Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkä merkin kanssa tulette huonoiten toimeen? : 26.12.2007 21:17:13
Rapu-miehet... niiden kanssa menee järki.  uglystupid2

Toisaalta huomaan, että ystävistäni puuttuvat oinaat ja skorpionit täysin.

Mutta rapu on jostakin syystä sellainen, että pidempi keskustelu saa minut puremaan hammasta ja keksimään syyn poistua tilasta. Jankkaajia, jotka eivät puhu samasta asiasta kuin minä vaikka luulevat niin. Arggh!

Elisa
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: # MISTÄN OLET TULUT # : 19.12.2007 18:21:50
Kertoisitko minullekin, mistä olen tullut - miksi - ja minne menossa?

Elisa
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 19.12.2007 17:30:22
Wau, ihania uutisia Kaurisenergia! Kiitos!

Tämä vuosi veti kyllä tiukille, ei voi muuta sanoa, ja tulin tänne vähän siinä toivossa, että ensi vuodelle tulisi jotain hyvää - jotain mitä odottaa.

 smitten

Elisa
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 07.09.2007 08:23:02
Hei Kaurisenergia - ja muut Smiley

Aikaa on kulunut, mutta tätä saamaani tulkintaa en ole unohtanut. Enpä olisi viime vuonna uskonut, mitä kaikkea vuosi 2007 tuo tullessaan... eikä vielä olla päästy edes loppuun saakka!

Mutta sitten: v. 2007 tapahtuukin muutoksia: tr.  pluto aktivoi karttasi tärkeimmät kohdat. Ensin se tulee IC:lle (eli samalla  aspect_opp MC), sitten  aspect_squ askendentti ja  aspect_squ kuu. Nämä samat transiitit toistuvat läpi vuoden. Tuo on varmasti iso juttu, eli jonkinnäköisiä muutoksia on varmasti luvassa, ja nämä muutokset liittyvät kotiin, kenties muuttoon tai remonttiin, isään, äitiin. Eli mullistuksia perheessä.

Samaa tietää tuo  pluto aspect_squ kuu. Sen voisi sanoa liittyvän kotiin, äitiin, tunne-elämään. Pluton vaikutus on aina valtava, se voi tuoda elämään Skorpioni-tyyppisiä ihmisiä samalla kun joku vanha suhde kuolee pois. Eli  pluto vie monesti elämästä pois ne asiat tai ihmiset, joiden aika onkin poistua. Ei niin, että joku henkilö kuolisi, mutta se saattaa katkaista jonkin ihmissuhteen.

En nyt halua pelotella, mutta uskompa että vuoden 2007 lopulla ollaan viisaampia. Voit sitten kertoa mitä kaikkea kotielämässäi muuttui ja miten koit nämä muutokset.

Tammikuussa 2007 parisuhteeni päättyi (kävi ilmi, että mieheni oli pettänyt minua lukuisia kertoja) ja muutin omaan asuntooni. Ero oli vaikea, sillä tunteita miestäni kohtaan oli edelleen, mutta luottamukseni oli täysin lyöty.

Helmikuussa 2007 tunsin pystyväni rakentamaan oman, eheämmän elämän ja jatkamaan hyvänä äitinä myös yhteishuoltajuudessa.

Maaliskuussa 2007 sain kuitenkin tietää, että mieheni oli aloittanut uuden suhteen heti muuttamistani seuraavalla viikolla. Muserruin - niin totaalisesti, että olin seuraavat 2 kk psykiatrisella osastolla...

Toukokuussa 2007 keräilin taas itseäni kasaan ja yritin sopeutua tilanteeseen, jota en kuitenkaan voinut sydämmessäni hyväksyä... Ex-mieheni oli rakastunut, mutta ei todellakaan minuun.

Kesä- ja heinäkuussa 2007 aloin löytämään itseäni yhä enemmän ja pikkuhiljaa hyväksyin sen, että perheeni muodostaa nykyään minä ja poikani. Ja että sekin on paljon.

Elokuussa 2007 riuhtaisin itseni exäni elämästä sillä voimalla, että ex suuttui niin paljon, että oli haastamassa minua käräjille ja hakemassa yksinhuoltajuutta jne. jne. Vallalla oli täysi sota - joka sain minut yhä selvemmin näkemään, millainen ihminen ex oikeasti onkaan.

Syyskuussa 2007 olen löytänyt enemmän itsetuntoa ja itsekunnioitusta kuin minulla on ollut koskaan. Nautin siitä, että saan olla vapaa. Saan olla minä. Saan olla aikuinen, ilman muiden asettamia odotuksia.

Mitä loppuvuosi vielä tuo. Tuokoot. Minä olen valmis.  knuppel2


Mutta kun olet selvinnyt noista Pluton kiemuroista, niin v. 2008 onkin jos sitten parempi. Silloin tr.  jupiter aspect_con aurinko toistuu kolme kertaa. Samalla progr. venus tulee  :aurinko:gon päälle, eli onnea, rakkautta, kenties jotain taiteisiin liittyvää?

Eli yhteenvetona: loppuvuosi 2006 OK, ei ihmeellistä, v.2007 Pluto muuttaa ne asiat, joiden on tarkoituskin muuttua, ja v.2008 meneekin jo lujaa.  Smiley

Ensi vuotta odotellen  smitten

Elisa
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuu kaloissa - kohtalotovereita? : 03.07.2006 20:06:40
Minulla kun on aurinkomerkkinä Kauris, nousumerkkinä Neitsyt ja kuuna kalat, tunnen etten millään pääse tasapainoon. Nämä kaikki ovat voimakkaita, enkä jostain syystä saa niitä tukemaan toisiaan vaan aina joku niistä ottaa ohjat (ja kaataa veneen).

Päällepäin olen tyyni ja vähän johtajamielinen (kauris), sisältä pikkutarkka niuhottaja (neitsyt), mutta missään en pääse loistamaan, sillä luultavasti jossain vaiheessa pillahdan itkuun joko myötätunnosta toista kohtaan tai siitä, että olen niin herkkänahkainen kala. Ylipäätäänkin taistelen aivan liikaa elämän epäoikeudenmukaisuuksia vastaan (tunnen ne niin voimakkaasti) sen sijaan, että osaisin jättää asioita omaan arvoonsa.

Onko kenelläkään ajatuksia tämän paketin tasoittamiseksi? Ja onko kuukala syypää (ts. piste i:n päälle) vai mikä tästä persoonastani tekee niin vaikean...? Ideoita?

Elisa
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuu kaloissa - kohtalotovereita? : 03.07.2006 14:39:23
"en ole tästä maailmasta,tervetuloa toiseen ulottuvuuteen.."

Sehän kuullosti hyvältä  Cool
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kuu kaloissa - kohtalotovereita? : 03.07.2006 12:31:14
Kenellä muulla on kuu kaloissa, käsi ylös!

Miten kuvaisitte omaa herkkyyttänne, empaattisuuttanne ja tapaanne kokea elämä tunteella? Onnistutteko vai onko vaikeaa?

Itse pidän siitä, että osaan tulkita toisten huolet ja ymmärtää, mutta toisaalta liika herkkyyteni on suuri heikkouteni; siihen kompastun koko ajan.

Ajatuksia?

Elisa
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Samassa kartassa Leija, Kultainen kolmio ja Jumalan sormi : 16.06.2006 14:14:10
Ystävälläni on kartassaan Leija, Kultainen kolmio ja Jumalan sormi. Miten erityinen (harvinainen?) ihminen hän on tällä yhdistelmällä?

Elisa
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 07.06.2006 19:48:00
Kiitos Kaurisenergia!!  smitten

Ihan piti pariin kertaan vetää syvään henkeä kun luin, mitä tuleman pitää. Tässä on ollut "vähän kaikenlaista" kuluneen vuoden aikana ja ajattelin, että tästä kun selviän (kuten nyt näyttää), minua ei hetkauta enää mikään! Mutta, katsotaan, katsotaan... Eihän 2007 muutoksien tarvitse olla negatiivisia, vaan ehkä jotain muuttuu rytinällä? (Ei olisi minulle kovinkaan epätavallista.)

Ja - kukatietää - ehkä sitä minä nimenomaan odotan.

smitten,

Elisa, joka on päättänyt että tästä mennään ainoastaan ylöspäin, vaikka väkisin  knuppel2  Cool
10  Astro special / Astro special / Vs: Suurensuuri huone 12 : 07.06.2006 15:05:11
Ai siis kun 12 huone on härkä, oinas ja kalat, niin ne kaikki auttaa sen huoneen asioissa...? Tämä on poikaystäväni kartta, johon vasta aloin tutustua... En ole koskaan nähnyt tuommoista!  Shocked

Mitä? Tapailetko minun miestäni?  knuppel2 Wink Cheesy

Tulostin toissapäivänä mieheni kartan ja ihmettelen aivan samaa: huoneet 12 ja 6 hallitsevat koko karttaa. Ja myös minun miehelläni huoneeseen 12 kuuluu kalat, oinas ja härkä (ja vielä kaksosetkin osaksi).

Mieheni on tosin syntynyt pohjoisessa, joten miten se vaikuttaa? Anyone?  idiot2

11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Aloittelijan kysymyksiä : 05.06.2006 16:07:34
Nyt lähdetään alkeista. Joku voi varmasti vastata näihin?  smitten

1) Mikä on "huoneen kärki"?

2) Miksi eri huoneet ovat eri kokoisia? Ovatko huoneet kaikilla eri kokoisia? Kuinka huoneiden koko määräytyy?

3) Mitä ovat kvinkunssi aspect_inc ja puolikuusio aspect_ssx?

4) Mikä on  vertex?

5) Miten erotan kartaltani kolmiot, neliöt jne. kun viivoja on niin paljon?

Tässä aluksi.  Smiley

Elisa
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneet elämät : 04.06.2006 19:46:40
Englanninkieltä taitaville löytyy runsaasti hyvää perustietoa seuraavalta foorumilta: http://www.childpastlives.org/vBulletin/

Kiitos Linn! Sivut imaisivat minut mennessään pariksi päiväksi, ja vaikka tulinkin siihen tulokseen, että en halua tietää omista menneistä elämistäni (kai niitä on?) (koska tässä nykyisessäkin on tarpeeksi käsittelemistä), nautin suunnattomasti foorumilaisten tavasta ajatella elämää. Jotenkin se, että olemme syntyneet tähän perheeseen ja tähän aikakauteen näine ongelminemme syystä, on helpottava tieto; aivan kuin elämälle tulisi saman tien järkevä tarkoitus.

Kiehtovaa oli myös monet ajatukset sielun elämästä (nimenomaan erikseen kirjoitettuna), kokemukset ruumiin ulkopuolella olemisesta, astraalitasoista, valosta jne. jne.

Ihanan mielenkiintoista  smitten

Elisa
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Unen tarve, onko normaalia? : 03.06.2006 18:54:24
Moi!

Unikeko minä myös! 12 tuntia on tällä hetkellä ihan sopiva unimäärä, mutta voisin nukkua varmaan enemmänkin jos olisi mahdollisuus...

Minulle nukkuminen on jotenkin aina osoittanut rakkautta. Jos minun ei siis esim. anneta nukkua, minua ei rakasteta (en tosin ajattele näin vauvani kohdalla)(Tämä ehkä johtuu siitä että nukkuminen on minusta aivan ihanaa...) .

Minustakin nukkuminen on ihanaa ja MURRRRRR  knuppel2 sille, joka minut herättää ilman hyvää syytä! Jos mieheni herättää minut keskellä yötä esimerkiksi seksinkaipuussa, olen täydellisen järkyttynyt hänen tunteettomuudestaan. Kuinka hän voi!


Nyt vaan näyttää siltä, että tässä tulee ensin vierähtämään vuosi jos toinenkin ennenkuin pääsen eroon mustista pusseista silmien alla... Mutta jos jollekin tulee mieleen hyviä konsteja tähän akuuttiin unettomuuteen, niin otan mielelläni vastaan!

Minulla myös on tuollainen vuoden vanha pötkylä, joka piti 10 kuukautiseksi asti todellakin huolta siitä, että meillä ei nukuttu koskaan kahta tuntia kauempaa putkeen - ei hän, en minä eikä mies. Sitten pidin unikoulun ja sen jälkeen hän on nukkunut kaikki yöt todella nätisti (enkä näin ollen uskalla olla tyytymätön edes siihen, että aamuisin ylös noustaan klo 5:30).

Mutta univinkkiin. Eli koskapa meillä lepohetket olivat hyvin harvinaisia, oli esimerkiksi kahden tunnin lepo päivällä taivaan lahja. Koko vartalo surisi onnesta kun tiesin, että nyt saan kaksi tuntia vaan maata tässä eikä tarvitse nousta mihinkään - saan vaan olla, vaivuinpa uneen tai en. Ja alta aikayksikön, nukahdin. Tätä käytän vieläkin jos illalla ei meinaa tulla uni silmään. Ajattelen vaan, että nyt saan kaksi tuntia levätä, ihan rauhassa, eikä tarvitse tehdä yhtään mitään eikä reagoida yhtään mihinkään - ja niinpä nukahdan huomaamattani.

En sano, että juuri tämä toimisi sinulla, mutta ehkä voit miettiä jotain saman tyyppistä, joka toimisi sinun arkeesi peilaten.

Laivalasteittain voimia lähettäen  smitten,

Elisa
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Menneet elämät : 01.06.2006 10:18:50
Minua kiehtoo ajatus menneistä elämistä - tai ehkä olen vähän skeptisen utelias asian suhteen - ja minua kiinnostaisikin tietää, kuinka tiedätte eläneenne ennekin? Miten minä voin tietää eläneeni ennenkin? Millä tavalla uskotte elämän kiertokulun menevän uudestisyntymisen kautta (loppuuko se koskaan, milloin?)?

Mietiskellen,

Elisa

15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kauriin loppuvuosi : 01.06.2006 10:10:30
Hehhee - mitä, muillakinko työnvaihtovuosi menossa? Minä myös ilmottaudun mukaan. Uutta työpaikkaa ei ole vielä, mutta hakusessa kuitenkin. Nykyinen työ on todellakin tullut tiensä päähän.

(Kamalasti tekisi mieli kysyä sinulta Kaurisenergia vinkkejä itsellenikin, joten jos sinulla on ihan kamalasti tekemisenpuutetta, vinkkaatko? angel)

Elisa
Sivuja: [1] 2