Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
16  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ohjeita alloittelijalal Tarot-korteista. : 13.06.2011 11:10:42
Minulle Hirtetty merkitsee ennemminkin asioiden tarkastelua jostain toisesta näkökulmasta tai täysin uudesta näkökulmasta. Itse näen sen ennemminkin pohdiskelun aikana ja pakottomana tekemisenä.

Kuolema puolestaan on minulle hyvin plutoniaaninen kortti - vanha "kuolee" pois, että uudelle tulisi tilaa.

Tarot-korteissa kannattaa muistaa, että ei ole olemassa yhtä ainoata oikeat tulkintaa. Tulkinnassa muut kortit vaikuttavat aina yksittäisen kortin tulkintaan. Mielestäni on tärkeää löytää sellaiset tarot-kortit, jotka "juttelevat" sinulle. Itse käytän erilaisia tarot-kortteja eri aikoina ja eri tilanteissa. Korttien symboliikka ja energia aukeaa eri tavoin eri tilanteissa. Mutta tämä on tietenkin vain minun kokemukseni. Intuitiota ja logiikkaa kannattaa yhdistellä tarokeissa samalla tavalla kuin astrologiassa...  Smiley
17  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: kissarodut : 12.06.2011 21:55:13
Hih   Grin Meilläikin pari siperialaista kuten mc82:lla  Wink Lisäksi yksi maatiainen, "Suomen sininen", joka sosiaalistunut kummasti näiden kahden siperialaisen seurassa.

Mielestäni siperiankissa on hieman koiramainen kissa. Piti hankkimani chow chow, joka on kissamainen koira... Mutta sitten alkoi tulla näitä kissoja. Kaikki ovat ovella odottelemassa, kun tulen kotiin. Aika hiljaisia nuo siperialaiset paitsi jos kehräävät. Muutaman kerran olen tarkistanut, että hyriseekö ilmalämpöpumppu, mutta se olikin vain vieressä kehräävä kissa Smiley

18  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä on voimaeläimesi -testi : 25.05.2011 22:52:23
Lepakko ja kotka - 7 pistettä.
19  Astro special / Yleistä / Vs: Lempipuu. : 22.05.2011 17:11:29
Pihlaja - sillä on niin paljon kulttuuri- ja symboliarvoa. Ja se on sitkeä.
20  Astro special / Yleistä / Vs: Kaunein tai muuten erikoinen lintu josta pidät. : 22.05.2011 17:09:47
Harakka on komee lintu  Cheesy Tiedän, että moni pitää roskalintuna, mutta taidan olla kasvi- ja eläinmaailman roskisdyykkari => muiden rikkaruohotkin on meikäläisen villiyrttejä  Grin
21  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkoskorpioni, nousuhärkä : 19.05.2011 22:17:59
Varmasti on paljon sisäistä ristiriitaa - ainakin kartan perusteella. Koska olet nousu- harka, niin karttasi hallitsija on Venus. Tästä voisi miettiä, että sinun olisi tärkeää tutustua omaan Venukseesi eli  venus  vaaka :ssa.

Itselleni  venus merkitsee enemmin arvoja kuin kauneutta, estetiikkaa tai rahaa. Kaikkea tuotahan se  venus tosin edustaa. Mutta ristiriitasolmuja voisi päästä aukomaan ihan omia arvoja miettimällä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota miten reagoit muihin ihmisiin, koska sinulla on kuitenkin  aurinko 7. huoneessa  skorpioni :ssa. Ja 7. huone on  vaaka :n huone ja sitä myötä myös  venus hallitsee sitä. Tämäkin hieman pehmentää skorppariuttasi.

Monen käsityksen mukaan  askendentti alkaa voimistua n. 30 vuoden kieppeillä. Ja tämä on sitten sitä  venus  harka :ssä.  kuunsolmu:kin on  venus :n hallitsemassa  vaaka :ssa, ja tämähän on taas yksi indikaattori siitä, mitä olet "tällä kierroksella täällä oppimassa". Vaa'at saattavat ärsyttää sinua kovastikin, mutta se todennäköisesti johtuu jostain piirteestä tai ominaisuudesta, jota et näe tai voi hyväksyä itsessäsi. Seuraapa  vaaka -ihmisiä, miten he toimivat. Olisiko sinulla jotain opittavaa heistä? Tai  harka-ihmisistä?

 kaksoset kuu vaatii kyllä jonkin verran älyllistä stimulaatiota tai vähintään jotain uutta ja kivaa aina aika ajoin. Tämä varmaan on hieman ristiriidassa sinun  harka :si ja  skorpioni :si kanssa  Grin
Haavoittunut parantaja chiron  harka :ssä tuo taas sitä härkää esiin. Että kannattaisikohan lähteä liikkeelle siitä Venuksesta? Wink Kun se on kartallasi vielä aika tiukassa yhtymässä  pluto :on ja sekstiilissä  neptunus :een.
22  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Karttani tulkintaa?? :) : 17.05.2011 12:25:05
Ihan pikainen kysymys, utelias kun olen: tiedätkö, oliko äidilläsi synnytyksessä vaikeuksia tai oliko sinulla jotain ongelmia synnytyksen yhteydessä tai sen jälkeen?

Olen katsellut karttoja, joissa  pluto  askendentti :lla - ja kaikilla tuntuu olevan jotain ongelmaa syntymässään: hapen puutetta, napanuora kaulan ympärillä, ensimmäinen antibioottikuuri alle vuorokauden ikäisenä jne.
23  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkoskorpioni, nousuhärkä : 17.05.2011 12:20:47
Grin

Omalla pojallani on  askendentti harkakuu harka :ssä ja tosi vahva  skorpioni stellium 7. huoneessa => kokemukseeni pohjaten: Tahtoa löytyy!!! Siinä ei harmaan kiven lävitse meneminen tunnu missään. Turhia ei valiteta - sitä sitten tehdään vaan. Ja joskus kiukutellaan. Loukkaukset ja väärinkäytökset muistetaan - pitkään Smiley

Sinulla tosin  kuu  kaksoset :ssa, joka keventää karttaa, mutta sinullakin  mars  leijona :ssa vahvistamassa tätä vahvaa, määrätieotoista ja (halutessaan) aikaansaavaa luonnetta.  venus  vaaka :ssa lisää diplomatiaa tuolle  harkaskorpioni -akselille.

 rapu jupiter 4. huoneessa lisää kodin merkitystä. Kyllähän tuo  harka :kin viihtyy kotona.
24  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Paluu pulpettiin-testi : 16.05.2011 23:19:01


PERUSKOULUN PÄÄTTÖTODISTUS


Äidinkieli.................... 10
Englanti...................... 10
Ruotsi........................ 10
Matematiikka................... 8
Fysiikka ja kemia............. 10
Biologia ja maantieto.......... 8
Historia ja yhteiskuntaoppi... 10
Uskonto....................... 10
Liikunta ja terveystieto....... 8
Musiikki...................... 10
Kotitalous.................... 10
Käsityö: tekstiilityö......... 10
Kuvataide...................... 8
Käytös ja huolellisuus........ 10

Keskiarvo.................... 9,4

Tämän mukaana kannattaisi ehkä käydä peruskoulu uudestaan - ihan itsetunnon takia  Cheesy

Vai onko vaatimuksia madallettu?
25  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kysymyksiä Vesimiehille! : 07.04.2011 18:20:06
Sancta Astra, veskarina olen kokenut oinaat, jouskarit ja kaksoset kaikkein innoittavimpina tuttavuuksina. Ja näiden Aurinkomerkkien kanssa meikäläisellä on pisimmät ystävyyssuhteet.

Vaa'at ovat aivan liian "vaisuja"  Wink Ensin alkuun ihan ok - mutta pitemmän päälle aika laimeita ystävyyssuhteita.
 
Leijonien kanssa tekee tiukkaa, mutta tämä saattaa johtua siitä, että itselläni on noususolmu Leijonassa, joka on selkeästi yksi meikäläisen sokeista pisteistä.

Niin, ja kunnon veskarina keskityn tietenkin ystävyyssuhteisiin...  Cheesy Grin Wink 2funny
26  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kysymyksiä Vesimiehille! : 05.04.2011 17:47:41
Kuule me veskarit kaadetaan ihmisten niskaan kylmää jäävettä juuri silloin,kun toinen sitä vähiten osaa odottaa! Grin 2funny Cheesy Wink
Tää oli sitten vitsi!

Juurikin näin  Smiley Ei kannata tulla valittaan meille, kun maailmassa on niin paljon ihmisiä, joilla menee vielä huonommin kuin sinulla  Wink Ja ajattele nyt - ympäristöongelmat, eläinrääkkäys, ihmisoikeusrikkomukset jne. Eikös sun murheet oo nyt aika pieniä Tongue

Huom! Myös tämä jatko on vitsiä... Mutta kuvaa sitä, miten veskarin ajatus ja empatiat kulkee...
27  Astro special / Astro special / Vs: Poliittiset näkemykset ja syntymäkartta : 02.04.2011 15:46:58
Juuri itsekin olen tätä miettinyt  Wink

Itsellä vahvasti punainen tausta ja itsekin ollut aktiivisesti mukana touhussa nuorempana. "Vapaus, veljeys, tasa-arvo" -kolahtaa edelleen - ja kovaa. Välillä äänestänyt vihreitä, mutta nyt on taas palautumassa suvun juurille.

Meikäläisellä  vesimies stelliumi  keskitaivas :n ympärillä ( aurinkomerkuriussaturnusvenusjupiter , kuunsolmu ). Lisänä  kuu  jousimies :ssä 6. huoneessa ja  uranus  leijona :ssa 4. huoneessa ( leijona :n viimeisessä asteessa).  pluto 5. huoneessa  neitsyt :ssä tiukassa  aspect_squ :ssä  kuu :hun.

Lisäksi suvussa näyttää kulkevan  venus vesimies sekä  kuu jousimies , jotka sijainnit itseällinkin siis on.

Että tämmöstä meillä päin.
28  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Maksa-arvot?? : 28.02.2011 12:31:32
Parasetamoli voi hyvinkin nostaa maksa-arvoja pienmmälläkin määrällä, jos sitä käyttää yhdessä joidenkin luontaistuotteiden / ravintolisien kanssa. Useimipia luontaistuotteita/ravintolisiä kannattaa käyttää kuuriluontoisesti - ei siis vuoden ympäri. Poikkeuksena tähän on lähinnä omega-3 ja probiootit. Saattaa olla muitakin, mutta nämä nyt tulevat ensimmäisenä mieleeni.

Yrttivalmisteista oikeastaan vain nokkosta kannattaa käyttää pitempiä jaksoja. Muutenhan suositus yrttivalmisteiden pidempiaikaiselle käytölle on 2-3 viikon kuureina. Jos on tarve pidemmälle käytölle, niin sitten n. viikko väliä ja uusi kuuri.

Lääkkeiden, luontaistuotteiden ja erilaisten ravintolisien yhteisvaikutuksia ei vain tunneta kovin hyvin. Joku puhdistuskuuri saattaisi auttaa maksa-arvojen kanssa...
29  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Astrologian huone : 27.02.2011 12:25:06
 uranus leijona aspect_opp merkurius vesimies  Wink Eli ovat reseptiossa keskenään...  uranus 4. huoneessa ja  merkurius sitten tietenkin 10. huoneessa, osana  :vesimies:stelliumia.
30  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Minne matkaat haaveissasi?? : 19.02.2011 23:58:39
Irlanti  smitten Aivan ehdottomasti Irlanti! Olen siellä joskus asunutkin (myös tämän elämän aikana) ja tuntenut siellä oloni hyvin kotoisaksi. Ehkä vielä muutan sinne takaisin, kun elämäntilanne on muuttunut  Wink
Sivuja: 1 [2] 3 4 5