Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
16  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Skorpioninousuiset Leijonat : 13.01.2011 01:13:13
Te jotka moisia otuksia tunnette (tai olette itse), kertokaahan havaintojanne.

Itse tunnen kolme tällaista miestä (kahdesta tiedän tarkan syntymäajan ja yhdestä on vahva epäily käytöksen jne perusteella), ja kaikilla on yhdistävänä tekijänä sellainen hienovarainen seksuaalinen vetovoima joka ainakin allekirjoittaneella saa sukat pyörimään jalassa - olenhan  aurinko skorpioni. Riittää kun mies on saman huoneen toisella laidalla, niin olosta tulee levoton. Siinä katseessa vain on jotain mystistä ja viettelevää, hyvin Skorpionimaista.

Näiden miesten elämä on hyvin kahtia jaettu - ulkoinen olemus ja käytös on hyvin Leijonamaista: sosiaalista, huomionhakuista, aktiivista, vähän kuin kuningas hovinsa keskellä. Mutta kaikki nämä kolme Leijonaa ovat hyvin sisäänpäinkääntyneitä yksityisesti - vain harvat ovat esimerkiksi vierailleet heidän kodeissaan, ja yhtä harva tietää heistä oikeastaan yhtään mitään enempää kuin sen, mitä he ovat itse tuoneet ilmi. Jos näiden ihmisten elämää yrittää urkkia, he suuttuvat ja loukkaantuvat pahemman kerran.

Millaisia havaintoja muilla on? Ja etenkin - miten tällaisen tapauksen sydän valloitetaan, Leijonan vai Skorpionin keinoin?
17  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä on se tekijä, joka saa minut keräämään vaakoja ympärilleni? : 28.12.2010 07:21:50
Descisi on Vesimiehessä, joka on ilmamerkki kuten Vaakakin. Vertailun nimissä itselläni laskumerkki on Oinaassa, mutta jostain syystä elämäni täyttyy Leijonamiehistä. Voisiko yhteys löytyä tuolta suunnalta?
18  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: millaisia sinun tuntemasi rapu naiset ovat? : 28.12.2010 07:15:10
Laitoin liitteeksi äitini kartan, jos kiinnostaa vilkaista.
19  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: millaisia sinun tuntemasi rapu naiset ovat? : 22.12.2010 13:29:47
Äitini on rapu, ja hän pilasi elämäni.

Koskaan en ollut tarpeeksi hyvä äidilleni, hän vähätteli ja mitätöi minua koko lapsuuteni - tunsin olevani jotenkin hävettävä. Vasta aikuisiällä läpikäyty terapia on palauttanut itsetuntoni.

Äitini on aina ollut arkkityyppinen marttyyri - hänessä ei ole mitään vikaa, koko maailma on häntä vastaan, kaikki haluavat hänelle pahaa. Leijona-isäni kanssa ottivat yhteen lähes joka päivä vielä siihen aikaan kun asuin kotona, varmaan siis vieläkin. Mikäli asiat eivät mene äitini haluamalla tavalla, hän saa raivokohtauksen tai sitten sulkeutuu omiin oloihinsa itkemään ja mököttämään. Hän ei todellakaan ole mikään pullantuoksuinen kodinhenki, vaan itsekäs, omaa etuaan tavoitteleva selkäänpuukottaja.

Näin kauniita sanoja minulla siis ihmisestä, jonka olisi pitänyt olla elämäni tärkein nainen, mutta epäonnistui surkeasti. Emme ole puhuneet yli 10 vuoteen.
20  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Jouskari löysi oinaan : 18.12.2010 08:19:34
Jostain syystä minua eivät oman vesielementin (Rapu, Kalat) muut edustajat jaksa innostaa. Veri vetää erityisesti muiden kiinteiden merkkien (Leijona, Vesimies, Härkä) pariin - kai sillä yritän tietynlaista epätasautta kompensoida omassa elämässäni.

Jokainen tärkeistä planeetoistani on eri elementissä - vesi-Aurinko (Skorpioni), maa-Kuu (Härkä), tuli-Merkurius (Jousimies), ilma-Venus/Mars/ASC (Vaaka). En mielestäni henkilöidy oikein minkään merkin tunnistettavaksi edustajaksi - Skorpionia minussa on salaperäisyyteni, Härkää nautiskelunhaluni, Jousimiestä seikkailunjanoni ja Vaakaa jatkuva pyrkimys tasapainoon sekä mieltymys kauniisiin asioihin.

Jos tutkailen viime vuosien ihastuksiani, niin trendi on aika selvä - Leijona, Leijona, Leijona... Eksyi sinne tosin eräs Vesimieskin joukkoon. En vain tiedä mistä tuo Leijona kumpuaa, kun minulla ei Keskitaivasta huolimatta ole siellä mitään, mutta nyt kun mietin että kyseiset Leijonat ovat olleet maineikkaita omalla alallaan, heidän Aurinkonsa osuvat mukavasti sinne 10.huoneeseeni köllöttelemään  smitten

Erästäkin Leijonaa juuri nyt kaivaten...  Cry
21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Onnellinen avioliitto myöhemmällä iällä : 14.12.2010 08:40:40
Itselläni 7. huoneen kärki 20 asteessa Oinaassa, jonka hallitsija Mars on Vaa'assa 11.huoneessa. Tuleva mieheni löytyy siis ystävien joukosta, ja on taiteellinen? Wink (nykyinen miesystävä on kyllä muusikko, ja tavattiin kavereiden kautta, että sinänsä...)

7.huoneen kärki tekee joitain aspekteja. Se tekee  aspect_ssx Kuuhun (22 astetta Härkää),  aspect_sex Noususolmulle (15 astetta Kaksosia) ja löyhän  aspect_opp Venukseen (11 astetta Vaakaa).  Lisäksi löytyy  aspect_tri Neptunukseen (27 astetta Jousimiestä) sekä Jupiteriin (16 astetta Jousimiestä) ja  aspect_kvi Aurinkoon (27 astetta Skorpionia). Osa noista ei varmaan päde tosin, koska orbit lähentelevät 10 astetta.

Keskipisteaspekteja löytyy seuraavasti:  aspect_sex Aurinko/Kuulle (24 astetta Vesimiestä),  aspect_tri Kuu/Saturnukselle (15 astetta Leijonaa),  aspect_tri Merkurius/Neptunukselle (18 astetta Jousimiestä),  aspect_opp Venus/Plutolle ja Mars/Saturnukselle (20 astetta Vaakaa). Lisäksi löytyy  aspect_tri Jupiter/Neptunukselle (22 astetta Jousimiestä), Uranus/Neptunukselle (18 astetta Jousimiestä), Pluto/Noususolmulle (23 astetta Leijonaa) ja Saturnus/Khironille (20 astetta Leijonaa).  Keskipisteiden kanssa käytin 5 asteen orbia.

Osaisitkos Evea näistä sanoa jotain?

22  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Avioliitto elämänkaaritransiittien aikana (Uranus / Saturnus) : 12.12.2010 14:16:41
Jos Leijonamieheni tietäisi että suunnittelen täällä jo sopivaa hääpäivää, sehän singahtaisi ovesta kohti Timbuktua niin että hännän tupsu vain vilahtaa. Ei siis kerrota hänelle! Wink Aloin kuitenkin katsella noita suuria elämänkaaritransiitteja ja miten ne osuvat tulevaisuudessa minun, hänen ja komposiittikartallemme.

Huhtikuussa 2013 on meillä molemmilla menossa astrologinen myllerrys - minulla on Saturnuksen paluu, ja hänellä Uranuksen oppositio radix-Uranukselle, josta kohta lisää. Molemmat siis olemme tulleet samanaikaisesti elämänvaiheeseen, jossa suuri muutos on läsnä.

