Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27
31  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Tuomas Holopainen : 16.10.2011 10:51:08
Huhuu!
Meinasin aloittaa uuden aiheen Tuomaksesta, mutta kokeilin nyt ensin hakua ja kirjoittelen tähän vanhaan nyt.
Nightwish on julkaisemassa uutta albumia ja Tuomas Holopainen on mielestäni täydellinen esimerkki suuresta taiteilijasta.
Kiinnostaisiko jotain muutakin pohtia hänen karttaansa ja kuinka tuo hänen lahjansa kartallaan näkyy..?
32  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Auringon aspektit : 15.06.2011 20:03:42
Hienoa, hienoa! Kiitos noista..  coolsmiley On se vaan aivan eri lukea äidinkielellä vaikka englantia ymmärtäisikin.
33  Astro special / Astro special / Vs: Mikä on mielestänne v-mäisin aspekti? : 15.06.2011 20:01:13
 mars aspect_squ aurinko löytyy kans, joskin en sanois sitä "vaikeimmaksi" aspektiksi, vaikka hankala onkin.. Tuo kyllä energiaa joka täytyy osata purkaa oikein, ettei turhaudu ja vedä sitten kilareita jostain aivan turhasta... Riidanherkkyyttä varmasti synnyttää. Ei peräänny ja pelästy riitoja vaan antaa palaa.

v-mäisimmät aspektit mielestäni, luonnollisesti ovat varmasti saturnuksen kovat kulmat ja miksei ylipäänsä kaikkien ulkoplaneettojen kovat kulmat... Kaikkihan ne aiheuttaa ei niin mukavia piirteitä puhtaana, ilman jalostusta..

34  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Terence McKenna; Timewave Zero, Novelty theory : 14.05.2011 20:51:45
Voivoivoi... ei millään pahalla ketään kohtaan..

Mielestäni kuulostaa taas niin hörhö-jutuilta  Grin

Mut eikait siinä...
35  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Nousu skorppioni : 01.05.2011 16:07:18
Sanct, millainen äitisi on? minulla nimittäin samat asemat
36  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vaaralliset rakastajat astrologisesti : 01.05.2011 16:04:43
Minua ei kiinnosta enää erityisesti vaarallisen tuntuiset henkilöt. Enemmänkin kiinnostun hyvin omalaatuisista, erikoisista ihmisistä. En tarkoita mitään hulluja, vaan sellaisia, jotka ajattelevat omilla aivoillaan ja uskaltavat olla omia itsejään, siitäkin huolimatta, että saattavat olla "poikkeavia" valtaväestöön nähden. Nuorempana vaarallisen tuntuiset henkilöt kiinnostivat, mutta sain niistä oman osuuteni ja se puoli tuli nähtyä. Ei kiinnosta enää.
Itsellänihän on pluton ja venuksen konjunktio, joka voi vetää viehtymykseen vaarantunnetta kohtaan, mutta itse ilmennän sitä ilmeisesti hieman eritavalla nykyisin, kuin ihmissuhteiden kautta.
37  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mikä ammatiksi? : 10.12.2010 22:07:05
Kiitos Silmei, että jaksoit vastata!  Smiley

Olen joskus ihmetellyt, miksei minun kysymyksiini vastata, mutta monet muut saavat pitkiäkin vastauksia... Huh Ehkä tyylini kirjoittaa ei sovi tällaiselle henkiselle foorumille, tiedä häntä...

Tuo 11. huone omastakin mielestäni kuulostaa aika ratkaisevalta.. Kovasti kiinnostaa esim. hyväntekeväisyystyö, mutta ei ehkä ihan perinteisellä foorumilla.. Tähän asti kuitenki hyväntekeväisyyteni on pysytellyt vain puheen tasolla  Embarrassed
Radikaalius ja uudistusmielisyys on hyvinkin syvällä itsessäni, mutta välillä pohdin, että uudistan asioita vain pelkästään vaihtelunvuoksi ja kapinahenkisyydestä, enkä suinkaan syvästä tarkoituksesta. Tiettyä leikkimieltä on aina mukana..

Muutkin saa kommentoida, jos jollekulle tulee jotain mieleen  Smiley
38  Astro special / Astro special / Vs: IC merkkisi (ja miten se näkyy) : 02.12.2010 17:00:26
IC kaloissa ja lilith 4. huoneessa tosin oinaassa..
Enpä oikein tiedä kuinka ilmennän tuota kalamaisuutta.. Kai olen melkoinen haaveilija ja haahuilija. Haaveissani, siis jos olisi paljon rahaa, sisustaisin jokaisen huoneen eri teemalla, sillä tykkään vaihtelusta enkä osaa päättää mikä olisi se omannäköiseni tyyli... tai niitä tyylejä on niin monia.. Yleisesti ottaen rakastan avaria, valoisia tiloja, esim korkeat huoneet ja suuret ikkunat ovat ihania. Myös pelkistetty tyyli kiehtoo minua, kaikki kaunis, kauniita tauluja esim. naisteemalla tai muuten tunteita ja ajatuksia herättävää taidetta. Teen myös kotonani paljon taideprojekteja ja ylipäänsä tykkään työskennellä kotona. Kutsumattomista vieraista en hirveästi pidä. En siis ota avosylin vastaan, jos minulle ei ennakkoon ilmoiteta, sillä haluan, että kotini on siisti silloin kun tulee vieraita ja normaalisti se on hieman sekainen. Viihdyn kuitenkin hyvin siisteydessä ja nautin siitä kun koti on puhdas.. Olen vain tehokas sotkemaan, sillä touhuan koko ajan jotain ja kaivan kaapeista kaikkea,enkä laita niitä heti paikoilleen. Paha tapani on tehdä ensin jotain ja sitten kiinnostuakin jostain toisesta asiasta, huomatakseni että olenkin pian tekemässä jotain kolmatta asiaa.. Vaatekaappini pursuaa vaatteita ja välillä vedän ne kaikki lattialle etsiessäni jotain ja siinä ovat muutaman päivän Lips Sealed Kehtaako tällaisia asioita edes kertoa  Grin
39  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mikä ammatiksi? : 20.11.2010 19:31:41
ei nyt mitään kaikenkattavaa tulkintaa tarvitsisi antaa, mutta jotain, mitä nyt tulee ekana mieleen..
on niin paljon ristiriitaisuuksia ja ajattelin, että jos tuosta kartasta löytyisi edes joku yhtenäinen lanka...

Aurinkomerkin hallitsija  venus, joka on myös kartan vahvin planeetta on yhtymässä kartan hallitsijaan, eli  pluto 11. huoneessa. Tärkein yksittäinen seikka? Lisäksi aika vahva kuvio, jonka todella tunnen itsessäni, on t-risti 1,7 ja 9 huoneissa...  uranuschiron ja  kuu tekemänä... Näistä kuu tekee kuitenkin quintiilia askendantille, en tiedä jos se jotenkin purkaisi sitä...

Eikö täällä tosiaan ole ketään, joka auttaisi?

Perinteinen sairaanhoitaja/lähihoitaja ei tule kysymykseen, vaikka mc:n perusteella vaikuttaisi sopivalta, olen kuitenkin liian "vapaa sielu" sellaiseen työhön..
40  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mikä ammatiksi? : 16.11.2010 12:12:32
Hei!
Olen ihan ulapalla.. Mikä voisi olla sopiva ammatti?
41  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko 1. huone sinä vai joku mielikuva sinusta? : 11.11.2010 12:01:44
Olen vähän ymmyrkäisenä omasta kartastani..

Asc skorpioni, saturnus 12. huoneessa väljässä yhtymässä siihe asciin ja uranus ykkösessä!

Olen aina ollut todella outo ihminen. Välillä olen toivonut olevani "tavallinen", niin että elämä olisi helpompaa, mutta pian mieleen on kuitenkin aina hiipinyt tunne siitä, että se "normaali" elämä ei sovi minulle..

Uranus ykkösessä jouskarissa tekee t-ristiä seiskahuoneen chironiin ja ysihuoneen kuuhun.. Toki kuuta vastapäätä on retroileva pallasasteroidi..

Mietin tässä, että voisiko kuu-asc kvintiili, joka minulla on, jotenkin purkaa tuota t-ristin painetta?

olen hyvin ristiriitainen, luova, mutta syrjäänvetäytyvä ihminen. Sanotaan näin, että saturnus varmasti näkyy ensimmäisenä, mutta kun viettää aikaa hetken seurassani, niin varmasti näkee tuon uranusvaikutuksen..  laugh

Miten teillä muilla, joilla on uranus ykkösessä? varsinkin sellaiset, joilla uranus on se ainoa planeetta sielä..
42  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 14.10.2010 13:23:00
Hassua että minä en ärsyyntynyt millään lailla kyseisestä ohjelmasta, vaikka yleensä omaan vahvat mielipiteet asiaan kuin asiaan.. erityisesti vähemistöjen puolestapuhujana...

Sinällään en voi oikein mitään nyt kommentoida kun en lukenut tästä ketjusta kuin tämän edellisen viestin, mutta mutta... ilmeisesti en sitten ärsyyntynyt ohjelmasta, koska olen myös sillä kannalla, että ei homoille adoptio-oikeutta... en kristilliseltä kannalta... nämä kristillisdemokraatit saavat painua kuuseen, mutta ihan yleisesti tän maailman kannalta... toki joitakin samoja syitä mielipiteeseeni kuin heilläkin..

Mielestäni olen radikaali enemmän kuin konservatiivisten arvojen kannattaja, mutta tässä asiassa ajattelen lapsia...
43  Astro special / Astro special / Vs: Merkurius ja aspektit : 15.04.2010 18:02:41
Hauskaa, nuo hermostojutut olen itsekin huomannut..

Sillä itse olen yliherkkä kaikenmaailman ärsykkeille ja energiavirroille (liittyy myös voimakkaaseen neptunukseen) Mutta sitten on toisenlaista levottomuutta, herkkyyttä ja matalaa ärsytyskynnystä.
Minulla on kaikenaikaa oltava jotain tekemistä/mietittävää tai huomaan, että oma mielikuvitus alkaa tekemään tepposia. Puuhastelen ja näpertelen kaikenaikaa siis jotain. Lisäksi reagoin asioihin salamannopeasti ja jos suutun, on se kuin salaman-isku ja sitten taas heti tyyntä.  crazy2
44  Astro special / Astro special / Merkurius ja aspektit : 14.04.2010 17:04:02
Heipparallaa!

Tuli mieleeni kirjoitustyyli. Miten eri aspektit vaikuttavat siihen? Voiko jokin tietty pehmeä aspekti kumota esimerkiksi neliöiden vaikutuksia? Millaisia aspekteja teillä on jotka erityisesti paljon kirjoittavat, joko työkseen tai harrastukseksi?

Itselläni aika rajuja aspekteja merkuriukselta. Se on väljässä yhtymässä MC:hen neitsyessä. ja on siis myös MC:n hallitsija. Tekee neliöt marsiin, uranukseen ja kheironiin ja puolineliön plutoon. Aika provosoivat aspektit siis. Noilla aspekteilla varmasti tulee sanottua/kirjoitettua juuri sen mitä ajattelee ja vielä vähän enemmänkin. Ehkäpä kärjistäen ja riitaa haastaen. knuppel2 Onneksi kuitenkin tekee vielä sekstiilit saturnukselle ja askendantille.. Pohdin, että voiko tuo saturnus suodattaa noiden neliöiden vaikutusta? Tehdä siis rönsyilevästä tekstistä jotenkin pelkistetympää..? Itse en osaa kirjoittaa lainkaan pidempiä sepustuksia (kuten varmasti täälläkin on huomattu..). Jutuista tulee sekavia, enkä välttämättä osaa tuoda julki sitä mitä haluan sanoa. Niinsanottu puoliasiallinen kirjoittelu on minulla hukassa Shocked Ja jos totta puhutaan, vaikka tekisi mieli kirjoittaa jotain jonnekkin(esim tänne) niin vetkuttelen sen kanssa, enkä saa millään aloitettua, jokin siinä hannaa vastaan.. Sitävastoin "täysin virallisia" juttuja kirjoittelen suvereenisti tai sitten aivan älyttömiä hassuttelu/arvoitus/vitsi/runo jne juttuja. Esim. facebook on minulle mieluinen foorumi, jossa voin heitellä aivan naurettavia statuksia..  Cheesy 3. huoneessani ei ole muuten planeettoja, paitsi pallas (ja t-ristin puuttuva sakara) mutta huone alkaa vesimiehestä, ja sen voi totta tosiaan huomata sekä kirjoitetusta, että puhutusta tekstistä mitä suollan..  idiot2  Käytän paljon erikoisia, omituisia ja itsekeksittyjä sanoja, joita en tietystikkään nyt viitsi viljellä ymmärtämisongelmien takia  Cheesy
45  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkellonaikasi? : 31.03.2010 13:11:34
Sunnuntai, syyspäiväntasaus, 13:06
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27