Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ilmamerkkien heikkoudet  (Luettu 19964 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 13.01.2006 19:41:42 »

Kauris tulinen?

Nyt mä meinaan vasta kuolla nauruun.. no osashan se kai G pisteen ja suuseksin aikansa mutta.. siis tota öö.. olihan mulla kunnia rakastaa edellisen elämän rakasta hetki, sitä se ei voi millään viedä pois.. mutta siis kestointohimo, ei ei. Toisaalta 4-kymppinen mies ei vaan oo niin intona  kuin 3-kymppinen, ei voi mitään.  Kiss Odottelenpa tässä saunaa.. ei enempää.

Venusveskari, joo se voi tuottaa sellaista.. miten sanoisin.. riippumattomuuden halua ettei oikeen ehi sänkyyn tai jotain?  Tongue :Smiley Cool
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sofia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #31 : 14.01.2006 12:27:09 »

Hupu, voi olla, että miehen Aurinko pyrkii repressoimaan rakkauselämän ja seksin alueen kinkympää puolta.  venus vesimies Olisi varmaan tärkeää luoda vapautta erikoisuuksienkien toteuttamiseen...  Wink Kuu Kaksosena on varmaan hyvä kommunikoimaan asiasta kuin asiasta, mutta syvällisempi keskustelu voi olla hankalaa, ellei jopa mahdotonta. (Täällä puhuu myös yksi  kuu kaksoset)
tallennettu

"Hyviin suomalaisiin käytöstapoihin kuuluu, että jos sytytään häissä palamaan, niin sytytään hienotunteisesti ja vaatimattomasti eikä olla häiriöksi kenellekään. Erityisen tärkeää on, ettei pala kirkossa hattu päässä. " -Pasi Kivioja, Legendat
on se niin väärin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #32 : 19.01.2006 23:43:12 »

jos multa kysytään..niin ilma on varsin."tuuliviiri"mut multa ei kysytty..vai kysyttiinkö? kuka kysy..sano kuka kysy..hei kuka?
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: