Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 193
31  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Elämäntehtävän tunnistaminen eli "no nyt kolahti" : 30.11.2013 21:37:05
Minulla Saturnus yht. Saturnus auttoi aikalailla loytamaan itseni ja jopa uskalsin menna Goljattia vastaan pieni linko kadessani(eli voittaa kaikki pelkoni) ja lahdin matkalle joka aukaisi tieni uuteen satumaailmaan tukenani muutama kultainen planeetta.. Wink
32  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mustang tarvitsee apua. : 04.11.2013 12:18:28
Terapeuttisi on aivan ammattitaidoton ja sinulle vaarallinen koska ei rohkaise sinua lähtemään välittömästi väkivaltaisesta suhteesta, tai sitten ei vaan osaa ilmaista itseään sinulle kunnolla, joka on sekin ammattitaidottomuuden osoitus.

Edellinen kirjoittaja on niin oikeassa, mutta loppujen lopulta vastuu riippuu sinusta, vastuu omasta elamasta ja eikohan se ole ensimmaisella sijalla tassa elamassa.

Aukaise ovi valoon ja astu sinne, luota tulevaisuuteen ja sulje samalla ovi menneisyyteen, siella ei ole sinun paikkasi koska mailmojen valtias haluaa sinulle pelkkaa hyvaa, mutta muistathan auttaa myos itseasi.

Rakkaudella diamond
33  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Vanhaa Testamenttia tulisi ehdottomasti lukea alkukielellä? : 08.10.2013 22:16:30
On totta, etta raamattu muuttuu ihan kokonaan erilaiseksi heprean kielella, eika sita edes pysty muilla kielilla saamaan taysin oikein,
mutta kaikkein mielenkiintoista on kun lasketaan esim. sairauksia raamatusta, niin tietylla laskutavalla loytyy oikeet laakkeet sairaudelle.

 Olkoon mallina sokeritauti ja lasketaan tietyt tavut niin saadaan selville laake insuliini, tata laskutapaa voi kayttaa ainostaan heprean kielella, samalla laskutavalla saatiin selville edellinen Ranskan presidentti ja Izhak Rabin'n murhaaja Igal Amir.

Hepreahan on helppo kieli kun tuntee sanat, siina ei kirjoiteta vokaaleja, ainoastaan konsonantit ja suosittelen opiskelemaan, meillahan sita kaytetaan nimella elaman kirja!
34  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Virolaiset naiset! : 22.09.2013 12:01:36
Heheheh, siita naisen kauneudesta kylla valoisa persoonallisuus voittaa isot tissit ja rehevan takapuolen, mutta tietyissa maissa nalka on voittanut sisaisen kauneuden ja sita ponkistetaan kaulan kaarevuudella tai kalman kalpealla ulkomuodolla ja jotkut urhot pienessa unohtavat oikeat arvot ja heittaytyvat tekoenkeleitten syliin....yleensa jalkeenpain katuen laihaa lompakkoa....
35  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 16.09.2013 18:30:16
Liekit yleensa symbolisoivat tunteita ja taiteellista itseilmaisua, mutta koska liekit olivat keittiossa ja olohuoneessa joita pidetaan huoneista tarkeimpina, lampo ja turvallisuus.
Hiukan mietin tuota olohuoneen liekkeja toisaalta sehan yhdistetaan sosiaalliseen elamaan ja rakkauteen joka kertoo epavarmuudesta, itse varmasti osaat paattaa kummasta on kysymys.
36  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Are we living in the end times? : 15.09.2013 12:57:08
En uskonut aikaisemmin noin paljoa Saturnukseen, mutta nyt on jo pakko uskoa kun sen jaarapaa harkana saa kokea...mitahan seuraa kun koko marraskuun on  saturnus  aspect_con  saturnus....tuntosarvet alkaa jo nyt olla pystyssa kun kaikki kay kuten on sanottu!!!
37  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 28.08.2013 12:31:02
Pennikas

Unesi kertoo sinun elamanvaiheista; pilvet symbolisoi rankkoja aikoja jotka ilmeisesti olet kaynyt lapi, 3 tummaa hahmoa ovat menneisyydesta ja samoin 3 huonetta, olkoot nama hahmot isasi, huonetoverisi seka poikaystava, ikkunattomat huoneet kertovat, etta sinulla ei ollut henkireikaa, mutta erittain kannustavaa on tama uusi huone jossa aurinko paistaa satumaisesti.
Kun opit ottamaan itsesi huomioon, etta ajattele ainostaan muita miellyttaakseen heita eikohan aurinko ala paistamaan, elaman tarkoitushan on kehittya ja nauttia.
Kun katkasit oksan jouduit nakemaan ystavasi poismenon ja pistit sen sakkiin lisaksi, ei varmasti ollut helppoa, mutta luota auringonpaisteeseen.
Halein Diamond
38  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 26.08.2013 11:36:04
Mara123456

Mielestani autolla ajelu symbolisoi elamanreittia ja hiukan varoittaa sinua impulsiivisesta kayttaytymisesta (ethan ohita kaistaa kuten poliisi kehoitti)
39  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 24.08.2013 18:01:37
Monet kiitokset, maastahan mina olen...nyt harka puhuu....
40  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 23.08.2013 16:00:42
Edelleen timantteja paa-asiassa, yksi Aleksander sormus on uusi myos valkokullassa tietty ja timanttikorvikset, pitkat jossa on lisaksi smoke topaz ja keltasafiireja...taas valkokullassa...lisaksi pidan joskus kristallisormuksia...mitas meinaat?
Olen aika uskollinen tyylilleni (hillitty mutta laadukas)
41  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 23.08.2013 09:05:21
Meripihka(havupuiden fossiilia) maadoittaa, parantaa, puhdistaa ja auttaa kudosten uusiutumista....joten ihan loogista, etta tartut niihin.
Ehka myos nailla merillisilla koruilla alitajuisesti kaipaat onnea luoksesi...kuten me kaikki joskus.
Mielestani kuunkivi on tehnyt tehtavansa, vaikka onkin sinun kivesi, silloin muutama vuosi sitten sinulla oli todella tarve kuunkiveen jo oman jaksamisesi kannalta.
Jatka vaan meripihkan jahtausta...se viela joskus muuttuu joksikin uudeksi ja aurinkoista syksya sinulle tavataanko Hyvinkaalla?
42  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 22.08.2013 21:21:48
Hopean energia on tasapainoittavaa ja hopeahan on parhaita sahkoa johdattavia alkuaineita(eli saataa ihon lampotilaa)

Eikohan ole niin, etta jos rakastaa itseaan, pystyy rakastamaan muitakin.....
43  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 21.08.2013 22:10:24
Talo todella symbolisoi itsemme eri puolia ja niinhan eri huoneillakin oli omat nimet...onnellisuus jne, mutta joku mies loytaa sinusta jonkin uuden piirteen jonka olemassa oloa et tiennytkaan (alkovia ja siella oleva ikkuna)
Kylpyhuone taas kertoo, etta et ole sinut jonkun pirteesi kanssa, kerropa peilin Edessa mita haluat korjata itsessasi ja minka piirteen haluat hyvaksya, etta nain uni kertoi sinulle itsestasi!
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 21.08.2013 21:58:15
Jos saan jatkaa niin siniset tai siniharmaat kivet yhdistetaan valtameriin ja tunnekuohuihin(aquamarine) ja vihreat kivet kuten jade tai agaatti kertovat elinvoimasta, eli meneepa paljon yhteen Esmiraldan kanssa, mutta olipa kiva muistaa tama ihana ketju pitkasta aikaa.
45  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 14.08.2013 13:43:16
Itsellani on  saturnus  aspect_con IC pommittanut noin puoli vuotta ja kohta on alkamassa   jupiter  aspect_tri  saturnus...mutta mutta marraskuun alussa melkein kuukauden ajan on voimassa  saturnus  aspect_con  saturnus.....hiukan olen varpaillani tyo ja avioliittoasioiden kanssa, olen jopa ajatellut muuttaa ihan uuteen maahan mutta jaksanko vai kuolla kupsahanko?  Huh
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 193