Laskin kartan 'lounastaukohäillemme', joka siis olisivat kuvitellusti 17.4.2013 noin puolenpäivän aikaan. Tällöin komposiittikartallamme transitoiva Aurinko, Venus ja Mars ovat kaikki yhtymässä radix-Härkä-desciin, transitoiva Kuu on 9. huoneessa Ravussa ja tekee sekstiiliä descille. Mars tekee myöskin sekstiiliä komposiittikartan radix-Aurinko/Kuu -keskipisteelle (keskipiste yhtymässä IC:hen). Transitoiva saturnus on yhtymässä AC:lle, 1.huoneessa on myös noususolmu. Merkurius ja Uranus luuraavat 5.huoneessa, jossa transitoiva Uranus tekee yhtymää radix-noususolmulle. Jupiter on 8.huoneessa Kaksosissa.

Sanotaan että Uranuksen oppositiossa nelikymppisessä palataan takaisin 'korjaamaan' jotain sellaista, joka Uranuksen neliössä (parikymppisenä) jäi 'kyydistä'. Monille Uranuksen neliö saattaa tarkoittaa niin kiirettä päästä irti tutuista ympyröistä (mm. muutto kotoa ensimmäistä kertaa) että jotain jää väkisinkin jälkeen. Tuota jälkeenjäänyttä asiaa, joka muodostaa osan minuudestamme, palaamme Uranuksen opposition aikana hakemaan.

Olen tarkastellut tätä miesystäväni kartan pohjalta, sillä hänellä minua vanhempana (12 vuoden ikäero) on jo enemmän elettyä elämää takana. Hänen Uranuksen neliönsä osuu sille ajalle kun hän alkoi seurustella ex-vaimonsa kanssa ollessaan 20-vuotias (tarkka neliö osuu ironisesti ex-vaimon syntymäpäivälle, josta pari viikkoa myöhemmin he alkoivat seurustella). Kihlat vaihdettiin jo parin kuukauden päästä ja naimisiin mentiin 2,5 vuotta myöhemmin kun ex-vaimo oli jo 7. kuukaudella raskaana esikoistyttären kanssa. Miesystäväni on kuvannut tätä aikaa niin, että välillä tuntui kun olisi katsonut omaa elämäänsä elokuvana - ei ollut aikaa jäädä miettimään, oliko tämä todella sitä mitä halusi, koska oli tärkeämpää keskittyä huolehtimaan siitä että tuoreella perheellä oli kaikki asiat kunnossa. Naimisiinmenon aikaan miesystävälläni menossa Saturnuksen neliö radix-Saturnukselle.

Ero tuli kuitenkin jo noin 2,5 vuoden päästä naimisiinmenosta, puolisen vuotta toisen lapsen syntymän jälkeen. Asumuseron alkamisen aikaan miesystäväni kartalla Uranus transitoi radix-Venusta. Tästä seurasi 'pimeä kausi' josta miesystäväni ei mielellään puhu, mutta on kuitenkin suostunut myöntämään että silloin naisia kaatui kuin heinää - alle puolessa vuodessa lähemmäs sata. Hän sai onneksi pakonomaisen käytöksensä katkeamaan, eikä se tietääkseni ole toistunut myöhempinäkään vuosina. Avioerosta tuli viimein virallinen noin puolitoista vuotta asumuseron alkamisen jälkeen.

Tältä pohjalta mietin, voisiko Uranuksen oppositio menneiden kokemusten valossa olla hänelle viimein hedelmällinen aika toiseen avioliittoon? Minun radix-karttani ja hääkartan synastriassa merkit ovat aika selvät - hääkartan Aurinko, Venus ja Mars osuvat 7. huoneeseeni, ja hääkartan Neptunus on aivan 5.huoneeni kärjellä. Miesystäväni kartalla Aurinko, Mars ja Venus osuvat kaikki 6.huoneen kärjelle (vain Venus on varsinaisesti 6. huoneessa), hääkartan Kuu on hänen 8.huoneessaan ja Chiron sekä Neptunus osuvat miesystäväni radix-IC:lle. Huomioitavaa lienee myös, että hänen radix-noususolmunsa sekä Marsinsa osuvat hääkartan 7.huoneeseen - minun Plutoni ja Saturnukseni taas hääkartan 4.huoneeseen. Syvällistä! Wink

EDIT: Huomasin vasta että hääkartaltahan löytyy kardinaalimerkkien T-risti - Kuu Ravussa oppositiossa Plutoon Kauriissa, ja molemmat neliöivät Uranusta Oinaassa. Hyvä vai huono juttu?

Oheen olen liittänyt komposiittikarttamme, koska sitä ei ilmeisesti astro.comissa saa päivämäärän mukaan laskettua?

Jos joku haluaa tutkailla muita aspektejamme, omat radix-tietoni löytyvät tuosta alta. Miesystäväni on syntynyt 26.7.1971 klo 14:27 (Eskilstuna, Ruotsi). Kuvitteelliset lounastaukohäämme olisivat siis 17.4.2013 klo 12:00 (Sollentuna, Ruotsi).

Mielipiteet ja kommentit ovat tervetulleita! Kuten eilen pikkujoulumiitissä tulikin todettua, oma tulkinta syvenee muiden näkökulmien kautta Smiley

EDIT: Siirtämällä kuvitteellista hääpäivää viikkoa aikaisemmaksi, eli uudelle kuulle, pamahtaa hääkartan 10.huoneeseen peräti neljän planeetan stellium (Aurinko, Kuu, Venus, Mars) ja lisäksi Uranus yhtymä MC. Julkinen tunnustus? Wink
23  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Onnellinen avioliitto myöhemmällä iällä : 12.12.2010 14:08:48
Miesystäväni karttaa tuossa siis tutkailin. Hänellä 7.huoneessa Saturnus, joka siis vakava ja velvoittava planeetta - ja ensimmäiseen liittoon mentiinkin lähinnä sen takia kun tuleva vaimo jo odotti esikoista. Ero tuli vain muutamaa vuotta myöhemmin (itseasiassa kirjoitan tästä kohta pidemmän postin toisaalle).

9.huoneessa hänellä kuitenkin Aurinko ja Merkurius, eli voisi että että toinen liitto olisi se "omin" ja kommunikaatio kulkee? Toivottavasti se sitten olen minä... Wink  smitten

Itselläni 7. ja 9.huone ovat tyhjiä.
24  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI PIKKUJOULUT 2010! : 12.12.2010 12:34:53
Jaa siis se jossa istuttiin pitkän pöydän ääressä?

Löytyypi täältä -> Olutkellari Helsinki
25  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI PIKKUJOULUT 2010! : 12.12.2010 02:29:28
KIITOS KAIKILLE!

Oli oikein mahtava ilta ja mukavaa että pääsi juttelemaan astrologiasta samanmielisten kanssa. Myös omat tulkinnat erinäisistä kartoista saivat porukalla pohdittuna uusia näkökulmia.

Ensi kerralla valitaan tosin paikka missä ei ole huutavaa äijälaumaa vieressä Wink Jako Merkurius-merkin mukaan oli toimiva - puhe ei loppunut kummassakaan pöydässä! Tosin siinä vaiheessa kun tuli/ilmapöydän väki oli jo tekemässä lähtöä, maa/vesipöytä vielä nautiskeli juomistaan ilman suurempaa kiirettä Wink

Ehkä keväällä taas uudestaan?

- Jenni / dissolve, hyvän ruuan rakastaja Härkäkuu ja alati höpöttävä Jousimiesmerkkari...
26  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI PIKKUJOULUT 2010! : 10.12.2010 22:10:07
Jos tulipöydässä on vähäisesti väkeä niin allekirjoittaneen saa tuupata ilmapöytään, onhan sentään  askendentti venus mars Vaa'assa ja   chiron kuunsolmu Kaksosissa Smiley (ja IC Vesimiehessä) Smiley
27  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Onnellinen avioliitto myöhemmällä iällä : 10.12.2010 14:23:51
Apua!

Muistan että tuohon oli joku aspekti / huonesijainti syntymäkartalla, vaan mikä se oli? 9.huone kai ainakin edustaa toista avioliittoa?

Ensimmäisenä tulee mieleen joku Venus-Saturnus -aspekti?
28  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI PIKKUJOULUT 2010! : 10.12.2010 10:11:51
Missäs ne kaikki tulimerkkarit luuraa? Joutuuko  merkurius jousimies puhumaan itsekseen? Wink
29  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ikäerosta, kun nainen on vanhempi...?! : 08.12.2010 22:09:12
Itse olin nuorempana (alle 25-vuotiaana) sitä mieltä että en ikinä ota vanhaa ukkoa vaivoikseni, mitä sellaisellakin tekee, ennenaikaiseen hautaan joutaa... Nuoret miehet ne on viriilejä ja jaksaa! Cool

Vaan kuinkas kävikään... Nykyään sydämeni kuuluu itseäni 12 vuotta vanhemmalle (39-vuotiaalle) Leijonamiehelle smitten joka on eronnut ja kahden teini-ikäisen (17- ja 15-vuotiaat) nuoren yh-iskä. Minun Saturnukseni yhtymässä hänen Askendanttiinsa (5 asteen orbi), liittyykö? Wink

Eniten Leijonassani arvostan elämänkokemusta joka on tällaiselle alle kolmekymppiselle 'hupakolle' jotain, mikä on vielä edessäpäin. Muuten ikäeromme ei hirveästi näy - olemme molemmat kuin toistensa kustannuksella alati pelleileviä teini-ikäisiä. Sen takia varmaan viihdymmekin toistemme seurassa, kun saamme rauhassa ja rennosti olla juuri sellaisia kuin olemmekin, iästä huolimatta.
30  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Re: Vesimies nainen ja Leijona mies : 05.12.2010 15:09:03
no kiitosta ^^ ..
minkälainen rakastaja leijona on?
mitkä asiat saavat leijonan puheaukon auki ja mitkä sukat pyörimään jalassa?
olen uusi tässä horokooppi jutussa ja haluan oppia lisää näistä ja tunnistaa tähti merkkejä  uglystupid2 olenko sitten tyhmä Smiley? no en varmaankaan tietoa vaan niin kaikki alkaa samoin kuin teillä Smiley
mutta tällä hetkellä asioista näin -->  idiot2 perillä.

Itselläni on elämässäni seikkaillut useampikin Leijonamies, niin vastaan omien kokemusten perusteella...

Leijona, tulimerkki kun on, on hyvin kiihkeä ja intohimoinen rakastaja. Toisaalta, koska Leijona on myös kiinteä merkki, intohimo kohdistuu vain yhteen ihmiseen kerrallaan. Kun Leijonan saa valloitettua, voit olla varma että olet ainoa joka peittoja pääsee hänen kanssaan pöllyttämään. Vaikka Leijona flirttailee, se on vain pörhistelyä eikä tarkoita sitä että Leijona aktiivisesti pyrkisi muita vokottelemaan. Omasta mielestä eläinradan miehistä pidän eniten pettäjätyyppeinä Kaksosia ja Jousimiestä, mutta en Leijonaa.

Jos Leijonan haluaa saada puhumaan, puhu hänestä. En ole vielä Leijonamiestä tavannut joka EI rakastaisi itseensä kohdistuvaa huomiota. Leijona ei kuitenkaan jumitu itsestään puhumiseen, vaan pikemminkin kiinnostuu entistä enemmän naisesta, joka on kiinnostunut hänestä, ja haluaa oppia tuntemaan myös naisen salaisuudet. Yllättävää kyllä, Leijonamiehissä on tässä mielessä paljon samaa kuin Skorpionimiehissä.

Leijonamieheen vetoaa itsevarma nainen. Vaikka Leijona haluaakin tuntea olevansa herra talossa, hän haluaa rinnalleen naisen jolla on vahvat mielipiteet ja halu rakentaa jotain yhteistä Leijonan kanssa, mutta ei sellaista naista joka vähättelee Leijonaa julkisesti tai yrittää varastaa hänen valokeilansa.

Nämä siis kokemuksia vain omasta elämästä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11