja saada haluamansa. Laittaa asiat järjestykseen ja ansaitakkin. Kykyä nähdä suurempi kokonaisuus ja toimia harkinnan kanssa.

3. Ylipapitar ja maljojen viisi. Kortit kertovat, että tässä hetkessä on jotain pettymyksiä, menetyksen tunnetta. Ei ehkä huomaa mitä hyvää elämässä on vaan keskitytään niihin asioihin, jotka eivät toimi. Tulisi päästää  irti menneestä ja kääntää katse elämässä oleviin toimiviin asioihin. Kuvassa näkyy joki ja silta. Tämä silta johdattaa uusiin asioihin..sitä kohti pitäisi nyt lähteä. Tässä auttaa ylipapittaren kortti -kunhan kuuntelet sisintäsi niin tiedät mikä on avautumassa sinulle. Kehoitetaan siis kuuntelemaan intoitiota. Kortti viittaa voimakkaasti siihen tuntemattomaan ja tulevaan muutokseen.

Tälläisiä tuli Smiley En sitten tiedä osuivatko.
tallennettu
joanna-
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #5 : 30.08.2014 12:20:14 »

Nappiin meni, erityisesti eka ja kyllä muutkin. Kiitos paljon. Smiley

Yllättävää miten homma toimii vähemmälläkin kokemuksella!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: