Sivuja: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 1167
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tule kahvi ja teetupaan!  (Luettu 5627463 kertaa)
0 jäsentä ja 13 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2205 : 08.07.2008 08:50:40 »

Tajusinpa, että tämä onnenpäivähän onkin "maaginen" 08.08.08.  angel Ja vielä 8 aikaan tarkistin netistä pääsyni. Ja kello on nyt 08:51. Cheesy
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2206 : 08.07.2008 09:29:23 »

Rakkaat astrolaiset,  smitten tänään tarjoan teille kakkukahvit sillä pääsen elokuussa opiskelemaan sosionomi-diakoniksi.  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Intuitioni oli oikeassa, sillä jo "tiesin" että pääsen.  Wink Nyt se on kuitenkin "virallista".  Cool Always trust your heart.  smitten


Onnea  angel "systeri"  Wink   ja kollega  Cheesy.. ja http://christianisme.homily-service.net/reincarnation.jpg  Grin Cheesy Wink smitten


tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2207 : 08.07.2008 09:52:52 »



Tajusinpa, että tämä onnenpäivähän onkin "maaginen" 08.08.08.  angel Ja vielä 8 aikaan tarkistin netistä pääsyni. Ja kello on nyt 08:51. Cheesy

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2208 : 08.07.2008 10:01:16 »


Kiitos.  smitten Minulla on niin vahva, hyvä ja juuri sellainen olo, että tähän minut on tarkoitettu. Siihen minua johdatettu muutaman mutkan kautta...  Wink angel Wind of change... Muutoksen tuulet alkavat jylläämään.  Wink angel smitten Tässäpä vielä siitä mihin olen ryhtymässä:


Diakoni
Diakoni on diakonian viranhaltija, joka on suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, diakonisen sosiaalityön suuntautumisvaihtoehdon (sosionomi AMK, 210 op). Tutkinto sisältää piispainkokouksen edellyttämät opinnot.


Diakonisen sosiaalityön suuntautumisvaihtoehto



Sosionomi (AMK) -diakoni


Ihmisten rinnalla inhimillisen hädän keskellä

Diakonisen sosiaalityön suuntautumisvaihtoehto tarjoaa väylän sekä sosionomin tehtäviin että kirkon diakoniatyöhön. Diakonilla on kelpoisuus Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian virkoihin. Koulutuksessa painottuvat ihmisen aineelliset ja yhteiskunnalliset tarpeet sekä kokonaisvaltaiseen
hyvinvointiin liittyvät kysymykset.

Diakoniatyössä kohdataan ihmisten arkea ja elämän monimutkaisia kysymyksiä luovasti mutta ammatillisesti. Diakoni tukee ihmisiä niin, että lähimmäisenrakkaus ja oikeudenmukaisuus toteutuisivat. Kristillinen usko ja ihmiskäsitys sekä sosiaalieettinen toimintatapa ovat työn lähtökohtia. Usein työ edellyttää äänettömän hädän kuulemista ja näkemistä, mutta myös vaikuttamista hätää aiheuttaviin syihin. Koulutus antaa mahdollisuuden kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena – se auttaa kohtaamaan, tukemaan ja vaikuttamaan.



Diakoni
Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Diakoni pukeutuneena orariin ja stikariinDiakoni (kreik. διάκονος, diakonos) on perinteisen käsityksen mukaan ollut alkukristillisessä seurakunnassa köyhien ja sairaiden hoitaja. Perinteen mukaan Apostolien tekojen kuudessa luvussa kerrotaan ensimmäisten "diakonien" (diakonos) valinnasta. Heidän tehtävänään oli avustusten ja ruuan jakaminen köyhille. Viime vuosina raamatuntutkimus on kuitenkin kiistänyt käsityksen, että Apostolien tekojen kuvaus viittaisi diakonian viran syntyyn. Kyseisessä luvussa ei edes mainita sanaa diakonos ja lisäksi valitut henkilöt toimivat jatkossa julistustehtävissä. Pastoraalikirjeissä diakonos-nimitys viittaa yleiseen seurakunnalliseen toimeen, johon lienee kuulunut selkeä yhteys jumalanpalveluksen toimittamiseen. On myöhempiä viitteitä siitä, että ruuan jakaminen liittyi erityisesti yhteisestä jumalanpalveluksesta vietävien ruoka-aineiden ja myös sakramentin viemiseen niille, jotka eivät voineet olla jumalanpalveluksessa mukana. Diakonin virka jäsentyi vähitellen piispan apulaiseksi jumalanpalvelustehtävissä ja sen mukana papillisen viran hoitajaksi.

Sisällysluettelo [piilota]
1 Diakoni eri kirkkokunnissa
1.1 Protestanttiset kirkot
1.2 Ortodoksinen kirkko
2 Katso myös
3 Aiheesta muualla
 


[muokkaa] Diakoni eri kirkkokunnissa

[muokkaa] Protestanttiset kirkot
Protestanttisissa kirkoissa diakoni tätä nykyä merkitsee joko seurakunnan palveluksessa olevaa käytännöllistä laupeudentoimintaa tekevää henkilöä (karitatiivinen palvelu) tai liturgista diakonaattia, jossa diakonilla on jumalanpalvelustehtäviä sekä erityisiä kirkollisia oikeuksia suorittaa pyhiä toimituksia. Karitatiivisen diakonin virka on ollut vallalla erityisesti Saksassa ja Pohjoismaissa, kun puolestaan anglikaaninen kirkko on säilyttänyt liturgisen diakonin viran. Luterilaisessa kirkossa on korostettu kirkon erityisen viran ykseyttä niin, että diakonin virka on irtautunut jumalanpalveluksista ja kirkon pyhistä toimituksista. Angalikaanisessa kirkossa on sen sijaan korostettu kirkon erityisen viran kolmisäikeisyyttä, jolloin diakonin virkaa on pidetty yhtenä erityisen viran osana yhdessä papin ja piispan kanssa.

Suomessa nimitys diakoni viittaa nykyisin henkilöön, jolla on kirkollisen työn pätevyys ja joka on saanut lisäksi sosiaalialan koulutuksen. Diakoni-nimitystä käytetään myös sairaanhoitajan pohjakoulutuksen omaavasta miespuolisesta diakoniatyöntekijästä.

Perinteisesti naispuolisesta laupeudentyöhön omistautuneesta henkilöstä on käytetty nimitystä diakonissa. Diakonissa tarkoittaa nykykielessä naispuolista diakoniatyöntekijää, jolla on sairaanhoitajan pätevyys.

Suomessa diakonien koulutus käynnistyi 1950-luvulla Seurakuntaopistolla Järvenpäässä. Diakonissa-nimitystä käytetään henkilöistä, jotka ovat kirkollisen pätevyyden ohella suorittaneet sairaanhoitajan tutkinnon. Diakoniksi ja diakonissaksi voi nykyisin opiskella Diakonia-ammattikorkeakoulussa.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestysmuodon mukaan seurakunnassa tulee olla diakonian virka (diakonin tai diakonissa virka). Kelpoisuutena olevan tutkinnon päättää piispainkokous. Virka voi olla seurakuntien yhteinen. Diakonin valitsee kirkkoneuvosto, seurakuntayhtymässä seurakunnan seurakuntaneuvosto.

Diakonin viran liturginen luonne on ollut heikko. Piispa kuitenkin vihkii diakonit virkaansa. Nykyistä diakonin virkaa pidetään yleisesti maallikkovirkana, sillä siihen ei kuulu maallikoista eroavia kirkollisia oikeuksia. Diakonian vihkimykseen ei edellytetä vokaatiota eli seurakunnan kutsua, joten vihkimykseen riittää pelkkä tutkintokelpoisuuden saavuttaminen. Vokaation puuttumisen ja vihittävän edellytysten hiippakunnallisen tutkinnan puuttuminen erottaa sen kirkon erityiseen virkaan yleensä liitetyistä kriteereistä. Viran liturgista luonnetta on vahvistettu kirkon jumalanpalvelusuudistuksessa 1990-luvulla. Diakonin viran liturgisena tunnuksena on ryhdytty käyttämään vasemmalle olkapäälle asetettua stolaa. Diakonit käyttävät perinteisesti valkokauluksellista virkapaitaa, joka on väriltään vihreä. Liturgisilla uudistuksilla ja symboleilla on siten ryhdytty lähentämään diakonian virkaa kohti kirkon erityistä virkaa. Kirkossa on käynnissä diakonaattiuudistukseksi kutsuttu hanke, jossa myös diakonian viran tulevaisuutta selvitetään.

Evankelis-luterilaisessa kirkossa on diakonityön alkaja J. H. Wichern. Suomen ensimmäinen diakonilaitos perustettiin Sortavalan läheisyyteen Liikolan tilalle vuonna 1901, ja se siirtyi myöhemmin Suomen Kirkon Sisälähetysseuralle.
[/i][muokkaa]

Ortodoksinen kirkko
Ortodoksisen kirkon pappeuden asteet
Lukija
Ipodiakoni (alidiakoni)
--------------------------------------------------------------------------------
 
Diakonissa
--------------------------------------------------------------------------------
 
Diakoni
Pappi
Piispa
Ortodoksisen kirkon diakonien virka- ja arvonimikkeitä
Munkkidiakoni (luostareissa)
Ylidiakoni
Arkkidiakoni (luostareissa)
Ortodoksisen kirkon pappien virka- ja arvonimikkeitä
Pastori
Pappismunkki (luostareissa)
Kirkkoherra
Rovasti
Arkkimandriitta (luostareissa)
Igumeni (luostareissa)
Ortodoksisen kirkon piispojen virka- ja arvonimikkeitä
Apulaispiispa
Metropoliitta
Arkkipiispa
Eksarkki
Patriarkka
Ortodoksisessa kirkossa diakoni on ensimmäinen varsinainen pappeuden aste.

Pappeuden asteet ortodoksisessa kirkossa ovat:

Diakoni
Pappi
Piispa
Ortodoksisen kirkon diakonin tehtävänä on auttaa jumalanpalveluksissa piispaa tai pappia. Diakoniksi voidaan vihkiä 25 vuotta täyttänyt mies. Ennen diakoniksi vihkimistä hänet on vihitty ipodiakoniksi. Diakoni voi saada arvonimen ylidiakoni, jonka myöntää piispa. Aikaisemmin ortodoksisessa kirkossa oli myös diakonissan virka, joka monin tavoin vastasi tehtäviltään diakonia. On kiistanalaista kuuluiko diakonissa ns. alempaan papistoon lukijan ja ipodiakonin kanssa, vai kyseessä diakonin kanssa rinnastettava vihkimys, vaikka monet historialliset lähteet viitaisivatkin jälkimmäiseen tulkintaan. Diakonissan vihkiminen oli samankaltainen kuin diakonin ja tapahtui alttaripöydän ääressä. Diakonissat myös osallistuivat ehtoolliseen diakonin, papin ja piispan tavoin alttarissa.


[muokkaa] Katso myös
Diakonissa
Piispa
Pappi
Ipodiakoni
Lukija
diakonia

[muokkaa] Aiheesta muualla
Diakoni / Ortodoksi.net
Diakoni (seurakuntapalvelija) suomenkielisessä Raamatussa (1933/1938)
Diakonia-ammattikorkeakoulu
Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Diakoni

Minusta taitaa tulla hyvin "erilainen" diakoni.  Wink Toivottavasti en pahasti sohaise "muurahaispesää". No ei en tietenkään, vaan rakkaudella.  smitten angel


« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 10:15:30 kirjoittanut Rakkauden valo » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2209 : 08.07.2008 10:33:09 »


ALWAYS TRUST YOUR HEART - ALWAYS LISTENING IT`S VOICE , HEARING IT`S GENTLY WHISPERING
 Kiss  angel NEVER GIVE UP WHEN YOUR HEART CALLING YOU  Kiss angel

Wind of Change ~siinähän me olemme muutoksen ytimessä - joka on myös tätä  Cry
http://www.youtube.com/watch?v=Yxzs1q50MeE&feature=related ja http://www.youtube.com/watch?v=hXUifcAh83E&feature=related

niinpä  yhä useammat pyytävät , pyytävät, jos vielä jaksavat , jos vielä jaksavat uskoa ja luottaa :
" http://www.youtube.com/watch?v=s_lMNufI3hA&feature=related "
... ja jolleivat enää jaksa , tai usko tai luota TAI muista - niin me olemme heidän äänensä, heidän kätensä, heidän jalkansa ... siinä hetkessä ... kunnes he taas saavat äänensä kuuluville, nousevat jaloilleen ja heidän kätensä löytävät toiset kädet ja kolmannet .... tiedätkö - ja tiedäthän sinä Rakkauden Valo että minä koen ja tunnen ja tiedän "tämänkin maallisen ammattimme2 olevan globaalia ja universaalia - juuri tässä hetkessä etenkin ... laitanpa tähän linkin Kryoniin - eilen sitä lukiessa minulle tuli niin valtaisa kokemus tai oikeammin jälleen vahvistus omasta paikastani, omasta tehtävästäni ... joka ennemminkin on hiljaista ja nöyrää .... http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=17871.msg204353#msg204353  tämä Maryn tarina - kun laitoin siihen tilalle oman nimeni kosketti aivan käsittömällä tavalla - ja toisaalta siinä kaikki on niin selkeää - " että näinhän tämä on , tiedän ja olen kokenut tämän lukuisia kertoja" ... eniten kuitenkin kosketti " se jälki jonka jätämme" ...  Kiss angel smitten

~Aaviisuinen Sosionomi/AMK  Grin Kiss  Wink Wink Wink


ja jiikoo muistaakseni Scorpparit on sinunkin suosikki  coolsmiley smitten


Kiitos.  smitten Minulla on niin vahva, hyvä ja juuri sellainen olo, että tähän minut on tarkoitettu. Siihen minua johdatettu muutaman mutkan kautta...  Wink angel Wind of change... Muutoksen tuulet alkavat jylläämään.  Wink angel smitten Tässäpä vielä siitä mihin olen ryhtymässä:



Sosionomi (AMK) -diakoni


Ihmisten rinnalla inhimillisen hädän keskellä

Diakonisen sosiaalityön suuntautumisvaihtoehto tarjoaa väylän sekä sosionomin tehtäviin että kirkon diakoniatyöhön. Diakonilla on kelpoisuus Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian virkoihin. Koulutuksessa painottuvat ihmisen aineelliset ja yhteiskunnalliset tarpeet sekä kokonaisvaltaiseen
hyvinvointiin liittyvät kysymykset.

Minusta taitaa tulla hyvin "erilainen" diakoni.  Wink Toivottavasti en pahasti sohaise "muurahaispesää". No ei en tietenkään, vaan rakkaudella.  smitten angel



« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 11:03:08 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #2210 : 08.07.2008 10:36:00 »

Rakkaat astrolaiset,  smitten tänään tarjoan teille kakkukahvit sillä pääsen elokuussa opiskelemaan sosionomi-diakoniksi.  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Intuitioni oli oikeassa, sillä jo "tiesin" että pääsen.  Wink Nyt se on kuitenkin "virallista".  Cool Always trust your heart.  smitten

Tajusinpa, että tämä onnenpäivähän onkin "maaginen" 08.08.08.  angel Ja vielä 8 aikaan tarkistin netistä pääsyni. Ja kello on nyt 08:51. Cheesy

Hei "Rakkauden valo"

Niin tapahtuu kuin on tarkoitettu
- tarkat haastattelut/soveltuvuustestit varmistivat,
että olet oikea ihminen diakonin työhön

ONNITTELUNI UUDEN OPISKELUPAIKAN SAAMISESTA

- neljän vuoden uurastus alkaa

Olet juuri oikea henkilö tuolle alallle  angel



smitten Elämänilo
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2211 : 08.07.2008 10:36:15 »

Kiintoisa kirjo ihmisiä täällä.. minulle ei sopisi diakonia.. tuntuu että koko ajan pitäisi pohtia ja ratkoa ongelmia.. tietty siitä saisi palkkaa, kun muuten ei..  Wink

mutta onnea..

hoh, maaseutua kohti.. ja sitten kaupunkia ja sitten taas..




Go out for a drive today, or better begin a long vacation. A trip started under this influence will give you great pleasure, stimulate your mind and expand your consciousness. You may meet new friends who will stay with you for a long time.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 10:55:35 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2212 : 08.07.2008 11:02:16 »

Wind of Change ~siinähän me olemme muutoksen ytimessä - joka on myös tätä  Cry
http://www.youtube.com/watch?v=Yxzs1q50MeE&feature=related ja http://www.youtube.com/watch?v=hXUifcAh83E&feature=related

niinpä  yhä useammat pyytävät , pyytävät, jos vielä jaksavat , jos vielä jaksavat uskoa ja luottaa :
" http://www.youtube.com/watch?v=s_lMNufI3hA&feature=related "
... ja jolleivat enää jaksa , tai usko tai luota TAI muista - niin me olemme heidän äänensä, heidän kätensä, heidän jalkansa ... siinä hetkessä ... kunnes he taas saavat äänensä kuuluville, nousevat jaloilleen ja heidän kätensä löytävät toiset kädet ja kolmannet .... tiedätkö - ja tiedäthän sinä Rakkauden Valo että minä koen ja tunnen ja tiedän "tämänkin maallisen ammattimme2 olevan globaalia ja universaalia - juuri tässä hetkessä etenkin ... laitanpa tähän linkin Kryoniin - eilen sitä lukiessa minulle tuli niin valtaisa kokemus tai oikeammin jälleen vahvistus omasta paikastani, omasta tehtävästäni ... joka ennemminkin on hiljaista ja nöyrää .... http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=17871.msg204353#msg204353  tämä Maryn tarina - kun laitoin siihen tilalle oman nimeni kosketti aivan käsittömällä tavalla - ja toisaalta siinä kaikki on niin selkeää - " että näinhän tämä on , tiedän ja olen kokenut tämän lukuisia kertoja" ... eniten kuitenkin kosketti " se jälki jonka jätämme" ...  Kiss angel smitten

~Aaviisuinen Sosionomi/AMK  Grin Kiss  Wink Wink Wink


ja jiikoo muistaakseni Scorpparit on sinunkin suosikki  coolsmiley smitten

Kiitos ihanista fiilistelyistä.  smitten Juu Scorppions on hyvä ja mitkä sanat...  Cry smitten angel Ja tottahan tuo kaikki on, mutta juuri muuttaaksemme/vaikuttaaksemme asioihin, ottaaksemme osaa paremman maailman "luomiseen" yhdessä kait tälle alalle ryhdyimmekin... (?)  Wink Jokaisen panosta tarvitaan, jokaisen osa on äärettömän tärkeä. Niin kauan kuin on yksikin ihminen joka välittää, kuuntelee ja auttaa, niin kauan kuin joku RAKASTAA on TOIVOA. Ja tuosta toivosta tuli aasinsiltana mieleen Paul McCartneyn kappale: Hope of deliverance. Kas tässä:

http://www.youtube.com/watch?v=ck-h0oG2msA

I Will Always Be Hoping, Hoping.
You Will Always Be Holding, Holding
My Heart In Your Hand. I Will Understand.
I Will Understand Someday, One Day.
You Will Understand Always,
Always From Now Until Then.

When It Will Be Right, I Don't Know.
What It Will Be Like, I Don't Know.
We Live In Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

Hope Of Deliverance, Hope Of Deliverance.
Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

And I Wouldn't Mind Knowing, Knowing
That You Wouldn't Mind Going, Going Along With My Plan.

When It Will Be Right, I Don't Know.
What It Will Be Like, I Don't Know.
We Live In Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

Hope Of Deliverance, Hope Of Deliverance.
Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

Hope Of Deliverance, Hope Of Deliverance.
Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

Hope Of Deliverance, Hope Of Deliverance.
Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

Hope Of Deliverance, Hope Of Deliverance.
Hope Of Deliverance From The Darkness That Surrounds Us.

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2213 : 08.07.2008 11:22:55 »

Rakkaat astrolaiset,  smitten tänään tarjoan teille kakkukahvit sillä pääsen elokuussa opiskelemaan sosionomi-diakoniksi.  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Intuitioni oli oikeassa, sillä jo "tiesin" että pääsen.  Wink Nyt se on kuitenkin "virallista".  Cool Always trust your heart.  smitten

Tajusinpa, että tämä onnenpäivähän onkin "maaginen" 08.08.08.  angel Ja vielä 8 aikaan tarkistin netistä pääsyni. Ja kello on nyt 08:51. Cheesy

Hei "Rakkauden valo"

Niin tapahtuu kuin on tarkoitettu
- tarkat haastattelut/soveltuvuustestit varmistivat,
että olet oikea ihminen diakonin työhön

ONNITTELUNI UUDEN OPISKELUPAIKAN SAAMISESTA

- neljän vuoden uurastus alkaa

Olet juuri oikea henkilö tuolle alallle  angel



smitten Elämänilo

Voi kiitos.  smitten Minun opiskeluaikani ei tosin tule olemaan noin pitkä, koska saan hyvitystä aiemmista opinnoistani  ja työkokemuksestani jonkin verran. Mutta katsellaan...

Kiintoisa kirjo ihmisiä täällä.. minulle ei sopisi diakonia.. tuntuu että koko ajan pitäisi pohtia ja ratkoa ongelmia.. tietty siitä saisi palkkaa, kun muuten ei..  Wink

mutta onnea..

hoh, maaseutua kohti.. ja sitten kaupunkia ja sitten taas..




Kiitos.  smitten Oma väylänsä, tapansa ja tiensä kullakin...  Wink

Kylläpäs nyt noita "biisejä" pukkaa... Kait enkelten tekosia, viestejä.  Grin angel Tulipa näet mieleen tähän yhteyteen erään aika kiistanalaisen (siis pedofilia syytöstensä takia) henkilön, eli Michael Jacksonin kappale: Heal the world. Niin tai näin, silti todella loistava kappale ja sanat:


http://www.youtube.com/watch?v=W61Q-EZ8R7M

spoken:
Think about the generations and to say we want to make it a better
world for our children and our children's children. So that they know
it's a better world for them; and think if they can make it a better
place.


There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much
Brighter than tomorrow.
And if you really try
You'll find there's no need to cry
In this place you'll feel
There's no hurt or sorrow.
There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space, make a better place.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.


If you want to know why
There's a love that cannot lie
Love is strong
It only cares for joyful giving.
If we try we shall see
In this bliss we cannot feel
Fear or dread
We stop existing and start living
Then it feels that always
Love's enough for us growing
Make a better world, make a better world.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race.
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

Bridge:
And the dream we would conceived in
Will reveal a joyful face
And the world we once believed in
Will shine again in grace
Then why do we keep strangling life
Wound this earth, crucify it's soul
Though it's plain to see, this world is heavenly
Be God's glow.


We could fly so high
Let our spirits never die
In my heart I feel
You are all my brothers
Create a world with no fear
Together we'll cry happy tears
See the nations turn
Their swords into plowshares
We could really get there
If you cared enough for the living
Make a little space to make a better place.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

Refrain (2x)


There are people dying if you care enough for the living
Make a better place for you and for me.
There are people dying if you care enough for the living
Make a better place for you and for me.

You and for me / Make a better place
You and for me / Make a better place
You and for me / Make a better place
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
« Viimeksi muokattu: 08.07.2008 11:27:02 kirjoittanut Rakkauden valo » tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #2214 : 08.07.2008 11:25:29 »

Onneksi olkoon RV! smitten
Ihana kuulla, kuinka kaikki unelmasi käyvät toteen toisensa jälkeen! Cheesy

Tulipa mieleen hassu juttu, että biologinen äitini omaa diakonin ammattitutkinnon,
mutta ei ole päivääkään työskennellyt ko. ammatissa. Grin
Hän on myös sairaanhoitaja, mutta on työskennellyt siinä työssä ennen syntymääni,
siis ennen vuotta -75 ainoastaan vajaan vuoden. Grin 2funny
Hänestä ei ole ihmisten auttajaksi. Grin

Hänen ei ole oikeastaan koskaan tarvinnut tehdä töitä
-mies~miehet ovat pitäneet huolen, että tasokas elämän tyyli on turvattu. Wink

Hän tekee taidetta. Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2215 : 08.07.2008 11:33:58 »

Kiitos Islaja ja Sasha.  smitten smitten smitten smitten
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #2216 : 08.07.2008 12:31:08 »

Voi RV miten hienoa!!  smitten smitten smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2217 : 08.07.2008 12:46:33 »

Anteeksi, pieni reunahuomautus. Miksi on niin ihmeellistä päästä opiskelemaan diakoniaa= Eikö aika moni saa opiskelupaikkoja ja töitä?

Sasha, ihailtavaa että nyt olet iloinen RV puolesta kun aikanaan näykit häntä aika paljon. Mistä moinen..  Wink
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
indiima
Astroholisti
*****
Viestejä: 1647



Profiili
« Vastaus #2218 : 08.07.2008 12:51:37 »

Onneksi olkoon Rakkauden valo!!! Hieno ammatti, sen kautta pääsen varmaan tekemään hyviä asioita!

Mää jorisen vähän aikaa, tuntuu sydämessä siltä, et nyt tartten etäännytystä itestäni, ettei lähe kopan lepakot lentään liikaa.
Äh ja puh, sydänala on vähän kipeä, oikeestikin ja symbolisesti. Tein eilen illalla chakrojen puhdistukset ja oon koittanut miettiä, että mikäs ihme tyhjyyden tunne muhun tuli?
Pitkin kuukautta olen ollut ihan satavarma, että nää jalat menee sinne minne pitääkin, mä tahdon ja tunnen ja kohtelen itseäni paremmin kuin ennen. Ja nyt mä sit olen koko ajan sillä rajalla, että sairastun. Flunssaan tai väsymykseen. Haluaisin vaan maata ja lukea ja nähdä unia koko ajan. Sieltä tulee nyt, tuolta alitajunnasta niin paljon kamaa, että en ehdi käsittelemään, tää tietokone piippaa jo. Näin unta jossa mut oli kaapannut joku mies ja se pakotti mut ruokkimaan supertisseistäni lastani, jota en halunnut. Ja viime yönä jahtasin isäni kanssa superkäärmettä, jonka silvoin veitsillä.
Mulla on sellainen olo, etten saa mistään kiinni, tiedän, että voin tehdä tota ja tota, kun vaan oikeesti haluan, mutta kun en tiedä mitä haluan. Äh ja mäh. Jään ähisemään tänne. Kiss Olen töissä ja täälläkin on niin hiljaista että... idiot2
tallennettu

askendentti leijona   aurinko jupiter neptunus kauris  kuu mars kalat  merkurius uranus jousimies   venus vesimies  saturnus pluto skorpioni  chiron kaksoset MC  kuunsolmu  harka
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2219 : 08.07.2008 12:52:18 »



smitten Juu Scorppions on hyvä ja mitkä sanat...  Cry smitten angel Ja tottahan tuo kaikki on, mutta juuri muuttaaksemme/vaikuttaaksemme asioihin, ottaaksemme osaa paremman maailman "luomiseen" yhdessä  tälle alalle ryhdyimmekin... (?)  Wink Jokaisen panosta tarvitaan, jokaisen osa on äärettömän tärkeä. Niin kauan kuin on yksikin ihminen joka välittää, kuuntelee ja auttaa, niin kauan kuin joku RAKASTAA on TOIVOA. Ja tuosta toivosta tuli aasinsiltana mieleen Paul McCartneyn kappale: Hope of deliverance. Kas tässä:

http://www.youtube.com/watch?v=ck-h0oG2msA


 



... sinun sanasi " johtotähtenä" löysin

http://www.nightwish.com.ru/nwlps/CenturyChild_TMS_Eva.jpg

Nightwish - High Hopes Lyrics

Beyond the horizon of the place we lived when we were young
In a world of magnets and miracles
Our thoughts strayed constantly and without boundary
The ringing of the division bell had began

Along the long road and on down the causeway
Do they still meet there by the cut

There was a ragged band that followed in our footsteps
Running before time took our dreams away
Leaving the myriad small creatures trying to tie us to the
Ground
To a life consumed by slow decay

The grass was greener
The light was brighter
With friends surrounded
The nights of wonder

Looking beyond the embers of bridges glowing behind us
To a glimpse of how green it was on the other side
Steps taken forwards but sleepwalking back again
Dragged by the force of some inner tide

At a higher altitude with flag unfuried
We reached the dizzy heights of that dreamed of world

Encumbered forever by desire and ambition
There's a hunger still unsatisfied
Our weary eyes still stray to the horizon
Though down this road we've been so many times

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever


http://www.seeklyrics.com/lyrics/Nightwish/High-Hopes.html


http://i103.photobucket.com/albums/m135/bellamorte13/85filtered9hl.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee252/augp/love/018.gif

http://wintech.com.pt/galeria/data/media/6/Amore.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=kNXeAceK7Yg&feature=related

 smitten smitten smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 1167
  Tulostusversio  
 
Siirry: