Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uranus tulee  (Luettu 5490 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pohjanhelmi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« : 01.11.2005 11:42:30 »

Minulle on tammikuusta eteenpäin luvassa tällaista kivaa, osaako joku neuvoa, miten suurista mullistuksista voisi olla kyse? Shocked

Uranus neliö Aurinko Pitkäkestoinen Kesto
       94pv
42 vuoden välein.
Alk:17.01.06 Tark:20.3.2006 Lop:20.04.06  
 
Uranus kolmio Nousumerkki Pitkäkestoinen Kesto
       95pv
28-56 vuoden välein.
Alk:24.01.06 Tark:28.3.2006 Lop:28.04.06  
 
Uranus kolmio Kuu Pitkäkestoinen Kesto
       94pv
28-56 vuoden välein.
Alk:21.01.06 Tark:24.3.2006 Lop:24.04.06
« Viimeksi muokattu: 01.11.2005 12:12:15 kirjoittanut pohjanhelmi » tallennettu

Jousimies, kuu Rapu, nouseva Rapu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #1 : 02.11.2005 21:46:12 »

Hei!!
Tässä tulee sinulle tekstiä transiitista uranus neliö aurinko, ja tää on skannattu
Tanhuan Sepon kirjasta: Astrologiaa sinulle.......


Lainaus
URANUS NELIÖ AURINKO
Tämän transiitin vastaanottajana olet äärimmäisen tärkeässä roolissa koko maailmaa koskevassa muutoksen aa lossa. Neliötransiitti on vaatimuksiltaan ehdoton ja toisaalta voimakkaasti alitajuinen, joten töitä sinulla tulee riittämään selvitäksesi tästä ajasta mahdollisimman pienillä kolhuilla Saatat etsiä kuumeisesti vanhoja asioita ja paikkoja täyttääksesi tyhjältä tuntuvaa elämääsi, mutta et tule tuntemaan oloasi hyväksi missään niistä. Suurimman osan ihmisistä on pakko kuitenkin tehdä nämä maneerit voidakseen huomata uudet tuulet, jotka nyt puhaltavat. Muutama sana juuri kirjan syntyhetkellä tulessa oleville merkeille lienee paikallaan.
1. Oinasenergialle tämä aika on paljon luonnollisempaa
kuin kohtalotoverille Vaa’alle. Koko elämääsi värittää rohkea ja pioneerimainen eteneminen, joka nyt saa aivan uskomattomia vivahteita ja haasteita, ellet ole pantannut uudistamisintoasi muiden arvostelun vuoksi. Mitä ahtaampaa on elämäsi tähän asti ollut, sitä suurempi paukku on odotettavissa, ja suuret muutokset saattavat ilmentyä kaoottisessa muodossa. 2. Vaa’an energialle Uranus saattaa olla neliötransiittina todella vallankumouksellinen haaste. Vaakamainen diplomatia ei nyt ota toimiakseen, ja toisten alituisen huomioon ottamisen sijasta olet nyt pakotettu ottamaan huomioon oman tasapainosi. Ympäristösi tasapaino tulee järkkymään vuoksesi, ja tulet huomaa maan, että suurin osa ystävyyssuhteistasi on pelkkää kulissia. Mitä enemmän yrität mukailla läheisten ihmistesi odotuksia ja toiveita, sitä ahdistuneemmaksi olosi käy, kunnes et enää jaksa, vaan sanot hyvästit suurimmalle osalle tähänastista elämääsi.
Olitpa sitten toteuttanut elämääsi kuinka vapaasti tai rajoittuneesti hyvänsä, tulevat kosmiset muutoksen aallot pyyhkimään armottomalla voimallaan ylitsesi puhdistaen kaiken paikoilleen pysähtyneen ja vanhentuneen pois elämästäsi. Ellet halua uskoa hyvällä, auttaa armelias luonto sinua kalauttaen sairauksien tai tapaturmien muodossa elämän arvoja uuteen järjestykseen. Näitä valitettavia keinoja tarvitaan vain silloin, kun et suosiolla uskalla seurata sisäisen levottomuutesi kutsua ja lähteä liikkeelle uudista maan elämääsi. Tämä transiitti tulee opettamaan sinua kovalla kädellä rakastamaan ja arvostamaan itseäsi. Jo raamatussa sanotaan: “Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.” Ellet osaa rakastaa itseäsi ja kunnioittaa riippumatto- muuttasi, et voi rakastaa myöskään lähimmäisiäsi.
Jokainen aggressio ja vihanpurkaus kenelle tahansa ihmiselle on merkki rakkaudettomuudesta itseäsi kohtaan. Ollessasi riippumaton ja vapaa sinun ei tarvitse suuttua kenellekään mistään syystä. Katso kenelle nyt suutut, keneen nyt hermostut, ja selvitä itsellesi, millä tavalla koet juuri hänen rajoittavan elämääsi. Uskalla kuitenkin kohdata uudelleen tällaiset ihmiset ja tilanteet selvittääksesi tilit oman velvollisuudentuntosi kanssa.
Tulet kokemaan suurta vastustusta kaikkia muutoksia kohtaan, joita nyt toteutat, mutta mitä vähemmän kuun telet muiden tarpeita ja odotuksia tänä aikana, sitä puhtaampina tulevat ihmissuhteesi säilymään. Monet läheisetkin ihmissuhteet tulevat nyt päättymään antaakseen tilaa uusille ja elämääsi rikastuttaville tuttavuuksille.
Mitä vapaaehtoisemmin uskallat nyt toteuttaa itseäsi uudella tavalla ja uusissa olosuhteissa, sitä vähemmän ohjausta tarvitset ystävältämme Uranukselta. Jos kohtalo nyt kolhii, niin voit syyttää vain omaa pysähtynyttä tilaasi, joka olisi tukahduttanut sinut hyvin nopeasti. Kaikki mitä nyt tapahtuu palvelee elämän jatkumista ja kehitystä. Uranuksen värähtely on korkeampaa kuin ihmisen äly, joten sinun on turha yrittää järkeillä asioiden kulkua. Asiat eivät ole nyt hallittavissasi. Kuuntele rohkeasti sisäistä kutsua ja toteuta hulluilta tuntuvat päähänpistosi muista välittämättä. Palvelet koko maapallon kehitystä enemmän kuin millään muulla tavalla olisi mahdollista. Kohtaat nyt ihmisiä oudoista kulttuureista ja joskus vieläkin kauempaa. Kontaktit ihmishahmoon asettuneiden avaruuden lähettiläiden kanssa kuuluvat nyt kokemuksii- si, tiedostitpa sitä tai et. Sinua kutsutaan työskentelemään uuden, paremman maailman puolesta. Kuuntele kutsua ja vapauta itsesi, jos haluat kohdata uuden, vapaan ja iloisen ja rakkaudella täytetyn elämän.

Niistä muista transiiteista mulla ei ole ihan kouriintuntuvaa faktatietoa....
Mukavia syyspäiviä!!! smitten
T: Selkis
tallennettu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #2 : 02.11.2005 21:48:11 »

Sad

Miun oli tarkoitus laittaa tuo sinulle YV:nä, mutta toopena idiot2 tietty tyrkkäsin sen tänne...... Embarrassed
Sori vaan kaikille, kun se on kuiteski aika pitkä teksti.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 03.11.2005 11:14:15 »

Äläpäs selkälokki pyytele anteeksi, teksti on minullekin ajankohtainen.

Tällä hetkellä Uranus tekee sekstiiliä Kuulle huoneeseen 11, mutta n. puolen vuoden päästä on vuorossa neliö Auringolle Kaksosiin, huoneessa 12.

Meno on suoraan sanottuna sellaista, että tuntuu kuin neliö olisi jo nyt päällä.  Sad
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
pohjanhelmi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« Vastaus #4 : 03.11.2005 17:25:42 »

Kiitos sulle selkälokki smitten
Vähän kyllä päätähuimaa kun ajattelen miten noi kaikki kolme tulevat samalla viikolla voimakkaiten esille...mitä kummaa tapahtuu...aika näyttää, :Smiley
tallennettu

Jousimies, kuu Rapu, nouseva Rapu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #5 : 03.11.2005 18:40:30 »

SmileyCheesy Wink
no, onni, että siitä sitten oli jotain iloa......

Tämä päivä oli kyllä töissä sellainen, että on takuulla meikäläiselläkin jonkunlainen neliö ollut pykälässä Undecided
onneks huomenna jo perjantai smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: